1 Αυγό πότε; Δευ Ιουν 10, 2013 12:58 am
katiag26
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα σε όλες σας. Πότε ξεκίνησε το μικρό σας να τρώει αυγό;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
toniabillia έγραψε:καλη σου μερα στους 10 μηνες και αρχισα με τον κροκο οχι μελατο σφιχτο και μου χε πει ο γιατρος να το δω μη του κανει αλλεργια μια φορα την βδομαδα ετρωγε για αχη και στο χρονο κοντα εφαγε και το ασπραδι
trilly έγραψε:εμεις ξεκινησαμε μετα το ετος. αλλα δεν το ηθελε καθολου. κι ουτε τωρα το θελει
annamaria_i έγραψε:trilly έγραψε:εμεις ξεκινησαμε μετα το ετος. αλλα δεν το ηθελε καθολου. κι ουτε τωρα το θελει
μπορει να αλλαξει γνωμη. εμενα στην αρχη δεν ηθελε τον κροκο, οταν της εδωσα ασπραδι το ηθελε, επησεις της εκανα και ομελετουλα με λιγο αιλεολαδο. τωρα δεν θελει το ασπραδι και θελει μονο κροκο.. τι να πω..
trilly έγραψε:annamaria_i έγραψε:trilly έγραψε:εμεις ξεκινησαμε μετα το ετος. αλλα δεν το ηθελε καθολου. κι ουτε τωρα το θελει
μπορει να αλλαξει γνωμη. εμενα στην αρχη δεν ηθελε τον κροκο, οταν της εδωσα ασπραδι το ηθελε, επησεις της εκανα και ομελετουλα με λιγο αιλεολαδο. τωρα δεν θελει το ασπραδι και θελει μονο κροκο.. τι να πω..
ασε εχω προσπαθησει τα παντα. μονο στραπατσαδα δεν της εχω δωσει. ισως να το φαει σε καμια αυγοφετα κι αυτο με το ζορι. δεν ειναι του αυγου το παιδι μου, εμοιασε σε μενα. κι εμενα δεν μαρεσει καθολου. και στα γλυκα οπου μπορω βαζω λιγοτερα. κι αν το μυρισωωωωωωωωωωωωω, ανατριχιαζω μιλαμε.
trilly έγραψε:den εχεις κι αδικο
EBENOS έγραψε:trilly έγραψε:den εχεις κι αδικο
......μωρέ εγώ σε πολλά έχω δίκιο αλλά ποια με ακούει ;
ax pos se katalaveno ego na deis pio polla kai ap ta panta gia na katalaveis den exei katapiei pote mono sto stoma kai kateuthian to ftinei vevea emena polla den exei faei genika einai ligofago paidakitrilly έγραψε:annamaria_i έγραψε:trilly έγραψε:εμεις ξεκινησαμε μετα το ετος. αλλα δεν το ηθελε καθολου. κι ουτε τωρα το θελει
ασε εχω προσπαθησει τα παντα. μονο στραπατσαδα δεν της εχω δωσει. ισως να το φαει σε καμια αυγοφετα κι αυτο με το ζορι. δεν ειναι του αυγου το παιδι μου, εμοιασε σε μενα. κι εμενα δεν μαρεσει καθολου. και στα γλυκα οπου μπορω βαζω λιγοτερα. κι αν το μυρισωωωωωωωωωωωωω, ανατριχιαζω μιλαμε.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης