Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
314 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 314 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 41]

katerina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσάκια πάω για ξάπλες για να είμαι φρεσκαδούρα το βραδάκι που θα δω την κοράκλα μου Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 883208 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 883208 

φιλάκια σε όλες σας Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 334590 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 334590 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 334590 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 334590 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 334590 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 334590 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 334590 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 334590 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 125586 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 125586 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 125586 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 125586 

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι Πελυ μου την εχω παρει...κι αν θυμαμαι καλα την πηρα 17,65 αλλα τα κοριτσια την βρηκαν φθηνοτερα..!!!Το Λητω ας πουμε την εχει πολυ πιο φθηνα..!!!

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10604&colID=21&itmid=2677

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλη ξεκουραση Κατερινα μου...περιμενουμε τα νεα απο την κορουλα σου...Πολλα φιλακια..!!!

Θα παω και γω σιγα-σιγα να ξαπλωσω γιατι νιωθω μεγαλη ατονια..!!!Εβαλε παλι ζεστη...!!!Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 

Pely

Pely
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλή ξεκούραση κουκλίτσες!! Κατερίνα μπες το βράδυ να μας πεις τα ευχαριστα!!!!

πάω κι εγώ για σίδερο... κοιταζόμαστε ώρα τώρα....

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΑΑΧ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΠΙΤΙ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ Κ ΓΩ!!!
ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΓΥΡΙΣΑ ΟΟΟΟΟΟΟΛΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Κ ΤΟ ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΜΑΣ!!ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ-ΤΣΑΝΤΑ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ ΠΟΥ ΕΨΑΞΑ,ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ Κ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΕΣ!!!ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΑ ΤΖΑΜΠΟ ΤΑ ΓΙΓΑΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΑΠΟ'ΚΕΙ!!!ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ Κ 4Lt ΣΟΡΜΠΕ ΦΡΑΟΥΛΑ Κ ΤΟ ΑΠΟ ΓΕΥΜΑ ΘΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΩ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΛΕpig pig pig pig pig 
ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟ!!Κ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΜΕ ΑΡΑΚΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΡΟΝΟΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟWink Wink Wink 
ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΤΕ?ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ!!!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΠΛΩΣΕΙ,ΤΡΩΤΕ Η' ΔΡΟΣΙΖΕΣΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ!!!ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ!!ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΕΦΑΓΑ Κ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!!!
ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ Κ ΤΑ ΡΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 315810 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 315810 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 315810 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 315810 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 315810 

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα, κορίτσια μου! Τι κάνετε; καλό μήνα να έχουμε! Σιγά σιγά θα ξεκινάνε τα γεννητούρια! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 654316 
Εγώ είχα άλλη μια κουραστική μέρα και τώρα μπήκα να διαβάσω λίγο τα νέα σας..! Είχαμε σήμερα το δικαστήριο, τελικά μας έδωσαν χρήματα για τη ζημιά και αποσύραμε τη μήνυση.. Απλά φάγαμε πάλι πόσες ώρες, τουλάχιστον ελπίζω να τελειώσαμε...
Νατασούλα και Κατερινάκι, περιμένουμε σήμερα τα ωραία νέα σας από το γιατρό!!
Μαριλένα μου, τέλειο το όνειρο,φαντάζομαι το σκηνικό! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 328109 Όσο για τον πόνο, περαστικά, κοριτσάκι μου! Και μένα αυτές τις μέρες με έχει πιάσει ένας πόνος χαμηλά στη μέση προς το αριστερό οπίσθιο και με έχει πεθάνει.. Δεν μπορώ να περπατήσω ώρες ώρες.. Χρειάζομαι ξεκούραση, μάλλον..
Γιούλη μου, πολύ χαίρομαι που επέστρεψες! Βάφτιση,ε; τέλεια! Σε λίγο καιρό θα έχετε και τη δική σας I love you 
Ελιζάκι, τέλεια η τσάντα! Και εγώ από τα τζάμπο πήρα, όπως λέει η Γιούλη! Πολύ βολική φαίνεται!
Κατερινάκι και εγώ Παρθενάκι είμαι! Η μπουμπού σου έχει ΠΗΤ μια μέρα πριν τα γενέθλια μου!!
Θα τα πούμε το βράδυ, κορίτσια μου! Φιλάκια!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσια μου!τι κανετε?ειναι καμια εδω?μου λειψατε σημερα!!!εμεις επιστρεψαμε σπιτι απο τα ψωνια,δεν πηγαμε τελικα κ βολτα με τους φιλους γιατι ειμαι πτωμα,ποναει λιγο κ η ευαισθητη περιοχη μου παλι κ παω σαν παπια...τωρα αραξαμε στην καναπεδαρα μας κ μολις εφαγα καρπουζακι κ πεπονακι!πηραμε καρεκλακι αυτοκινητου,πολυ γλυκουλιVery Happy κ πηραμε κ ενα ζακετακι για την αποστολια μας πιο αναλαφρο γιατι το αλλο που ειχαμε παρει ειναι πιο χοντρο κ οσο να ναι καλοκαιρι ειναι...αλλλωστε θα την εχουμε τυλιγμενη με την κουβερτουλα τηςVery Happy πηγαμε χαζεψαμε κ στα ικεα ετσι απλα κ φαγαμε εκει.αυριο λεω να συμμαζεψω τα ρουχακια της στην ντουλαπα της!δεν εφτγε εντελως η μυρωδια αλλα το ξυλο μυριζει παντα λιγο!φευγει με τον καιρο,δεν ειναι κατι!αχχχ!!ιουλιος κοριτσια!!!καλο μηνα να εχουμε κ καλως να ξεκινησουν τα γεννητουρια της παρεας με πρωτη τη γιωτα μας!αυριο πρωι εχω κ εγω γιατρο!δεν θα κανω ομως υπερηχο,την επομενη φορα!κατερινα μου περιμενουμε νεα σου!!!ελπιζω να μπεις σημερα να μας πεις,ανυπομονω!μαριλενα μου περαστικα σου κοριτσακι μου...θα περασει!ξεκουρασου,βαζε κ την αλειφουλα που σου εδωσε ο γιατρος σου κ θα περασει!τζουλακι μου χαιρομαι που ειναι καλυτερα ο θειος σου,ευχομαι με ολη μου την καρδια ετσι να συνεχισει!!!νατασσα μου ευτυχως τελος καλο ολα καλα κ πηρατε κ τα λεφτα!πελυ μου κ εμενα υπερβολικος μου ακουγεται ο γιατρος σου αλλα ακολουθησε τις συμβουλες του,υπομονη!!!ελισακι μου πολυ ωραια η τσαντουλα!!!φρουφρου μου ωραια ητανε η βολτιτσα σας ε?τις χρειαζομαστε τις βολτιτσες μας,μας κανουν καλο αλλα εγω προσωπικα αμεσως γινομαι πτωμα....

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alexandra23 έγραψε:καλησπερα κοριτσια μου!τι κανετε?ειναι καμια εδω?μου λειψατε σημερα!!!εμεις επιστρεψαμε σπιτι απο τα ψωνια,δεν πηγαμε τελικα κ βολτα με τους φιλους γιατι ειμαι πτωμα,ποναει λιγο κ η ευαισθητη περιοχη μου παλι κ παω σαν παπια...τωρα αραξαμε στην καναπεδαρα μας κ μολις εφαγα καρπουζακι κ πεπονακι!πηραμε καρεκλακι αυτοκινητου,πολυ γλυκουλιVery Happy κ πηραμε κ ενα ζακετακι για την αποστολια μας πιο αναλαφρο γιατι το αλλο που ειχαμε παρει ειναι πιο  χοντρο κ οσο να ναι καλοκαιρι ειναι...αλλλωστε θα την εχουμε τυλιγμενη με την κουβερτουλα τηςVery Happy πηγαμε χαζεψαμε κ στα ικεα ετσι απλα κ φαγαμε εκει.αυριο λεω να συμμαζεψω τα ρουχακια της στην ντουλαπα της!δεν εφτγε εντελως η μυρωδια αλλα το ξυλο μυριζει παντα λιγο!φευγει με τον καιρο,δεν ειναι κατι!αχχχ!!ιουλιος κοριτσια!!!καλο μηνα να εχουμε κ καλως να ξεκινησουν τα γεννητουρια της παρεας με πρωτη τη γιωτα μας!αυριο πρωι εχω κ εγω γιατρο!δεν θα κανω ομως υπερηχο,την επομενη φορα!κατερινα μου περιμενουμε νεα σου!!!ελπιζω να μπεις σημερα να μας πεις,ανυπομονω!μαριλενα μου περαστικα σου κοριτσακι μου...θα περασει!ξεκουρασου,βαζε κ την αλειφουλα που σου εδωσε ο γιατρος σου κ θα περασει!τζουλακι μου χαιρομαι που ειναι καλυτερα ο θειος σου,ευχομαι με ολη μου την καρδια ετσι να συνεχισει!!!νατασσα μου ευτυχως τελος καλο ολα καλα κ πηρατε κ τα λεφτα!πελυ μου κ εμενα υπερβολικος μου ακουγεται ο γιατρος σου αλλα ακολουθησε τις συμβουλες του,υπομονη!!!ελισακι μου πολυ ωραια η τσαντουλα!!!φρουφρου μου ωραια ητανε η βολτιτσα σας ε?τις χρειαζομαστε τις βολτιτσες μας,μας κανουν καλο αλλα εγω προσωπικα αμεσως γινομαι πτωμα....
αλεξ εγω ειμαι σηκωσε λιγο το τηλ να σου πω

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερααααα!!!!!!!
Σας διαβασα ολες!! Χαιρομαι που ειστε καλα..!!
Αλεξ μου με γεια το καρεκλακι σας!!!!! Καλα εκανες κ καθισες στο σπιτι να παρεις ανασα, θα ξανακανονισετε κ θα ξαναβγειτε!!!!!!
Ααααα κ καλοφορετο κ το ζακετακι σας χιχιχιχι
Εμεις του χουμε παρει ενα hoodie...... Τον ατιμο θα βγει δεν θα βγει θα τονε φαω!! Εχει βαλει τα ποδαρακια του κ με κλωτσαει..
Αν προλαβω θα ξαναμπω..
Φιλακια!!!

dimi82

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε? Πολλή ησυχία έπεσε σήμερα στο θεματάκι μας!!!! Όλες εκτός είσαστε?
Εμένα η μπεμπούλα μου σκέφτηκε να κάνουμε μια αναδρομή στην εγκυμοσύνη μας οπότε άρχισε να πατάει το στομαχάκι της μανούλας και με ξαναέπιασαν οι αναγούλες του 1ου τριμήνου!!!! Τότε βέβαια ένιωθα χαρούμενη γιατί μου έλεγαν πως όσο έχω αναγούλες το μωρό είναι μια χαρά... Τώρα δεν τις ευχαριστιέμαι καθόλου... Twisted Evil

Αλεξ με γεια το καρεκλάκι σας!!!! Νομίζω τα έχεις όλα πια ε??? Super!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 654316  

Νατάσα μου τέλος καλό όλα καλά! Είστε πολλοί τυχεροί που τη βρήκατε και θα σας φτιάξουν και τη ζημιά!

Ελιζάκι η τσάντα είναι τέλεια! Εμένα μου έκαναν δώρο τα kiddo μια τσαντούλα. Δεν με τρέλανε αλλά το τσάμπα είναι πάντα ευπρόσδεκτο!Wink

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελισακι μου τι κανεις?πως περνας στη μαμακα σου?ντιμι μου τι κανεις?εχουμε πολυ καιρο να τα πουμε!!!καλα εισαι?αχ μας πιεζουν τωρα πολυ τα μπεμπινια...κ εγω ειμαι να σκασω αλλα ευτυχως δεν εχω ταση για εμετο..ναι τα εχουμε ολα!!ειμαστε πανετοιμοι!!Very Happy εσεις?

dimi82

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εμείς έχουμε κλείσει το κρεβατάκι (θα έρθει σε κανα 2 εβδομάδες μου είπαν, και ήδη έχουν περάσει 3 από την μέρα που το κλείσαμε). Πήραμε το καρότσι με το καθισματάκι του αυτοκινήτου και κανα 2 ρουχαλάκια και μένουν όόόόλα τα άλλα. Σεντόνια, σελτεδάκια, πετσετάκια αλλαξιέρα και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο χρειάζεται!
Τις προάλλες είδα στον ύπνο μου πως γέννησα και πήγα να πάρω το μωρό για να φύγουμε αλλά είχα ξεχάσει να της πάρω ρούχα και έστειλα τον ανδρούλη μου στο σπίτι να πάρει κάτι από τα λίγα που πήραμε αλλά επειδή η αχαΐρευτη μάνα δεν τα είχα καν πλύνει του είπα να τα δώσει τουλάχιστον στη μαμά μου να τα σιδερώσει λίγο μπας και φύγει κανένα μικρόβιο! Ξύπνησα με ένα άγχος!!!! tongue 

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κορίτσια μου σας διάβασα, αλλά πριν σχολιάσω οτιδήποτε,θα σας πω τα νέα από τον γιατρό..

Κατ'αρχήν, δεν πρέπει να ανήκω σε αυτήν την ομάδα... Μέχρι τις 20 του μήνα θα την έχουμε βγάλει την μπουμπού μου.......
Ναι μεν πήρε λίγο βάρος, αλλά όχι τόσο ώστε να αναπτύσσεται σωστά. Είπαμε,το θέμα είναι καθαρά εξωτερικό, είναι μικροκαμωμένη, fit είπε ο γιατρός! Είναι 2185 γραμμάρια κ αυτό είναι λίγο για την 36η εβδομάδα. Το πρόβλημα είναι καθαρά στον πλακούντα. Όσο σωστά κ αν τρώω, δεν γίνεται σωστή μεταφορά στο μωρό κ δεν τρέφεται όσο θα πρεπε.
Αν την βγάζαμε τώρα, ίσως να χρειαζόταν υποστήριξη (θερμοκοιτίδα) κ θα έπρεπε να πάμε Θεσσαλονίκη.
Θα την αφήσουμε άλλες 2 εβδομάδες να γίνει τουλάχιστον 2500 κ μετά θα την βγάλουμε με καισαρική για να μην έχει πρόβλημα. Κ θα είναι στην 38η, οπότε ούτε θερμοκοιτίδα ούτε τίποτα.
Οπότε 2 βδομάδες υπομονή, θα ξαναπάμε στον γιατρό κ μετά θα έχουμε την σκατουλίτσα μας αγκαλιά!

Ήταν πολύ καθησυχαστικος γενικά ο ντόκτορ οπότε δεν φρίκαρα όπως την προηγούμενη φορά.
Θα κάνουμε ό,τι είναι καλυτερο για την μπέμπα κ αυτό έχει σημασία!

Οπότε Γιώτα μάλλον θα σε προλάβω τελικά!

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
-Νατάσα μου πάλι καλά που σας αποζημίσωσαν, θα γλιτώσετε κάποια ταλαιπωρια έτσι!
-Φρουφρου κ Ελίζα εγώ δεν κατάλαβα ακριβώς γιατί χρειάζεται αυτή η τσάντα αλλαγής Embarassed Embarassed  Αφού μαζί με το καροτσάκι έχει κ τσάντα, χρειάζεται κ άλλη τσάντα εξτρα??
-Μαριλένα μου περαστικά κοπέλα μου, ξεκουράσου κ αν χρειαστεί φυσιοθεραπεία να την κάνεις, θα σε ανακουφίσει. Κ εγώ έκανα στις αρχές που είχα θέμα με τον αυχένα μου.
-Αλεξάνδρα μου με γεια το καθισματάκι! Έτοιμη για βόλτες με το αμάξι η Αποστολίτσα μας!
-Ντίμι που χάθηκες κοριτσάκι μου? Θα έρθουν τα πράγματα σας, θα ψωνίσετε κ τα υπόλοιπα σιγά σιγά κ μην αγχώνεσαι καθόλου!
-Γιώτα καλά έκανες κ πήγες στο νοσοκομείο. Είναι καλύτερα να πηγαίνουμε κ να μας λένε οτι πήγαμε άδικα, παρά να μένουμε με την απορία!
-Πέλυ μου έκανε εντύπωση αυτό που είπες για το καρπούζι κ ρώτησα κ τον δικό μου γιατρό. Μου είπε πως όντως μπορεί να προκαλεί πρίξιμο, αλλά όταν μιλάμε για μεγάλες ποσότητες. Το να φας νορμάλ δεν πειράζει.
Κ εμένα μου έκοψε εντελώς το αλάτι για 15 μέρες.
-Κατερίνα μου περιμένουμε κ τα δικά σου νέα από τον γιατρό ε!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ντιμι μου μην αγχωνεσαι καθολου!!θα τα παρετε ολα αυτα που πρεπει με την ησυχια σας κ ολα θα γινουν!επειδη αγχωθηκες ειδες αυτο το ονειροVery Happy νατσουλα μου ειμαι πολυ συγκινημενη!!σε δυο βδομαδουλες δηλαδη θα κρατησετε την μικρη σας αγκαλια!!!κ ετσι οπως εγινε θα αποφυγεις κ τον φ.τ που τοσο τον φοβοσουνWink  ολα θα πανε καλα κουκλιτσα μου!!!!!εγω το εχω πει ο ιουλιος θα εχει γεννητουριαΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 215994 πως αισθανεσαι?

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nats έγραψε:κορίτσια μου σας διάβασα, αλλά πριν σχολιάσω οτιδήποτε,θα σας πω τα νέα από τον γιατρό..

Κατ'αρχήν, δεν πρέπει να ανήκω σε αυτήν την ομάδα... Μέχρι τις 20 του μήνα θα την έχουμε βγάλει την μπουμπού μου.......
Ναι μεν πήρε λίγο βάρος, αλλά όχι τόσο ώστε να αναπτύσσεται σωστά. Είπαμε,το θέμα είναι καθαρά εξωτερικό, είναι μικροκαμωμένη, fit είπε ο γιατρός! Είναι 2185 γραμμάρια κ αυτό είναι λίγο για την 36η εβδομάδα. Το πρόβλημα είναι καθαρά στον πλακούντα. Όσο σωστά κ αν τρώω, δεν γίνεται σωστή μεταφορά στο μωρό κ δεν τρέφεται όσο θα πρεπε.
Αν την βγάζαμε τώρα, ίσως να χρειαζόταν υποστήριξη (θερμοκοιτίδα) κ θα έπρεπε να πάμε Θεσσαλονίκη.
Θα την αφήσουμε άλλες 2 εβδομάδες να γίνει τουλάχιστον 2500 κ μετά θα την βγάλουμε με καισαρική για να μην έχει πρόβλημα. Κ θα είναι στην 38η, οπότε ούτε θερμοκοιτίδα ούτε τίποτα.
Οπότε 2 βδομάδες υπομονή, θα ξαναπάμε στον γιατρό κ μετά θα έχουμε την σκατουλίτσα μας αγκαλιά!

Ήταν πολύ καθησυχαστικος γενικά ο ντόκτορ οπότε δεν φρίκαρα όπως την προηγούμενη φορά.
Θα κάνουμε ό,τι είναι καλυτερο για την μπέμπα κ αυτό έχει σημασία!

Οπότε Γιώτα μάλλον θα σε προλάβω τελικά!
νατς μου ολα καλα θα πανε κοπελα μου υπομονη........και εγω σημερα πηγα γιατρο ο μικρος ειναι 2422 πηρε 422 γραμμαρια μεσα σε 1 βδομαδα ακι το αμνιακο υγρο αυξηθηκε πολυ απο το ζαχαρο και εχω ραντεβου παλι την παρασκευη ο θεος βοηθος μου ειπαν και εμενα οτι μαλλον θα το παμε με προκληση θα δειξη παντος μην ανχονεσε με το καλο να ερθει η μικρη σου και ολα καλα θα παμε θα το δεις και δεν θα μπει ουτε στην θερμοκιτηδα

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νατασσα μου...με το καλο να την παρεις στην αγκαλιτσα σου υγιεστατη...!!!Μην αγχωνεσαι για τιποτα αφου ο γιατρος σου ειπε ολα καλα...Μια χαρα τοτε..!!!Θα τα παρει τα κιλακια της μετα..!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 215994Αν το καροτσι σας εχει τσαντα δεν χρειαζεσαι αλλη κοριτσακι μου...απλα δεν εχουν ολα τα καροτσια..!!!Very Happy Very Happy Επισης δεν θελω να ξανακουσω οτι δεν ανηκεις στην ομαδα μας...εμεις σε αγαπαμε και σε θελουμε εδω μαζι μας..!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 328109 

Αλεξανδρα μου με γεια το καρεκλακι σας και το ζακετακι σας..!!!Κι εγω κουραζομαι ευκολα πια...κι ας ειμαι τοσο πισω απο σενα..!!!

Ντιμι μου κι εμενα με πιανουν αναγουλες...συχνα-πυκνα...αλλα ειναι παντα σε συνδυασμο με το πονοκεφαλο μου...οποτε δεν ξερω αν φταιει η μπεμπουλα μου..!!!

Νατασσα μου τελος καλο ολα καλα με την περιπετεια σας...!!!Θα φτιαξετε την μηχανη και θα τα ξεχασετε ολα...!!!

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ Αλεξάνδρα μου ανάμεικτα συναισθήματα... Από την μία δεν φρίκαρα όπως την προηγούμενη φορά γιατί ήμουν προετοιμασμένη, από την άλλη οι 20 περίπου μέρες που μένουν είναι πολύ λίγες!!
Ακόμη ούτε τα έπιπλα δεν μας ήρθαν!

Για την καισαρική δεν έχω θέμα, γιατί από την αρχή για αυτό είχα προετοιμαστεί που νόμιζα πως λόγω ματιών θα έκανα έτσι κ αλλιώς.
Αλλά δεν το συνειδητοποίησα πλήρως!
Στις 15 του μήνα θα ξαναπαμε κ εκεί θα κριθούν όλα!

Τουλάχιστον ένιωσα καλά που είδαμε πως όλα είναι καλά με την μικρούλα μας! (το ΜΙΚΡΟΥΛΑ είναι κ κυριολεκτικό Smile )

Μου είπε ο γιατρός πως μόλις γεννηθεί θα πάρει γρήγορα βάρος να μην ανησυχούμε. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πάμε να την γράψουμε ενόργανη γιατί θα είναι λεπτεπίλεπτη Laughing 

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γιωτούλι ετσι όπως πάμε, η καθεμία με τα δικά της θεματάκια, βλέπω στο τέλος να γεννάμε ταυτόχρονα τα βιαστικούλια μας!!

Τζούλια μου ευχαριστώ πολύ, κ εγώ σας αγαπάω κ δν πάω σε άλλη ομάδα, ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 328109 

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
https://www.youtube.com/watch?v=90Uka6Fk6uU

Νατασσα μου αφιερωμενο σε σενα με πολυ αγαπη..!!!I love you I love you I love you I love you 

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μιλαμε νατς πηρε 422 γραμμαρια μεσα σε μια βδομαδα και το υγρο ειναι υπερβολικο θα διξει την παρασκευη

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
JuliaG έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=90Uka6Fk6uU

Νατασσα μου αφιερωμενο σε σενα με πολυ αγαπη..!!!I love you I love you I love you I love you 

Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 669659 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 669659 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 669659 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 669659 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 669659 

Ευχαριστώ κ ανταποδίδω με αυτό
https://www.youtube.com/watch?v=cenkSYSbJaE

Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 315810 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 315810

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
freskia mama έγραψε:μιλαμε νατς πηρε 422 γραμμαρια μεσα σε μια βδομαδα και το υγρο ειναι υπερβολικο θα διξει την παρασκευη

Μπράβο κοριτσάκι μου πολύ ευχάριστο αυτό! έτσι εύχομαι να συνεχίσει!!

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχα...δεν παιζεσαι Νατασσα μου...και οσυνδυασμος Αρβανιτακη-Καρρα...Τελειος..!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 - Σελίδα 27 215994 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις