701 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.13 Πεμ Μάης 30, 2013 12:00 pm
JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Τι κανεις Νατασσα μου...πως ηταν η μερα σου??Η μπεμπουλα σου καλα??
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Alexandra23 έγραψε:χαχα ναι φρουφρου μου εννοειται θα παω να παρω οπωσδηποτε πεπονακι κ καρπουζακι!μιλησα με την γιωτα κοριτσια κ ετσι δεν ξαπλωσα σαν να μου εφυγε η νυστα!η κατασταση ειναι ιδια κ απαραλαχτη οπως σας ειχα πει κ χθες!αναμενουμε...
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ !!! ΑΑΑΧ ΝΑΙ Τ'ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!!ΚΑΛΕ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ Κ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΖΕ!!!ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΕΣ Κ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, Κ Ο ΤΑΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΙΝΑ ΜΑΣ!!!ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΡΑΝΙΟ!!!!ΧΑΧΧΑΧΧΑ Κ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΛΕΩ ΓΕΜΑΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ,Ε???nats έγραψε:Δημητρούλα τι υπέροχα νέα είναι αυτά!!!
Καλέ ολόκληρος παλίκαρος έγινε ο μπέμπης σου, πάνω από 1 κιλό!!
Σε είδε κ κούκλα που έγινες για το ραντεβού σας κ σίγουρα τώρα σκέφτεται τι όμορφη μανούλα έχει κ ανυπομονεί να περάσει ο καιρός να βρεθεί στην αγκαλίτσα σου!!!!
Τζούλια κ εγώ νομίζω πως θα μας λείψουν οι κοιλίτσες μας μετά. Ειδικά όπως είναι τώρα που τις νιώθουμε κ γεμίζουμε ευτυχία με κάθε μικρό ή μεγάλο χτυπηματάκι του μωρού μας!
Νατάσα θα την πάρεις την άδεια, είμαι σίγουρη
Μια μου προσπάθησε να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς,ακόμη κ στην δουλειά αν μπορείς να ξεφεύγεις λίγο, να αλλάζεις παραστάσεις κ να αδειάζει το μυαλό σου.
Εγώ μέχρι πριν λίγες εβδομάδες που πήγαινα κανονικά στη δουλειά, έκανα πολλά διαλείμματα κ έβγαινα από το γραφείο έξω στην αυλή στο γκαζόν κ έπαιζα με τα σκυλάκια μας. Πολύ αναζωογωνητικό (πώς στο καλό γράφεται αυτό??)
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΜΑΡΟ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΚΟΥΛΙΚΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ,ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ!!!ΑΝΕΤΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ!!!!! ΝΑΙ,ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ Κ 3d ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Κ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ(ΑΝ Κ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΟΥ ΑΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΙΑΖΕΙ)ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!!!ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕ Κ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΜΑΣ ΕΒΛΕΠΕ!!!ΓΛΥΚΑΣmaro28 έγραψε:δημητρουλα διαβασα τα νεα σου μπραβο συγχαρητηρια που ολα ειναι τελεια ετσι να ναι παντα η ζωη σου κ του μωρου σου τελεια φανταζομαι απεριγραπτο να βλεπεισ το φατσουλινι στον υπερυχο...θα τα πουμε αυριο..ονειρα γλυκακια
φρουφρού έγραψε:ΚΑΗΜΕΡΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ Κ ΓΛΥΚΕΣ ΣΑΣΝ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΥΝΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΣ
ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ Κ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΧΘΕΣ !!!
ΠΗΡΑΜΕ Κ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ!!! ΤΙ ΠΕΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΕ???ΑΑΧ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΝΥΣΤΙΚΗ ΤΟΟΟΣΗ ΩΡΑ!!!ΤΩΝ 50mg ΘΑ ΚΑΝΩ!!1 ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΟΖΗ
Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1ΩΡΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ!!!ΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ???ΝΑ ΜΕ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ Κ ΜΕΝΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΟΤΟΥΛΑ???
ΕΕΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΣΟΥΡΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ!!!ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΩ ΟΛΟ ΑΠ'ΕΞΩ Κ ΑΝΑΚΑΤΩΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ!!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΠΑΩ ΝΑΔΩ ΛΙΓΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Κ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Κ ΣΕΙΣ!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης