51 Απ: etoimazomai na kano to testaki me 8 meres kathisterisi ......... Τετ Ιουν 19, 2013 11:13 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
συγχαρητηρια κοπελα μου!!!μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!!!κ να μας λες τα νεα απο το γιατρο!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
freskia mama έγραψε:
αλιλουια αλιλουια αλιλουια αλιλουιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
με το καλο κοπελα μου με το καλο μια τελεια εγκυμοσηνη αχ μπραβο και ο γιος μου χορευει χερετε και εκεινο αχ τι καλα
γιωτα αμα χαιρεται ο γιος σου τοτε κοριτσι εχει η αναμπελ...!!
Lillybell έγραψε:Το τεστακι βρε demaki δειχνει μετα απο 8 μερες....Το τεστακι μαλλον εχει την καθυστερηση....Γι'αυτο αργει να μας πει αποτελεσμα η αναμπελ....υπομονη..ααααα!!!ε ειμαι και λιγο στοκος!!!
ede έγραψε:Εγώ να ευχηθώ στην darsel να ακούσουμε και τα δικά της ευχάριστά? Αντε η σειρά σου Darsel τον επόμενο μήνα να δούμε δικό σου θέμα εγκυμοσύνης/ ( Μην μας τα τουμπανιάσεις όμως με συμπτώματα μετά το κοκό)
σου ειπαααααααα ποναει ο αγκωνας μου....ειμαι σιγουρα εγκυος....απλα περιμενω να εχω σαραντα εβδομαδες καθυστερηση για να το σιγουρεψω πριν κανω τεστ!!!!!
darsel έγραψε:ede έγραψε:Εγώ να ευχηθώ στην darsel να ακούσουμε και τα δικά της ευχάριστά? Αντε η σειρά σου Darsel τον επόμενο μήνα να δούμε δικό σου θέμα εγκυμοσύνης/ ( Μην μας τα τουμπανιάσεις όμως με συμπτώματα μετά το κοκό)
σου ειπαααααααα ποναει ο αγκωνας μου....ειμαι σιγουρα εγκυος....απλα περιμενω να εχω σαραντα εβδομαδες καθυστερηση για να το σιγουρεψω πριν κανω τεστ!!!!!Μη με λες τέτοια....τα ορθοπεδικά είναι συμπτωμα? Ποναέι μέρες το γόνατο μου............Εχε γούστο
ede έγραψε:Αντε ρε με το καλό/ Πολύ χάρηκα. Κανόνισε τώρα να κλ@νεις και να μας ρώτας άν το μωρό θα είναι καλά. Ολα καλά μέχρι τέλους έυχομαι απο την καρδιά μου.
ede εισαι τρελοκομειο ρε κοπελια ειλικρινα !!!! τ σπας!!!
βγηκε θετικο ειπε!!lne έγραψε:καλα αποτελεσματα τι εγινε τελικα??
Dendy έγραψε:Συγχαρητηρια anampel!Συγκινηθηκα ρε γμτ!!!Με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου.Μπραβο,μπραβοοοο αντε να ακουσουμε κι αλλα τετοια νεα!!!!!!Σας ευχαριστω ολες γεια τα καλα σας λογια δεν το πιστευω ακομα και εγω οτι ειμαι κιομος τα καταφερα δεν ξερετε τη υπεροχω συναισθημα υπαρχη μες στην καρδια μου στην ψυχη μου νιωθο αλλος ανθρωπος τα παντα εχουν αλαξει γυρο μου. κιομος αντεξα και δεν εκανα τεστ αμεσος ειπα να περιμενα 10 μερες δηλαδη να το εκανα σημερα επειδη εχω και αστατο κυκλο αλλα δεν αντεξα αλλο αλλοστε ο μηνας μαιος ηταν ο ποιο (ολοκληροτηκος επαφης)και κατι μεσα μου μου ελεγε οτι τα ειχα καταφερει αλλα απο τη μια ανισηχουσα κιολας γιατη οπως ειπα δεν εχω καθολου σταθερο κυκλο και αφεισα να περασουν μερες τι περασα μεχρι να μαθω οτι ειμαι ηταν οι ποιο τρελες μου μερες αλλα αξειζε τον κοπο........γιατη μολις ειδα αυτοπεταξα απο την χαρα μου............δεν το πιστευω ακομα κλαιω...........αλλα με χαρα.............
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » etoimazomai na kano to testaki me 8 meres kathisterisi .........
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης