Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
596 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 596 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 42]

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χιχιχιχιχιχιχιχιχι
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 24 35468Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 24 35468
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 24 417472Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 24 417472
Κ εγω το ιδιο....!!!!! Νομιζω νιωθω μεγαλυτερη σιγουρια με καθε βδομαδα πλεον... Οταν πηγα για τις συσπασεις του ειπα "κλεινω 29" κ τωρα τν Παρασκευη κλεινω 31!!!!!! Πως περναει ο καιρος;!;!
Ξεμυρισαν τα επιπλακια σας εε; Κανε το κολπο αυρο, κλεισε το παραθυρο το βραδακι, κλεισε κ την πορτα, κ αυριο το πρωι, ανοιξε την πορτα κ μπες...!!! Κ θα δεις αν μυριζουν ακομη η οχι.. Εγω εκει το κτλβνω οταν μπω αφου ειναι κλειστο για ωρα..

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηδη την τριτη που θα παω στη γιατρο θα εχει περασει μια εβδομαδα!κ εγω τι θελω να περασουν για να μπω στομηνα μου?3!!!ειμαστε τοσο κοντα πλεον!το ραντεβου μας με τα μωρακια μας πλησιαζει!!!οταν κλεισω κ την 36η εβδομαδα θα ζωηρεψω πολυ!θα πηγαινω καθε μερα περπατημα!ναι εννοειται αυτο θα κανω για να σιγουρευτω οτι ξεμυρισαν εντελως!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θα πηγαινουμε για περπατημα, θα τρωμε πικαντικα φαγητα κ ολα αυτα που λενε κ καλα οτι βοηθουν να κατεβει το μωρουλι!!!!!!!!!!
Αχ τι ωραια τι ωραια!!!!!!
Να μαστε καλα να τα ευχαριστηθουμε ολα τα σταδια κ με το καλο να κραταμε γερα τα μωρακια μας στην αγκαλια μας!!!!!!!
Λεω να κανω λιγο σιδερο σιγα σιγα... Να ξεκινησω με σεντονακια η με τα μικρα ρουχαλακια;!!! Λεω ρουχαλακια!!!!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ κοριτσια αν εσυς λετε οτι ειστε κοντα εγω τι να πω τοτε αντε κορίτσια να λεφτεροθουμε πια

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξεκινα με τα ρουχαλακιαΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 24 215994Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 24 215994Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 24 215994Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 24 215994να τα κανεις σιγα σιγα μην κουραστεις η παραζεσταθεις!!καθομαι στα αυγα μου κ προσεχω οσο μπορω μεχρι να μπω στο μηνα μου για να μην εχω τιποτα προωρες καταστασεις!!αλλα μετα ποιος με πιανει!!!α καλα εσυ γιωτα δεν συγκρινεσαι...εσυ γεννας!!!!μην ακους εμας εδω τι λεμε!!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ αλεξ μου μολις μου το ειπε η γιατρος τρελαθηκα πραγματικα ομως τον ειδα και μου λεει δεν περιμενη ο μικρος σου μου εκοψε και το μαγνησειο αχ τελεια

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χιχιχι ναι Γιωτα μου εσυ κοντευεις ακομη πιο πολυ!!!!!
Λοιπον θα τα πουμε μετε το σιδερο... Προς το παρον κοβω τα χαρτακια απο μεσα..... Τις ταμπελιτσες με το νουμερο δηλ..το ειχα ξεχασει!!!!!!!!
Φιλακιααααα

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλο σιδερωμα ελισακι μου!!!θα τα πουμε μολις τελειωσειςVery Happy

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσάκια! Είπα να ξαναμπώ κι εγώ για λίγο! Έχω σκάσει από τη ζέστη!! Εχω κάνει 3 ντους σήμερα απ' το πρωί! Έπεσα να κοιμηθώ λίγο το μεσημέρι και ίδρωνα συνεχώς!! 

Γιώτα μπράβο για τα ωραία νέα που έμαθες απ' το γιατρό! Με το καλό να υποδεχθείς το μωράκι σου!! 

Αλεξάνδρα μου τι κάνεις? Καιρό έχω να σε πετύχω εσένα! Η μπουμπού σου τι κάνει??

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα ειμαι βαρβαρα μου!!κ η μπουμπου μου καλα ειναι κοιμαται τωραVery Happyεσυ?η δικη σου μπουμπου?εχετε ζεστη ε?υπομονη!!!!σε εμας ευτυχως δροσισε!!

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ αστα κοπέλα μου πολύ ζέστη αλλά κι εδώ άκουσα οτι από αύριο ίσως πέσει λίγο η θερμοκρασία!! Μακάρι να ισχύει γιατί δε παλεύεται η ζέστη με τόσες ορμόνες! Είμαστε σαν μικρά χημικά εργοστάσια που βρίσκονται συνεχώς σε λειτουργία!! 

Κι η δική μου η μπουμπού καλά είναι! Σπρώχνει συνεχώς! Που θέλει να πάει δε ξέρω... !

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παιζουνε μωρε τα γλυκουλια μου τι να κανουν κ αυταVery Happy κοιμουνται κ μετα ξυπνανε κ τεντωνονταιVery Happy

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα, κορίτσια μου! Τι κάνετε; επέστρεψα και εγώ! Πήγα για ένα καφεδάκι, γύρισα σπίτι, ετοίμασα τον αρακά μου για αύριο και έβαλα και πλυντήριο! Και τώρα ξεκούραση! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.18 - Σελίδα 24 215994
Γιώτα μου, τι ωραία τα νέα σου! Σε λίγο φτάνει ο καιρός να βρεθείτε με το γιο σου!
Άλεξ μου, δηλωθήκατε,ε; άντε, με το καλό! Η επόμενη φορά που θα πας θα είναι για να γεννήσεις!!
Οι υπόλοιπες εγκυούλες μου όλα καλά;
Α! Και μένα μου ήρθε το δέμα της νουτρίσια στο πατρικό μου! Θα το δω αύριο!

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι τώρα θα αρχίσει να στριμώχνεται σιγα σιγα και πολύ τη σκέφτομαι! Εσένα έχει πάρει θέση? εμένα όχι ακόμη. Έχει χώρο και γυρνάει!

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλώς τη Νατάσα!! 
Τι να έχει αυτό το δέμα της Νουτρίτσια? Κι εμένα μου είχαν στείλει πριν από κάνα δίμηνο αλλά δε με βρήκαν και γύρισε πίσω. Θα μου ξαναστείλουν φαντάζομαι κάποια στιγμή.

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα εχει παρει θεση βαρβαρα μου!!θα παρει κ η δικια σου μην σνησυχεις!!!καλησπερα νατασσα μου!κ εγω αρακα θα φτιαξω αυριοVery Happyαχ ναι αυτο σκεφτηκα σημερα που πηγα οτι την επομενη φορα θα παω για να γεννησω κ συγκινηθηκα.....

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θα δω αύριο, Βαρβάρα μου, και θα σου πω!
Είναι η μέρα του λαδερού μάλλον, Άλεξ! Razz

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπράβο Αλεξάνδρα! Πότε περίπου πήρε θέση? Θυμάσαι? Έχω ακούσει οτι και από τον 6ο μήνα την παίρνουν! Απίστευτο κι όμως αληθινό!
Με το καλό να φτάσει η πολυπόθητη μέρα! Πως αισθάνεσαι που πλησιάζει ο καιρός?? Εγώ θα αρχίσω να αγχώνομαι από τον επόμενο μήνα! Είχαμε χθες συνάντηση με την μαία και ήμουν πολύ άνετη! Να μαι δω όταν μπω στον ένατο!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βαρβάρα μου, μην αγχώνεσαι μέχρι και την 36η-37η εβδομάδα μπορεί να πάρει θέση! Ούτε εμένα είχε πάρει θέση την προηγούμενη φορά, θα δούμε τώρα αν μας έκανε τη χάρη!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν μπορω να ξερω με σιγουρια ποτε πηρε θεση αλλα το ειδαμε στην 30η εβδομαδα!κ πριν λιγες μερες που ξανα πηγα συνεχιζει να ειναι με το κεφαλακι κατω μια χαρα!νιωθω χαρουμενη!ναι μεν εχω τις φοβιες μου αλλα ειμαι χαρουμενη κ ανυπομονω!!!

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι δεν αγχώνομαι καθόλου ξέρω οτι είναι νωρίς για το δικό μου! Μου είπε και ο γιατρός οτι έχει χώρο και κάνει τούμπες ακόμη. LaughingLaughing

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι, μωρέ, θα βρουν το δρόμο τους Razz

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια συγνωμη που χαθηκα αλλα χαλαρωνω γιατι ταλεπωριθικα παρα πολυ σημερα και αυτο το μαξηλαρη θυλασμου με εχει ξεκουραση αρκετα

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ξεκουράσου Γιώτα μου! Βοηθάει το μαξιλάρι θηλασμού? Έχω κι εγώ ένα για να κοιμάμαι και είναι πολύ βολικό!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλά κάνεις, Γιώτα μου!
Έχω πάρει και εγώ, είναι πολύ βολικό!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις