Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
577 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 577 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

851ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Κυρ Αυγ 04, 2013 10:32 pm

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!!!

Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 35 215994

852ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 35 Empty γεια σας !! Κυρ Αυγ 04, 2013 10:52 pm

mitrotita

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Very Happy Κορίτσια καλημέρα,σας χαιρετώ από την όμορφη Κύπρο !

Αν θέλετε να προσθέσετε και εμένα στη λίστα με τα μελλοντικά γεννητούρια !!

Σήμερα μπήκα στην 23η εβδομάδα και έχω ΠΗΤ 2/12/13 ΄

Θα κάνω αγοράκι και θα το ονομάσω Γιώργο

30/7 έκανα τη β επιπέδου και όλα μια χαρά 470 γραμμάρια ο μικρός μου

853ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Κυρ Αυγ 04, 2013 10:57 pm

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mitrotita έγραψε:Very Happy Κορίτσια καλημέρα,σας χαιρετώ από την όμορφη Κύπρο !

Αν θέλετε να προσθέσετε και εμένα στη λίστα με τα μελλοντικά γεννητούρια !!

Σήμερα μπήκα στην 23η εβδομάδα και έχω ΠΗΤ 2/12/13 ΄

Θα κάνω αγοράκι και θα το ονομάσω Γιώργο

30/7 έκανα τη β επιπέδου και όλα μια χαρά  470 γραμμάρια ο μικρός μου

Καλημέρα mitrotita,

με το καλό να πάρεις αγκαλιά τον γιόκα σου!!!

854ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Κυρ Αυγ 04, 2013 11:01 pm

mitrotita

σε ευχαριστώ πάρα πολύ,τα ίδια εύχομαι και σε σένα και σε όλες σας !!

Ο Θεός να μας βοηθά

roxanne87

roxanne87
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mitrotita καλως ήρθες στην παρεούλα μας και με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας στις αγκαλιές μας!

Κορίτσια αύριο πάω για καμπύλη, έκανε καμμιά? αγια πείτε εντυπώσεις...Σκέφτομαι πως θα την παλέψω εκεί τόσες ώρες τη στιγμή που δεν μπορώ να κάτσω σε ένα μέρος ούτε μισή ωρα!Ευτυχώς θα έρθει ο αντρούλης μου μαζί που έχει άδεια!ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 35 654316 

Επίσης θέλω να ρωτήσω αν έχει πάρει καμμιά σας καρότσι Kiddo Twist, εκεί σκεφτόμαστε να καταλήξουμε, (στην καινούρια έκδοση με μονές ρόδες) μιας και μας άρεσε πολύ ποιοτικά, λειτουργικά και οικονομικά! Απλά σκεφτόμουν μήπως πρέπει να επιλέξω κάτι πιο "Επώνυμο" ή είναι απλά βλακείες??Γιατί σε σχέση με κίκο (living smart σειρά) υπερτερούσε στα σημεία το κίντο. Για φωτείστε με!

tomaraki

tomaraki
Γεια σας!!!!!! Τι κανετε ????
Εμεις φουσκωνουμε και τολμω να πω οτι η ζεστη μας επιρεαζει αρκετα ολη μερα με το κλιματιστικο !!!!!!!!!!!!!! Εμεις θα παμε αυριο για καμπυλη ....ειναι λιγο αηδια αλλα οκ δεν ειναι κατι απλα οσες εχετε αναγουλες θα δυσκολευτητε λιγακι ...στον Παναγιωτακη ειχα παθει σοκ μια και ειχα αναγουλες μεχρι και την στιγμη που πηγα να γεννησω .....αλλα ηταν οκ ....Αχ εχω αδεια μεχρι τελος του μηνα και ειναι ευκαιρια για ξεκουραση και να ασχοληθω με το αγορακι μου που λογω δουλειας το ειχα αμελησει λιγακι .....

sophia

sophia
Ωχ αρχισει ο κυκλος της καμπυλης ε...και εμενα λογικα την Τεταρτη θα μου τη γραψει να παω να την κανω!

Τι να κανουμε υπομονη θα περασει...βιβλιαρακι....tablet και βλεπουμε!

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλησπέρα και από μένα! Mhtrothta καλώς μς ήρθες και με το καλό το μωράκι σου! Άντε να μπαίνει και κανα αγοράκι που πήξαμε στα ροζουλιά εδώ μέσα!

roxane87 εγώ την καμπύλη την είχα κάνει στην αρχή της εγκυμοσύνης. Εντάξει, δεν είναι απόλαυση, αλλά δεν την βρήκα και τόοοοοοοοσο τραγική. Πάρε κανα βιβλίο μαζί ή καμιά φίλη για μπλα μπλά και ούτε θα το καταλάβεις! Καλά αποτελέσματα να έχεις!

Για το kiddo έχω ακούσει σχετικά καλά λόγια για την σχέση ποιότητας και τιμής. Κάπου είδα και ένα, βέβαια νομίζω ότι δεν συγκρινόταν ποιοτικά με της Inglesina ή της peg perego, αλλά οι τιμές του είναι πολύ πιο δελεαστικές.

Εγώ πήγα πάλι στην ενδοκρινολόγο γιατί το ζάχαρο άρχισε πάλι να κάνει κόλπα και με έβαλε να κάνω έλεγχο των κετόνων των ούρων κάθε μέρα. Δεν ξέρω ρε κορίτσια, νομίζω με έχουν παραφουσκώσει στις εξετάσεις, ακόμα το ζάχαρο μου είναι οκ, απλά κάποιες φορές είναι οριακά αυξημένο. Τι θα μου έκαναν δηλαδή αν είχα αυξημένο;;; Πολύ ζόρικη η κόρη μου, μου έχει ξετινάξει τον οργανισμό!

roxanne87

roxanne87
nafs έγραψε:Kαλησπέρα και από μένα! Mhtrothta καλώς μς ήρθες και με το καλό το μωράκι σου! Άντε να μπαίνει και κανα αγοράκι που πήξαμε στα ροζουλιά εδώ μέσα!

roxane87 εγώ την καμπύλη την είχα κάνει στην αρχή της εγκυμοσύνης. Εντάξει, δεν είναι απόλαυση, αλλά δεν την βρήκα και τόοοοοοοοσο τραγική. Πάρε κανα βιβλίο μαζί ή καμιά φίλη για μπλα μπλά και ούτε θα το καταλάβεις! Καλά αποτελέσματα να έχεις!

Για το kiddo έχω ακούσει σχετικά καλά λόγια για την σχέση ποιότητας και τιμής. Κάπου είδα και ένα, βέβαια νομίζω ότι δεν συγκρινόταν ποιοτικά με της Inglesina ή της peg perego, αλλά οι τιμές του είναι πολύ πιο δελεαστικές.

Εγώ πήγα πάλι στην ενδοκρινολόγο γιατί το ζάχαρο άρχισε πάλι να κάνει κόλπα και με έβαλε να κάνω έλεγχο των κετόνων των ούρων κάθε μέρα. Δεν ξέρω ρε κορίτσια, νομίζω με έχουν παραφουσκώσει στις εξετάσεις, ακόμα το ζάχαρο μου είναι οκ, απλά κάποιες φορές είναι οριακά αυξημένο. Τι θα μου έκαναν δηλαδή αν είχα αυξημένο;;; Πολύ ζόρικη η κόρη μου, μου έχει ξετινάξει τον οργανισμό!

Τα είδα κ αυτά, όμως να σου πω την αλήθεια ποιοτικά δεν βρήκα μεγάλες διαφορές, μόνο που η τιμή ήταν διπλάσια! Σκέφτομαι οτι απλά θα πέσω στην παγίδα να ικανοποιήσω την ματαιοδοξία μου κ στην ουσία θα πληρώσω το όνομα.. Εχω μπερδευτεί τόοοοοοσο πολύ!

sophia

sophia
Πάρε αυτό που θεωρείς εσυ ότι σε ικανοποιεί! Μη κολλας μόνο στην εταιρία :-)

Υπομονή nafs πιο καλά να σε ψειριζουν κ να είσαι σίγουρη :-)

861ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Δευ Αυγ 05, 2013 11:11 pm

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα! Για τις συσπάσεις σε αυτή τη φάση της εγκυμοσύνης, διάβαζα σε ένα από τα application του iPhone περί εγκυμοσύνης πως είναι οι Braxton-Hicks συσπάσεις και δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Ψάξτε αν θέλετε.

Είμαι διακοπές στη νότια Κρήτη! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 35 654316 

862ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Δευ Αυγ 05, 2013 11:25 pm

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Καλημέρα!!!!ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 35 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 35 215994 

Τι κάνουν τα κορίτσια??

Μητρότητα καλώς μας ήρθες και με το καλό το μωράκι σου!!!

Κορίτσια δεν είναι τίποτα η καμπύλη...λίγο απαίσια η γλυκόζη αλλά εντάξει πίνεται!!Πάρτε βιβλίο μαζί σας και θα περάσει η ώρα!!!Καλά αποτελέσματα σε όλες!!!

Ιωάννα καλημέρα!!!Εχει κόσμο η Παλαιόχωρα?Κάνε μια βουτιά και για μένα που έχω σκάσει σήμερα από ζέστη!!!

26 εβδομάδα σήμερα 98 μέρες έμειναν και η ζυγαριά έδειξε σήμερα +600 γρ. σύνολο 4,200κιλά.Άντε πότε θα φτάσω τις 30 εβδομάδες???

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalispera koritsia......!!!zesti poly...k se syndyasmo me tin kathariotita tou spitiou akomi perissoteri....

ax simera eimai toso stenaxorimeni....molis entopisa 3 ragades kokkines stin koilia mou...toso kairo den eixa kanei kai gia na eimai eilikrinis den xrisimopoio kamia krema...alla to apogeyma prepei na pao na paro toulaxiston min vgoun kai alles....proteinete kamia kali...ton giatro pou rotisa pou eipe tin prevestria tis frezyderm...autes pou idi vgikan den feygoun tora pia e??Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κόσμο η Παλιόχωρα νορμάλ. Τα ΣΚ σαφώς περισσότερο κόσμο. Το ωραίο είναι πως έχει πολλές παραλίες και ο κόσμος απλώνεται!

Vivaki,
για την sumilculum (ή κάπως έτσι) έχω διαβάσει πως βοηθά και στην καταπολέμηση των υπαρχουσών ραγάδων.
Πώς και δεν έβαζες ως τώρα; Δε βλέπεις εμάς που παστωνόμαστε από τον 3ο μήνα; Embarassed 

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Na sou po tin alithia epeidi imoun idi paxouli pisteua pos den exo tetoio thema giati i koilia mou exei perithorio na anoixei....alla tin patisa...eutuxos einai kato xamila stin koilia opote apo aurio xekinao na pastonomai kai ego....

ioazon teleytaia imerominia periodou pote eixes??gt vlepo eimaste akrivos stis idies imeres..

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Βιβάκι μου simulcium g3 και ξερό ψωμί!!Εγώ το έχω ξαναπεί...μου εξαφάνισε και κάτι μικρές παμπάλαιες που είχα!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την maraki_iraklio στις Τρι Αυγ 06, 2013 8:00 am, 1 φορά

roxanne87

roxanne87
Καλησπέρα τσουπρίτσες! Πάει κ η καμπύλη...επιτέλους! Κ Σάββατο ραντεβού με την γιατρέσσα μου! Ψιλοαγχώνομαι γιατί έχουμε ιστορικό διαβήτη στην οικογένεια....ουφ....

maraki_iraklio

maraki_iraklio
roxanne87 έγραψε:Καλησπέρα τσουπρίτσες! Πάει κ η καμπύλη...επιτέλους! Κ Σάββατο ραντεβού με την γιατρέσσα μου! Ψιλοαγχώνομαι γιατί έχουμε ιστορικό διαβήτη στην οικογένεια....ουφ....

Καλά αποτελέσματα!!!Μην σκας...και εγώ είχα ιστορικό διαβήτη και τσιμπιμένες τιμές στο ζάχαρο κάποιες φορές και μια χαρά βγήκε η καμπύλη μου!!!!
Άντε και στο ντόπλερ όλες μας!!!!

roxanne87

roxanne87
maraki_iraklio έγραψε:
roxanne87 έγραψε:Καλησπέρα τσουπρίτσες! Πάει κ η καμπύλη...επιτέλους! Κ Σάββατο ραντεβού με την γιατρέσσα μου! Ψιλοαγχώνομαι γιατί έχουμε ιστορικό διαβήτη στην οικογένεια....ουφ....

Καλά αποτελέσματα!!!Μην σκας...και εγώ είχα ιστορικό διαβήτη και τσιμπιμένες τιμές στο ζάχαρο κάποιες φορές και μια χαρά βγήκε η καμπύλη μου!!!!
Άντε και στο ντόπλερ όλες μας!!!!

Μακάρι να είμαι κ εγώ τυχερούλα κα να βγουν καλά τα αποτελέσματα... Τι ντόμπλερ πότε είναι?

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Αν δεν κάνω λάθος το ντόπλερ το κάνουν στον 8ο μήνα.

871ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Τρι Αυγ 06, 2013 12:35 pm

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vivaki,
Τελευταία περίοδος 17/2
Το σεκσάκι το καλό το γόνιμο πρέπει να ήταν 2 Μάρτη rendeer 

872ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Τετ Αυγ 07, 2013 12:30 am

to fasolaki mou

KΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΥΣΗΧΗ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΜΟΥ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 18.000...ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΙ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΑ???Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed 

873ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Τετ Αυγ 07, 2013 12:56 am

sophia

sophia
Καλημερα και καλη επιτυχια!

Μηπως εισαι κρυωμενη ή εχεις ενοχληση σε καποιο δοντι?

Σημερα εχω και εγω ραντεβου με τον doc να δουμε το μικρο λουλουδακι!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Καλημέρα!!!Φασολάκι μου καλά αποτελέσματα!!!Όλα τέλεια θα είναι!!!Τα λευκά ανεβαίνουν συχνά στις εγκυούλες δεν είναι πάντα λόγος ανησυχίας.Μπορεί να σε τριγυρνάει καμιά ίωση.Ο γιατρός σου θα σε κατατοπίσει και θα σε ενημερώσει!!!

Σοφάκι άντε θα δεις το μωράκι σας σήμερα τυχερή!!!Τι ώρα έχεις ραντεβού?περιμένω νέα σου!!!

to fasolaki mou

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΝΑ 'ΣΤΕ ΚΑΛΑ...ΚΡΥΩΜΕΝΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ,ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΘΕΜΑ...ΑΛΛΑ 18.000 ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΤΝΙΑ???

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις