451 Απ: Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17 Τετ Ιουν 19, 2013 9:48 am
natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Μια χαρά, Κάλι μου! Πολύ καλή η τιμή!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
georginach έγραψε:γεια σου γιωτα! γεια σου μια! εγω το τελειωσα το σιδερο..ευτυχως! τωρα το μονο που μου μενει ειναι να μου δωσει αυριο το οκ ο γιατρος μου να τα βαλω ετσι οπως ειναι φρεσκοπλυμενα και φρεσκοσιδερωμενα σε μια βαλιτσα και μεθαυριο να φυγω για 2 εβδομαδες!!! αλεξανδρα μου να σε ρωτησω κατι? τα επιπλακια σας ποσο καιρο κανουν να ξεμυρισουν?? σε ρωταω γιατι θελω να ψωνισω στις εκπτωσεις... λες να μην προλαβουν να ξεμυρισουν?? και οταν λες εχεις ανοιχτα και δεν ξεμυριζουν εννοεις ολη μερα ορθανοιχτα??? μα καλα τι βαζουν σε παιδικα επιπλα και μυριζουν τοσο πολυ????
δεν ξεμυριζουν γρηγορα τζωρτζινα μου.εμεις εχουμε το παραθυρο ανοιχτο ολη μερα κ τα επιπλα ανοιχτα κ ακομη να ξεμυρισουν.δεν τα εχουμε καιρο αλλα πιστευω 2-3 βδομαδες θελουν για να ξεμυρισουν τελειως.πιστευω μεχρι αρχες ιουλιου ανοιχτα θα τα εχουμε...
kalli f έγραψε:εγω εκλεισα το σαββατο χερια ποδια σελακ στα χερια κ πεντικουρ...κ μου σπασε ενα νυχι σημερα κ στεναχωρηθηκα.....
αχ τι στεναχωριες τραβαμε κ εμεις οι γυναικες!!!!
natasathess έγραψε:Σιγά βρε, Τζωρτζίνα μου, τι είναι ένας μήνας! Μια χαρά θα είναι!!
ενας μηνας ευγενικα.... βαλε και κατι παραπανω να εισαι μεσα!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης