326 Απ: Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 Τετ Ιουν 19, 2013 4:10 am
natasathess
Πρωταγωνιστής!!
γιουλακι, είναι λίγο ανωμαλία, αλλά αν κάνει δουλειά, μια χαρά!! χαχα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
natasathess έγραψε:γιουλακι, είναι λίγο ανωμαλία, αλλά αν κάνει δουλειά, μια χαρά!! χαχα!
Εκεινη την στιγμη σκαω αλλα στεγνωνοντας το νιωθω παγωμενο..!!Ειμαι και γω οτι να ναι..!!!
Marilena29 έγραψε:Γεια σου Φρουφρου και Μαρια μου...καλα ειστε?
Τζουλια κεικ? χμμμ...μου ανοιγεις την ορεξη...
κοριτσια με εχει πιασει ενας τρελος πονοκεφαλος ξαφνικα...τελοσπαντον θα περασει απλα ειναι εντονος..
ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟ ΑΙΡ CONDITION ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ?Η' ΑΡΧΙΖΕΙΣ Κ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΟΛΟ Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ Κ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΙΝΙ ΣΟΥ!!ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!
φρουφρού έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΡΑΚΙΜΟΥ!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Κ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΔΙΚΟΣ ΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΕΜΠΙΝΙ ΣΟΥ???
ΤΖΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ???
ΚΕΚΑΚΙ ΤΡΑΒΑ Η ΟΡΕΞΗ ΣΟΥ,Ε????ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ??
ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΠΩΣ ΠΑΣ???:D
μια χαρα νιώθω! Μη το συζητας καθολου!!
Πρεπει να είμαστε οι μόνες που ρωτάμε για το κέικ αν ειναι σοκολάτα
klaramaria έγραψε:φρουφρού έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΡΑΚΙΜΟΥ!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Κ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΔΙΚΟΣ ΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΕΜΠΙΝΙ ΣΟΥ???
ΤΖΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ???
ΚΕΚΑΚΙ ΤΡΑΒΑ Η ΟΡΕΞΗ ΣΟΥ,Ε????ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ??
ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΠΩΣ ΠΑΣ???:D
μια χαρα νιώθω! Μη το συζητας καθολου!!
Πρεπει να είμαστε οι μόνες που ρωτάμε για το κέικ αν ειναι σοκολάτα
ΧΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
ΑΣΕ ΠΟΛΥ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Κ ΕΙΝΑΙ ΚΡΗΣΙΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΗΝΕΣ,ΓΙ'ΑΥΤΟ Κ ΠΗΓΑ Κ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ 1 ΚΟΥΤΙ ΓΡΑΝΙΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ(ΔΛΔ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ)
JuliaG έγραψε:Καλη ξεκουραση Φρουφρου μου..!!!
Μαρακι κι εμενα μια απο τα ιδια η μικρη...Καποιες φορες την νιωθω λιγο πιο εντονα μετα χανεται παλι..Καμια επαφη...χαχαχα!!!
κοιτα στάνταρ θα παίζει ρόλο και ο πλακουντας μας..τι να πω! Έχει γέλιο πάντως όταν το νιώθω και κινείται μέσα στην κοιλια! Βλέπεις και κάνει σα να κολυμπάει
JuliaG έγραψε:Καλα αποτελεσματα να εχεις Μαρακι μου αν και το πιστευω οτι θα ειναι τελεια..!!!
ευχαριστω πολυ!! Μακάρι!!
elisa87 έγραψε:Τζουλακι αυτο με το ζεστο νερο το κανει ο αντρας μου, με χλιαρομδηλ στο ντους.. Ποτε δεν το κτβλα!!!!!
Αλεξανδρα μου επιασε το κολπο με το νερακι ;! Χαχαχα
Μαρακι τι κανεις;! Ο μπεμπης σας;
Φρουφρου μου ξαπλωμενη παραμενω οσο μπορω... Δεν εχουν φυγει κ τελειως τα πονακια, αλλα εγω αυτο το παιδι αν δεν ειναι ετοιμο φουλ να το παρω σπιτι δεν το βγαζω!!!!!!!!!!!!!!! Με εχει πιασει πεισμα. Κρεβατι θελει ο κυριος;;;; Κρεβατι εγω.....
Με ειχε παρει ο υπνος κ ξυπνησα κ πηγα βουρ για παγωτινι.. Κ τωρα ξαναξαπλωσα γιατι ειδα ειναι νωρις..
γεια σου ελιζακι!! Ξαπλα ξαπλα τι να κανεις!! ξαπλα και παγωτινακια
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης