851 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Κυρ Αυγ 04, 2013 10:32 pm
ifi
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!!!
Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!
Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mitrotita έγραψε: Κορίτσια καλημέρα,σας χαιρετώ από την όμορφη Κύπρο !
Αν θέλετε να προσθέσετε και εμένα στη λίστα με τα μελλοντικά γεννητούρια !!
Σήμερα μπήκα στην 23η εβδομάδα και έχω ΠΗΤ 2/12/13 ΄
Θα κάνω αγοράκι και θα το ονομάσω Γιώργο
30/7 έκανα τη β επιπέδου και όλα μια χαρά 470 γραμμάρια ο μικρός μου
nafs έγραψε:Kαλησπέρα και από μένα! Mhtrothta καλώς μς ήρθες και με το καλό το μωράκι σου! Άντε να μπαίνει και κανα αγοράκι που πήξαμε στα ροζουλιά εδώ μέσα!
roxane87 εγώ την καμπύλη την είχα κάνει στην αρχή της εγκυμοσύνης. Εντάξει, δεν είναι απόλαυση, αλλά δεν την βρήκα και τόοοοοοοοσο τραγική. Πάρε κανα βιβλίο μαζί ή καμιά φίλη για μπλα μπλά και ούτε θα το καταλάβεις! Καλά αποτελέσματα να έχεις!
Για το kiddo έχω ακούσει σχετικά καλά λόγια για την σχέση ποιότητας και τιμής. Κάπου είδα και ένα, βέβαια νομίζω ότι δεν συγκρινόταν ποιοτικά με της Inglesina ή της peg perego, αλλά οι τιμές του είναι πολύ πιο δελεαστικές.
Εγώ πήγα πάλι στην ενδοκρινολόγο γιατί το ζάχαρο άρχισε πάλι να κάνει κόλπα και με έβαλε να κάνω έλεγχο των κετόνων των ούρων κάθε μέρα. Δεν ξέρω ρε κορίτσια, νομίζω με έχουν παραφουσκώσει στις εξετάσεις, ακόμα το ζάχαρο μου είναι οκ, απλά κάποιες φορές είναι οριακά αυξημένο. Τι θα μου έκαναν δηλαδή αν είχα αυξημένο;;; Πολύ ζόρικη η κόρη μου, μου έχει ξετινάξει τον οργανισμό!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την maraki_iraklio στις Τρι Αυγ 06, 2013 8:00 am, 1 φορά
roxanne87 έγραψε:Καλησπέρα τσουπρίτσες! Πάει κ η καμπύλη...επιτέλους! Κ Σάββατο ραντεβού με την γιατρέσσα μου! Ψιλοαγχώνομαι γιατί έχουμε ιστορικό διαβήτη στην οικογένεια....ουφ....
maraki_iraklio έγραψε:roxanne87 έγραψε:Καλησπέρα τσουπρίτσες! Πάει κ η καμπύλη...επιτέλους! Κ Σάββατο ραντεβού με την γιατρέσσα μου! Ψιλοαγχώνομαι γιατί έχουμε ιστορικό διαβήτη στην οικογένεια....ουφ....
Καλά αποτελέσματα!!!Μην σκας...και εγώ είχα ιστορικό διαβήτη και τσιμπιμένες τιμές στο ζάχαρο κάποιες φορές και μια χαρά βγήκε η καμπύλη μου!!!!
Άντε και στο ντόπλερ όλες μας!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης