Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
316 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 316 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Dimitra_Elena

Dimitra_Elena
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Eγώ Αθηνάκι γέννησα φυσιολογικά με επισκληρήδιο.Βέβαια,δεν με έπιασε σχεδόν καθόλου(απ'ότι ενημερώθηκα έπειτα,με είχε πιάσει 1,5 στα 10).

Αμέσως μετά τη γέννα έκοβα βόλτες και κατέβηκα να πιω καφέ.Βέβαια σου λέω,ήμουν και περίπτωση γιατί μέχρι 5 λεπτά πριν μπω στην αίθουσα ήξερα ότι θα γεννήσω με καισαρική,και αγχώθηκα και ήταν θαρρείς και δεν την έκανα.Αλλά και η διπλανή μου,και άλλες μανούλες σηκώθηκαν αμέσως.Μην μπερδεύεσαι,δεν σε παραλύει η επισκληρήδιος,απλά "μαλακώνει" τους πόνους.

Έχω ακούσει κι εγώ κατά καιρούς ότι με την αλλαγή του καιρού πχ πολλές έχουν μια ενόχληση στην μέση,αλλά εγώ δεν το είχα.Είναι θέμα γυναίκας,αλλες γεννούν και είναι όπως πριν και ψυχολογικά και σωματικά,κι άλλες γεννούν κι έχουν πονάκια και ψυχολογική κατάπτωση.Αν δεν κουνηθείς στην επισκληρήδιο και κάτσεις στην εμβρυική στάση όπως σου λένε,και ΜΕΤΡΑΕΙ πραγματικά ο αναισθησιολόγος,δεν θα σου συμβεί τίποτα.Θα βολοδέρνεις κι εσύ για καφέ όπως εγώ! ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΥ  - Σελίδα 2 215994

dinalala

dinalala
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
egw pou prospathisa me fisiologiko sto telos mou evalan episkliridio katalavaina tis sispaseis alla oxi pono...meta pou me evalan xeirourgeio kai eixa kai kei episkliridio kounousa kanonikotata ta podia mou...koritsia ta kana panw mou...nomiza oti den me epiase,,,,i alitheia einai oti 4 evdomades meta exw ponous stin plati kai stin mesi.....enw stin prwti kaisariki pou gennisa me raxiaia den eixa tipota...

tolazarakimou!

tolazarakimou!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
errika έγραψε:Ax scratch me valate se skepseis ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΥ  - Σελίδα 2 262737 elega na kanw episklhrideio alla vlepw p lete oti sas dhmiourgei meta provlhma sth mesh k ponaei ... to skeftomai ...lew na gennhsw fusiologika lete na anteksw ton pono ?, ap thn allh vre koritsia skeftomai tis manades mas k tis giagiades genika tis prohgoumenes genies autes dhladh pws gennhsan xwris narkwseis ktl ??? fainete eimaste fovhtsiares Razz to lew giautes p enw mporoun fusiologika fovountai k zhtane narkwsh h kaisarikh ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΥ  - Σελίδα 2 4872

Μην μας ακούς, εννοείται επισκληρίδιο! Η γέννα ήταν πανεύκολη! Και όταν θα ξαναμείνω έγκυος και γεννήσω πάλι επισκληρίδιο θα κάνω!

29ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΥ  - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΥ Δευ Οκτ 25, 2010 10:32 am

Ήρια

Ήρια
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εγω κοριτσια εκανα επισκληρίδιο αλλα ουτε καν με επιασε !!! ηρθε η αναισθησιολογος και μου εβαλε 3 δοσεις αλλα δεν προλάβαινε να δρασει λογω γρήγορης διαστολης!!! το κακο ηταν μετα την γεννα ομως .... που για 3 ωρες ειχα "πεθανει" απο το κρυο , ετρεμα παρα πολυ 3 παπλωματα μου φερανε απο την επιδραση τυ φαρμακου!!!! και για 5 ωρες δεν ενιωθα τα ποδια μου!!!! αυταααα

30ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΥ  - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΥ Δευ Οκτ 25, 2010 10:43 am

gennie

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ποια ειναι η διαφορά της επισκληριδίου από τη ραχιαία?

31ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΥ  - Σελίδα 2 Empty Απ: ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΥ Δευ Οκτ 25, 2010 10:45 am

jojo_mama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
errika έγραψε:Ax scratch me valate se skepseis ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΥ  - Σελίδα 2 262737 elega na kanw episklhrideio alla vlepw p lete oti sas dhmiourgei meta provlhma sth mesh k ponaei ... to skeftomai ...lew na gennhsw fusiologika lete na anteksw ton pono ?, ap thn allh vre koritsia skeftomai tis manades mas k tis giagiades genika tis prohgoumenes genies autes dhladh pws gennhsan xwris narkwseis ktl ??? fainete eimaste fovhtsiares Razz to lew giautes p enw mporoun fusiologika fovountai k zhtane narkwsh h kaisarikh ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΥ  - Σελίδα 2 4872

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου...κ εγω αυτής της γνώμης ήμουν και εξακολουθώ να είμαι!
Έτσι γέννησα τον γιό μου και έτσι ελπίζω και τα επόμενα. οχι οτι εισαι καλυτερη μανα αν γεννησεις φυσικα (καμμια σχεση)αλλα ειναι αλλη η αισθηση και η ικανοποιηση νομιζω..

ΔΕΣΠΟ

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ.... ΑΝ ΓΕΝΝΟΥΣΕΣ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΩΔΥΝΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ. ΤΑ ΜΑΘ ΑΝΩΔΥΝΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΒΟΗΘΑΝΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΩΘΗΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΣΚΛ.ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ (ΛΑΜΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΛΠ) ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΙΚΗ ΔΗΛ Ή ΡΑΧΙΑΙΑ Ή ΕΠΙΣΚΛ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΝ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ , ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΣΠΟΝΔΥΛ ΣΤΗΛΗΣ , ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΔΟΣΗ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛ ΝΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΔΟΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΒΑΛΕ ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗ ΑΝΤΛΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΣΛΗΡΙΔΙΩΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ (ΚΑΙ Η ΑΝΤΛΙΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ... ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ....Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ... ΣΤΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΠΟΝΟΥ ΠΟΥΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΦΥΑΛΓΙΕΣ ΙΣΧΙΑΛΓΙΕΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ....ΣΑΦΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΗ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΛΙΩΣΗ ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΣΠΟΝΔΥΛΩΝ ΚΛΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΥ (ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΦΗΜΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ)ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ...ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΕΠΙΣΚΛ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ... ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΟΧΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ.... ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΗΛΗ Η ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΝΑ ΠΟΝΑΣ ... Ο ΠΟΝΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΛ..... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΡΩΤΗΣΕ ΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.....ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ....ΝΑΕΧΕΙΣ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ...ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΥΝΗ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ!!!! ΝΑ ΠΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΕΠΙΣΛΗΡ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΣΠΟΝΔ ΣΤΗΛΗΣ ΔΗΛ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΝΑ ΑΠΛΩΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ (ΔΗΛ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΛ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ) ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΑΧΙΑΙΑ (ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΝΑΤΟΜΙΚΟ ΧΩΡΟ... )......

errika

errika
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ax na ste kala den kserw isws diksei ekeinh th stigmh an anteksw h oxi Rolling Eyes tha diksei Smile

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις