1 4ος μηνας +10 κιλα Σαβ Ιουν 22, 2013 9:12 am
sophiemagko
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια βοηθεια, ειμαι στην 16η εβδομαδα και εχω ηδη παρει 10 κιλα, δεν ξερω τι να κανω!!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΩΧ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗ ΕΓΩ 7 ΜΗΝΩΝ ΕΙΧΑ ΠΕΡΕΙ ΜΟΝΟ 5 ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ 2 ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ!!ΝΑ ΕΠΙΣΕΙΜΑΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΑΤΖΟΥ!!!!!ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο 8ΟΣ ΚΑΙ 9ΟΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΠΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΕ ΠΑΧΕΝΕΙsophiemagko έγραψε:κοριτσια βοηθεια, ειμαι στην 16η εβδομαδα και εχω ηδη παρει 10 κιλα, δεν ξερω τι να κανω!!!!!!!!!!!
δεν το κανω επιτιδες αλλα ακτα παραξενο τροπο δεν εχω ορεξη καλο αυτο!!!tonia 28 έγραψε:εγω ειμαι στην 20 και δεν εχω βαλει ακομα κανενα προς το παρων ειχα χασει ενααπλα το ξαναεβαλα το μονο πραγμα που κανω ειναι οτι πινω πολυ νερο και μετα μου κοβεται η ορεξη
http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/11/16/2013.png
καλημερα!!!ειναι βεβαιο οτι πηνουσες λογο χαμηλου σηδιρου και αιματοκριτη???απο γιατρο το ξερεις??γιατι στο σωη μας ειμαστε οι περισσοτεροι με στιγμα οποτε και χαμηλο αιματοκριτη αλλα ολοι ειμαστε αδυνατοι!!δεν τρωμε και πολυ με εξερεση τον πατερα μου που απορω που το βαζει τοσο φαη μιας και ειναι και αυτος αδυνατος!kx_nevermore έγραψε:Σε καταλαβαίνω γιατί και εγώ είχα πάρει απο την αρχή 7 επιπλέον κιλά...Πεινούσα κ εξακολουθώ να πεινάω συνέχεια λόγω χαμηλού σιδήρου κ αιματοκρίτη..! Απλά πρόσεχε το τι τρώς...!οχι πολλά γλυκάκια κ υδατάνθρακες! Καλά πλυμμένα λαχανικά κ φρούτα, γιαουρτάκια κ γαλατάκι...Κρεατάκι κλπ να τρως.. Εγώ όσο ετρωγα υδατάνθρακες τόσο πεινούσα (παράγεις περισσότερη ινσουλίνη η οποία σου μειώνει το σακχαρο στο αίμα κ το οποίο σημαίνει οτι τόσο περισσότερο θα πεινάς)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης