151 Απ: Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 Σαβ Ιουν 15, 2013 12:30 am
POPIKALYMN
Η ψυχή της παρέας!
καλημέραααααααα!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
POPIKALYMN έγραψε:αχ τι να εκανα για να ξεχαστω?γενικα μαρεσει η κουζινα!θα ξανακανω παγωτο σημερα γιατι περιμενω επισκεψεις
μιαμ,μιαμ,μιαμ!!!!!! μακαρι να σηκωθει κ εμενα ο αντρας μου νωρις να παει να μου τα ψωνισει για να φτιαξω κ για εμας!!!
POPIKALYMN έγραψε:την τεταρτη εχω σεμιναριο μητρικου θηλασμου!!!!
internetiko????
POPIKALYMN έγραψε:σωστα θα το δω λοιπον
inka έγραψε:Αφρουλααααα!!τι κάνεις κοπέλα μου?Αν θυμαμαι καλά πρεπει να είμαστε κοντα- κοντα, την ιδια εβδομαδα μηπως???Εγω εχω ΠΗΤ 13/7/2013. Προωρες συσπάσεις Αφρούλα μου τύπου Braxton-hicks είχα από 30η εβδομαδα αλλά ανωδυνες, αθωες και αμελητεες αριθμητικά μεσα στη μερα. Τωρα στη 35η εγιναν πιο πυκνες, με συνοδο πόνο χαμηλά στη μέση (σαν αυτο της περιοδου) και....αυτο προμηνυει αναπαυση και yutopar σπασμολυτικο της μητρας...ε!το ειχα ξεφτιλισει κ εγω!!πολύ τρεξιμο και καμαρωνα κιόλας και φτυνόμουν για την εγκυμοσυνη που ειχα!χαχαχαα!! Εσύ όλα καλά??
Inka μου καλησπερα!! πηγαινε πανω που λεει προφιλ,οταν ανοιξει πηγαινε στην υπογραφη κ μεσα στο κουτακι πληκτρολογησε την ΠΗΤ σου κ το φυλο του μωρου κ επειτα πατα υποβολη!!!! για να μην σε ρωταμε συνεχεια...βλεπεις το αλτσχαιμερ μας χτυπησε νωρις την πορτα!!!χαχαχαχχαχαχαχαχα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης