26 Απ: Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ 3!!! Σαβ Αυγ 28, 2010 1:03 am
markellajohny
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
θα τα εχω ηδη ετοιμα απο το πρωι, τα γλυκα απο το προηγουμενο βραδυ, θα προλαβω, δεν τειθεται θεμα...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Πολυ ωραιο μενου.markellajohny έγραψε:η αληθεια ειναι οτι το κουρασα πολυ το μυαλουδακι μου χθες το βραδυ, αλλα αποφασισα!!!λοιπον το μενου θα εχει ως εξης: ρολο κοτοπουλο γεμιστο με αλλαντικα, πατατες φουρνου, καλαμακια χοιρινα, καλαμακια με κεφτεδακια και πατατουλες για τα παιδακια, μπομπες, μπουρεκακια, ριζοτο,σπανακοπιτα, τυροπιτακια, λουκανικοπιτακια, σαλατα εποχης, νομιζω ειναι αρκετα...παμε τωρα στο γλυκο...λεω να δοκιμασω να φτιαξω μονη μου την τουρτα με ζαχαροπαστα. το θεμα μας θα ειναι η tingerbell. θα φτιαξω και μερικα cupcakes στο ιδιο θεμα για το παρτυ και μερικα για να κερασει στον παιδικο σταθμο...αυτααα....
ε καλα τι το συζηταμε τοτε...θα ερθω κι εγω χαχαχχαχαmarkellajohny έγραψε:ο αντρας μου ειναι μαγειρας και φτιαχνει τελειες κρεπες!!!
marizakismom έγραψε:ναι ο αντρας της ειναι μαγειρας..και συμμετεχει και στις δουλειες του σπιτιου..αυτος το κανει ανω κατω(οταν μαγειρευει) κι η χριστινα το μαζευει!!!!
markellajohny έγραψε:η αληθεια ειναι οτι το κουρασα πολυ το μυαλουδακι μου χθες το βραδυ, αλλα αποφασισα!!!λοιπον το μενου θα εχει ως εξης: ρολο κοτοπουλο γεμιστο με αλλαντικα, πατατες φουρνου, καλαμακια χοιρινα, καλαμακια με κεφτεδακια και πατατουλες για τα παιδακια, μπομπες, μπουρεκακια, ριζοτο,σπανακοπιτα, τυροπιτακια, λουκανικοπιτακια, σαλατα εποχης, νομιζω ειναι αρκετα...παμε τωρα στο γλυκο...λεω να δοκιμασω να φτιαξω μονη μου την τουρτα με ζαχαροπαστα. το θεμα μας θα ειναι η tingerbell. θα φτιαξω και μερικα cupcakes στο ιδιο θεμα για το παρτυ και μερικα για να κερασει στον παιδικο σταθμο...αυτααα....
το σπιτι μας ειναι παντα ανοιχτο!!!ελατε!!franita έγραψε:να σου ζησει..τελειο το μενου! ετσι που το διαβασα θέλω κ εγω να ερθω στο παρτυ!! Οτι δεν θα φαει ο Σεμπ θα το αναλαβω εγω!!!
markellajohny έγραψε:η αληθεια ειναι οτι το κουρασα πολυ το μυαλουδακι μου χθες το βραδυ, αλλα αποφασισα!!!λοιπον το μενου θα εχει ως εξης: ρολο κοτοπουλο γεμιστο με αλλαντικα, πατατες φουρνου, καλαμακια χοιρινα, καλαμακια με κεφτεδακια και πατατουλες για τα παιδακια, μπομπες, μπουρεκακια, ριζοτο,σπανακοπιτα, τυροπιτακια, λουκανικοπιτακια, σαλατα εποχης, νομιζω ειναι αρκετα...παμε τωρα στο γλυκο...λεω να δοκιμασω να φτιαξω μονη μου την τουρτα με ζαχαροπαστα. το θεμα μας θα ειναι η tingerbell. θα φτιαξω και μερικα cupcakes στο ιδιο θεμα για το παρτυ και μερικα για να κερασει στον παιδικο σταθμο...αυτααα....
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης