351 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.13 Τρι Μάης 28, 2013 9:58 am
maro28
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια θα σασ καληνυχτισω θα παμε μαλλον μια μικρη βολτιτσα...φιλακια σ ολεσ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
πολυ καλα τα νεα σου Νατασσουλα μου παρα 1 γρ.η μικρη 1κιλο!!!χιιχιιχιχιιnatasathess έγραψε:Καλησπέρα και από μένα! Τι κάνετε, κορίτσια μου; εγώ πριν λίγο γύρισα από τη γιατρό μου! Να σας πω τα νέα μας: καταρχήν, η μπουμπού μας είναι 999 γρ., έφτασε το 1 κιλό η σκατούλα! Όλα καλά μας είπε! Μου είπε επίσης ότι μέχρι την επόμενη φορά που θα πάω(σε 4 εβδομάδες δηλαδή) πρέπει η μπέμπα να έχει πάρει θέση προς τα κάτω, αλλιώς πάμε για καισαρική.. Θέλω να ελπίζω ότι θα μου κάνει τη χάρη το καλό μου και δε θα παιδέψ
ει τη μαμά! Επίσης μου είπε, κορίτσια, ότι πρέπει να προσέχουμε πολύ από 28η έως 32η εβδομάδα για να μην έχουμε πρόωρους τοκετούς γιατί είναι το διάστημα που τα μωράκια επιβιώνουν οριακά.. Οπότε θα το πάμε χαλαρά από εδώ και πέρα!
Στεναχωρήθηκα με τα νέα της Γιώτας.. Είμαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα καλά με τον μπέμπη, απλά έχει παιδευτεί πολύ η καημένη..
Ελιζάκι, τι ωραία που τελειώσατε! Με το καλό να μπουν και και τα επιπλάκια και φυσικά ο πριγκηπάκος σας!!
Γιουλάκι μου, υπομονή και ντεπόν με τον πονοκέφαλο.. Πού θα πάει, θα περάσει..
Δημητρούλα, καλώς μας ήρθες πάλι! Να ζήσετε και πάντα ευτυχισμένοι!
ΓΜΤ!!!! ΕΓΡΑΨΑ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ(ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ) Κ ΜΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΣΗΜΑ Κ ΠΑΕΙΙΙΙΙΙ ΤΟ ΜΝΜelisa87 έγραψε:Φιλακια φρουφρου μου με τις guest εμφανισεις!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης