651 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 Δευ Ιουλ 01, 2013 3:50 am
katerina83
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσάκια πάω για ξάπλες για να είμαι φρεσκαδούρα το βραδάκι που θα δω την κοράκλα μου
φιλάκια σε όλες σας
φιλάκια σε όλες σας
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αλεξ εγω ειμαι σηκωσε λιγο το τηλ να σου πωAlexandra23 έγραψε:καλησπερα κοριτσια μου!τι κανετε?ειναι καμια εδω?μου λειψατε σημερα!!!εμεις επιστρεψαμε σπιτι απο τα ψωνια,δεν πηγαμε τελικα κ βολτα με τους φιλους γιατι ειμαι πτωμα,ποναει λιγο κ η ευαισθητη περιοχη μου παλι κ παω σαν παπια...τωρα αραξαμε στην καναπεδαρα μας κ μολις εφαγα καρπουζακι κ πεπονακι!πηραμε καρεκλακι αυτοκινητου,πολυ γλυκουλι κ πηραμε κ ενα ζακετακι για την αποστολια μας πιο αναλαφρο γιατι το αλλο που ειχαμε παρει ειναι πιο χοντρο κ οσο να ναι καλοκαιρι ειναι...αλλλωστε θα την εχουμε τυλιγμενη με την κουβερτουλα της πηγαμε χαζεψαμε κ στα ικεα ετσι απλα κ φαγαμε εκει.αυριο λεω να συμμαζεψω τα ρουχακια της στην ντουλαπα της!δεν εφτγε εντελως η μυρωδια αλλα το ξυλο μυριζει παντα λιγο!φευγει με τον καιρο,δεν ειναι κατι!αχχχ!!ιουλιος κοριτσια!!!καλο μηνα να εχουμε κ καλως να ξεκινησουν τα γεννητουρια της παρεας με πρωτη τη γιωτα μας!αυριο πρωι εχω κ εγω γιατρο!δεν θα κανω ομως υπερηχο,την επομενη φορα!κατερινα μου περιμενουμε νεα σου!!!ελπιζω να μπεις σημερα να μας πεις,ανυπομονω!μαριλενα μου περαστικα σου κοριτσακι μου...θα περασει!ξεκουρασου,βαζε κ την αλειφουλα που σου εδωσε ο γιατρος σου κ θα περασει!τζουλακι μου χαιρομαι που ειναι καλυτερα ο θειος σου,ευχομαι με ολη μου την καρδια ετσι να συνεχισει!!!νατασσα μου ευτυχως τελος καλο ολα καλα κ πηρατε κ τα λεφτα!πελυ μου κ εμενα υπερβολικος μου ακουγεται ο γιατρος σου αλλα ακολουθησε τις συμβουλες του,υπομονη!!!ελισακι μου πολυ ωραια η τσαντουλα!!!φρουφρου μου ωραια ητανε η βολτιτσα σας ε?τις χρειαζομαστε τις βολτιτσες μας,μας κανουν καλο αλλα εγω προσωπικα αμεσως γινομαι πτωμα....
νατς μου ολα καλα θα πανε κοπελα μου υπομονη........και εγω σημερα πηγα γιατρο ο μικρος ειναι 2422 πηρε 422 γραμμαρια μεσα σε 1 βδομαδα ακι το αμνιακο υγρο αυξηθηκε πολυ απο το ζαχαρο και εχω ραντεβου παλι την παρασκευη ο θεος βοηθος μου ειπαν και εμενα οτι μαλλον θα το παμε με προκληση θα δειξη παντος μην ανχονεσε με το καλο να ερθει η μικρη σου και ολα καλα θα παμε θα το δεις και δεν θα μπει ουτε στην θερμοκιτηδαnats έγραψε:κορίτσια μου σας διάβασα, αλλά πριν σχολιάσω οτιδήποτε,θα σας πω τα νέα από τον γιατρό..
Κατ'αρχήν, δεν πρέπει να ανήκω σε αυτήν την ομάδα... Μέχρι τις 20 του μήνα θα την έχουμε βγάλει την μπουμπού μου.......
Ναι μεν πήρε λίγο βάρος, αλλά όχι τόσο ώστε να αναπτύσσεται σωστά. Είπαμε,το θέμα είναι καθαρά εξωτερικό, είναι μικροκαμωμένη, fit είπε ο γιατρός! Είναι 2185 γραμμάρια κ αυτό είναι λίγο για την 36η εβδομάδα. Το πρόβλημα είναι καθαρά στον πλακούντα. Όσο σωστά κ αν τρώω, δεν γίνεται σωστή μεταφορά στο μωρό κ δεν τρέφεται όσο θα πρεπε.
Αν την βγάζαμε τώρα, ίσως να χρειαζόταν υποστήριξη (θερμοκοιτίδα) κ θα έπρεπε να πάμε Θεσσαλονίκη.
Θα την αφήσουμε άλλες 2 εβδομάδες να γίνει τουλάχιστον 2500 κ μετά θα την βγάλουμε με καισαρική για να μην έχει πρόβλημα. Κ θα είναι στην 38η, οπότε ούτε θερμοκοιτίδα ούτε τίποτα.
Οπότε 2 βδομάδες υπομονή, θα ξαναπάμε στον γιατρό κ μετά θα έχουμε την σκατουλίτσα μας αγκαλιά!
Ήταν πολύ καθησυχαστικος γενικά ο ντόκτορ οπότε δεν φρίκαρα όπως την προηγούμενη φορά.
Θα κάνουμε ό,τι είναι καλυτερο για την μπέμπα κ αυτό έχει σημασία!
Οπότε Γιώτα μάλλον θα σε προλάβω τελικά!
JuliaG έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=90Uka6Fk6uU
Νατασσα μου αφιερωμενο σε σενα με πολυ αγαπη..!!!
freskia mama έγραψε:μιλαμε νατς πηρε 422 γραμμαρια μεσα σε μια βδομαδα και το υγρο ειναι υπερβολικο θα διξει την παρασκευη
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης