26 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 Πεμ Ιουν 27, 2013 12:07 pm
matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστώ Ελίζα μου....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Sunset έγραψε:Ναι επίσης Αλεξάνδρα μου, μπορείς να χρησιμοποιείς την Purelan της Medela που είναι καθαρή λανολίνη και κάνει πολύ καλό στις θηλές. Ακόμα και τώρα μπορείς να την βάζεις. Εγώ τη χρησιμοποιώ από τον 3ο μήνα στις θηλές μου. Μου τη σύστησε μαία!
Pely έγραψε:Sunset έγραψε:Ναι επίσης Αλεξάνδρα μου, μπορείς να χρησιμοποιείς την Purelan της Medela που είναι καθαρή λανολίνη και κάνει πολύ καλό στις θηλές. Ακόμα και τώρα μπορείς να την βάζεις. Εγώ τη χρησιμοποιώ από τον 3ο μήνα στις θηλές μου. Μου τη σύστησε μαία!
Ναι έχω ακούσει κι εγώ γι'αυτ'ην πολύ καλά λόγια, αλλά από τόσο νωρίς Βαρβάρα;;
elisa87 έγραψε:Το καλυτερο για τις ερωτησεις μας ειναι παιδιατροι η μαιες που ειναι πιστοποιημενοι συμβουλοι θηλασμου. Και υπαρχει κ ενα τηλεφωνο στην Ελλαδα που μπορουμε να παιρνουμε με αποριες μας.. λογικα θα υπαρχει σε ολες τις χωρες. Γιατι η καθε μαια κ ο καθε γιατρος μπορει να προωθουν προιοντα η απλα να μη ξερουν η να μη θεωρουν κ το θηλασμο τοσο απαραιτητο..
Αλλα γενικα εγω νομιζω οτι δεν θελει πολυ αγχος, αφου θελουμε, θα θηλασουμε κ ολα καλα θα ερθουν!!!! Εδω θηλασαν γυναικες που γεννησαν προωρα και αντλουσαν κ γενικα ταλαιπωρηθηκαν κ μετα θηλαζαν για πολυ καιρο.. ολα καλα θα πανε!!!! Αγκαλια με τα μωρακια μας κ ο,τι καλυτερο μπορουμε θα κανουμε.!!! Δεν υπαρχει πρεπει..
Καλα απο κρεμες Αλεξ αλλο τιποτα!!!!!!!!!! Και ξεχασες κ τους ορους!!!! Που πρεπει να τους βαζουμε πριν απο τις κρεμες?!?!!!!!! Εγω δεν τα μπορω αυτα.. μια ενυδατικη βαζω κ τη βαζω πρωι βραδυ κ οποτε μου ρθει.. αντιρυτιδικα κ χαζομαρουλες.. καλη η ενυδατωση αλλα δεν νομιζω οτι τα διαφορετικα προιοντα θα μας σωσουν κιολας....!!!!! γνωμη μου εε... τωρα για τις ραγαδες βαζω γιανα μην εχω φαγουρα περισσοτερο.. κ για τις θηλες γιατι εχω αγχος μην πληγωθω!!!.. αλλα οσο βοηθησει βοηθησε, δεν θα σκασω κιολας!!!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΒΑΡΒΑΡΑ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΛΑ Κ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΕΤΑ!!!ΧΙΧΙΙΧΙΧΙΙSunset έγραψε:Κοριτσάκια εγώ θα σας αφήσω... Πολύ ωραία είναι η κουβεντούλα μας αλλά η μικρή μου δυσανασχετεί λίγο.. Μου τεντώνεται τόσο έντονα που νομίζω οτι θα πεταχτεί έξω! Πάω να απλωθώ λίγο!
Καλό βράδυ και φιλιά!!!
Sunset έγραψε:Κοριτσάκια εγώ θα σας αφήσω... Πολύ ωραία είναι η κουβεντούλα μας αλλά η μικρή μου δυσανασχετεί λίγο.. Μου τεντώνεται τόσο έντονα που νομίζω οτι θα πεταχτεί έξω! Πάω να απλωθώ λίγο!
Καλό βράδυ και φιλιά!!!
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΛΙΖΑΚΙ!!ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ !!!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!!!!!!elisa87 έγραψε:Ειδαμε λιγακι προσωπακι!!!! Πολυ μαρεσει να βλεπω το προσωπακι του!!!!!!!!
Κοριτσια ηρθε η πιτσα μου.. πολλα πολλα φιλακια σε ολες κ στα μωρουλινια μας..!!!
Και να μην αφηνουμε τις πολλες πληροφοριες να μας αγχωνουν.. τα παλια τα χρονια οι μανουλες εβαζαν το παιδι στο στηθος κ αυτο ηταν. Μετα που βγηκαν ολα αυτα τα προιοντα και τα συμπληρωματα ξεκινησαν ολα αυτα.. Να ειναι γερα τα παιδακια μας, κ η αγαπη μας ειναι αρκετη.
Εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου...
elisa87 έγραψε:Ειδαμε λιγακι προσωπακι!!!! Πολυ μαρεσει να βλεπω το προσωπακι του!!!!!!!!
Κοριτσια ηρθε η πιτσα μου.. πολλα πολλα φιλακια σε ολες κ στα μωρουλινια μας..!!!
Και να μην αφηνουμε τις πολλες πληροφοριες να μας αγχωνουν.. τα παλια τα χρονια οι μανουλες εβαζαν το παιδι στο στηθος κ αυτο ηταν. Μετα που βγηκαν ολα αυτα τα προιοντα και τα συμπληρωματα ξεκινησαν ολα αυτα.. Να ειναι γερα τα παιδακια μας, κ η αγαπη μας ειναι αρκετη.
Εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης