1 δωρο για βαφτιση Παρ Αυγ 27, 2010 11:31 am
gogi
Πανταχού παρούσα!
Πειτε μου καμια ιδεα για δωρο βαφτισης σε μια μικρη νεραιδουλα.Βαφτιζει η κουμπαρα μου την μικρη και ηθελα να της παρω κατι ομορφο και διαφορετικο.πειτε μου καμια ιδεα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
xoxlidaki έγραψε:Για να μην ανοιξω καινούργιο ποστ επειδή εχω μια παρόμοια ερωτηση.
Ο κουμπαρος του αντρα μου (τους εχει παντρεψει) βαφτιζει το κοριτσακι του. Θελω να παρουμε ενα δωρο, αλλα περα απο τα κλασσικα. Πώς θα σας φαινόταν αν αγόραζα μία πολύ όμορφή σειρα με βιβλία; Πχ. σειρες με παραμύθια του Τριβιζα ή κατι παρόμοιο. Αν σας το έκαναν εσας δώρο πώς θα σας φαινόταν σε μια αντιστοιχη περίπτωση;
xoxlidaki έγραψε:Για να μην ανοιξω καινούργιο ποστ επειδή εχω μια παρόμοια ερωτηση.
Ο κουμπαρος του αντρα μου (τους εχει παντρεψει) βαφτιζει το κοριτσακι του. Θελω να παρουμε ενα δωρο, αλλα περα απο τα κλασσικα. Πώς θα σας φαινόταν αν αγόραζα μία πολύ όμορφή σειρα με βιβλία; Πχ. σειρες με παραμύθια του Τριβιζα ή κατι παρόμοιο. Αν σας το έκαναν εσας δώρο πώς θα σας φαινόταν σε μια αντιστοιχη περίπτωση;
xoxlidaki έγραψε:το κακό είναι οτι η μαμα είναι λιγο "επιφανειακή", αλλα δεν θελω να δωσω χρηματα για ενα ακόμα συνολακι απο τη raxevsky (τυχαία η αναφορα). Ήμουν μεταξυ του βιβλιου ή καδρα που φτιαχνω μονη μου με τεχνικη χαρτοπετσετας για παιδικό δωματιο. Καταλήγω στο βιβλίο τελικά που ίσως μπορει να μην εκτιμηθεί, αλλά το βρισκω καλύτερη επενδυση, από ενα ρουχο ή παιχνίδι.
xoxlidaki έγραψε:σκεφτομουν και το diaper cake....αλλα πειτε με στριμμενη εχω παρει αποφασει να μην δίνω τη δημιουργικότητά μου πχ. με καδρακια ή τετοια αναλογα σε ανθρωπους που δεν τα εκτιμούν.
αν εχετε και εσείς ανθρωπους που νομιζετε οτι θα τα εκτιμήσουν καντε δωρο βιβλία. Οι σειρες του Τριβιζα είναι καταπληκτικές!
xoxlidaki έγραψε:σκεφτομουν και το diaper cake....αλλα πειτε με στριμμενη εχω παρει αποφασει να μην δίνω τη δημιουργικότητά μου πχ. με καδρακια ή τετοια αναλογα σε ανθρωπους που δεν τα εκτιμούν.
αν εχετε και εσείς ανθρωπους που νομιζετε οτι θα τα εκτιμήσουν καντε δωρο βιβλία. Οι σειρες του Τριβιζα είναι καταπληκτικές!
markellajohny έγραψε:κι εγω βρε κοριτσια ενα diaper cake σκεφτομαι να φτιαξω στη κουμπαρα μας που βαφτιζει το αλλο παιδακι της( ο αντρας μου εχει βαπτισει τη μεγαλη τους και τους εχει παντρεψει).το μωρακι ειναι 8 μηνων, εκτος απο πανες και καλλυντικα τι αλλο να του εβαζα?
ειχα βαλει 2 ζιπουνακια, 1 πακ. μωρομαντηλα, 1 μπιμπερο, καλτσακια, παπουτσακια, 1 σελτεδακι, 1 παπακι για το μπανιο, 6 πετσετακια, 6 σαλιαρες και μου στοιχησε συνολικα 32 ευρω.sonia1835 έγραψε:Ποσο σου κοστισε ολο αυτο;
Μιλας χωρις τα παμπερς να υποθεσωmarkellajohny έγραψε:ειχα βαλει 2 ζιπουνακια, 1 πακ. μωρομαντηλα, 1 μπιμπερο, καλτσακια, παπουτσακια, 1 σελτεδακι, 1 παπακι για το μπανιο, 6 πετσετακια, 6 σαλιαρες και μου στοιχησε συνολικα 32 ευρω.sonia1835 έγραψε:Ποσο σου κοστισε ολο αυτο;
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης