Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
306 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 306 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 40]

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ....πως γινεται να μην τελειωνουν ποτε αυτες οι δουλειες..!!!Ελεος πια..!!

Καλο μαγειρεμα ΚλαραΜαρια μου....τι καλο μαγειρυεις σημερα??

Τι προκαλει θρομβοφιλια Μαρω μου??

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ Κ ΠΑΛΙ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ Κ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!! Smile Smile Smile
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑΣΑΣ???
ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ!!!ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ ΚΤΟ ΦΥΛΛΟ!!!! Shocked ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΧΘΕΣ,ΟΤΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 2ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ???Ε ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ,ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ"ΒΡΕ ΜΠΑΣ Κ ΕΧΕΙΣ ΔΙΔΥΜΑ???" Shocked Shocked Shocked ΝΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΓΕΝΝΕΤΙΣΤΗ Κ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΧΕΙΣ,ΓΡΑΨΤΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙΣ Κ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!! Wink Wink
ΜΑΡΟ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΣΥ?ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ???ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ??
ΚΛΑΡΑΜΑΡΙΑ????ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ???ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ???ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ??? Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.13 - Σελίδα 2 215994
ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ???Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ??ΘΑ ΤΣΙΤΩΣΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!ΘΑ ΔΕΙΣ,ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΙΝΙ,ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ Κ ΘΑ ΤΣΙΤΩΝΕΙ Κ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ!!!
ΕΓΩ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ
60υ ΜΗΝΑ!!!
ΑΑΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΙΣΩ ΜΠΗΚΑ Κ ΕΙΔΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΜΕ ΒΡΕΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΜΩΡΑΚΙ Κ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΝΤΑΙ!!! ΕΛΙΩΣΑ!!!Κ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΑΚΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΜΕΙΣ!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αν εχεισ θρομβοφιλια δυστηχωσ πηζει το αιμα ευκολα δεν υπαρχει σωστη ροη κ μπορει να χασεισ το μωρακι οποιαδηποτε στιγμη τησ εγκυμοσυνησ γιατι το μωρο δεν τρεφεται σωστα..αυτο μαλλον ειχα παθει την πρωτη φορα κ το χασα γιατι ειχα ηπιασ μορφησ θρομβοφιλια κανεισ εξετασεισ αιματοσ κ το βρησκεισ κ σου δινουν θεραπεια στην εγκυμοσυνη ασπιρινη ενεσεισ ηπαρινησ σαλοσπιρ αναλογα την περιπτωση...εγω δυστηχωσ ενεσεισ...γιατι ο γιατροσ λεει πωσ σε περιπτωση αιμοραγιασ αν περνεισ ασπιρινη μπορει να παθεισ ακατασχετη κ να τρεχεισ...δεν θελω ομωσ να φοβισω την κοπελα που περνει σπανιο ειναι

http://<div><a target=_blank href=http://www.pregnology

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα Φρουφρου μου...μου το εχουν πει κι αλλοι για τα διδυμα...αλλα πιστευω οτι θα το ειχαν δει τοσο καιρο...Αποκλειεται να ειναι αυτο..!!!Αν και μου αρεσουν πολυ τα διδυμα..!!! Razz Razz Razz

Η Κλαραμαρια μας εχει αγοραρο...μαλλον θα μπερδευτηκες...αλλα σου εχει παρει τα μυαλα και σενα ο γιοκας σου..!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Και φυσικα εννοειται οτι καθε βραδυ μετα το μπανακι το προγραμμα θα εχει μασαζακι...Θα ειναι τελεια αυτη η στιγμη..!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΩΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Η ΓΙΩΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ 2ΝΥΧΤΕΣ ΣΥΕΧΟΜΕΝΕΣ Κ ΤΙΣ ΕΙΠΕ ΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙ Κ 3η ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΛΙ ΤΗΣ!!!?????

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
JuliaG έγραψε:Καλημερα Φρουφρου μου...μου το εχουν πει κι αλλοι για τα διδυμα...αλλα πιστευω οτι θα το ειχαν δει τοσο καιρο...Αποκλειεται να ειναι αυτο..!!!Αν και μου αρεσουν πολυ τα διδυμα..!!! Razz Razz Razz

Η Κλαραμαρια μας εχει αγοραρο...μαλλον θα μπερδευτηκες...αλλα σου εχει παρει τα μυαλα και σενα ο γιοκας σου..!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Και φυσικα εννοειται οτι καθε βραδυ μετα το μπανακι το προγραμμα θα εχει μασαζακι...Θα ειναι τελεια αυτη η στιγμη..!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ε ΝΑΙ ΚΑΛΕ,ΛΟΓΙΚΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ 2ΣΑΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΑΚΟΣ(ΟΜΟΖΥΓΩΤΙΚΑ)ΠΩΣ Κ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ??ΣΗΜΕΩΣΕ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΡΩΤΑ ΤΟΝ!!!
ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΝΑΙ,ΑΓΟΡΑΡΟ ΕΧΕΙ Κ Η ΜΑΡΙΑ ΜΑΣ!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.13 - Σελίδα 2 667478 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.13 - Σελίδα 2 667478 ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ!!! afro

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι ρε συ Φροφρου αν και δεν θυμαμαι ακριβως την πλοκη του ονειρου αλλα το θυμαμαι σαν γεγονος...Λες να ηταν προμυνημα??

Δεν ρωτησα γιατι δεν ηταν τοσο εντονο και πιστευα οτι θα εφευγε...αλλα τωρα φαινεται πολυ..!!!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΤΗΣ ΓΙΩΤΟΥΛΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΚΕΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΤΗΣ.... ΤΕΛΙΚΑ....

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ολα καλα θα πανε πιστευω...και να γεννηθει θα μπει λιγο στην θερμοκοιτιδα και ολα θα ειναι καλα..!!!Δυστυχως συμβαινουν κι αυτα..!!!Το θεμα ειναι ναι εχουμε ευχαριστα αποτελεσματα..Δοκιμασιες περναμε ολοι στην ζωη μας..!!!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Κ ΠΡΟΣΚΗΝΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ Κ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΕΝΑΣ ΠΑΠΠΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΥΣΑ Sad
ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ Η ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΤΩΡΑ??Ε ΛΟΓΙΚΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Κ ΑΛΛΟ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ Κ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Κ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΙΣΘΗΤΑ!!ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ-ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΕΙΣ- ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ ΣΟΥ Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.13 - Σελίδα 2 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.13 - Σελίδα 2 534787

klaramaria

klaramaria
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
maro28 έγραψε:αν εχεισ θρομβοφιλια δυστηχωσ πηζει το αιμα ευκολα δεν υπαρχει σωστη ροη κ μπορει να χασεισ το μωρακι οποιαδηποτε στιγμη τησ εγκυμοσυνησ γιατι το μωρο δεν τρεφεται σωστα..αυτο μαλλον ειχα παθει την πρωτη φορα κ το χασα γιατι ειχα ηπιασ μορφησ θρομβοφιλια κανεισ εξετασεισ αιματοσ κ το βρησκεισ κ σου δινουν θεραπεια στην εγκυμοσυνη ασπιρινη ενεσεισ ηπαρινησ σαλοσπιρ αναλογα την περιπτωση...εγω δυστηχωσ ενεσεισ...γιατι ο γιατροσ λεει πωσ σε περιπτωση αιμοραγιασ αν περνεισ ασπιρινη μπορει να παθεισ ακατασχετη κ να τρεχεισ...δεν θελω ομωσ να φοβισω την κοπελα που περνει σπανιο ειναι

Εγκεφαλικο κόντεψα να πάθω με αυτα που διαβάζω Μαρω μου!! Shocked
Στην αρχη της εγκυμοσύνης, ο Γιατρος μου είχε πει να μην κάνω εξετάσεις θρομβοφιλιας γιατι και καλα δε χρειάζεται. Εγώ πήγα και έκανα τελικα , προληπτικα. Μου είπε ότι δεν έχω τίποτα και ότι ειναι όλα φυσιολογικα. Τον προηγούμενο μήνα που Πηγα μου λέει, θα σου δώσω αυτή την ασπιρίνη, καθαρα για προληπτικούς λόγους.. Για να ειναι πιο ευκολη η ροη.
Τι να πω κι εγώ; Εύχομαι να ειναι οκ με τη σαλοσπιρ και να φτιάχνει κάπως το θέμα.

klaramaria

klaramaria
Φρουφρουκα αγοράκι ειναι τελικα ναι! Μας τα έδειξε πεντακάθαρα τα προσόντα του!!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
klaramaria έγραψε:Φρουφρουκα αγοράκι ειναι τελικα ναι! Μας τα έδειξε πεντακάθαρα τα προσόντα του!!
Respect Respect Respect ΑΓΟΡΑΡΟΣ ΕΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!!!! Respect Respect Respect Respect Respect Respect

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ??Ο ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ Φ=ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟ ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ!!!ΑΡΑ ΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ Κ ΤΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΧΕΙ!!!ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ!!!ΟΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕ ΧΩ ΡΙ ΣΤΕΣ !!!!!!! Very Happy

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι εννοεις Φρουφρου μου νομιζες οτι ηταν το στομαχακι μου..??

klaramaria

klaramaria
φρουφρού έγραψε:
klaramaria έγραψε:Φρουφρουκα αγοράκι ειναι τελικα ναι! Μας τα έδειξε πεντακάθαρα τα προσόντα του!!
Respect Respect Respect ΑΓΟΡΑΡΟΣ ΕΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!!!! Respect Respect Respect Respect Respect Respect

Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.13 - Σελίδα 2 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.13 - Σελίδα 2 654316

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
JuliaG έγραψε:Τι εννοεις Φρουφρου μου νομιζες οτι ηταν το στομαχακι μου..??
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΠΕΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ,ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ...Ε ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΑ Κ ΣΕ ΣΑΝ,ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ.ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ,ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΑΝΟΜΑΙ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ...ΚΑΝΩ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ Κ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ Σ.Κ ΜΟΝΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ,ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Κ ΣΙΔΕΡΟ ΕΙΧΕ Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.13 - Σελίδα 2 93981 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.13 - Σελίδα 2 93981
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.13 - Σελίδα 2 99132 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.13 - Σελίδα 2 99132
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.13 - Σελίδα 2 517142 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.13 - Σελίδα 2 517142

klaramaria

klaramaria
Μωρε μια χαρα ειναι όλα! Απλα σίγουρα η κάθε κοπέλα έχει αλλο σώματος υπό. Γι αυτο και όλες οι κοιλιτσες δεν ειναι ίδιες. Μη ξεχνάς ότι εμείς είμαστε κανά μήνα πιο λίγο απο τη Δημητρούλα και σχεδόν απο τις πιο πολλές κοπέλες.

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι εγω χανομαι γιατι κανω δουλιτσες..!!!Οχι...τα κιλακια μου τα εχω...αλλα ειχα κοιλιτσα παντα και οχι στομαχακι..Τωρα φουσκωσα εκει πανω...Μπορει να ειναι και ο σωματοτυπος μου τετοιος...τι να πω....θα δειξει..!!!Ας ειναι καλα το μωρακι μου κι ολα τα αλλα ειναι λεπτομερειες...!!!

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
klaramaria έγραψε:Μωρε μια χαρα ειναι όλα! Απλα σίγουρα η κάθε κοπέλα έχει αλλο σώματος υπό. Γι αυτο και όλες οι κοιλιτσες δεν ειναι ίδιες. Μη ξεχνάς ότι εμείς είμαστε κανά μήνα πιο λίγο απο τη Δημητρούλα και σχεδόν απο τις πιο πολλές κοπέλες.

Ναι Μαρακι μου δικιο εχεις..!!!Ειμαστε οντως πισω απο ολες σχεδον..!!!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
JuliaG έγραψε:Κι εγω χανομαι γιατι κανω δουλιτσες..!!!Οχι...τα κιλακια μου τα εχω...αλλα ειχα κοιλιτσα παντα και οχι στομαχακι..Τωρα φουσκωσα εκει πανω...Μπορει να ειναι και ο σωματοτυπος μου τετοιος...τι να πω....θα δειξει..!!!Ας ειναι καλα το μωρακι μου κι ολα τα αλλα ειναι λεπτομερειες...!!!
΄
ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ,ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ Smile ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΡΦΟΣ!!!!ΓΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!ΓΕΡΟ Κ ΔΥΝΑΤΟ!!!ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!

klaramaria

klaramaria
Smile λες;

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΝΙΚΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ !!! ΤΖΟΥΛΙΑ ΛΙΓΟ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ!!!Κ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΠΕΣ ΑΓΟΡΙ,ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Κ Ο ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ!!!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ..... Rolling Eyes Rolling Eyes
ΚΛΑΡΑΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕ ΜΑΣ Κ ΣΥ ΦΩΤΟ!!!ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΞΑΝΑΜΠΕΡΔΕΨΩ ΚΙΟΛΑΣ Wink Wink Wink Wink ΑΧΧΑΧΧΑΧΑΑ Laughing Laughing Laughing Laughing

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΒΑΛΤΕ ΑΛΦΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΑ Κ ΚΟΡΜΟ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ Κ ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις