Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
641 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 641 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα, Βαρβάρα μου! Καλά είσαι; η μπεμπουλα σου; ντοπλερ κάνουμε κάθε φορά στο ιατρείο της! και χθες, δηλαδή, το γύρισε στο ντοπλερ!
αφού θα έχει άδεια ο άντρας σου, μια χαρά! εμένα δε θα κάτσει πολύ στο σπίτι, οπότε για να μην είμαι μόνη μου με το μωρό όλη μέρα, θα είμαστε στη μαμά!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα Σανσετ!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 6 875502
Μαριλενα μου δενθα παω.. εχει ζεστη κ δεν θελω να παω μονη μου.. ασε που τωρα με την κατασταση μου δεν παιρνω λεοφορειο γιανα μην πειρμενω ορθια κτλ, οποτε ταξι περα δοθε ασε.. η μαμα μου εχει δουλιτσες σημερα κ δεν μπορει να ερθει παρεουλα.. οποτε αλλη μερα.. θα καθισω να κανω επιτελους εκεινο το μανικιουρ... προς το παρον εκανα σχεδιακια λουλουδακια στα ποδια..

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΑΘΗΚΑ ΛΙΓΟ!!ΜΙΛΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΗΔΗ ΠΑΡΕΓΓΕΙΛΕΙ Κ ΛΕΩ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΙΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!!!ΕΧΕΙ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΖΕΣΤΕΣ ΤΩΡΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΕΤΣΙ ΕΔΩ...
ΕΓΩ ΚΟΥΚΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΘΕΡΙΚΑ-ΚΑΛΩΣ Η' ΚΑΚΩΣ!!!Η ΜΟΝΗ Κ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥΤΙΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ!!!ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΑ Η ΜΗΤΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ Η' ΚΑΝΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΔΝΕ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕΙ,ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ !!ΟΣΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ,ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΑΣ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΟΥΝ Κ " ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΥΒΟΥΛΕΣ Κ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ"!!!ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΩ!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!ΕΜΑΣ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΡΩΤΑΝΕ ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,ΦΙΟΛΟΙ....ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΕΜΕ!!! Κ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!!!ΘΕΛΟΥΜΕ Κ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΕΜΙΑ!!!

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα Μαριλένα μου!!
Ναι πιστεύω οτι είναι το καλύτερο να μείνει το ζευγάρι μόνο για λίγο ειδικά τις πρώτες μέρες του μωρού! Είναι κάτι τόσο πρωτόγνωρο που μόνο μαζί του θα ήθελα να το ζήσω! Δε θέλω τρίτους...
Εντάξει αργότερα η μανούλα μου θα μου είναι απαραίτητη... !

Η μπέμπα μου είναι πολύ καλά και κάνει τεντώματα τώρα! Όποτε κάθομαι στην καρέκλα του δίνει και καταλαβαίνει!!

Η δική σου?? Πήγες και την είδες κι εσύ ε? Είχε και τα μάτια ανοιχτά? Φαινόντουσαν στον υπέρηχο?

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φρουφρου μου τωρα προσεξα τη φωτο!!!!!!!!! Χιχιχιχι μεγαλωνει η κοιλιτσα σου!!!!!!!
φτου φτου φτου!!!!!! Εεεε ρε ενα αντρακι που θα βγει!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 6 654316
Αληθεια απο που παραγγειλες παμπερς κ ηταν πιο οικονομικα?

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμένα η μαμά μου θα μείνει όσο περισσότερο μπορεί γιατί θα ξεκινάει και η μικρή μου αδελφή σχολείο.Αλλά πιστεύω πως θα περιμένω την ώρα να μείνουμε μόνοι μας με την μπέμπα μας να νιώσουμε οικογένεια!!!

Pely

Pely
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα μανουλίτσες και μωράκια!!!! Πώς είστε σήμερα;;;

Μάρω μου χρόνια σου πολλά!!!! Με το καλό ένα τελειόμηνο μωράκι!!!

Κορίτσια κι εγώ δε θέλω κόσμο 40 μέρες....το μωρό δε θέλω να το βγάλω καθόλου στην αρχή. εγω δε νομίζω να μείνω όλες τις μέρες μέσα, αλλά σίγουρα δε σκοπεύω να δέχομαι κόσμο αντί να ασχολούμαι με το μπέμπη!!! Θα υπάρχει άφθονος χρόνος μετά!!! Ευτυχώς μένουμε στην πόλη οποτε θα είναι πιο δύσκολο για κάποιους συγγενεις να έρθουν!! Θυμάμαι στην αδερφή μου πήγαινε η σάρα και η μάρα για επίσκεψη χωρίς να πάρουν ένα τηλέφωνο προηγουμένως και αντι να ξεκουραζεται και να σχολείται με το μωρό καθαριζε και έψηνε καφέδες ε΄νω κατέβαινε η πεθερά της για να προσέχει το μωρό!!!!!!

Ας με πουν μονόχνωτη και απόμακρη, αυτά τα λάθη δεν τα κάνω!!! Το τηλέφωνο κατεβασμένο και όταν θελήσω κόσμο εγώ τότε ας έρθει όποιος θέλει!!!!

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
natasathess έγραψε:καλημέρα, Βαρβάρα μου! Καλά είσαι; η μπεμπουλα σου; ντοπλερ κάνουμε κάθε φορά στο ιατρείο της! και χθες, δηλαδή, το γύρισε στο ντοπλερ!
αφού θα έχει άδεια ο άντρας σου, μια χαρά! εμένα δε θα κάτσει πολύ στο σπίτι, οπότε για να μην είμαι μόνη μου με το μωρό όλη μέρα, θα είμαστε στη μαμά!

Καλά είναι Νατάσα μου! Μεγαλώνει και άρχισα να το βλέπω και στη κοιλιά μου! Οταν κοιτάζω από πάνω δεν βλέπω πια την ευαίσθητη περιοχή μου....!
Α ωραία που κάνετε ντόπλερ στο ιατρείο να μη τρέχεις στα μαιευτήρια! Μια χαρα!
Καλά θα κάνεις και θα πας στη μαμά σου, αφού θα λείπει ο άντρας σου... Χρειάζεσαι βοήθεια στην αρχή! Δε γίνεται να είμαστε μόνες!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elisa87 έγραψε:Καλημερα Σανσετ!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 6 875502
Μαριλενα μου δενθα παω.. εχει ζεστη κ δεν θελω να παω μονη μου.. ασε που τωρα με την κατασταση μου δεν παιρνω λεοφορειο γιανα μην πειρμενω ορθια κτλ, οποτε ταξι περα δοθε ασε.. η μαμα μου εχει δουλιτσες σημερα κ δεν μπορει να ερθει παρεουλα.. οποτε αλλη μερα.. θα καθισω να κανω επιτελους εκεινο το μανικιουρ... προς το παρον εκανα σχεδιακια λουλουδακια στα ποδια..
ΕΛΙΖΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ!!!ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Κ ΛΙΓΟ ΖΕΣΤΗ ΤΩΡΑ...

ΑΑΑΑΧ Κ ΓΩ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΑ ΝΥΧΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ!!ΜΑΝΙΚΙΟΥ!!!ΕΝΑ ΑΠΑΛΟ ΓΑΛΑΚΤΕΡΟ ΡΟΖΑΚΙ!!!ΣΧΕΔΙΑΚΙΑ,Ε?????Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 6 587529Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 6 587529Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 6 587529Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 6 587529Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 6 587529Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 6 587529Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 6 587529Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 6 587529Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 6 587529Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 6 587529

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι φρουφρου μου μη φανταστεις- κατι κουκκιδουλες ασπρες εκανα σε σχημα λουλουδακι..........!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 6 893968

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Φρουφρου και Πέλυ συμφωνώ!

40 μέρες το μώρο θέλει για να μπει σε πρόγραμμα δε γίνεται να ασχολούμαστε με τους επισκέπτες που θα έρχονται για να κουτσομπολέψουν και να αράξουν!
Όποιος θέλει να έρθει θα έρχεται για να προσφέρει βοήθεια : κανα μαγείρεμα κανα σιδέρωμα αλλιώς ποτέ του να μην έρθει.
Εξάλλου ο θηλασμός είναι πολύ εξαντλητικός και θα πρέπει να κοιμόμαστε κάθε φορά που κοιμάται το μωρό μας για να ανακτούμε δυνάμεις!
Καλημέρα Ελίζα!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σανσετ αυτο που εγραψες για τον υπνο οταν κοιμαται κ το μπεμπινι λενε ειναι το ιδανικο γιανα ξεκουραζομαστε.. αραγε θα το καταφερουμε? Rolling Eyes

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελιζακι, πιάνει το χέρι σου να κάνεις και σχεδιακια,ε; μπράβο!
φρουφρου μου, με την ωραία φώτο, ευτυχώς έχεις τη μανούλα σου!
καλημέρα, πελυ μου! Μια χαρά είναι, θα έχεις την ευκαιρία να είστε οι 3 σας!
Βαρβάρα μου, έτσι είναι, μεγαλώνουν πολύ τα μωράκια μας!

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elisa87 έγραψε:Σανσετ αυτο που εγραψες για τον υπνο οταν κοιμαται κ το μπεμπινι λενε ειναι το ιδανικο γιανα ξεκουραζομαστε.. αραγε θα το καταφερουμε? Rolling Eyes

Αχχ κι εγώ αυτό σκέφτομαι! Μακάρι να το καταφέρουμε θα μας βοηθήσει πολύ στο να εδραιωθεί ο θηλασμός γρήγορα και εύκολα! θα πρέπει όμως να έχουμε βοήθεια στο μαγείρεμα, να τρώμε καλά για να παράγουμε καλής ποιότητας γάλα ώστε να επαρκεί στο μωρό μας!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΕΛΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ Κ ΣΤΟ ΜΠΕΜΠΟΥΚΟΛΙΝΑΚΙ ΣΟΥ!!!Κ ΓΩ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!ΚΟΥΜΑΝΤΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!!!
ΕΛΙΖΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ Μ'ΑΡΕΣΕΙ Κ ΠΟΛΥ Η ΦΩΤΟ-ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΠΑΛΙMad❌x❌x:x
ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΟΥ Η ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ "ΝΕΚΡΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ"ΠΛΕΟΝ ΧΙΧΙΙΧΙΙΧΙΧΙ!!!ΜΕ ΚΑΘΡΕΥΤΑΚΙ ΤΩΡΑ !!!ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ???
ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ Κ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΤΟΠΛΕΡ!!!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια δικη μου γνωμη ειναι οτι οι πρωτες 2 εβδομαδες ειναι για την μαμα και τον μπαμπα να μαθουν τομωρακι τους να τους μαθει και εκεινο να μαθει το περιβαλον του και τα λιπα οι συγγενεις ερχονται και στο νοσοκομειο που μπορουν να δουν το μωρακι μας και μην ξεχνατε οτι θα ειστε ολες τοσο κουρασμενες απο την γεννα και απο ολη την περιοδο τις εγκυμοσηνεις που το τελευτεο πραγμα που θα θελετε θα ειναι αν εχετε κοσμο μεσα στοσπιτι θα κοιταξετε οσο κοιματε το μωρο αν κοιμαστε και εσεις γιατι θα το χρειαστιτε τον υπνο μην γεμιζει το σπιτι με κοσμο γιατι θα χανετε υπνο και αυτο αθ σας κουραζει στο θυλασμο μετα καιτις δουλειες σας μπορειτε να τις κανετε οσο τομωρο ειναι ξυπνιο δηλ. αν ξυπνηση 7 το πρωι και φαει μετα μεχρι να ξαναφαει μπορειτε να κανετε τις δουλειες σας και μετα νανακια και εσυς κανενας δεν μπορει να σας βοηθησει στο να μαθετε το μωρο σας μονο εσεις μπορειτε αν το ακνετε γιατι θα χρειαστει να μαθετε στον αντρα σας πως να μαθει το μωρο και να ξεχωριζει τι χρειαζεται οι υπολιποι και 100 παιδια να εχουν δεν εχουν τον δικο σας και δεν ξερουν κανενας καλητερα απο εσας τι θελει και τι χρειαζετε αυτο που λενε η παιθερα μου εχει μεγαλωσει πολλα παιδια και ξερει η η μαμα μου εχει 3 παιδια και ξερει και αν με βοηθησει.........ναι ξερει τα δικα τις παιδια οχι το δικο σου αυτο πιστευω εγω

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εεεε Νατασακι δεν θα το λεγα κ "σχεδιακι" μη φανταστεις..... Razz:P:P:P κατι τελιτσες ειναι ισα να........... Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 6 215994

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι φρουφρού δε θα ξέρουμε πλέον τι συμβαίνει εκεί κάτω! Άστα! Και δε μπορώ να πάω και για αποτρίχωση στο μπικινι πια γιατί πονάω πολύ ρε γμτ! Πώς θα το περιποιούμαι? Θα βάλω τον καλό μου να με αναλάβει μου φαίνεται!

Pely

Pely
κορίτσια θέλω και τις γνώμες σας για ένα άλλο θεματάκι!!! Ο καλός μου έχει δυο γιαγιαδες 80 φέυγα.....είμαι παραλογη που δεν θέλω να έρθουν σε επαφη με το μωρό;;;; Τη δικιά μου γιαγιά έχω την άνεση να της πω και αυτή την εξυπνάδα να καταλάβει και να κατανοήσει αλλά τις άλλες δυο πώς τις το λες χωρίς να προσβληθούν;;;;;; Έχουν τα θεματάκια υγείας τους και την απίστευτα κακή συνήθεια να φτύνουν κανονικά!!!!! δεν θέλω να έρθουν ούτε στο μαιευτήριο αν είναι δυνατόν!!!!!!!! Θα γίνω πολύ κακιά αν πω κάτι τέτοιο;;;;; Σημειωτέων πως έχουν δει και άλλο δισέγγονο αρα δεν θα έχουν αυτή την ΄πρώτη λαχτάρα....

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι Γιωτα μου, δεν εχεις αδικο, αλλα η αληθεια ειναι οτι αν μπορεις να εχεις καποιον να αναλαβει λιγακι το σπιτι κ το μαγειρεμα τον πρωτο καιρο κ ετσι εσυ να αφοσιωθεις στο μωρο, ειναι ακομα καλυτερα.. εστω κ ο αντρες μας μπορουν να βοηθησουν σε αυτα θα ειναι μεγαλη ξεκουραση για μας. Γιατι το σωμα μας θα ποναει, μεση κτλ. Κ πακετο η κουραση με ενα μπεμπουλακι, βαλε να χεις πλυντηρια, σιδερο, μαγειρεμα, καθαρισμα σπιτιου επιπλεον, δεν ειναι ευκολο.. οπως ολες ομως ετσι κ εμεις θα βρουμε τη σειρα μας, η καθεμια με τον τροπο της!!!!!

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι κάνουν?? Φτύνουν?? Αχχ δε τα μπορώ αυτά! Από μακρυά κι αγαπημένοι που λένε στο κάτω κάτω προγιαγιαδες είναι δεν είναι και γιαγιάδες του μωρου! Αφού έχουν και θέματα υγείας μακρυά!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
έκανα και εγώ χθες αποτρίχωση στο μπικίνι, στα τυφλά.. ο,τι έγινε, έγινε! :-P
Γνώμη μου είναι να κάνουμε ότι μας κάνει να νιώθουμε πιο άνετα! και οι υπόλοιποι πρέπει να το σεβαστούν!

Pely

Pely
Ναι!!! Και καλά να μην ματιάξουν αλλά φτύνουν κανονικά!!! Τους ξεφευγουν; επίτηδες;;; το αποτέλεσμα είναι το ίδιο......

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα ελισα μου ειμαι μονη μου κυριολεκτικα ο αντρας μου δεν μπορει να λιπει απο την δουλεια πολυ και μακαρι αν τουδωσει και αδεια καμια δυο μερες γαι το σπιτι αρα ολα μονη μου θα τα κανω και το βραδυ που θα ερχετε οτι μπορει θα κανει τι να πω εχω αντεξη τοσα θα αντεξω και αυτο μαζι με το ξενυχτη ας γεννησω με το καλο και οτι βρεξει ας κατεβασει

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πελη μην το συζητάς,βάλε τον άντρα σου να το πει.Και εμένα η γιαγιά μου είναι 80 χρονών και μου είπε από μόνη της πως θα την δει αφού 40ντισει.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις