1 βαφτιση..Οταν όλα δεν πάνε οπως τα σχεδιαζεις!!! Τετ Αυγ 25, 2010 7:25 am
despinamos
Σιωπηλή δύναμη
αφου συστηθήκαμε κορίτσια να σας πω τον καημο μου!!
Εναν ολόκληρο χρόνο σχεδίαζα την βαφτιση του Φωτη μου...
στην αρχη ήθελα να βρω το θέμα...κατέληξα στον πρίγκηπα!
Οσον αφορά το χρώμα γαλαζιο λαχανι.
Επειδη αργούσε η απόφαση υιοθεσιας απο το δικαστήριο καταλήξαμε για ημερομηνια 25 Ιουλιου.
Αρχισε λοιπόν απο νωρίς ο ..αγώνας διοτι αποφάσισα να τα φτιάξω όλα μονη!Μπομπονιέρες προσκλητηριο γλυκα στολισμοι όλα απο μένα!!
Βρήκα ένα ωραίο σχεδιακι πρίγκηπα απο περιοδικο με σεντονάκια!Το ζωγραφισα σε χαρτι και..ξεπήδησε το προσκλητηριο[img]URL=https://2img.net/r/ihimizer/i/71486077.jpg/][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][/URL][/img]
τα λογια; Είμαι ένα αγοράκι
δίχως να χω ονοματάκι!
Θα αποκτήσω στην πορεία
μ’ όλους σας στην εκκλησία.
Πρίγκιπας γλυκός θα γίνω
Και έτσι πάντοτε θα μείνω,
άντρας ,κούκλος, παινεμένος,
στα πούπουλα μεγαλωμένος !!
Κι όσο για την εκκλησία
αν θέλετε λοιπά στοιχεία
Οι υπήκοοι μου θα σας πούνε,
Που τυφλά με υπακούνε!
εφτιαξα μπομπονιερες μεγαλων ποτηρι του ουζου και ζωγραφισα τον ιδιο πριγκηπα(φωτογραφια αργοτερα).Το γεμισα με τουλι γαλαζιο και γαλαζιο πουγκακι με ετικετα πανω στο πουγκακι που ελεγε:
Μια αγκαλιά γεμάτη αγάπη
μ’έκανε πρίγκηπα σωστό!
Κι αφού ήρθες και συ
στην βάφτιση μου,
χίλια φιλιά θα σου χρωστώ!
Φώτης
25/7/2010
στα παιδακια εφτιαξα μαριονετες πριγκηπες απο ξυλινη κουταλα(θα βαλω φωτο αργοτερα να δειτε τι ομορφα ηταν!)
γλυκακια αποφασισα να μην ειναι ψυγειου λογω ζεστης και εφτιαξα
καρυδατα,καρυδες,μελεκουνι(μαλακο παστελι),παστελι Ανδρου,σκαλτσουνια,μεθυσμενα,μπισκοτα παιδικα πριγκηπας και πριγκηπας βατραχος ολα απο τα χερακια μου..
και τρεις μερες πριν τη βαφτιση και ενω εδτιαχνα τα σκαλτσουνια βγηκα εξω και..εσπασα το ποδι μου στα σκαλια!!!!!!
οτι πρόλαβα προλαβα!Και το είχα ονειρευτει αλλιως!Πηγα με ναρθηκα στην βαφτιση και πι και μου το επετρεψαν μονο για την βαφτιση γιατι την επομενη μπηκα για χειρουργει οκαι εβαλα βιδα στον αστραγαλο!!
Δεν μπορεσα να χαρω οπως ηθελα την βαφτιση του γιοκα μου και είχα κουραστει τοσο!
Τωρα που σας μιλαω φοραω ειδικη μποτα και μπορω να βαδιζω...
Εναν ολόκληρο χρόνο σχεδίαζα την βαφτιση του Φωτη μου...
στην αρχη ήθελα να βρω το θέμα...κατέληξα στον πρίγκηπα!
Οσον αφορά το χρώμα γαλαζιο λαχανι.
Επειδη αργούσε η απόφαση υιοθεσιας απο το δικαστήριο καταλήξαμε για ημερομηνια 25 Ιουλιου.
Αρχισε λοιπόν απο νωρίς ο ..αγώνας διοτι αποφάσισα να τα φτιάξω όλα μονη!Μπομπονιέρες προσκλητηριο γλυκα στολισμοι όλα απο μένα!!
Βρήκα ένα ωραίο σχεδιακι πρίγκηπα απο περιοδικο με σεντονάκια!Το ζωγραφισα σε χαρτι και..ξεπήδησε το προσκλητηριο[img]URL=https://2img.net/r/ihimizer/i/71486077.jpg/][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][/URL][/img]
τα λογια; Είμαι ένα αγοράκι
δίχως να χω ονοματάκι!
Θα αποκτήσω στην πορεία
μ’ όλους σας στην εκκλησία.
Πρίγκιπας γλυκός θα γίνω
Και έτσι πάντοτε θα μείνω,
άντρας ,κούκλος, παινεμένος,
στα πούπουλα μεγαλωμένος !!
Κι όσο για την εκκλησία
αν θέλετε λοιπά στοιχεία
Οι υπήκοοι μου θα σας πούνε,
Που τυφλά με υπακούνε!
εφτιαξα μπομπονιερες μεγαλων ποτηρι του ουζου και ζωγραφισα τον ιδιο πριγκηπα(φωτογραφια αργοτερα).Το γεμισα με τουλι γαλαζιο και γαλαζιο πουγκακι με ετικετα πανω στο πουγκακι που ελεγε:
Μια αγκαλιά γεμάτη αγάπη
μ’έκανε πρίγκηπα σωστό!
Κι αφού ήρθες και συ
στην βάφτιση μου,
χίλια φιλιά θα σου χρωστώ!
Φώτης
25/7/2010
στα παιδακια εφτιαξα μαριονετες πριγκηπες απο ξυλινη κουταλα(θα βαλω φωτο αργοτερα να δειτε τι ομορφα ηταν!)
γλυκακια αποφασισα να μην ειναι ψυγειου λογω ζεστης και εφτιαξα
καρυδατα,καρυδες,μελεκουνι(μαλακο παστελι),παστελι Ανδρου,σκαλτσουνια,μεθυσμενα,μπισκοτα παιδικα πριγκηπας και πριγκηπας βατραχος ολα απο τα χερακια μου..
και τρεις μερες πριν τη βαφτιση και ενω εδτιαχνα τα σκαλτσουνια βγηκα εξω και..εσπασα το ποδι μου στα σκαλια!!!!!!
οτι πρόλαβα προλαβα!Και το είχα ονειρευτει αλλιως!Πηγα με ναρθηκα στην βαφτιση και πι και μου το επετρεψαν μονο για την βαφτιση γιατι την επομενη μπηκα για χειρουργει οκαι εβαλα βιδα στον αστραγαλο!!
Δεν μπορεσα να χαρω οπως ηθελα την βαφτιση του γιοκα μου και είχα κουραστει τοσο!
Τωρα που σας μιλαω φοραω ειδικη μποτα και μπορω να βαδιζω...