26 Απ: ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΓΕΝΕΘΛΙΑ,ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ 46 ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΟΥΝ Σαβ Ιουν 22, 2013 4:26 am
donna
Είναι σε καλό δρόμο!
Ε μετα απο τοσες ιντριγκες και τοσα μαλλιοτραβηγματα .....και μιας που αγαπηθηκαμε....... Αντωνη, βαλε φωτο!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
BABAS_ANTONIS έγραψε:Nina87 σε ευχαριστώ πολύ και εσύ να είσαι καλά και όλη σου η οικογένεια .Nina87 έγραψε:Χρόνια πολλά Αντώνη!!
Να τα εκατοστήσεις!!
Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για σένα κ την οικογένειά σου, πάντα γεροί κ ευτυχισμένοι να είστε!!!
Και πάλι χρόνια πολλααααααά!!!
Θα είμαι Μόναχο την Τετάρτη το πρωί και θα φύγω για Κοπενγάχη απόγευμα .
ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΥΣΩΝΑ.Nina87 έγραψε:BABAS_ANTONIS έγραψε:Nina87 σε ευχαριστώ πολύ και εσύ να είσαι καλά και όλη σου η οικογένεια .Nina87 έγραψε:Χρόνια πολλά Αντώνη!!
Να τα εκατοστήσεις!!
Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για σένα κ την οικογένειά σου, πάντα γεροί κ ευτυχισμένοι να είστε!!!
Και πάλι χρόνια πολλααααααά!!!
Θα είμαι Μόναχο την Τετάρτη το πρωί και θα φύγω για Κοπενγάχη απόγευμα .
Φερε μας λιγο ηλιο απο Ελλαδα...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ IOULIANA .iouliana έγραψε:Χρονια πολλα!Να τα εκατοστησεις! Να σε χαιρεται η οικογενεια σου!
ΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑiouliana έγραψε:αχ αντωνη ξερεις ποιον μου θυμιζεις στην φωτογραφια???
θα το πω γιατι θα σκασω
τον Μπουγα τον τραγουδιστη !!!
BABAS_ANTONIS έγραψε:ΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑiouliana έγραψε:αχ αντωνη ξερεις ποιον μου θυμιζεις στην φωτογραφια???
θα το πω γιατι θα σκασω
τον Μπουγα τον τραγουδιστη !!!
www(.)youtube(.)com/watch?v=VwqS9dQVuv4
..........ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.......!!!!Nina87 έγραψε:Με εφοπλιστη μοιαζεις!!!!!!
Κουστουμακι,γυαλακι μαυρο φαινεσαι λες κ εχεις 10.000.000€ στην ακρη!!
Χαχαχαχαχαχαχαχα
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΓΕΝΕΘΛΙΑ,ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ 46 ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΟΥΝ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης