851 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.19 Τρι Ιουλ 02, 2013 2:09 am
φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
natasathess έγραψε:Εντάξει, Κάλι μου, σιγά σιγά θα ξεκινήσετε τα ψώνια!
Εγώ μόλις έφαγα, σπιτικές χυλοπίτες! Τέλειες!
Για παιδίατρο, θα κοιτάξω μετά τον τοκετό μάλλον.. Έχω βρει κάποιον στο ίντερνετ που μου φάνηκε καλός, αλλά θα ρωτήσω και τη γιατρό μου να μου συστήσει κάποιον..!
natasathess έγραψε:Σοβαρά, Πέλυ μου; και μένα μου φαίνεται καλός!
Marilena29 έγραψε:Κοριτσια μου χαθηκα γιατι πηγα μεχρι την τραπεζα..μου εσπασαν τα νευρα γιατι στεκομουνα μιση ωρα και ουτε ενα γαιδουρι δε μου εδωσε θεση! και οταν εκατσα για λιγο να μην ποναω αυτος που ηταν πισω μου μου λεει "ε ειναι η σειρα μου"..ε δεν αντεξα και του ειπα σαν δεν ντρεπεσε..
Γεια σου Πελυ και Ελιζα μας!!! τι κανετΕ? τα αγορια μας?
ΑΛΕΞΟΥΚΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΑ ΚΛΕΦΤΑ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!ΠΩΠΩΩΠΩΠΩΩΩΩΩ 2ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΚΟΜΑ,Ε???Κ ΜΕΤΑ Η ΜΠΕΜΠΟΥΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ,Ε ΤΣΙ???ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!ΑΝΤΕ Κ ΓΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ ΝΕ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑAlexandra23 έγραψε:ηρθα κοριτσια μου!χαμος γινοταν σημερα στο ιατρειο,πολλης κοσμος!το καρδιοτοκογραφημα μια χαρα,ολα μια χαρα!μου πηρανε κ αιμα για την υπατιτιδα.εχω βαρεθει να με τρυπανε πια!κλεισαμε ραντεβου σε 2 βδομαδες απο τωρα στο οποιο θα κανουμε κ τον τελαυταιο υπερηχο,δεν χρειαζεται αλλο λεει η γιατρος αλλωστε τελειωνεις κ ακομη ενα ραντεβου σε μια βδομαδα απο το επομενο!!κ μετα λεει δεν ξερουμε αν θα ξανα ερθεις αυτο ητανε κοριτσια!!μετραω δυο συναντησεις στη γιατρο απο τωρα!!!!παω να μαγειρεψω γιουβαρλακια!!!μολις τα βαλω στην κατσαρολα θα επανελθω!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης