Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
577 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 577 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

bourboulithra

bourboulithra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
παντως να ξερεις αν βγει θετικο το τεστακι σημαινει οτι εισαι οπως και να χει,αν βγει αρνητικο εισαι δεν εισαι...η θετικη απαντηση του τεστ ειναι σιγουρη,με την αρνητικη εχουμε πιθανοτητες λαθους.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

fwlitsa

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΦΑΝΤΗ, Κ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αντε με το καλο

fwlitsa

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ Η ΧΩΡΙΑΚΗ.
..ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΟΚΤΩΒΡΗ ΓΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ...Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ..ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΘΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ?.....

sofakiz

sofakiz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ax fwlitsa moy poso poly se katalavainw.....kai egw ta idia akrivws....ton epomeno mhna ksekinaw xapia clomiphen...!!!!epizw na ginei kai gia emas ayto to megalo thaymataki...!!!!!palepalepalepalepalepalepalepalepalepalepalepalepale

fwlitsa

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Σ ΕΥΧΟΜΑΙ..ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΓΚΥΟΥΛΑ..Κ ΕΓΩ ΚΜΛΟΜΙΦΑΙΝΗ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ..

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σοβαρα? δεν το περιμενα ρε συ..οσες περιπτωσεις ξερω με αχνο τεστ (+ την δικια μου ) ηταν παντα εγκυμοσυνη. τι να σου πω βρε κοριτσακι, μην το βαζεις κατω. ευχομαι συντομα να μεινεις εγκυος. τελικα η μονη αξιοπιστη ειναι η χοριακη.

fwlitsa

NΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΙΧΝΗ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΕΓΝΥΛ..ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ..Κ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ...

Energy2009

Energy2009
Καλησπέρα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες!

Καταρχήν εύχομαι σε όλες να έχετε σύντομα ευχάριστα νέα!! Για εγκυμοσύνες και μωράκια!! Και μέχρι τότε να κρατάμε γερά...

Έχω μια κορούλα 3,5 ετών και εδώ και 2 χρόνια είμαστε στην διαδικασία για δεύτερο παιδάκι, αλλά είχαμε και εμείς όπως και τόσα άλλα ζευγάρια κάποιες δυσκολίες. Δύο αποβολές, σε μικρή ηλικία κύησης αλλά δύσκολες, όπως και να 'χει. Έχω κάνει αρκετές εξετάσεις αλλά δεν έχουμε βρει κάτι συγκεκριμένο που να ενοχοποιείται γι'αυτές τις αποβολές. Οπότε απλά προσπαθούμε και περιμένουμε...

Έχω από τότε "χαλάσει" πολλά τεστ εγκυμοσύνης και έχω κάνει επίσης πολλές χοριακές...

Το θέμα είναι ότι έχω πλέον αγχωθεί.... το σκέφτομαι συνέχεια... Κάνω προσπάθειες να είμαι χαλαρή αλλά μέσα μου είμαι στεναχωρημένη.

Παρόλα αυτά, ξέρω ότι δεν πρέπει να παραπονιέμαι γιατί έχω ήδη ένα παιδάκι ενώ άλλα ζευγάρια όχι. Φαντάζομαι πόσο πολύ δύσκολο πρέπει να είναι να αγωνιάς για πολύ καιρό και να μην έρχεται το θετικό τεστ...

Ήθελα λοιπόν να γράψω σε εσάς γιατί νιώθω ότι υπάρχει διαφορετική κατανόηση μεταξύ γυναικών που περνάνε ίδιες φάσεις. Και να ευχηθώ στην fwlitsa και την sofakiz να είστε δυνατές και γρήγορα ο Θεός να σας ευλογήσει με ένα γερό παιδάκι!

Σας φιλώ όλες.

fwlitsa

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΣ ΑΛΛΟ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ..

sofakiz

sofakiz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
se eyxaristw poly gia tis euxes soy energy 2009....na eisai kala...kai se esena syntoma eyxomai na soy erthei oti epithymeis....filia pollla kai se esena....

gogoulini88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
fwlitsa έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ Η ΧΩΡΙΑΚΗ.
..ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΟΚΤΩΒΡΗ ΓΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ...Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ..ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΘΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ?.....

giati fwlitsa poso kairo prospa8eite? kai pate gia spermategxysh

fwlitsa

Gogoulini ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ..

darsel

darsel
fwlitsa έγραψε:NΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΙΧΝΗ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΕΓΝΥΛ..ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ..Κ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ...

ναι κοριτσι μου αυτο ηταν δυστυχως για αυτο και ο γιατρος συνηθως συνιστα τεστ ή χωριακη μετα απο συγκεκριμενο αριθμο ημερων μετα την πρεγκνυλ.
εγω θα κανω σπερματεγχυση τον Ιουλιο, ξεκιναω serpafar και cyclacur και θα δουμε.

εσυ γιατι το αφηνεις για τον Οκτωβριο και δεν κανεις νωριτερα σπερματεγχυση?

40  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 Empty Να και τα καλά νέα! Πεμ Ιουν 20, 2013 12:02 pm

Energy2009

Energy2009
Κορίτσια καλησπέρα!

Sofakiz, fwlitsa και όλα τα κορίτσια στο forum ένα έχω να σας πω: μου φέρατε τύχη!! Έκανα τεστ εγκυμοσύνης πριν από λίγο και βγήκε θετικό!! Έχω 2 μέρες καθυστέρηση και πρησμένο στήθος και είπα να κάνω ένα τεστ (δεν το έκανα αμέσως για να μην μπαίνω αδίκως στην διαδικασία και στεναχωριέμαι...)

Δεν το πιστεύω πραγματικά... Με τον άντρα μου κάνουμε σαν μικρά παιδιά, έχουμε χαρεί τόσο πολύ! Σαν να μην έχουμε περάσει καμία αποβολή, κανένα πρόβλημα, καμία απογοήτευση... Προσπαθούμε να είμαστε ψύχραιμοι και ελπίζω μέσα από την ψυχή μου όλα να πάνε καλά αυτή τη φορά.

Είναι πολύ νωρίς ακόμα και επειδή έχω χορτάσει από χοριακές τις προηγούμενες φορές, δεν θα κάνω αύριο, θα το αφήσω για την επόμενη εβδομάδα. Και πιστεύω να είναι υψηλά τα νούμερα...

Ελπίζω πραγματικά όλες μας να ακούσουμε τον πιο όμορφο και συγκινητικό ήχο - πριν από το πρώτο κλάμα του μωρού μας - αυτόν της καρδούλας του στον υπέρηχο!!

Καλό βράδυ να έχουμε και το ξαναλέω:  είστε το γούρι μου!!

Φιλιά!

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ενερτζι καλησπερα παρακολουθουσα το θεματακι σασ κ ηθελα να σου δωσω πολλα συγχαρητηρια κ ευχεσ...  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 50580  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 50580  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 50580απλα μονο μια συμβουλη κ το λεω για καλο μονο δεν θελω να επηρεασω την αμετρητη χαρα σου...να πασ το συντομοτερο στο γιατρο που ξερει κ το ιστορικο σου για να σε προσεξει παραπανω μηπωσ κ πρεπει να κανεισ εξετασεισ η να παρεισ καποιο φαρμακο να προφυλαξεισ εσενα κ το πολυτιμο νινακι σου..εχω περασει κ γω μια απο τα ιδια κ δεν ειχα αλλο νινακι....τωρα εχω στην κοιλιτσα ακομα...να σου ζησει το μωρακι σου κ να χεισ τελειομηνη εγκυμοσυνη....ολα κατ ευχην

http://<div><a target=_blank href=http://www.pregnology

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Energy2009 έγραψε:Κορίτσια καλησπέρα!

Sofakiz, fwlitsa και όλα τα κορίτσια στο forum ένα έχω να σας πω: μου φέρατε τύχη!! Έκανα τεστ εγκυμοσύνης πριν από λίγο και βγήκε θετικό!! Έχω 2 μέρες καθυστέρηση και πρησμένο στήθος και είπα να κάνω ένα τεστ (δεν το έκανα αμέσως για να μην μπαίνω αδίκως στην διαδικασία και στεναχωριέμαι...)

Δεν το πιστεύω πραγματικά... Με τον άντρα μου κάνουμε σαν μικρά παιδιά, έχουμε χαρεί τόσο πολύ! Σαν να μην έχουμε περάσει καμία αποβολή, κανένα πρόβλημα, καμία απογοήτευση... Προσπαθούμε να είμαστε ψύχραιμοι και ελπίζω μέσα από την ψυχή μου όλα να πάνε καλά αυτή τη φορά.

Είναι πολύ νωρίς ακόμα και επειδή έχω χορτάσει από χοριακές τις προηγούμενες φορές, δεν θα κάνω αύριο, θα το αφήσω για την επόμενη εβδομάδα. Και πιστεύω να είναι υψηλά τα νούμερα...

Ελπίζω πραγματικά όλες μας να ακούσουμε τον πιο όμορφο και συγκινητικό ήχο - πριν από το πρώτο κλάμα του μωρού μας - αυτόν της καρδούλας του στον υπέρηχο!!

Φιλιά!

με το καλο κοριτσι μου
  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 50580

fwlitsa

darsel έγραψε:
fwlitsa έγραψε:NΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΙΧΝΗ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΕΓΝΥΛ..ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ..Κ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ...

ναι κοριτσι μου αυτο ηταν δυστυχως για αυτο και ο γιατρος συνηθως συνιστα τεστ ή χωριακη μετα απο συγκεκριμενο αριθμο ημερων μετα την πρεγκνυλ.
εγω θα κανω σπερματεγχυση τον Ιουλιο, ξεκιναω serpafar και cyclacur και θα δουμε.

εσυ γιατι το αφηνεις για τον Οκτωβριο και δεν κανεις νωριτερα σπερματεγχυση?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ..ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΣΕ ΝΗΣΙ..ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΦΕΥΓΩ,Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ..ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΚΤΩΒΡΗ..

Energy2009

Energy2009
maro28 καλημέρα και σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου... με το καλό να γεννηθεί το μωράκι σου! Σοφία 26 και εσένα, να χαίρεσαι το παιδάκι σου!!

maro28 μου ασφαλώς και έχεις δίκιο για τις εξετάσεις, τον έλεγχο κτλ - κι εγώ αυτό θα συνιστούσα σε μια κοπέλα πλέον (με όλα αυτά που έχουμε ζήσει και ακούσει). Εξάλλου τις προηγούμενες φορές αυτό έτρεχα και έκανα αμέσως. Χοριακές, ενέσεις (προληπτικά για θρομβοφιλία καθώς έχουμε βρει κάποιους παράγοντες), για να προλάβω ό,τι μπορώ.

Και τελικά, στην δική μου περίπτωση πάντα, οι αποβολές που είχα ήταν χρωμοσωμιακής αιτιολογίας και τυχαίο γεγονός. Το ψάξαμε με 2 γυναικολόγους, με αιματολόγο και με το Τμήμα Καθ'έξιν Αποβολών στο «Έλενα». Eκεί που καταλήξαμε λοιπόν είναι ότι αν θέλει ο οργανισμός να κρατήσει το έμβρυο, θα γίνει, αν όχι, τότε σε αυτή τη φάση (μέχρι την 7 εβδομάδα που μου συμβαίνει εμένα) δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Δεν καπνίζω, δεν πίνω, στα κιλά μου είμαι οκ, και έχω ήδη ένα παιδάκι που το συνέλαβα και το γέννησα φυσιολογικά. Οπότε… να μην αγχώνομαι μου συνέστησαν όλοι οι ειδικοί. Γι’αυτό και παίρνω το φυλλικό μου οξύ (έτσι κι αλλιώς εδώ και μήνες ατέλειωτους), κάνω ήδη (από εχθές) τις ενεσούλες μου, ξεκουράζομαι και εννοείται θα παρακολουθήσουμε την κατάσταση με χοριακές. Απλά σε αυτήν και μόνο την βάση σκέφτομαι να τις ξεκινήσω με το καλό την Δευτέρα.

Τι να πω βρε κορίτσια, προσωπικά εδώ έχω καταλήξει. Αν θέλει ο Θεός να φτάσουμε στο σημείο να ακούσουμε την καρδούλα του εμβρύου που τις δύο προηγούμενες φορές δεν προλάβαμε. Αυτό μόνο, βήμα βήμα!

Παρόλα αυτά, θα πάρω τηλέφωνο τον γυναικολόγο μου και τον αιματολόγο μου σήμερα να δω αν συμφωνούν να κάνω την χοριακή την Δευτέρα, μήπως μου πουν κάτι άλλο.

Και πάλι ευχαριστώ για τις ευχές και εύχομαι τα καλύτερα σύντομα σε όλες μας!!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Φιλιά!

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 50580  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 50580 κοπέλα μου να σου πάνε όλα καλά στην εγκυμοσύνη σου και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου ένα υγιές μωράκι!

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
energy 2009 με το καλό!  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 50580  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 50580  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 50580  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 50580  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 50580  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 50580  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 50580  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 215994  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 215994  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 215994  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 215994  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 215994
πολύ χάρηκα!κι εγώ έχω ένα κοριτσάκι 3.5 στα 4 προσπαθούμε 1.5 χρόνο με 2 αποβολές...πόσο μοιάζουν οι ιστορίες μας...όλα να πάνε καλά,να μην στεναχωριέσαι για τίποτα!

Energy2009

Energy2009
vasoula1 έγραψε:

Φιλιά!

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 50580  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 50580 κοπέλα μου να σου πάνε όλα καλά στην εγκυμοσύνη σου και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου ένα υγιές μωράκι!

vasoula1 σε ευχαριστώ πολύ πολύ... τα καλύτερα για όλες μας...

Energy2009

Energy2009
amazona έγραψε:energy 2009 με το καλό!  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 50580  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 50580  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 50580  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 50580  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 50580  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 50580  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 50580  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 215994  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 215994  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 215994  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 215994  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 215994
πολύ χάρηκα!κι εγώ έχω ένα κοριτσάκι 3.5 στα 4 προσπαθούμε 1.5 χρόνο με 2 αποβολές...πόσο μοιάζουν οι ιστορίες μας...όλα να πάνε καλά,να μην στεναχωριέσαι για τίποτα!

amazona μου σε ευχαριστώ πολύ! Πράγματι μοιάζουν οι ιστορίες μας...  Κι εμένα 3,5 στα 4 είναι η μικρούλα μου, τον Σεπτέμβριο του 2009 γεννήθηκε!! Πάλι καλά που έχουμε και τα μικρούλια μας και γλυκαίνει η δύσκολη κατάσταση των αποβολών και της αναμονής.

Συνέχισε λοιπόν και εσύ την προσπάθεια και γρήγορα με ακόμα ένα αγγελούδι στην αγκαλιά σου! 

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σε ευχαριστώ πολύ!κι εμένα σεπ του 2009 η μικρή μου!...με το καλό το μωράκι σου!πάλι καλά που την είχα αλλά δεν μπορούσα να της κρυφτώ...μακάρι να μου συμβεί κι εμένα σύντομα γιατί κλείσαμε 7 μήνες από την τελευταία εναρξη προσπαθειών και τίποτα....άρχισα να απογοητευομαι...

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ενερτζι καλη δυναμη κ αισιοδοξια αυτη τη φορα ολα θα πανε καλα...κ εσυ ηδη κανεισ τα παντα για το νινακι σου ε να δεισ οτι σ αγαπαει ηδη πολυ κ θα μεινει κοντα σου για ολη σου τη ζωη....  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 567772  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 49454I love youI love youI love youI love youI love youI love youI love youI love youI love youI love youI love youI love you

http://<div><a target=_blank href=http://www.pregnology

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις