426 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #9 Παρ Ιουν 21, 2013 1:58 am
Lemonaki1
Πανταχού παρούσα!
Θα το κάνω σήμερααα κ θα σου πώ
Να σου ζήσει κ σενα το μωράκι σου!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
η μελινουλα μας ειναι αυτη???αχ θα τα φαω αυτα τα ποδαρακιαααααααα!!!!!!!!Lemonaki1 έγραψε:Θα το κάνω σήμερααα κ θα σου πώ
αυτο κανω υπομονη κ μετα θα την φαω!!!!!!Lemonaki1 έγραψε:Υπομονήηηηη ακόμα λίγο κ θα την δείς
σε ευχαριστω πολυυυ!!!κοριτσακι εχωβαρεθηκα να ειμαι εγκυος αλλα απο την αλλη διαβαζω τα δυσκολα που περνατε εσεις κ ειδικα στην περιοδο του σαραντισμου κ μετα λεω μηπως ειναι καλυτερα στην κοιλιτσα???lne έγραψε:lemonaki ευχαριστω πολυ τι ωραιο αβαταρ η μπουμπου σου ειναι?αλεξαντρα με το καλο σου ευχομαι περασαν οι μερες στην αρχη μεχρι να μαθεις ειναι λιγο δυσκολα αλλα μολις βλεπεις το μωρο σου σου περνανε ολα!!τι εχεις?
χαχαχα αν εχεις στηριξη κ βοηθεια ολα καλα θα πανε!!!!τελικα αυτες οι 40 μερες ειναι παλουκι κατι ξερουν οι παλιοι!με το καλο κ να σκεφτεσαι να εισαι ηρεμη για το μωρο σου για να ειναι κ αυτο!!κ να γελας :DAlexandra23 έγραψε:σε ευχαριστω πολυυυ!!!κοριτσακι εχωβαρεθηκα να ειμαι εγκυος αλλα απο την αλλη διαβαζω τα δυσκολα που περνατε εσεις κ ειδικα στην περιοδο του σαραντισμου κ μετα λεω μηπως ειναι καλυτερα στην κοιλιτσα???lne έγραψε:lemonaki ευχαριστω πολυ τι ωραιο αβαταρ η μπουμπου σου ειναι?αλεξαντρα με το καλο σου ευχομαι περασαν οι μερες στην αρχη μεχρι να μαθεις ειναι λιγο δυσκολα αλλα μολις βλεπεις το μωρο σου σου περνανε ολα!!τι εχεις?
προς το παρον οσο κοντευει ο καιρος να γεννησω τρεμω απο τον φοβο μου!!!!!lne έγραψε:χαχαχα αν εχεις στηριξη κ βοηθεια ολα καλα θα πανε!!!!τελικα αυτες οι 40 μερες ειναι παλουκι κατι ξερουν οι παλιοι!με το καλο κ να σκεφτεσαι να εισαι ηρεμη για το μωρο σου για να ειναι κ αυτο!!κ να γελας :DAlexandra23 έγραψε:σε ευχαριστω πολυυυ!!!κοριτσακι εχωβαρεθηκα να ειμαι εγκυος αλλα απο την αλλη διαβαζω τα δυσκολα που περνατε εσεις κ ειδικα στην περιοδο του σαραντισμου κ μετα λεω μηπως ειναι καλυτερα στην κοιλιτσα???lne έγραψε:lemonaki ευχαριστω πολυ τι ωραιο αβαταρ η μπουμπου σου ειναι?αλεξαντρα με το καλο σου ευχομαι περασαν οι μερες στην αρχη μεχρι να μαθεις ειναι λιγο δυσκολα αλλα μολις βλεπεις το μωρο σου σου περνανε ολα!!τι εχεις?
αχ ναι εχεις δικιο,αυτο κανω...αλλα ξερεις ειναι κουραστικο απο καποια στιγμη κ μετα να εισαι εγκυος...εγω βαρεθηκα προσωπικα..αλλα ενταξει μην παραπονιεμαι γιατι εχω πολυ καλη εγκυμοσυνη δοξα τον θεο!Lemonaki1 έγραψε:Κορίτσια δεν είναι η μπουμπούκα μου ,την φωτογραφία την βρήκα στο ίντερνετ..
Τις μερες μετα την γεννα δεν τις περιμενα τοσο δυσκολες..γι αυτο φιλεναδα απολαυσε το ακομα οσο μπορεις που ειναι στην κοιλιτσα..κ θα δεις ο καιρος θα περασει πολυ πιο γρηγορα απ οσο φανταζεσαιιιι
Lemonaki1 έγραψε:Αυτο ειναι το πιο σημαντικό!!
Κι εγώ τον τελευταίο μήνα μετρούσα τις μέρες..υπομονηηη!!! <3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης