751 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #118 Πεμ Ιουν 13, 2013 1:16 pm
valgreg
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ,ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Τις καλυτερες μου ευχες Ειρηνη μου!!irene-_- έγραψε:α ξεχασα να σας πω!!!!σημερα εχω την 2η επετειο γαμου...ασχετα οτι δε θα το δει αλλα αντρουλη σ'αγαπαω πολυ πολυ πολυ εισαι το αλλο μου μισο!!! ακι του χρονου να γιορτασουμε οι τρεις μας
Καλημέρα Λίλλάκο μου!!Να έχεις μια τέλεια μέρα!!Lillybell έγραψε:Μια πολυ πρωινη γλυκια καλημερα σε ολα τα κοριτσια..
Ετοιμαζομαι για τη δουλεια και πινω το πρωτο κακαο της ημερας....
Ας ελπισουμε σημερα να ειναι μια ομορφη και ηρεμη μερα, με τη βοηθεια του Θεου παντα..!
Σας φιλω!
Καλημέρα Ειρηνούλα μου!!Να τα χιλιάσετε αγαπούλα μου να είστε πάντα μαζί ευτυχισμένοι και αγαπημένοι και να μεγαλώσετε πολλά πολλά παιδάκια!!irene-_- έγραψε:α ξεχασα να σας πω!!!!σημερα εχω την 2η επετειο γαμου...ασχετα οτι δε θα το δει αλλα αντρουλη σ'αγαπαω πολυ πολυ πολυ εισαι το αλλο μου μισο!!! ακι του χρονου να γιορτασουμε οι τρεις μας
καλο μαθημα ποπακη μου!!!poppaki έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΖΟΥΖΟΥΝΑ!
ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΜΘΜ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ!
poppaki έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΘΜ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙ ΘΑ ΦΑΩ ....ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ;;;;ΚΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;;;
Αυγά έχεις?κάνε μια ομελέτα με πιπεριά και τυράκι!
vasoula1 έγραψε:poppaki έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΘΜ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙ ΘΑ ΦΑΩ ....ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ;;;;ΚΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;;;
ΕΧΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥΑΡΕΣΕΙ Η ΟΜΕΛΕΤΑ. ΒΡΑΣΤΑ ΤΑ ΤΡΩΩ ΠΟΛΥ, ΟΜΕΛΕΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΣΠΑΩ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΙ!!
valgreg έγραψε:καλησπερα κοριτσια μου,τι μου κανετε?εγω τελειωσα με τις δουλιτσες μου,εφτιαξα τα πραγματακια μου και τωρα περιμενω να δω ποτε θα καταφτασει ο αντρουλης μου.το μονο που μου εμεινε ειναι να φτιαξω τα μαλλια μου.
Γεια σου πουλάκι μου!!Φαντάζομαι πόσο χαρούμενη είσαι!!Με το καλό να τον δεχτείς!!
valgreg έγραψε:καλησπερα κοριτσια μου,τι μου κανετε?εγω τελειωσα με τις δουλιτσες μου,εφτιαξα τα πραγματακια μου και τωρα περιμενω να δω ποτε θα καταφτασει ο αντρουλης μου.το μονο που μου εμεινε ειναι να φτιαξω τα μαλλια μου.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ!!!ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ!!
poppaki έγραψε:vasoula1 έγραψε:poppaki έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ, ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΘΜ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙ ΘΑ ΦΑΩ ....ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ;;;;ΚΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;;;
ΕΧΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥΑΡΕΣΕΙ Η ΟΜΕΛΕΤΑ. ΒΡΑΣΤΑ ΤΑ ΤΡΩΩ ΠΟΛΥ, ΟΜΕΛΕΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΣΠΑΩ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΙ!!
Καλά αυτό άστο εγώ να δεις!!
valgreg έγραψε:κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ!!!μολις μιλησαμε ειναι στα Τεμπη τωρα,εχει ακομα δρομο μπροστα του.
Ποπακι μου τελος με τα μαθηματα για σημερα?
Βασουλα μου εσυ ολα καλα?
Καλά πουλάκι μου έβαψα τα μαλλάκια μου ανανεώθηκα βρε παιδί μου!!Αφού δεν έχω περίοδο είμαι μια χαρά!!
valgreg έγραψε:κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ!!!μολις μιλησαμε ειναι στα Τεμπη τωρα,εχει ακομα δρομο μπροστα του.
ΝΑΙ ΤΕΛΟΣ!ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΩ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΕΝΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ FREE. ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΘΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΔΥΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΑ.
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΘΜ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ ΣΤΑ ΙΚΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΨΩΝΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ. ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ. ΤΗΣ ΛΕΩ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΑΦΜ, ΤΗΛ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ ΣΤΟ ΙΚΕΑ. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ ΕΚΕΙ!ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΕΑ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ANYWAY...ΤΑ ΠΗΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ....
poppaki έγραψε:valgreg έγραψε:κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ!!!μολις μιλησαμε ειναι στα Τεμπη τωρα,εχει ακομα δρομο μπροστα του.
ΝΑΙ ΤΕΛΟΣ!ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΩ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΕΝΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ FREE. ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΘΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΔΥΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΑ.
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΘΜ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ ΣΤΑ ΙΚΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΨΩΝΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ. ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ. ΤΗΣ ΛΕΩ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΑΦΜ, ΤΗΛ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ ΣΤΟ ΙΚΕΑ. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ ΕΚΕΙ!ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΕΑ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ANYWAY...ΤΑ ΠΗΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ....
Δυστυχώς σε κάτι τέτοια οι μεγαλοεταιρείες είναι πολύ βλάκες κατά την γνώμη μου
vasoula1 έγραψε:Καλά πουλάκι μου έβαψα τα μαλλάκια μου ανανεώθηκα βρε παιδί μου!!Αφού δεν έχω περίοδο είμαι μια χαρά!!
με γεια κοριτσαρα μου!!!αληθεια τι μαλλια σου ειναι ξανθα?πολυ χαιρομαι που δεν εχεις!!!!!ποτε δεν περιμενες κανονικα?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #118
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης