Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
546 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 546 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
freskia mama έγραψε:καλα ειμαι κοριτσια μου δοξα το θεο καλα ειμαστε

μπραβο Γιωτακι μου!!! μαθαιναμε τα νεα σου απο την Αλεξανδρα!!!! πολυ χαρηκα τωρα που σε ειδα μεσα!!! Very Happy

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σου γιωτα τι κανεις?τι κανει το νινι σου?χαρηκα που σε ειδα και που ολα πανε καλα απο οτι μαθαινουμε

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σπυριδουλα μου οπως λεει κ ο λαος,ετσι οπως μπηκε θα βγει κιολαςLaughing

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γιωτα μου γεια σου κι από μένα !!! Χαίρομαι που είσαι καλά κι εσύ κι ο μπέμπης σου! 
Σε ποια βδομάδα είσαι τώρα;;;

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Alexandra23 έγραψε:σπυριδουλα μου οπως λεει κ ο λαος,ετσι οπως μπηκε θα βγει κιολαςLaughing

xaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxxaxaxa τρελαρα..... ετσι ακριβως!!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ κ εχουν γεννησει κ 2 φιλες μου κ ζηλευωωωωω......

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αυριο λεω να παω για υπερηχο.τι αυριο τι την παρασκευη.να ξενοιασω.η αληθεια ειναι οτι διαβασα κατι στο φορουμ για μια κοπελα και τρομαξα λιγο.θα παω να δω το μωρο μου

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οποτε θελεις πας για υπερηχο ποππη μου?ξερω τι διαβασες κ εγω το ειχα διαβασει λιγο κ μετα το αφησα κ δεν προκειται να ξανα διαβασω τετοια.συμβαινουν ολα στη ζωη,αν ειναι να καθησουμε να τα σκεφτουμε ολα αυτα που μπορει να μας συμβουν θα τρελαθουμε.τοσα πολλα παιδακια γεννιουνται υγιεστατα,αυτα να κοιταμε.

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τι ακουσες κοριτσακι μου κ σε τρομαξε????

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εχεις δικιο αλεξανδρα μου και εγω το μετανιωσα που μπηκα και το διαβασα,δεν θα ξαναδιαβασω τιποτα στεναχωρο.
για υπερηχο επειδη θα παω σε ιδιωτη παω οποτε θελω εγω αφου θα του σκασω 70 ευρω σιγα μην με διωξει,αλλα και στο νοσοκομειο οποτε θελω παω φτανει να πληρωσω 12 ευρω το εισητηριο αλλα του νοσοκομειου ο υπερηχος δεν ειναι τοσο καλος οποτε θα παω εξω

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σπυριδουλα μου αστο να μην ψυχοπλακωθεις και εσυ!στην κατασταση μας μονο τα ευχαριστα πρεπει να λεμε και τα αισιοδοξα!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
70 ευρω??πωπωωωω πολλα ειναιιιιιιι!!!!γιατι τοσα πολλα???τετοια θεματακια ποππη μου δεν πρεπει να τα διαβαζουν οι εγκυουλες γιατι στεναχωριουνται αδικα!!!!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ειναι πολλα και εγω τα στερουμε για να τα δωσω.δεν μου περισευουν η αληθεια!ειναι ο τελευταιος που θα κανω εξω.μετα πια μπαινω στο μηνα μου οποτε θα πηγαινω στο γιατρο μου στο νοσοκομεια αλλα τωρα επειδη παιρνω το σαλοσπιρ θελω να κανω το ντοπλερ εξω,θα του τη πω ομως του γιατρου,ειναι πολλα τα λεφτα

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι ρε συ παρα πολλα ειναι..ακους εκει 70 ευρω για εναν υπερηχο....

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου θα σας γραψω λιγο τι περασα και θα καταλαβετε για την γεννα .........ενω ειμουνα 2 εβδομαδες στο νοσοκομειο ολα πηγεννανε τελεια την παρασκευη μου λεει η γιατρος οτι την αλλη εβδομαδα παμε σπιτι μας το βραδυ νοιωθω εναν πονο χαμηλα ερχοντε οι μεες με κατεβαζουν στην μεευτηκη 2 δακτυλα διαστολη μου κανουν την πρωτη ενεση για τα πνευμονακια του μικρου  την επομενη μερα και αφου ειχα παρει ενα σορο φαρμακα ειμουνα μια χαρα με πανε στο δοματιο το βραδυ νοιωθω εναν δυνατο πονο στην μεση μου και τιποτα αλλο με κατεβαζουν παλυ στην μεευτικη και ειχα 7 διαστολη και μιλουσα με την αλεξανδρα και γελουσαμε οι μεες μου λεγανε σημερα γεννας αλλα τιποτα καθε μερα το ιδιο το πρωι στο δωματιο το βραδυ στην μεευτικη γιατι γεννουσα......μετα ερχονται και μου λενε για την περιδεση τραχηλου περνο το ρισκο και την κανω με πανε στο δωματιο και ειμουνα μια χαρα και μετα απο μια ωρα να οι πονοι να οι σισπασεις και με βαζουν στο θαλαμο τοκετου πονουσα παρα πολυ και το μωρο ερχοταν μου λενε θα κοψουμε τα ραματα και το μωρο θα γεννηθη αλλα απο τους πονους που ειχα δεν μπορουσα να ηρεμισω για να μου τα κοψουν και μου εβαλαν φαρμακο αν ηρεμισω εεεε αυτο ηταν 2 ωρες ποναγα να γεννησω και στο τελος τιποτα ολοι οι πονοι εφηγαν αυτο ηταν ακομα και τωρα νοιωθω το μικρουλι μου να μου σπροχνη τα ραματα αλλα δεν μπορει να τα σπασει

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γιωτα μου κανε κουραγιο και ολα θα πάνε καλα άλλοστε αυτα τα πλασματακια που εχουμε μεσα μας αξιζουν τα παντα!!!!

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Πω ρε γιωτακι!!! Αφού είστε καλά χρυσό μου μη σε νοιάζει ΤΠΤ!! πωω καλέ εδω οι πρωταρες δεν τους βγαίνουν τα μωρά μέχρι το τέλος κι εσύ κοιτάνε να στο κρατήσουν μη φύγει!! να σκέφτεσαι θετικά κι εκεί που βρίσκεσαι μη φοβάσαι ΤΠΤ!! Ολοι οι γιατροί είναι πολύ καλοί!!

Ελενακι Γ το πως θα ειναι η γεννα κανείς δε μπορεί να στο πει αλλά ειναι μια γλυκιά αγωνία μη φοβάσαι καθόλου όλα καλά θα πάνε!

Ποπακι μου για ντοπλερ δεν είναι καθόλου πολλά κ να μην του πεις ΤΠΤ γτ θα σε κραξει κ θα χει κ δίκαιο! εγώ νόμιζα Γ απλό υπέρηχο θα έδινες τόσα! στην στεραια Ελλάδα δίνουμε από 110-150 ευρώ Γ ντοπλερ! εγώ έδωσα 110! μη κοιτάς Γερμανία Αλεξάνδρα μου στο θέμα γεννα εκεί δε πληρώνεις ΤΠΤ κ εχεις όλες τις ανέσεις!! χαχα

Όσο Γ τα σεμινάρια εγώ είδα ανωδυνου κ θηλασμό κ μου άρεσαν κ τα δύο απλά μιλάει μια κοπέλα μαία τη βλέπεις σε ένα παράθυρο κ σου δείχνει σλαιντς κ στο τέλος απαντάει σε ερωτήσεις!

http://www.sailormoon82@blogspot.com

LindakiS

LindakiS
Α κ γενναω 3/7 το είχα πει αλλά δεν το είδες..

http://www.sailormoon82@blogspot.com

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ολίνα μου 70 παιρνει  και στον απλό υπερηχο.τωρα που ανοιξε καινουριος εδω παιρνει σε ολα 30 αλλα θα παω σε αυτον γιατι εχει αλλη πειρα στους υπερηχους

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μα κ εγω ειπα οτι ειναι πολλα τα 70 ευρω επειδη νομιζα για κανονικο υπερηχο ελεγε...λαθος καταλαβα φαινεται...αν εννοουσε για τον ντοπλερ 70 ευρω τοτε ειναι πολυ καλα για τα δεδομενα της ελλαδας.αλλα για απλο υπερηχο ειναι σκετη απατη.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΩΤΑ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΖΕΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙς ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ! ΜΑ ΤΙ ΕΠΙΜΟΝΟ ΑΓΟΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ...LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!  Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 - Σελίδα 10 417472ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΚΡΥΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΜΟΥ....ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ!  Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 - Σελίδα 10 604962

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα αφρουλα μου!τι κανεις?πως περασες σημερα?καλα εκανες που δεν μπηκες στο νερο αφου ητανε κρυο!!!κ μονο η θεα κ η μυρωδια της θαλασσιτσας φτανει!!I love you

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ  Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 - Σελίδα 10 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 - Σελίδα 10 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 - Σελίδα 10 417472ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΣΟΥ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΠΟΤΕ ΚΑΛΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΑΣ ΔΩΜΑΤΙΟ? ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΑΑΑΑ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ! ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ! ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΙΚΟΝΑΣ (ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ!). Η ΦΩΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ.ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ IMAGESHACK ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΦΩΤΟ!Wink

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αφρούλα τι κανεις?πολυ καλα εκανες και πηγες παραλια.σε λιγο θα βγω και εγω μια βολτα με τον αντρουλη μου.μη φανταστεις κατι ιδιαιτερο με το αμαξι θα παμε αλλα και αυτο καλο ειναι θα παρουμε αερα.
αλεξανδρα καλα στα λεει η αφρουλα,περιμενουμε φωτο μην μας αφηνεις σε αγωνια.αν θες βοηθεια πες μας

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΠΗ ΜΟΥ!  Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 - Σελίδα 10 654316 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 - Σελίδα 10 654316 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3 - Σελίδα 10 654316Η ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΛΑ ΟΜΑΛΑ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! Wink 

ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΞΥΠΗΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 8:15 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΚΟΥΡΑΣΗ...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις