1 Μαμμάδες κ Μέλλουσες μαμμάδες στη Λάρισα!!! Τρι Ιουν 18, 2013 6:08 am
ifi
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια πόσες είμαστε απο Λάρισα???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Εγω γενναω ιασω μετα απο σένα.ξερεις τίποτα απο τιμες;για καισαρικη ενδιαφερομαι.inka έγραψε:και εγω απο λάρισα!!Καμια σας που να γεννά ιασω??
inka έγραψε:και εγω απο λάρισα!!Καμια σας που να γεννά ιασω??
κοριτσι μου εγω στο ιασω αλλα το γεναρη..αφου πρωτα πανε ολα καλααα..ποιον γιατρο εχεις;;; εγω τον χαλβατζα
inka έγραψε:ο χαλβατζας ιδιωτευει τωρα κ από ότι ξέρω (αυτο το διαστημα εχει αναλαβει 2 φιλες μου εγκυουλες) είναι πολύ καλός κ αυστηρός (κιλα, διατροφή) μαζί τους..
δεν το αλλαζω τον χαλβατζα!!! ειναι πολυ καλος....και σαν ανθρωπος και σαν γιατρος κοριτσια!!
reddolce έγραψε:Γειά σας είμαι και εγώ νέα και ψάχνω πού είναι καλύτερα!! Άλλοι λένε για κλινική άλλοι για το πανεπιστημιακό.Όσον αφορά το νοσοκομείο αν ξέρετε λεπτομέρειες ή κάποιον καλό γιατρό θα με βοηθούσατε πολύ!! Ευχαριστώ!! :D:D
Καλήμέρα κορίτσια, τι κάνετε?
Καλημέρα Reddolce!!!
Καλως ήρθες στην παρέα μας, με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου!!!
Στη Λάρισα θα γεννήσεις? Πότε έχεις ΠΗΤ?
Εγώ θα γεννησω στο Γενικό της Λάρισας. Εχει γεννήσει κ η αδερφή μου εκει κ έχει μείνει πολύ ευχαριστημένη. είμαι υπερ των νοσοκομείων κ επέλεξα το Γενικό γιατί πέρα απο τον γιατρό, απο οτι ξέρω στο Πανεπ/κο δεν επιτρέπουν συνοδό τα βράδια κ το μωρό το έχουν μέσα στο δωμάτιο. Είναι το πρώτο μου παιδάκι κ δεν ξέρω πολλά κ επίσης δεν ξερω σε τι κατάσταση θα βρίσκομαι σωματικά για να μπορώ να το φροντίσω μόνη μου.
Όσο για κλινική δεν έχω ακούσει κάτι άσχημο για κάποια, συνήθως επιλέγεις αυτήν που συνεργάζεται ο γιατρός σου.
Ελπίζω να σε βοήθησα!!!
ifi έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!!
Samimas k inka εσείς μπήκατε στην τελική ευθεία!!!
Με το καλό κ να σας πάνε όλα υπέροχα!!!
καλημερα κ σε ευχαριστω για την ευχη!!! ευχομαι κ εγω με την σειρα μου τελειομηνες εγκυμοσυνες για ολα τα κοριτσια κ με το καλο να αγκαλιασουμε τα μωρακια μας!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης