476 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Δευ Ιουλ 08, 2013 12:54 am
ΜΑΡΙΑ20
Πανταχού παρούσα!
ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΜΑΡΙΖΑ..,ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΥΓΙΗ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
roxanne87 έγραψε:Επερχόμενες μανούλες καλησπέρα κ από εμάς! Είμαστε 21 εβδομάδων κ ψάχνουμε γιατρό για την β επιπέδου. Την αυχενική την έκανα στην Ψαρρά(οι καλύτερες εντυπώσεις κ μόνο!), όμως δεν έχει διαθεσιμότητα.... Η γιατρός μου μου σύστησε τον Σωτηριάδη Α., ξέρει καμμιά κοπέλα από Θεσσαλονίκη τον ιατρό αυτό????Εχω τεράστιο άγχος σχετικά με το θέμα!!!
roxanne87 έγραψε:Επερχόμενες μανούλες καλησπέρα κ από εμάς! Είμαστε 21 εβδομάδων κ ψάχνουμε γιατρό για την β επιπέδου. Την αυχενική την έκανα στην Ψαρρά(οι καλύτερες εντυπώσεις κ μόνο!), όμως δεν έχει διαθεσιμότητα.... Η γιατρός μου μου σύστησε τον Σωτηριάδη Α., ξέρει καμμιά κοπέλα από Θεσσαλονίκη τον ιατρό αυτό????Εχω τεράστιο άγχος σχετικά με το θέμα!!!
Siliaki έγραψε:Μαριζάκι μου γλυκό κουράγιο κοπέλα μου! Στα είχα γράψει και στο άλλο θέμα! Εύχομαι να κρατήσεις σύντομα στην αγκαλιά σου ένα παιδάκι γερό! Στο χρωστάει ο Θεούλης! Θα προσεύχομαι για εσένα!
maroula έγραψε:roxanne87 έγραψε:Επερχόμενες μανούλες καλησπέρα κ από εμάς! Είμαστε 21 εβδομάδων κ ψάχνουμε γιατρό για την β επιπέδου. Την αυχενική την έκανα στην Ψαρρά(οι καλύτερες εντυπώσεις κ μόνο!), όμως δεν έχει διαθεσιμότητα.... Η γιατρός μου μου σύστησε τον Σωτηριάδη Α., ξέρει καμμιά κοπέλα από Θεσσαλονίκη τον ιατρό αυτό????Εχω τεράστιο άγχος σχετικά με το θέμα!!!
Το Σαββατο εκανα την β επιπεδου στον Σωτηριαδη.Παρα πολυ καλος, υπομονετικος, στα εξηγει ολα με λεπτομερειες.Εκει εκανα και τροφοβλαστη..
150€ εκανε η εξεταση.Εγω τον συνιστω ανεπιφυλακτα!!
Mariza_30 έγραψε:Siliaki έγραψε:Μαριζάκι μου γλυκό κουράγιο κοπέλα μου! Στα είχα γράψει και στο άλλο θέμα! Εύχομαι να κρατήσεις σύντομα στην αγκαλιά σου ένα παιδάκι γερό! Στο χρωστάει ο Θεούλης! Θα προσεύχομαι για εσένα!
Γλυκό μου κορίτσι με συγκινούν τόσο πολύ τα λόγια σου..
Σ ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου..Με το καλό εύχομαι να έρθει το αγοράκι σου, και να το καμαρώσεις όπως εσύ θέλεις..
Εύχομαι τα καλύτερα και όλα να σου έρθουν με το καλό!
Siliaki έγραψε:Mariza_30 έγραψε:Siliaki έγραψε:Μαριζάκι μου γλυκό κουράγιο κοπέλα μου! Στα είχα γράψει και στο άλλο θέμα! Εύχομαι να κρατήσεις σύντομα στην αγκαλιά σου ένα παιδάκι γερό! Στο χρωστάει ο Θεούλης! Θα προσεύχομαι για εσένα!
Γλυκό μου κορίτσι με συγκινούν τόσο πολύ τα λόγια σου..
Σ ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου..Με το καλό εύχομαι να έρθει το αγοράκι σου, και να το καμαρώσεις όπως εσύ θέλεις..
Εύχομαι τα καλύτερα και όλα να σου έρθουν με το καλό!
Να'σαι καλά Μαρίζα μου!!!
Έχω χάσει και εγώ παιδάκι... οπότε καταλαβαίνω λίγο τον πόνο σου... και λέω λίγο γιατί δεν ήταν σε τέτοια προχωρημένη εβδομάδα! Θα νιώσεις πολύ καλύτερα όταν ξαναμείνεις έγκυος...! Το παιδάκι σας από πάνω σας προσέχει και όλα θα πάνε υπέροχα την επόμενη φορά! Θα το δεις!
roxanne87 έγραψε:maroula έγραψε:roxanne87 έγραψε:Επερχόμενες μανούλες καλησπέρα κ από εμάς! Είμαστε 21 εβδομάδων κ ψάχνουμε γιατρό για την β επιπέδου. Την αυχενική την έκανα στην Ψαρρά(οι καλύτερες εντυπώσεις κ μόνο!), όμως δεν έχει διαθεσιμότητα.... Η γιατρός μου μου σύστησε τον Σωτηριάδη Α., ξέρει καμμιά κοπέλα από Θεσσαλονίκη τον ιατρό αυτό????Εχω τεράστιο άγχος σχετικά με το θέμα!!!
Το Σαββατο εκανα την β επιπεδου στον Σωτηριαδη.Παρα πολυ καλος, υπομονετικος, στα εξηγει ολα με λεπτομερειες.Εκει εκανα και τροφοβλαστη..
150€ εκανε η εξεταση.Εγω τον συνιστω ανεπιφυλακτα!!
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου! εξετάζει ο ίδιος, ή εχει προσωπικό? Κ επιπλέον είναι νέος? Σε ρωτάω γιατί όσους κ αν έχω ρωτήσει δεν τον γνωρίζουν. Και μιας και πήρα φόρα με τις ερωτήσεις(είναι το πρώτο μου μωράκι), τί είναι τροφοβλάστηση? Το κάνουμε όλες?
Με το καλό το μωράκι σου!!
Με το καλό!maria86 έγραψε:γεια σας μανούλες νοεμβρίου.είμαι και εγώ έγκυος με πητ 28 νοεμβρίου και γεννάω στο γεννεσις στη θεσσαλονίκη.περιμένω μάλλον κοριτσάκι.εύχομαι σε όλες τα καλύτερα και με το καλό να υποδεχτούμε τα μωράκια μας...
Σου έβαλα κι εσένα την κοράκλα στη λίστα.ΜΑΡΙΑ20 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΡΙΑ!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ Κ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΗΤ 4/11 Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
Άμα σου μοιάχει από τώρα, σκέψου τι θα γίνει μετά!ΜΑΡΙΑ20 έγραψε:ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ,428 ΓΡ.,ΕΚΑΝΕ ΝΑΖΑΚΙΑ ΣΟΥΦΡΩΝΕ ΧΕΙΛΑΚΙΑ ΑΑΧ ΤΕΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΧΡΩΜΗ Κ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!ΣΕ ΚΟΡΝΙΖΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΧΙΧΙ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ Κ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ....
Εγώ δεν ξέρω ακόμα τι περιμένω. Την Πέμπτη στη β' επιπέδου θα μάθω.ΜΑΡΙΑ20 έγραψε:ΑΣΕΕΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΧΙΧΙΧΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?ΕΚΑΝΕΣ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ?? ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ Κ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΠΟΤΕ ΑΚΟΥΩ ΙΔΕΕΣ ΤΟ ΖΩΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ?
maria86 έγραψε:γεια σας μανούλες νοεμβρίου.είμαι και εγώ έγκυος με πητ 28 νοεμβρίου και γεννάω στο γεννεσις στη θεσσαλονίκη.περιμένω μάλλον κοριτσάκι.εύχομαι σε όλες τα καλύτερα και με το καλό να υποδεχτούμε τα μωράκια μας...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης