1 ΔΙΑΚΟΠΕΣ !!! Πεμ Ιουν 27, 2013 1:19 am
mariloy
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΥΘΗΡΑ ??? ΛΕΜΕ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΞΕΡΕΙΣ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΙΣΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΙΚΟΣ Μ "ΥΤΑ ΤΑ ΕΙΣΗΤΙΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ??Ant_Chr88 έγραψε:Τιποτα Μαριλου μου!!! μακαρι να βοηθησα!!!
Περυσι πηγα Κυθηρα και Ελαφοννησο..mariloy έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΥΘΗΡΑ ??? ΛΕΜΕ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΤΣΙΚΑ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ 11 ΕΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ 6 ΕΤΩΝkate_85 έγραψε:Περυσι πηγα Κυθηρα και Ελαφοννησο..mariloy έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΥΘΗΡΑ ??? ΛΕΜΕ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!
Εχεις παιδακια?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΗ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Η ΔΩΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΣ ??kate_85 έγραψε:Δεν ειχα δει οτι ειχες απαντησει..!
Λοιπον τα Κυθηρα ειναι ενα πανεμορφο νησι. με αγριες ομορφιες,αρκετα ησυχο.... με αρκετη αποσταση η μια παραλια απο την αλλη..
Το βραδυ περα απο την χωρα που ειναι στο καστρο και εχει 2 δρομακια με λιγα μαγαζακια και την Καψαλη που εχει ταβερνουλες δν εχει τπτ αλλο..
Έχει κάνα δυο παραλιες οι οποιες εχει πολλα σκαλια να κατεβεις η αποτομο χωματοδρομο δλδ εχουν λιγακι δυσκολη προσβαση γι αυτο ρωτησα εαν εχεις παιδακια(μικρουτσικα εννουσα μεχρι 2-3 ετων)αλλα τα δικα σου νομιζω οτι ειναι μια χαρα.
Επισης.. δεν εχει οργανωμένες παραλιες.. beach bar και τετοια ουτε δημοτικες ομπρελες..να παρετε μαζι σας τα απαραίτητα...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης