1 Ενα βιντεο κ απο μενα.. Παρ Αυγ 27, 2010 11:54 pm
franita
Είναι σε καλό δρόμο!
Φτιαχνω διαφορα βιντεακια κ ειπα να μοιραστω αυτο το τελευταιο του γιου μου μαζι σας να γνωριστουμε κ καλυτερα..
Πως σας φαινεται?
Πως σας φαινεται?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
franita έγραψε:με το windows media player το οποιο ειναι ενα απλο κ ευκολο προγραμμα αλλα αν εχιες photoshop μπορεις να επεξεργαστεις τις φωτογραφιες κ να επεμβεις κ στα βιντεο...Το επομενο θα το επεξεργαστω με αλλο προγραμμα..
με καλυψε απολυτα αυτη η απαντηση!!!litsakos έγραψε:με τον παππου ο δεσμος ειναι δυνατος ή μου φαινεται?συγκινητικο που τους ειδα μαζι,και μοιαζει πολυ κ του μπαμπα του το αντρακι να τον χαιρεσαι φρανιτα!
catherine έγραψε:Φραν κούκλος ο Σεμπ!!!
Πολύ συγκινητικό το βιντεάκι... Θέλω κι εγώ για τον Νικόλα... Θα προσπαθήσω να κάνω και θα το ανεβάσω...
franita έγραψε:catherine έγραψε:Φραν κούκλος ο Σεμπ!!!
Πολύ συγκινητικό το βιντεάκι... Θέλω κι εγώ για τον Νικόλα... Θα προσπαθήσω να κάνω και θα το ανεβάσω...
Ευχαριστω! ειναι πολυ ευκολο αρκει να ασχοληθεις λιγο (καταπροτιμηση οταν ο μικρος κοιμαται για να εχεις ησυχια
Εχω φτιαξει διαφορα κ απο τα ταξιδια μου κ απο τη δουλεια..τωρα λεω να φτιαξω ενα μονο με τον Σεμπ κ τον πατερα του να το εχει μαζι στην Ουγκαντα
Αντε φτιαξτο να το δουμε!!!
franita έγραψε:catherine έγραψε:Φραν κούκλος ο Σεμπ!!!
Ναι, ναι θα το προσπαθήσω αύριο. Είχε ξαναπάει Ουγκάντα, ε; Δεν σου λείπει βρε Φραν μου... Πως αντέχεις μονη σου με το μωρό;;; Το έχω ξαναπεί είσαι πολύ δυνατή.
catherine έγραψε:franita έγραψε:catherine έγραψε:Φραν κούκλος ο Σεμπ!!!
Ναι, ναι θα το προσπαθήσω αύριο. Είχε ξαναπάει Ουγκάντα, ε; Δεν σου λείπει βρε Φραν μου... Πως αντέχεις μονη σου με το μωρό;;; Το έχω ξαναπεί είσαι πολύ δυνατή.
Μπα θεμα συνηθειας ειναι οχι δυναμης...Απλα ειναι δυσκολο διοτι εχω την ευθυνη αποκλειστικα εγω κ πρεπει ολα να τα κανω μονη μου..Το χειροτερο ειναι οταν αρρωσταινει ο μικρος που εχω ολη την ευθυνη..Η ευθυνη ειναι το πιο ψυχοφθορο..Ασε..ασε..θα βγω εκτος θεματος!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης