26 Απ: ΓΙΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑι Τρι Ιουλ 02, 2013 6:55 am
mariposa
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
illitsi εχοντας εμπειρια απο τον γιο μου με το θεμα αυτο θα διαφωνησω μαζιο σου.Καταρχην εμεις ειχαμε δωσει του κοσμου τα λεφτα σε αλλεργιολογους μεσα στο παιδων σε απογευματινα ραντεβου αλλα κ εκτος παιδων,ειχαμε παει κ σε γαστρεντερολογο,καναμε κ τα patch και ραστ τεστ που συμφωνα με ολους τους παιδιατρους κ αλλεργιολογους σε ηλικια 4,5 μηνων δεν δειχνουν τιποτα παρα μονο μετα τα 2,5 χρονια κ τα τεστ οντως δεν εδειξαν τιποτα αλλεργια πουθενα,ενω ο γιος μου ειχε αιμα στα κακα,βλεννη κ κολικους μεχρι 6 μηνων.Εφτασα να εχω αφαιρεσει τα παντα απο την διατροφη μου τα παντα ομως γιατι σε καθε γιατρο που πηγαινα μου ελεγε να δοκιμαζω μια τροφη κ αν βγαλει αιμα ή βλεννη να την αφαιρω απο την διατροφη μου οπως κα εκανα.Αποτελεσμα;εφτασα να τρωω μαρουλι κ πατατα μονο επι 2 εβδομαδες κ το αιμα κ η βλεννη να συνεχιζεται,ειχα τρελαθει!!εγω ειχα χασει πολλα κιλα εφτασα 43!ετοιμη να πεσω κατω και ολοι οι γιατροι μου ελεγαν πως με τον θηλασμο θα του περασει η αλλεργια κ εγω δεν το πιστευα μεχρι που πηγα σε παιδιατρο ομοιοπαθητικο ηταν η τελευταια μου ελπιδα.Ειχα υποφερεο πολυ.Εκει λοιπον αυτος ο γιατρος μας ειπε να συνεχισω οντως τον θηλασμο κ να μην τρωω μονο γαλακτοκομικα κ κακαο και καναμε ομοιοπαθητικη κ εκει σωθηκα κ εγω κ το μωρο μου!ειδα βελτιωση αμεσα μετα απο λιγες μερες.Ουτε αιμα πια στα κακα ουτε βλεννη ουτε τιποτα κ εγω συνεχισα τον θηλασμο κανονικα οπως εκανα κ πριν.Γι αυτο επιμενω ψαξτε το μανουλες η ευκολη λυση ειναι δινω ξενο υποαλλεργικο γαλα ετσι ομως το παιδακι σας μπορει να εχει αλλεργια κ σαν ενηλικας μετεπειτα,αυτο μου το ελεγαν ολοι οι γιατροι κ ειχαν δικιο εγω δεν με θηλασε η μανα μου ποτε κ ειχα αλλεργια απο μικρη κ ακομα ταλαιπωρουμε με εκζεματα ενω ο γιος μου μετα τα 3 τα ξεπερτασε ολα-λιγο εκζεμα ειχε στο λαιμουδακι του που τον επιανε που κ που κ παει κ αυτο,τον θηλασα 19 μηνες ψαξτε το!αξιζει!