1 eimai egkuos Τετ Ιουν 26, 2013 4:54 am
shiptare
Σιωπηλή δύναμη
nomizw oti eimai egkios kai 9elo na paw se enan kalo ginekologo gia na to epiveveoso mporite na me voi8isete na vro enen kalo ginekologo :D
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Εσύ ε΄χεις χαλάσει.........Εγώ είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο ταύρο. Καλό ή μπά???????????????Lillybell έγραψε:Εγω ειμαι Ιχθεις με ωροσκοπο Λεων...
ede έγραψε:Εσύ ε΄χεις χαλάσει.........Εγώ είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο ταύρο. Καλό ή μπά???????????????Lillybell έγραψε:Εγω ειμαι Ιχθεις με ωροσκοπο Λεων...
Τι να κάνουμε στο σπίτι μας μόνο κερατάδες έχουμε. Εκτός απο την μικρή που έιναι Παρθένως.Lillybell έγραψε:ede έγραψε:Εσύ ε΄χεις χαλάσει.........Εγώ είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο ταύρο. Καλό ή μπά???????????????Lillybell έγραψε:Εγω ειμαι Ιχθεις με ωροσκοπο Λεων...
Πολυ κερατο ρε φιλη......:P:P:P:P:P:P
Τι να κάνουμε στο σπίτι μας μόνο κερατάδες έχουμε. Εκτός απο την μικρή που έιναι Παρθένως. [/quote]ede έγραψε:Lillybell έγραψε:
Εσύ ε΄χεις χαλάσει.........Εγώ είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο ταύρο. Καλό ή μπά???????????????
Πολυ κερατο ρε φιλη......:P:P:P:P:P:P
Ξερω εναν στην πανορμου ......αν εχεις λεφτα να σκασεις ειναι πολυ καλος για εμενα. Το ειχα χρονια και με ξεγεννησε στο 2ο παιδι. Στο τριτο ......................ηρθε η κριση Αν θες σου στελνω πμ και κανεις εσυ μια ερευνα μονη σου.shiptare έγραψε:eimai apo athina kai meno Panormou ala exo kani pola test egkimosinis kai mou dixnoun oti eimai egkuos mporite na me voi8isete na vro enan ginekologo
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Alexanda11 στις Κυρ Αυγ 04, 2013 12:47 pm, 1 φορά
Ακριβώς στο μετρό Πανόρμου ειναι αυτός που σου λεω. Να σου στειλω πμ ή οχι?shiptare έγραψε:meno sto metro panormou kai psaxno enan kalo ginekologo edw konta proti fora meno egkuos
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Alexanda11 στις Κυρ Αυγ 04, 2013 12:45 pm, 1 φορά
αχ τι καλα!!!!αντε περημενουμε τα ευχαριστα!!!με το καλο!!freskia mama έγραψε:και εγω σκορπιος με οροσκοπο σκορπιο τι λεει το δικο μου ...............περιμενω να γεννησω ............εχω και συσπασεις και νοιωθω το κεφαλακι του να μου σπροχνη τα ραματα τις περιδεσεις αλλα δεν εχω αιμα ουτε νερα
καλε τι τρεις μέρες? Με 5 πήγα και δεν προλαβαίναμε να πάρουμε ανάσα. Εφτασε 7 μεσα σε 20 λεπτά.demaki88 έγραψε:με διαστολη 6 σου ειπε οτι θα γεννησεις σε περιπου 3 εβδομαδες??μηπως βρε σου ειπε σε 3 μερες???εγω ειχα παει με 4 και μου ειχε πει σε 1 εβδομαδα θα με εχεις παρει τηλ και σε 3 μερες τον πηρα να ερθει στην κλινικη!
ε καλα εσυ εσπασες το ρεκορ γεννας!!!μιλαμε για μια φυσιολογικη διαδικασια!!το δικο σου το παιδι εβγαινε με αποφασιστικοτητα!!τα δικα μας δειλιαζαν!!!ελεγαν να βγω να μην βγω!!καναν και ενα αμπεμπαμπλομ!!!ede έγραψε:καλε τι τρεις μέρες? Με 5 πήγα και δεν προλαβαίναμε να πάρουμε ανάσα. Εφτασε 7 μεσα σε 20 λεπτά.demaki88 έγραψε:με διαστολη 6 σου ειπε οτι θα γεννησεις σε περιπου 3 εβδομαδες??μηπως βρε σου ειπε σε 3 μερες???εγω ειχα παει με 4 και μου ειχε πει σε 1 εβδομαδα θα με εχεις παρει τηλ και σε 3 μερες τον πηρα να ερθει στην κλινικη!
αααααααααααα εχεις τέτοιο θέμα. να πάνε ολα καλά και να προσέχεις. Εγω με βλακείες γέννησα στις 36 και 5. Ξαπλα και προσοχήfreskia mama έγραψε:ειμαι με διαστολη 6 εδω και 2 βδομαδες τωρα ετσι βγηακα απο το νοσοκομειο στην 32 εβδοαμδα και με διαστολη 6 μου εκαναν περιδεση τραχηλου ,,,,και ετσι ειμαι ξαπλωμενη απο τοτε ............εχτες που με ειδε μου ειπε οτι η περιδεση τον κραταει καλα τον μικρο αν ειμουνα μονο με διαστολη 6 θα ειχα γεννηση αλλα εχω την περιδεση ...........για αυτο περιμενουμε καθε μερα να δουμε αιμα η νερα.......εχτες που τον ειδαμε ηταν μια χαρα το πουλακι μου 2κιλα και κατι ψυλα το αμνιακο απολιτα φυσιολογικο και η αιματοση το ιδιο γι αυτο μου ειπε οτι σε 3 βδομαδες περιπου θα γεννησω
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Είμαι μαμά! » ΥΓΕΙΑ » Διάφορα » eimai egkuos
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης