Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
560 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 560 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

mariposa

mariposa
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
illitsi εχοντας εμπειρια απο τον γιο μου με το θεμα αυτο θα διαφωνησω μαζιο σου.Καταρχην εμεις ειχαμε δωσει του κοσμου τα λεφτα σε αλλεργιολογους μεσα στο παιδων σε απογευματινα ραντεβου αλλα κ εκτος παιδων,ειχαμε παει κ σε γαστρεντερολογο,καναμε κ τα patch και ραστ τεστ που συμφωνα με ολους τους παιδιατρους κ αλλεργιολογους σε ηλικια 4,5 μηνων δεν δειχνουν τιποτα παρα μονο μετα τα 2,5 χρονια κ τα τεστ οντως δεν εδειξαν τιποτα αλλεργια πουθενα,ενω ο γιος μου ειχε αιμα στα κακα,βλεννη κ κολικους μεχρι 6 μηνων.Εφτασα να εχω αφαιρεσει τα παντα απο την διατροφη μου τα παντα ομως γιατι σε καθε γιατρο που πηγαινα μου ελεγε να δοκιμαζω μια τροφη κ αν βγαλει αιμα ή βλεννη να την αφαιρω απο την διατροφη μου οπως κα εκανα.Αποτελεσμα;εφτασα να τρωω μαρουλι κ πατατα μονο επι 2 εβδομαδες κ το αιμα κ η βλεννη να συνεχιζεται,ειχα τρελαθει!!εγω ειχα χασει πολλα κιλα εφτασα 43!ετοιμη να πεσω κατω και ολοι οι γιατροι μου ελεγαν πως με τον θηλασμο θα του περασει η αλλεργια κ εγω δεν το πιστευα μεχρι που πηγα σε παιδιατρο ομοιοπαθητικο ηταν η τελευταια μου ελπιδα.Ειχα υποφερεο πολυ.Εκει λοιπον αυτος ο γιατρος μας ειπε να συνεχισω οντως τον θηλασμο κ να μην τρωω μονο γαλακτοκομικα κ κακαο και καναμε ομοιοπαθητικη κ εκει σωθηκα κ εγω κ το μωρο μου!ειδα βελτιωση αμεσα μετα απο λιγες μερες.Ουτε αιμα πια στα κακα ουτε βλεννη ουτε τιποτα κ εγω συνεχισα τον θηλασμο κανονικα οπως εκανα κ πριν.Γι αυτο επιμενω ψαξτε το μανουλες η ευκολη λυση ειναι δινω ξενο υποαλλεργικο γαλα ετσι ομως το παιδακι σας μπορει να εχει αλλεργια κ σαν ενηλικας μετεπειτα,αυτο μου το ελεγαν ολοι οι γιατροι κ ειχαν δικιο εγω δεν με θηλασε η μανα μου ποτε κ ειχα αλλεργια απο μικρη κ ακομα ταλαιπωρουμε με εκζεματα ενω ο γιος μου μετα τα 3 τα ξεπερτασε ολα-λιγο εκζεμα ειχε στο λαιμουδακι του που τον επιανε που κ που κ παει κ αυτο,τον θηλασα 19 μηνες ψαξτε το!αξιζει!

TT

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καταρχάς, έτσι όπως το περιέγραψε η κοπέλα που άνοιξε το θέμα το ξένο υποαλλεργικό γάλα μόνο εύκολη λύση δεν είναι στην περίπτωσή της. Κατά δεύτερον, η ομοιοπαθητική είναι απάτη.

lilitsi

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Rinoula,litsakos ,marippsa πραγματικα μακαρι να μπορουσα να συνεχισω ειναι κατι που το θελω και εγω.δυστυχως δεν γινεται..βλεπω το μωρο μου να υποφερει και σημερα κιολας,εκανε πρωτη φορα ενα τεραααααστιο συγκαμα με πληγη απο το πιπι της μεχρι πισω πισω στο ποπουδακι της μεχρι την πλατη.Παλευω ακομα με το γαλα το υποαλλεργικο αλλα τιποτα.Δυστυχως δεν γινεται να τη θηλασω,ειμαι πλεον πεπεισμενη γιαυτο,ασχετα αν δεν ειναι ετοιμη εγω να αποθηλασω.Θα το κανω μονο για το παιδι μου να μην υποφερει.
Το παλεψα παρα πολυ αλλα δεν πρεπει να μεινω "κολλημενη "στο θηλασμο.Στηνβπεριπτωση μου μονο καλαμποκι ρυζι και αρνι κουνελι κατικι μπορω να τρωω.Ακομα στο ψωμι και στην πατατα ειναι αλλεργικη.
Παντως κοριτσια ολες σας ευχαριστω για τη βοηθεια και τη συμπαρασταση!Καθε μια λυση που μου προβαλλατε την εξετασα προσεκτικα!Μιλησα και με συμβουλο θηλασμου και μου ειπε να κοβω γευματα αλλα να μην την αφηνω νω πεινασει.Ειναι βαρβαρο.να το προσπαθησω διαφορετικα.μου προτεινε να ανακατεψω μια μεζουρα humana με γευση μηλο,μηπως αλλαξει η γευση και το καταφερει.θα δουμε...!!!!!

lilitsi

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Συγνωμη δεν ημουν αρκετα σαφης!Να ανακατεψω στο υποαλλεργικο μια μεζουρα humana κρεμα μηλο!Ειναι σε ηκθκια που μπορει να γινει κατι τετοιο!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lilitsi έγραψε:Rinoula,litsakos ,marippsa πραγματικα μακαρι να μπορουσα να συνεχισω ειναι κατι που το θελω και εγω.δυστυχως δεν γινεται..βλεπω το μωρο μου να υποφερει και σημερα κιολας,εκανε πρωτη φορα ενα τεραααααστιο συγκαμα με πληγη απο το πιπι της μεχρι πισω πισω στο ποπουδακι της μεχρι την πλατη.Παλευω ακομα με το γαλα το υποαλλεργικο αλλα τιποτα.Δυστυχως δεν γινεται να τη θηλασω,ειμαι πλεον πεπεισμενη γιαυτο,ασχετα αν δεν ειναι ετοιμη εγω να αποθηλασω.Θα το κανω μονο για το παιδι μου να μην υποφερει.
Το παλεψα παρα πολυ αλλα δεν πρεπει να μεινω "κολλημενη "στο θηλασμο.Στηνβπεριπτωση μου μονο καλαμποκι ρυζι και αρνι κουνελι κατικι μπορω να τρωω.Ακομα στο ψωμι και στην πατατα ειναι αλλεργικη.
Παντως κοριτσια ολες σας ευχαριστω για τη βοηθεια και τη συμπαρασταση!Καθε μια λυση που μου προβαλλατε την εξετασα προσεκτικα!Μιλησα και με συμβουλο θηλασμου και μου ειπε να κοβω γευματα αλλα να μην την αφηνω νω πεινασει.Ειναι βαρβαρο.να το προσπαθησω διαφορετικα.μου προτεινε να ανακατεψω μια μεζουρα humana με γευση μηλο,μηπως αλλαξει η γευση και το καταφερει.θα δουμε...!!!!!
βρε κοπελα μου παρακολουθω το θεμα σου και τα εχω παθξει..τι πραγμα ειναι ολο αυτο που τραβας;;μεγαλο λουκι!!εγω εχω μια απορια.σε ολη του τη ζωη μονο κουνελι καλαμποκι και τι αλλο ειπες θα μπορει να φαει;;σου ευχομαι να λυθει αμμεσα το προβλημα σας,να το ξεπερασετε!!

lilitsi

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Demaki οχι οχι!!!λεει οτι σταδιακα θα περασει μεχρι τα δυο της χρονια...απλα μου εδωσε ενα διατροφολογιο πως θα εισαγω πατατα κουοπουλο και δημητριακα.Λιγο λιγο μεσα σε 6εβδομαδες το ξαθε ενα.Και μου τα λεει αναλυτικα με γραμμαρια.Αυτο θα τη βοηθησει να συνηθησει το γαστρ/κο της συστημα να τα δεχτει μακροπροθεσμα.Γαλα και αυγα τελευταια!!!
Εγω εκανα διατροφη και ετρωγα κοτοπουλο,αλλα το θεμα ειναι οτι ειναι οριακα και στο κοτοπουλο αλλεργικη(οριακα σημαινει οτι μπορω να φαω μικρη ποσοτητα)
Με τα αποτελεσματα των εξετασεων μου λυθηκε η απορια που ειχα:γιατι εβλεπα συνεχως αιμα στα κακα της και αναρωτιομουνα τι ειχα φαει ποφ ειχε γαλα και αυγο;τα ψαρια τα ειχα καταργησει τους ξηρους καρπους το ιδιο,εσπεριδοειδη και οσπρια μηδεν..ε!να λοιπον που την ενοχλουν τα παντα!Ακομα και η πατατα και το κοτοπουλο!
Εκεινο που με ενδιαφερει ειναι πραγματικα να σταματησει να ποναει και να εχει αιματακι.Παντα εβλεπα λιγο αιμα στις κενωσεις(σαν μια τριχουλα)υπηρξαν ομως δυο φορες που ειχε κενωσεισμονο αιμα.Εκει κινητοποιηθηκα και το εψαξα με αλλεργιολογο και εξετασεις.Πιστευω οτι υπαρχουν και αλλα παιδακια που περνανε κατι τετοιο.Απλα μπορει να μην το εχουν ανακαλυψει οι μανουλες η μπορει να μην δινουν σαφης κατευθυνσεις οι θεραποντες ιατροι.Οπως ειπα δε θελω να κατηγορησω κανεναν απλα σε εμενα ετυχε και αλλαξα τρεις γιατρους γιατι κανενας δεν εψαξε εμπεριστατομενε τι συμβαινει στο παιδι μου.Εγω ηθελα μονο να θηλασω.Αντιδρουσα στην ιδεα του ηενου γαλακτος.
Οπως και να εχει να ειναι γερα οοοολα τα παιδακια του κοσμου γιατι υπαρχουν προβληματα πιο σοβαρα απο αυτο της κορης μου και υπαρχουν οικογενειες που τραβανε το δικο τους ζορι.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κανε αυτο που αντεχεις, αφου το αποφασισες.Το παιδι μεγαλωνοντας θα το ξεπερασει κατα πολυ το θεμα αυτο.
Αν μπορεις να προσπαθησεις για πιο ηπιο αποθηλασμο καλο θα κανεις και στο στηθος σου και στο μωρο.
Ολα να πανε καλα ευχομαι Smile

...το οτι δεν το καταλαβε ο πρωτος γιατρος...εδω μια μαμα που δεν ειναι γιατρος και το πρωτο που θα σου πει ειναι αλλεργια αν ακουσει για αιμα και βλεννα..Shocked 

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
lilitsi mou kouragio!!!!ola 8a pane kala gia tin mikroula sou!!8a deis oti siga siga 8a arxisei na ta ksepernaei ola kai 3 xronwn tha trexei me mia mprizola sto xeri masoulwntas!!!!xaxaxaxa!!! ola 8a dior8w8oun koritsi mou!!!mi stenaxwriesai Smile

lilitsi

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Χαχαχα julie απιστευτο!Στο ενα χερι μπριζολα και στο αλλο γαλα σοκολατενιο,και εγω θα φωναζω!μην πινεις σοκολατενιαααα!!!

kotsifaki

kotsifaki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κι εμεις αιμα και βλεννες απο 55 ημερων μεχρι 6.5 μηνων!Ειχα κοψει γαλακτοκομικα,αυγο,σογια,ψαρι,μοσχαρι,χοιρινο,ξηρους καρπους και σελινο και το αιμα συνεχιζοταν,σταματησε οταν πια εκοψα και το κοτοπουλο!Μετα αρχισα σιγα σιγα να βαζω τροφες μεχρι που μπηκαν ολες απο 8.5 μηνων τρωω τα παντα!Η μικρη μου ειναι 10.5 τωρα και της ξεκιναω σιγα σιγα το γιαουρτακι μεχρι τωρα ok!!!Very Happy Θηλαζουμε ακομα και απ οτι φαινεται εχει ξεπερασει τα παντα.Ειχαμε και ατοπικη δερματιτιδα οπως βλεπεις απο την φωτοRazz Γνωμη μου ειναι να συνεχισεις ειναι το μωρο 5 μηνων απο 6 και 7 μηνα υποχωρουν οι αλλεργιες τους συν το οτι τρωνε στερεα οποτε πινουν λιγοτερο γαλα.Εχεις φαει το γαιδαρο και εμεινα η ουρα!Παντως σε καταλαβαινω απολυτα ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο κουραγιο ομως περναει!!!!!!Το μωρακι σου θα τρωει τα παντα!

kotsifaki

kotsifaki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Παρελειψα να αναφερω κατι πολυ σημαντικο....απο 5 μηνων ξεκινησα να της δινω 2.5 ml Zaditen, ειναι αντιισταμινικο, και απο 7 μηνων 5ml.Το αρχισαμε και σε καμια δεκαρια μερες υποχωρησε το αιματακι απο καθημερινη βαση που ητανε σε μια κενωση ανα 3-4 καμια φορα και 5 μερες και σταματησε οταν εκοψα το κοτοπουλο.Μου το εδωσε ο παιδιατρος ο οποιος εχει ειδικευση στην παιδιατρικη αλλεργιολογια και ειναι και συμβουλος θηλασμου.Δεν εχω προθεση να προτεινω φαρμακα απλα σου αναφερω τι καναμε και βοηθηθηκαμε και οι δυο γιατι επεσε πολυ πεινα.......Και η δικια μου πονουσε εκανε το οπισθοτονο (επινε γαλα,τραβιοτανε πισω,ξαναπιανε θηλη επινε λιγο ξανατραβιοτανε κτλ) το θεμα ειναι να παιρνει βαρος.Το frisolac ac κι εγω προσπαθησα να το δωσω....βρωμοκοπαει σαν ψαροτροφη και απο γευση αηδια.

lilitsi

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αχ kotsifaki φιαβασα το post σου και μου εδωσες παααρα πολυ δυναμη.εμενα τωρα γινεται 6 μηνων.εσενα σου ειπε ο γιατρος σου να προσθεσεις σιγα σιγα τροφες ουανβπηγε 8,5; Ρωταω γιατι εμενα μου ειπε οταν παει 14 μηνων και μου φανηκε αρκετο!!!ειχες καταλαβει απο νωριτερα οτι υποχωρησε η αλλεργια του μωρου σου με καποιο αλλο τροπο;(δηλαδη εφαγες κατι κατα λαθος και δεν την πειραξεWinkεμεις καναμε τα τεστ πριν ενα μηνα και βγηκε αλλεργικη σε ολα!!και εντονα αλλεργικη σε γαλα και αυγο..εσεις στο αυγο ησασταν;και κατι τελευταιο..!!!ποσες φορες θηλαζε το παιδακι σου εντος της ημερας και ποσες το βραδυ;μηπως με τος στερεες αλλαξε το βραδινο ξυπνιμα;εγινε πιο αραιο; Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα εισαι η μονη που αντιμετωπισες ακριβως το ιδιο προβλημα με εμενα.Επισης θα ρωυησω την παιδιατρο αν ενδεινκειντε τα ανυισταμινικα στο δικο μου μωρο,σε περιπτωση που βοηθησουν να τα χρησιμοποιησουνε και εμεις..αχ μου εδωσες μια ελπιδα!!!πολυ σε ευχαριστω..!!!

kotsifaki

kotsifaki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
5.5 μηνων ξεκινησαμε με μηλο μετα αχλαδι και μετα πορτοκαλι.Οτι ισχυει για ολα τα μωρακια απλα τα δικα μας θελουν δοκιμη περισσοτερες μερες,5-6.Το μοσχαρι εφαγε το ζωμο με τα λαχανικα για 5-6 μερες,μετα 20γρ μοσχαρι,40 και τελος 60.Απλα ειναι σπαστικο οτι βαζεις μια μια τροφη με μεγαλο μεσοδιαστημα.Στο πορτοκαλι 6.5 μηνων πεταξε σπυρακια και το αφαιρεσα το εδωσα 7.5 ξανα τα ιδια το δεχτηκε εν τελει 9 μηνων!!!Το κοτοπουλο το ιδιο.Επισης αν την πειραζε κατι ή εβγαζε σπυρια ή εκανε συγκαμα ή φουντωνε η ατοπικη δερματιτιδα.Επισης οταν μου αναγουλιαζε σε καποια τροφη την αφαιρουσα (καταλαβαινουν τα μικρουλια οταν τα πειραζει κατι και δεν το τρωνε).Τελος τα εμβολια φουντωνουν την αλλεργια.....εμεις ειχαμε μεινει λιγο πισω,δεν υπαρχει προβλημα!Απο 7 μηνων γυρισα στη δουλεια και θηλαζω το απογευμα μετα τη δουλεια,το βραδυ,ξημερωματα και το πρωι,γενικα οσο θελει η μικρη!Στην αρχη ομως θηλαζε μετα απο καθε γευμα,δεν ετρωγε πολυ και δεν την πιεζα!

kotsifaki

kotsifaki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Τις δοκιμες στη δικη μου διατροφη τις ξεκινησα οταν μου εκλεισε 2 βδομαδες χωρις αιμα.Τα γαλακτοκομικα μου ειπε να τα ξεκινησω οταν κλεισουμε 2 μηνες χωρις αιμα για να επουλωθει το εντερακι!Οτι τρως για δοκιμη ειναι μικρη ποσοτητα μια φορα την εβδομαδα,δυο την επομενη καπως ετσι παει,θα χρειαστει μαλλον να κρατας ημερολογιο δικο σου και του μωρου,η αντιδραση εκδηλωνεται απο 4 εως 24 ωρες μετα.Εγω δεν της εκανα patch τεστ το βρηκα δοκιμαζοντας γιατι οι εξετασεις αυτες στα βρεφη δεν ειναι ξεκαθαρες,το οτι βγηκε σε ολα αλλεργικη πριν ενα μηνα δε σημαινει οτι την πειραζουν ακομα ολα!Οπως εμεις με το πορτοκαλι και το κοτοπουλο, 9 μηνων τα δεχτηκε!Θελει παντως ημερολογιο και πολυ παρακολουθηση απο ειδικο,αλλεργιολογο ή γαστρεντερολογο.Εμενα με βοηθησε πολυ γιατρος μας και ψυχολογικα,το χρειαζεσαι παρα πολυ αυτο!Σε γενικες γραμμες ειναι ενα χαρουμενο ζωηρο μωρο?

kotsifaki

kotsifaki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Mariposa τι σας δωσανε στην ομοιοπαθητικη?Πηρες εσυ κατι ή το μωρο?Οι αλλεργιες τετοιου τυπου στα βρεφη εχουν παντα και ψυχολογικο υποβαθρο,περιγραφονται και ως νευροδερματιτιδες.Εχω ακουσει για ενα μηχανημα το Bicom που κανει εξισορροπηση,μερικοι ομοιοπαθητικοι το εχουν μηπως κανατε αυτο?Η ξαδερφη μου με αλλεργια στο γαλα και τα δυο της παιδια,η ιδια δε θηλασε σχεδον καθολου,και τα δυο εχουν βρογχικο ασθμα τωρα......Απλα μεγαλωνοντας γινεται πιο ηπιο

lilitsi

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kotsifaki παρα πολυ χρησιμες οι πληροφοριες σου και πραγματικα σε ευχαριστω πολυ..μου εδωσες μια ελπιδα..εμενα η αλλεργιολογος μου ειπε να μην βαλω καμια τροφη μεχρι το 14 μηνα.αλλα θα το ξανασυζητησω με την παιδιατρο.
Ευχομαι και το δικο μου παιδακι να ξεπερασει τος αλλεργιες της νωρις..ειναι βασανο να το βλεπω να ταλαιπωρειται και να χτυπιεται απο το κλαμα χωρις να μπορω να κανω τιποτα.Νομιζω οτι με καταλαβαινεις καλα.παντως πολυ χαρηκα που περασατε οοοολο αυτο και τωρα ειστε καλα!!!Μπραβο!!με εκανες αισιοδοξη!!!!

kotsifaki

kotsifaki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κι εγω χαιρομαι αν σε βοηθησα,οτι αλλο χρειαστεις μη διστασεις!Very Happy 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις