Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
523 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 523 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 40]

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρακι μου αυτη σημερα ηταν μαλλον η πρωτη της φορα...γιατι η αληθεια ειναι οτι ηταν καπως...Αν παρακολουθησεις τα αλλα που κανει μια μαια Φανη...εκεινη ειναι πολυ καλη..!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Τι κανει ο μπεμπακος σου???Πηγατε για κανα μπανακι???

klaramaria

klaramaria
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
JuliaG έγραψε:Μολις εβαλα ενα κεικ να ψηθει...Με επιασε λυγουρα το πρωι που σηκωθηκα..!!!Και εκανα ενα κεικ να το χω...οσο αντεξει δηλαδη απο τον αντρουλη μου που εξαφανιζει τα παντα...!!! Razz Razz Razz

Φρουφρου ημουν κι εγω στο σεμιναριο...Ηταν πολυ ενδιαφερον...και ειλικρινα το εχω σκεφτει μηπως μου συμβει κι εμενα ολο αυτο..!!!Εχω μια ταση ετσι κι αλλιως..!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Κέικ;; Μμμμ! Μανουλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 ν.15 - Σελίδα 20 804467
Τέλεια!! Σοκολάτα;; Οπότε κάνω κέικ , δε μένω εκει κάνω μετα και ενα γλασο σοκολάτας και το περιχυνω, οπότε τα αποφεύγω.. Μανουλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 ν.15 - Σελίδα 20 564595 Μανουλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 ν.15 - Σελίδα 20 837218 γινεται σοκολαση!!
Μακρια απο μας η επιλοχειος κατάθλιψη!! Δε το συζητω!! Μια χαρα θα είμαστε τζουλακι; Με τα μωρακια μας!! Μη σκέφτεσαι αρνητικά Μανουλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 ν.15 - Σελίδα 20 377361 Μανουλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 ν.15 - Σελίδα 20 727892

klaramaria

klaramaria
JuliaG έγραψε:Μαρακι μου αυτη σημερα ηταν μαλλον η πρωτη της φορα...γιατι η αληθεια ειναι οτι ηταν καπως...Αν παρακολουθησεις τα αλλα που κανει μια μαια Φανη...εκεινη ειναι πολυ καλη..!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Τι κανει ο μπεμπακος σου???Πηγατε για κανα μπανακι???

Δεν πήγα ακόμη αλλα με νύχια και με δόντια κρατιέται!! Δεν έκανα και καμία δοκιμή στο ταλαιπωρο το μαγιό Shocked Shocked Shocked μάλλον πρεπει να πάω για αλλο!! pig

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Με ζαχαρη αχνη θα το κανω απο πανω...Μου αρεσει καλυτερα απο την σοκολατα..!!!

Αχ...εγω αν ημουν τοσο κοντα σε θαλασσα οσο εσυ δεν θα κρατιομουν με τιποτα..!!!Εγω το δοκιμασα το μαγιο και προς το παρον μου κανει....οχι τελεια...αλλα οκ..!!!

klaramaria

klaramaria
Ναι ειναι στα 10 μέτρα.. Και τη βλέπω και λάδι σημερα!! Άστα να πανε!! Ε πιστεύω μέσα στις επόμενες μέρες να την τιμήσω Μανουλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 ν.15 - Σελίδα 20 654316
Ισως ειμαι πιο χαλαρή επειδη μπορω να πάω ανα πάσα στιγμη.. Εάν ήμουν μακρια μπορει να τη ζητούσα περισσότερο! Shocked
Μια χαρα και με την αχνη!! Εμένα δυστυχώς ο άντρας μου δε τα τιμάει τα γλυκά πολυ συχνα και οπότε φτιάχνω τα τρώω μονη μου pig Shocked

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω παλι αν προλαβω να φαω 3κομματια τυχερη θα ειμαι...!!!Αφου τωρα που το εφτιαχνα σκεφτομουν μηπως να το εκρυβα αυτη την φορα..!!! Embarassed Embarassed [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

klaramaria

klaramaria
Κρύψε το μισο και πες έκανα λίγο.. Smile Rolling Eyes
Τι μύγες ειναι αυτές γμτ!!! Παρα πολλές!!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πολυ κουσ κουσ σημερα κοριτσια !!! χαθηκα παλι...πηρα την γιατρο μου γιατι ειχα την απορια ποτε θα κανουμε το ντοπλερ!!!νομιζα οτι θα επρεπε να κλεισω αλλη μερα με τον προγεννετιστη που παει μονο Παρασκευες στο ιατρειο για τις μεγαλες εξετασεις,αλλα μου ειπε οτι απο'δω κ περα μονο με την γιατρο μου θα κανω εξετασεις ακομα κ το ντοπλερ,για να αποφτγουμε κ αυτα τα εξοδα!!!απο'δω κ περα θα κανουμε συνεχεια ντοππλερ!!!τι καλαααααα!!!!
τζουλακι μου!!!!εθεσες ερωτησεις??καλη μου φανηκε κ πολυ ορεξατη να βοηθησει κ να λυσει ολες τις αποριες!ααα Φαιη λεγεται η μαια?ποτε ξανα εχει σεμιναριο?σε ενημερωσαν?δεν το κοιταξα.. study study βρε κουκλα μου γιατι το λες αυτο
?μην εισαι αρνητικη !!να σκεφτεσαι μονο θετικα κ ο,τι εχει να κανει μονο με τα ομορφα πραγματακια που αφορουν το μωρακι σου!!!βοηθησε τον εαυτο σου κ απροτρυνε τον για τα καλυτερα που επονται!!!!
Μαρακι!!!!!!!!!!!!!! σε τσακωσα!!! που ησουν εσυ???αλλιως μπαινετε μεσα???γιατι δεν σας ειδα??? cyclops cyclops cyclops cyclops cyclops cyclops
τζουλακι με την 1η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΑΡΠΑΞΩ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ Κ ΠΟΛΥ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ!!! ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ Κ ΘΑ ΞΑΛΑΦΡΩΣΟΥΜΕ!!!!!ΟΛΕΣ!!!ΟΛΕΣ!!!!ΟΛΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ!!! ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ!!! ΝΑ ΦΑΣ ΤΟ ΚΕΚΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΓΛΥΚΑΘΕΙΣ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ!!!! cheers

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ασε....μην μου λες για μυγες και κουνουπια...Εχουν σπασει τα νευρα μου..!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Koritsakia mou phgame me ton antra mou gia pswnia phrame k karpouzaki k twra ftiaxnw na fame!den tha eksafanistw allo apla sas grafw apo to kinhto exei o antras mou to Laptop!anastasia mou pistepse me sto kalutero nosokomeio einai h giwta k oi giatroi kanoun oti einai kalutero apla h periptwsh ths einai poluplokh ekei pou.nomizan tha gennhsei ekei epefte h diastolh.k giauto apofasisan mazi me th giwta na thn kleisoun apo katw wste na mh gennhsei gia duo vdomades k na mh xreiastei otan gennhsei na einai me ta kalwdia to mwro....euxomai na pane ola kala!!kaneis den kserei ti tha ginei k pote tha gennhsei.alla h kaluterh lush twra einai h epemvash...k pali kala vrisketai germania h kopela alliws....

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ!!!
ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΡΥΨΕ!!ΚΡΥΨΕ!!!ΧΧΑΧΑΧΑ!!!
ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΑΝΤΙΚΟΥΝΟΥΠΙΚΟ?ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 20.00-21.00 ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΣΡΟΜΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ!!!
ΚΑΛΑ Κ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΑ ΜΥΓΑΚΙΑ.....Κ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΩ Κ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΓΕΜΑΤΟ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ,ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΑΚΙΑ,ΛΙΓΟ Η ΖΕΣΤΗ....ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΚΑΝΕΙΣ!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Katerinaki mou epeidh eksafanizomoun sunexeia ksexasa na sou pw oti h koilitsa sou einai teleia!!!!fouskwses polu!!!!tzoulaki kekaki e?maresei polu!!!egw pali olo krua pragmata thelw na trww..krua frouta kruo rizogalo k giaourtakia sokolatenia granites...ta alla mou erxontai varia pleon!!!froufrou mou etoimo to paidiko sas?

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλεξανδρα μου τι κανεις??Πολυ με συγκινησες το πρωι...!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Φρουφρου μου εκανα και εγω δυο ερωτησουλες...Ακουσα και την δικη σου..!!!Θετικα σκεφτομαι αλλα ποτε δεν ξερεις..!!!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΛΕΞ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ Κ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΜΩΡΕ ΜΟΥ!!! ΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΣΗΜΕΡΑ???
ΑΥΤΟ ΤΟ Σ.Κ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ Κ ΤΟ ΒΑΛΑΜΕ Κ ΤΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΡΟΦΗ Κ ΧΘΕΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΕΙΧΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ.ΔΛΔ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ Η ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ Κ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΩΡΟ!!ΑΡΑ Η ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Κ Η ΚΟΥΝΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ!!!ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ Ο ΧΑ'Ι'ΛΑΝΤΕΡ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΜΕΣΩΣ!!ΕΧΩ Κ ΝΑ ΞΕΣΚΑΡΤΙΣΩ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΛΛΑ!!!ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΗΚΑ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!ΛΟΓΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕΙ ΑΥΤΗ Κ ΕΤΣΙ Η' ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΘΑ ΘΗΛΑΖΩ Η' ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ Rolling Eyes
Κ ΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΔΡΟΣΕΡΑ ΦΑΓΑΚΙΑ!!!ΛΑΧΑΝΙΚΑ!!!ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ!!! ΠΑΓΩΤΑΚΙΑ!!! ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ Κ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ-ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 2ΑΚΤΙΔΙΑ-ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΖΕΣΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ Κ ΣΟΥΠΏΈΙΔΗ ΦΑΓΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΩ!!!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ???ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΠΕΡΑΣΑ ΧΘΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΖΟΡΙΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ Κ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΤΥΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
JuliaG έγραψε:Αλεξανδρα μου τι κανεις??Πολυ με συγκινησες το πρωι...!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Φρουφρου μου εκανα και εγω δυο ερωτησουλες...Ακουσα και την δικη σου..!!!Θετικα σκεφτομαι αλλα ποτε δεν ξερεις..!!!
ΜΜΜΜ.ΜΗΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΗ Κ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΤΟΠΙΣΑ....ΧΑΧΧΑΧΧΑ!!!ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ? ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ?

stk

stk
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσακια μου τι κανετε?και εμεις φαγαμε το ψαρι μας και το καρπουζι μας και τωρα ειμαι ετοιμη να σκασω!!!!!καλα το ψαρι εγινε ονειρο!!!και ποσο το χαρηκα που εφαγε και η μικρη μου παρα πολυ!!!!!! Μανουλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 ν.15 - Σελίδα 20 215994 Μανουλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 ν.15 - Σελίδα 20 215994 Μανουλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 ν.15 - Σελίδα 20 215994 Μανουλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 ν.15 - Σελίδα 20 215994 Μανουλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 ν.15 - Σελίδα 20 215994 τωρα με εχει πιασει μια υπνηλια! Sleep Sleep Sleep Sleep και λεω αφου κοιμηθηκε η μικρη ας κοιμηθω και εγω λιγακι!!

Τι να πω Αλεξανδρα μου για την κοπελα ευχομαι οτι καλυτερο και για αυτην και για το μωρακι της! Very Happy
ωραια που πηρατε φρουτακια!!!!

και εγω θα ηθελα ενα κεικ τωρα μπραβο χρυσοχερα Τζουλια!!!! Μανουλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 ν.15 - Σελίδα 20 893968

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν μου εχουν στειλει κατι Φρουφρου μου αλλα αν μπεις στην σελιδα τους στα σεμιναρια δηλωνεις συμμετοχη για οποιο θελεις..!!!

Σε ευχαριστω Αναστασια μου, να εισαι καλα..!!!Καλη ξεκουραση γλυκεια μου..!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tzoulia mou se sigkinhsa e?:-)oles niwthoume auta ta sunaisthimata k niwthei h mia thn allh!!!molis fagame!!!rizaki me kotopoulo!!pianei polu xwro h surtariera froufrou mou ontws.giauto mono otan xreiazetai pragmatika polu einai kalo na thn pairnei kaneis.anti gia ntoulapa as poume!!tha ta sthsete mia xara koritsi mou mhn agxwnesai laou laou!!!pernane k oi meres mas wraia etsi.kalh xwnepsh anastasia mou!!!k egw otan trww thelw na koimamai meta!

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι εγω καθε μεσημερι...δεν αντεχω...θελω να κοιμαμαι...Σημερα απο την αγωνια μου...γαριδα το ματι μου...!!! Razz Razz Razz

klaramaria

klaramaria
Τι ωρα έχεις ραντεβου τζουλακι;

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στις 18:30...αλλα κατα τις 17;00θα παω να παρω τις εξετασεις μου...!!!

klaramaria

klaramaria
Ωωω!! Τέλεια θα δεις το μωράκι σου!! Μανουλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 ν.15 - Σελίδα 20 654316 Μανουλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 ν.15 - Σελίδα 20 654316

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Egw den mporw na koimhthw shmera giati perimenoume na erthei enas na metrhsei ta parathura mas k na mas kanei prosfora gia patzouria.mas eixe kanei enas allos alla rwtame k allous wste na kataliksoume sthn kaluterh timh.

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΛΕΞ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ 3 ΣΥΡΤΑΡΑΚΙΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ Κ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΡΕΒΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΜΟΔΙΝΟ ΛΕΩ!!!ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΑΤΗ ΟΜΩΣ!!! Κ Η ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ,ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΓΜΑΤΑΚΙΑ-ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ!!!ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ 2ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΑΓΑΝ!!
ΤΖΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ Κ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ!!!ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ Κ ΕΥΚΑΙΡΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!! Μανουλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 ν.15 - Σελίδα 20 215994 Μανουλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 ν.15 - Σελίδα 20 215994
ΑΛΕΞ ΜΟΥ ΤΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΤΟΠΠΛΕΡ,Ε??ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΟΛΑ!!??? Rolling Eyes Wink
ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΦΑΓΚΡΙ ΑΝΑΣΤΕΖΙΑ????ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΨΑΡΙ Κ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ!!!! sunny cheers

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΜΑΡΑΚΙ??? ΦΑΓΑΤΕ???

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις