Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
641 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 641 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 41]

576ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 12, 2013 12:15 am

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
despoinaro έγραψε:
ioazon έγραψε:
despoinaro έγραψε:Καλημερα κορίτσια!!!πωσ τα πάτε;;; εγώ εχω βαρύνει αρκετά και χτεσ πιάστηκα νε κάποιεσ δουλειεσ στο σπίτι και υποφερω απο τη μέση μου!
Πολύ ωραίο το φορμάκι!!!!εμείσ έχουμε την β επιπέδου 16/7 να σιγουρευτούμε για το φύλο και να σιγά σιγά να αρχίσουμε να παίρνουμε κάποια πραγματάκια!!
Από τώρα πονάει η μέση;
Είχες πρόβλημα;;;
Να την προσέχεις πολύ-πολύ τη μέση σου. Αν σε πιάσει πολύ, δεν μπορείς να πάρεις κανένα φάρμακο! Φύλαγε τα ρούχα σου, να 'χεις τα μισά!!!

Το ξέρω ioazon αυτό φοβάμαι και εγώ. Έχω κοίλη μεσοσπονδηλίου είχε χρόνια να με πιάσει αλλά τώρα με τις δουλειές μάλλον με θυμήθηκε ξανά! Άσε που αν μείνω όρθια για πολύ και γενικά ταλαιπωρηθώ λίγο έχω και κράμπες στα πόδια...Παρ' όλο που παίρνω μαγνήσιο δεν βλέπω και μεγάλη διαφορά!
Δουλειές με δόσεις!
Η μόνη λύση (και εγώ έτσι κάνω)

577ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 12, 2013 12:23 am

despoinaro

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ioazon έγραψε:
despoinaro έγραψε:
ioazon έγραψε:
despoinaro έγραψε:Καλημερα κορίτσια!!!πωσ τα πάτε;;; εγώ εχω βαρύνει αρκετά και χτεσ πιάστηκα νε κάποιεσ δουλειεσ στο σπίτι και υποφερω απο τη μέση μου!
Πολύ ωραίο το φορμάκι!!!!εμείσ έχουμε την β επιπέδου 16/7 να σιγουρευτούμε για το φύλο και να σιγά σιγά να αρχίσουμε να παίρνουμε κάποια πραγματάκια!!
Από τώρα πονάει η μέση;
Είχες πρόβλημα;;;
Να την προσέχεις πολύ-πολύ τη μέση σου. Αν σε πιάσει πολύ, δεν μπορείς να πάρεις κανένα φάρμακο! Φύλαγε τα ρούχα σου, να 'χεις τα μισά!!!

Το ξέρω ioazon αυτό φοβάμαι και εγώ. Έχω κοίλη μεσοσπονδηλίου είχε χρόνια να με πιάσει αλλά τώρα με τις δουλειές μάλλον με θυμήθηκε ξανά! Άσε που αν μείνω όρθια για πολύ και γενικά ταλαιπωρηθώ λίγο έχω και κράμπες στα πόδια...Παρ' όλο που παίρνω μαγνήσιο δεν βλέπω και μεγάλη διαφορά!
Δουλειές με δόσεις!
Η μόνη λύση (και εγώ έτσι κάνω)

Θα το εφαρμόσω από σήμερα κιόλας...Very Happy 

578ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 12, 2013 1:51 am

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια καλημερα!!!Σημερα επιτελους μπηκαμε στην 21 εβδομαδα...ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 24 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 24 215994 

Δεν παιρνανε με τιποτα οι μερες για το β επιπεδου, και να σκεφτειτε οτι την μπεμπα την εχουμε δει μονο δυο φορες!!!(τα κακα του δημοσιου γιατρου!!!)Ειπαμε σιγα σιγα ν αρχιζουμε να ψαχνουμε για κουνια, καριτσι κτλ μιας και αρχιζουν οι εκπτωσεις ωστε επιστρεφοντας απο τις διακοπες, τελος Αυγουστου , να τα παρουμε!!!Θεωρειτε οτι ειναι νωρις ακομα για ψωνια???

Ifi μια χαρα θα τα πατε και εσυ και η μπεμπα μεχρι το τελος, να εισαι σιγουρη!!!Αφου δεν την πεταξες κανα βαζο της γραμματεας που ειμαι το μωρο παχουλο...εισαι πολυ ψυχραιμη...Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Τι αλλο θ ακουσουμε!!!
Siliaki το φορμακι ειναι τελειο!!!Μου φαινεται θα παω να το παρω κι εγω σε ροζ!!!Very Happy Very Happy Very Happy 
Με την ορεξη και τα κιλα πως τα πατε?Εγω απο ορεξη φουλ και εχω παρει μεχρι στιγμης 4 κιλα...αντε να δουμε!!!Σας φιλωωωωωωωωωωωω...

579ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 12, 2013 2:06 am

tonia 28

tonia 28
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
griniaroula έγραψε:Κοριτσια καλημερα!!!Σημερα επιτελους μπηκαμε στην 21 εβδομαδα...ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 24 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 24 215994 

Δεν παιρνανε με τιποτα οι μερες για το β επιπεδου, και να σκεφτειτε οτι την μπεμπα την εχουμε δει μονο δυο φορες!!!(τα κακα του δημοσιου γιατρου!!!)Ειπαμε σιγα σιγα ν αρχιζουμε να ψαχνουμε για κουνια, καριτσι κτλ μιας και αρχιζουν οι εκπτωσεις ωστε επιστρεφοντας απο τις διακοπες, τελος Αυγουστου , να τα παρουμε!!!Θεωρειτε οτι ειναι νωρις ακομα για ψωνια???

Ifi μια χαρα θα τα πατε και εσυ και η μπεμπα μεχρι το τελος, να εισαι σιγουρη!!!Αφου δεν την πεταξες κανα βαζο της γραμματεας που ειμαι το μωρο παχουλο...εισαι πολυ ψυχραιμη...Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Τι αλλο θ ακουσουμε!!!
Siliaki το φορμακι ειναι τελειο!!!Μου φαινεται θα παω να το παρω κι εγω σε ροζ!!!Very Happy Very Happy Very Happy 
Με την ορεξη και τα κιλα πως τα πατε?Εγω απο ορεξη φουλ και εχω παρει μεχρι στιγμης 4 κιλα...αντε να δουμε!!!Σας φιλωωωωωωωωωωωω...

εγω εχω να κανω β επιπεδου την δευτερα και περιμενω πως και πως. παντως εγω ξεκινησα με κατι μικροαγορες αν σε ευχαριστη να ψωνισεις καντο και μην σκευτεσαι αρνητικα καθολου εγω ετσι κανω!!!!

580ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 12, 2013 2:14 am

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
griniaroula έγραψε:Κοριτσια καλημερα!!!Σημερα επιτελους μπηκαμε στην 21 εβδομαδα...ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 24 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 24 215994 

Κι εγώ που είμαι σε ιδιώτη γιατρό έχω κάνει 2 υπερήχους στο ιατρείο της και 2 υπερήχους στο μαιευτήριο (την αυχενική και τη β' επιπέδου). Είναι θέμα του γιατρού η συχνότητα των επισκέψεων.
Ξεκίνα τώρα να ψωνίζεις μπας και βρεις και καμία προσφορά. Είναι ωραία αυτά τα ψώνια!

581ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 12, 2013 2:25 am

roxanne87

roxanne87
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κορίτσια κάτι άσχετο, έχετε συζητήσει για την αμοιβή του γιατρού σας κ τα έξοδα του μαιευτηρίου? Εγώ με το καλό θα γεννήσω στη Γενική Θεσσαλονίκης, εκτός απροόπτου με φυσιολογικό τοκετό. Πώς θα μάθω τιμές για όλα τα έξοδα? Επίσης απο το ΙΚΑ μου είπαν οτι το επίδομα τοκετού έχει καταργηθεί απο το '12, όμως ο ΕΟΠΠΥ σε συνεννόηση με την κλινική πληρώνει κάποιο ποσό...Τρέχα γύρευε! Έχουμε μαζέψει κάποια χρήματα για τη γέννα, όμως απο διάφορες περιπτώσεις ακούω αστρονομικά ποσά του τύπου 3,000-3,500...ε?

582ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 12, 2013 2:27 am

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
roxanne87 έγραψε:Κορίτσια κάτι άσχετο, έχετε συζητήσει για την αμοιβή του γιατρού σας κ τα έξοδα του μαιευτηρίου? Εγώ με το καλό θα γεννήσω στη Γενική Θεσσαλονίκης, εκτός απροόπτου με φυσιολογικό τοκετό. Πώς θα μάθω τιμές για όλα τα έξοδα? Επίσης απο το ΙΚΑ μου είπαν οτι το επίδομα τοκετού έχει καταργηθεί απο το '12, όμως ο ΕΟΠΠΥ σε συνεννόηση με την κλινική πληρώνει κάποιο ποσό...Τρέχα γύρευε! Έχουμε μαζέψει κάποια χρήματα για τη γέννα, όμως απο διάφορες περιπτώσεις ακούω αστρονομικά ποσά του τύπου 3,000-3,500...ε?
Πρέπει να ρωτήσεις το γιατρό σου για την αμοιβή του και να πας στο μαιευτήριο να σε ενημερώσουν για τις τιμές

583ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 12, 2013 3:14 am

roxanne87

roxanne87
ioazon έγραψε:
roxanne87 έγραψε:Κορίτσια κάτι άσχετο, έχετε συζητήσει για την αμοιβή του γιατρού σας κ τα έξοδα του μαιευτηρίου? Εγώ με το καλό θα γεννήσω στη Γενική Θεσσαλονίκης, εκτός απροόπτου με φυσιολογικό τοκετό. Πώς θα μάθω τιμές για όλα τα έξοδα? Επίσης απο το ΙΚΑ μου είπαν οτι το επίδομα τοκετού έχει καταργηθεί απο το '12, όμως ο ΕΟΠΠΥ σε συνεννόηση με την κλινική πληρώνει κάποιο ποσό...Τρέχα γύρευε! Έχουμε μαζέψει κάποια χρήματα για τη γέννα, όμως απο διάφορες περιπτώσεις ακούω αστρονομικά ποσά του τύπου 3,000-3,500...ε?
Πρέπει να ρωτήσεις το γιατρό σου για την αμοιβή του και να πας στο μαιευτήριο να σε ενημερώσουν για τις τιμές

Οπωσδήποτε αυτό θα κάνω, μόλις όμως γίνει κ η β' επιπέδου. Εγώ ρωτάω να μου πείτε καθαρά εμπειρικά για να έχω μια κάποια εικόνα όταν θα μιλήσω.

584ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 12, 2013 6:00 am

sophia

sophia
roxanne87 έγραψε:
ioazon έγραψε:

Οπωσδήποτε αυτό θα κάνω, μόλις όμως γίνει κ η β' επιπέδου. Εγώ ρωτάω να μου πείτε καθαρά εμπειρικά για να έχω μια κάποια εικόνα όταν θα μιλήσω.

Κοιτα στα μαιευτηρια τωρα οι τιμες ειναι πανω κατω γνωστες μεσω εοππυ οι γιατροι μπορει να ζητησουν απο 1000 εως κ 3000 ευρω αναλογα την ταριφα!Το συνηθες ειναι γυρω στα 1500 φυσικα αλλα υπαρχουν και "φιρμες"!

585ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 12, 2013 6:25 am

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα κοριτσια....ημουνα σημερα με την κολλητη μου με την οποια παρεπιπτοντως ειχαμε πει να μεινουμε μαζι εγγυες και τα καταφεραμε εχουμε 4.5 εβδομαδες διαφορα..αυτη με προλαβε κ μου εδειχνε τα φορμακια που αγορασε κ ζηλεψα...ποτε επιτελους θα ερθει η 27 του μηνος να μαθω και εγω το φυλο του μωρου μου....
Χτες το βραδυ του μιλουσα κ του εκανα παραπονα γτ δεν εμφανιζεται ειχα κανα 2 εβδομαδες να το ακουσω..και μετα αφου σταματησα την γκρινια μου εριξε κατι κλωτσιες...χαχα μαλλον το τσαντισα....

Εμενα ο γιατρος μου ειναι τελειος.....με βλεπει καθε 20 μερες και εχω κανει ηδη 9 υπερηχους κ ολους 3d...και οσο για τα λεφτα τον ρωτησα απο την αρχη κ μου ειπε οτι η αμοιβη του κ η κλινικη δεν προκειτε να ξεπερασουν τα 2000 ευρω...εξαρταται με τα τιμολογια τοθ εοπυυ μου ειπε...
Κ τελος βρε κοριτσια μονο εγω εχω θεμα με μυκητες??εκανα προχτες κολπικο και ειχα καποιους κ μου εδωσε αγωγη με καποια υποθετα...
Αυτα απο εμενα σορρυ που σας κουρασα....Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 

586ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 12, 2013 8:17 am

roxanne87

roxanne87
vivaki έγραψε:καλησπερα κοριτσια....ημουνα σημερα με την κολλητη μου με την οποια παρεπιπτοντως ειχαμε πει να μεινουμε μαζι εγγυες και τα καταφεραμε εχουμε 4.5 εβδομαδες διαφορα..αυτη με προλαβε κ μου εδειχνε τα φορμακια που αγορασε κ ζηλεψα...ποτε επιτελους θα ερθει η 27 του μηνος να μαθω και εγω το φυλο του μωρου μου....
Χτες το βραδυ του μιλουσα κ του εκανα παραπονα γτ δεν εμφανιζεται ειχα κανα 2 εβδομαδες να το ακουσω..και μετα αφου σταματησα την γκρινια μου εριξε κατι κλωτσιες...χαχα μαλλον το τσαντισα....

Εμενα ο γιατρος μου ειναι τελειος.....με βλεπει καθε 20 μερες και εχω κανει ηδη 9 υπερηχους κ ολους 3d...και οσο για τα λεφτα τον ρωτησα απο την αρχη κ μου ειπε οτι η αμοιβη του κ η κλινικη δεν προκειτε να ξεπερασουν τα 2000 ευρω...εξαρταται με τα τιμολογια τοθ εοπυυ μου ειπε...
Κ τελος βρε κοριτσια μονο εγω εχω θεμα με μυκητες??εκανα προχτες κολπικο και ειχα καποιους κ μου εδωσε αγωγη με καποια υποθετα...
Αυτα απο εμενα σορρυ που σας κουρασα....Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 

vivaki συγχαρητηρια κ σε σένα κ στην κολλητή σουcheers και καλά αποκαλυπτήρια!!! Κ εγώ που ξέρω το φύλο ακόμα δεν έχω πάρει τιποτα.. Δεν θα πάρω άδεια απο τη δουλεί? Θα ρεφάρω!! Για τους μύκητες μην ανησυχείς, είναι σύνηθες απο τη στιγμή που αλλάζουν οι ορμόνες σου αλλά και το ph της ευαίσθητης περιοχής. Ωστόσο μιας και είναι καλοκαίρι είναι ένας παραπάνω λόγος να προσέξεις(παραλία). Α, να τρως γιαουρτάκια, τα παραδοσιακά με την πετσούλα, ενισχύουν κατα πολύ την άμυνα του οργανισμού σου.

587ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 12, 2013 8:44 am

Siliaki

Siliaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κούκλες! Πως είστε! Μια χαρά θα είστε Ifi μου και εσύ και το κοριτσάκι σου! Θα το δεις! Μπράβο το κοριτσάκι σου! Μια χαρά ανάπτυξη έχει!!!!
Χαίρομαι που σας άρεσε το φορμάκι μας!! Είναι πολύ γλυκούτσικο!
Και σήμερα μας έφεραν δώρο και άλλα δυο φορμάκια και σκουφάκια γαντάκια από την δουλειά του άντρα μου!
Είχαμε πήξει στο ροζ τόσο καιρό και τώρα μου φαίνεται περίεργο και τόσο γλυκόοοοοο!!!!!!
Εμάς η γιατρός μας βλέπει περίπου 2-3 εβδομάδες το περισσότερο!
Την κόρη μου την είχα γεννήσει σε μονόκλινο β και μου είχε βγει το δωμάτιο μαζί με όλες τις εξετάσεις του μωρού, τον αναισθησιολόγο και τα αναλώσιμα στα 3.500 χιλιάρικα και 1300 η γιατρός για καισαρική! Τώρα που πήρα για τιμές πάλι σε μονόκλινο β μου είπαν 2290 με μια έκπτωση 10% που έχω που γέννησα το πρώτο μου παιδί εκεί συν 1300 η γιατρός λογικά πάλι! Τις έριξαν τις τιμές!

588ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 12, 2013 9:11 am

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια, επι 2 εβδομάδες στη μαμά μου κ στην πεθερά μου δεν σήκωνα ούτε το πιατο μου απο το τραπέζι, τωρα που γυρίσαμε έβαλα απλά 2 πλυντήρια κ έκανα κ ένα παγωτό κ νιώθω πτώμα...
Κοιμήθηκα λίγο το μεσημέρι κ ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω, ακόμα νυστάζω.
Αντε να μπω σε πρόγραμμα πάλι, άσε που τα φτύνω πιο γρήγορα τώρα.
Εμείς αν κ σε δημόσιο νοσοκομείο επειδή θέλουμε τον συγκεκριμένο γιατρό είναι δεν είναι εκεί εκείνη την ημέρα, απο την αρχή τον ρώτησα στα ίσα πόσα θέλει για να με εξετάζει πάντα αυτός κ όχι ειδικευόμενοι κ για να με ξεγεννήσει επίσης αυτός. Μου είπε να πάνε όλα καλά κ οτι θέλω μπορώ να του το δώσω στο τέλος (έτσι έκανε κ η αδερφή μου που είχε τον ίδιο). Υπολογίζω γύρω στα 500 για το τέλος.
Siliaki πόσο είναι η μικρή σου τώρα?

589ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 12, 2013 9:51 am

Siliaki

Siliaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
30 Σεπτέμβρη θα γίνει 2!!
Αχ αυτές οι μανούλες... τι καλά αν βοηθάνε!!!
Και εγώ δόξα τον Θεό δεν έχω παράπονο!!!

590ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 12, 2013 10:16 am

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Siliaki έγραψε:30 Σεπτέμβρη θα γίνει 2!!
Αχ αυτές οι μανούλες... τι καλά αν βοηθάνε!!!
Και εγώ δόξα τον Θεό δεν έχω παράπονο!!!

Μικρούλα, να την χαίρεσαι!!!
Χαρά στο κουράγιο σου για 2ο, εγώ νομίζω οτι αν δεν πάει σχολείο το 1ο δεν θα μπω στη διαδικασία για 2ο.

591ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 12, 2013 10:24 am

Siliaki

Siliaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σ' ευχαριστώ πολύ!
Ναι είναι μικρούλα η ζουζούνα μου... αλλά θέλω 3-4 παιδάκια... οπότε...!!! Wink 

592ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 12, 2013 11:09 am

mammatwo

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ioazon έγραψε:ifi,
Μπράβο! Όλα καλά! Να σε προσέχεις!

Είχαμε ένα δυσάρεστο. Η Mariza30 έχασε το μωρό της. Crying or Very sad 

Πολύ λυπάμαι για την Μαριζα, ευχομαι τα καλυτερα για την επόμενη προσπάθεια σου!!

593ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 12, 2013 11:35 am

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Siliaki έγραψε:Σ' ευχαριστώ πολύ!
Ναι είναι μικρούλα η ζουζούνα μου... αλλά θέλω 3-4 παιδάκια... οπότε...!!! Wink 
3-4!!!
Πω πωωωωωω!

594ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 12, 2013 12:13 pm

Siliaki

Siliaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Έτσι λέω!
Κάτσε να πάρω την γλύκα από τα 2... και ξαναμιλάμε!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 24 215994 

595ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 12, 2013 10:10 pm

μαρακι27

μαρακι27
Κλαημέρα!!!!Καμιά πρωινή σήμεραSad ?????Εγώ είμαι ξύπνια απο τις 7 παρά μιας&οι κράμπες δ λένε να σταματήσουνε με τπτ...ουφ!!!!!

596ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 12, 2013 10:11 pm

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερουδια!

Εγώ ξύπνησα μόνη μου από τις 8!

597ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 12, 2013 10:26 pm

μαρακι27

μαρακι27
Το τελευταίο1,5 μήνα, σχεδόν κάθε πρωι με προλαβαίνουν οι κράμπες...σπάνια να σηκωθώ απο μόνη μου και κανονικά!

598ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 12, 2013 10:36 pm

sophia

sophia
Καλημέρα καλημέρα! Σήμερα σηκώθηκαν στις 9:crazydance: 

Μαρακι μαγνησίο παίρνεις?

3 4 ακούω? Θα γεμίσει αδελφάκια το Σιλιακι :-)
Σε ένα καλύτερο κόσμο θα ήθελα κ τρίτο....τώρα θεωρώ πως δύο είναι μια χαρά! Ένα δεν μπορείς να σπουδάσει πολλές φορές κ με αυτούς που έχουμε μπλέξει ....μη χειρότερα.

599ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 12, 2013 10:38 pm

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαρακι27 έγραψε:Το τελευταίο1,5 μήνα, σχεδόν κάθε πρωι με προλαβαίνουν οι κράμπες...σπάνια να σηκωθώ απο μόνη μου και κανονικά!
Δεν έχω καθόλου κράμπες. Ούτε είχα ποτέ!

Καλημέρα, sophia!

600ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Ιουλ 12, 2013 10:48 pm

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!!!!!!!!

Ούτε εγώ έχω κράμπες, γενικά δεν είχα ποτέ, δεν ξέρω πως είναι.

Το μαγνήσιο γιατί το δίνουν?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις