Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
555 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 555 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 39]

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μα ξερεις τι ειναι να εισαι στο νοσοκομειο και να εναι ολα καλα και μετα να ερχεσε στο σπιτι και μετα απο 3 ωρες ξανα παλι δηλ ημαρτον πια ξερω θα μου πειτε ολα καλα και δεν εμιενε πολυ καιρος αλλα οι πονοι δεν αντεχονται πια

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλή ξεκούραση, Μάρω μου! Φιλιά!
Αχ βρε, Γιώτα μου, δίκιο έχεις, έχεις παιδευτεί πολύ.. Αλλά είναι για λίγο ακόμα, ο γιος σου έρχεται!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
νατσουλα μου χαιρομαι που βγηκαν καθαρες οι εξετασεις σου!!κατσε ξεκουρασου κοπελα μου κ απολαυσε τις λιχουδιες που σου φερνει ο αντρουλης σουVery Happy μαρω μου καλη ξεκουραση κ σε σενα!!γιωτα μου τι να πω...τελειωνει το μαρτυριο..σφυξε τα δοντια λιγο ακομη!κοριτσια μου θα βγω κ εγω να χαλαρωσω βλεποντας τηλεοραση!θα τα πουμε αυριο!!φιλακια σε εσας κ στα νινακια σας!!!Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.20 - Σελίδα 29 334590 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.20 - Σελίδα 29 334590 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.20 - Σελίδα 29 334590 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.20 - Σελίδα 29 334590 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.20 - Σελίδα 29 334590 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.20 - Σελίδα 29 334590 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.20 - Σελίδα 29 334590 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.20 - Σελίδα 29 334590 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.20 - Σελίδα 29 334590 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.20 - Σελίδα 29 334590 

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βγαίνω και εγώ, κορίτσια μου! Θα τα πούμε αύριο! Καληνύχτα και πολλά φιλιά σε όλες σας!!! Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.20 - Σελίδα 29 417472 

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!!Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.20 - Σελίδα 29 654316 sunny Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.20 - Σελίδα 29 654316 sunny 
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ??
ΧΘΕΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΥΗΤΑΝ ΗΡΕΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΔΩ,Κ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ!!!ΕΕΨΑΧΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ 1η ΦΟΡΑaffraid affraid affraid Κ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΑ!!! ΜΑ Κ ΓΩ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ,ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΕΙΠΑΜΕ,Κ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΕΡΑ!!!ΤΟ ΕΡΙΞΑ ΣΤΑ ΦΡΟΤΑΚΙΑ Κ ΔΡΟΣΙΣΤΗΚΑ ΠΟΛΥ!!(ΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟLaughing Laughing Laughing Laughing Laughing )Κ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΠΗΓΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΚΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Κ ΛΙΓΗ ΔΡΟΣΟΥΛΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΒΓΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!!
ΓΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΣ Κ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΑΩ -ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΓΕΝΝΑΩ???ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ!!Ο,ΤΙ Κ ΝΑ ΠΕΙΣ Κ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΣΙΒΑΝ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ Κ ΕΠΕΙΔΟΣΙΑΚΟΣ Ε ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ!!!
ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ Κ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΑΥΤΟ!!ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!!!
ΑΝ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΘΑ ΚΑΘΙΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΩΡΑ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΖΕΤΕ Κ ΣΕΙΣ Ν ΑΞΥΠΝΑΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maro28 έγραψε:καλησπερα σασ....γυρησαμε κ μεισ κ δοξα το θεο ολα καλααααα.......Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.20 - Σελίδα 29 215994 1450 το μωρακι μασ κ εχει παρει κ θεση απο νωρισ ....συγχαρητηρια κ σε σενα ματινακιVery Happy 
ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΜΑΡΟ ΜΟΥ ΠΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΣΟΥ!!ΜΕΓΑΛΩΣΕ!!!!!ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗSmile Smile ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΠΛΕΡ!!!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natasathess έγραψε:Καλησπέρα, κορίτσια μου! Τι κάνετε; είναι καμιά εδώ; Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.20 - Σελίδα 29 688264 
Ελιζάκι, τέλεια τα νέα σας! Μεγάλωσε ο μπέμπης και είναι όλα καλά! σούπερ! καλά να περάσετε το βράδυ και να απολαύσεις τη μακαρονάδα Very Happy 
Άλεξ μου, δίκιο έχει ο αντρούλης σου.. Ωραία θα ήταν στο ελληνικό μαγαζί αλλά με τόση καπνίλα σε κλειστό χώρο θα μπουκώσετε και εσύ και η Αποστολία.. Καλύτερα κάπου αλλού να πάτε, εξάλλου όπου και να είστε, αφού θα είστε οι τρεις σας θα περάσετε τέλεια I love you 
Όσο για τον παιδίατρο, ελπίζω να πάνε όλα καλά τη Δευτέρα και να σας δεχτεί!
Φρουφρουδάκι με το δελτίο καιρού, είχες δίκιο! Ήδη έριξα μια βροχούλα εδώ και είπαν και σ/κ θα έχει καταιγίδες!
Μάρω μου, περιμένουμε τα νέα σας!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
matina01/09 έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια...
Ευτυχώς βρήκα ιντερνετ και μπήκα να σας πω τα νέα της μπουμπούς μου....
Ειναι 1860 γρ και έχει πάρει θέση!!!!Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.20 - Σελίδα 29 90233 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.20 - Σελίδα 29 228222 
Ευτυχώς δεν έχει τον ομφάλιο λόρο τυλιγμένο,αλλά δεν είδαμε πρόσωπο γιατί ήταν γυρισμένη.
Μου είπε να πάω σε ένα μήνα πάλι,και το ντοπλερ το έκλεισα για τις 24/07.
Είμαι πολύ χαρούμενη και πλέον το μόνο που περιμένω είναι η γέννα,πραγματικά ηρεμησα μετά το ραντεβού.

Να είστε όλες καλά και τα μωράκια σας...Θα τα πούμε την Δευτέρα....Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.20 - Σελίδα 29 334590 
ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑΑπ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.20 - Σελίδα 29 215994 !!!ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕ ΝΑ ΤΥΛΙΓΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟCrying or Very sad Crying or Very sad ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΝ!!!ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΩΡΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΤΟΠΕΡ!!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ!!!!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
miapetite έγραψε:Καλησπερα κοριτσακια! Πολυ ευχαριστα τα νεα Ελιζα, Ματινα και Μαρω, Μονο τετοια να ακουμεΑπ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.20 - Σελίδα 29 654316 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.20 - Σελίδα 29 654316 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.20 - Σελίδα 29 654316 
Εγω ηρθα στο εξοχικο αλλα μονη αυτη τη φορα.Ο αντρας μου ειναι στο meetingμε την εταιρεία τουστην Πατρα
ΜΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟ Σ.Κ!!!Ε ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η' Κ ΑΥΡΙΟ ΑΚΟΜΑ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ!!ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ Κ ΤΤΗΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΠΟΛΥ ΕΣΥ!!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα στις πιο γλυκιές εγκυούλες! Τι κάνετε; φαντάζομαι κοιμάστε οι περισσότερες!
Εγώ ξύπνησα πολύ καλύτερα σήμερα από τον πόνο, μη το ματιάσω κιόλας! Razz 
Φρουφρουδάκι, είσαι εδώ;;

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα γλυκα μου κοριτσακια...!!!

Δεν εχω κοιμηθει καθολου καλα....ολη νυχτα παλευα με τις κραμπες και στα δυο ποδια...εκλαιγα απο τον πονο και πεταγοταν και ο αντρας μου και μου ελεγε τι επαθες Γιουλακι μου, το παιδι??Του ελεγα κραμπα παλι...και μου εκανε μασαζ να μου περασει..!!!Εχασε κι αυτος τον υπνο του μαζι με μενα....Τον λυπηθηκα κι αυτον τον καψερο!!!

Χθες το απογευμα πηρα τις εξετασεις μου και ηταν ολα καλα εκτος απο ιχνη ζαχαρου που βρεθηκαν στα ουρα μου...θα μου πει ο γιατρος την Δευτερα αν πρεπει να ανυσηχησω..!!!Ελπιζω να μην σημαινει κατι..!!!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα, Γιουλάκι μου! Αχ, σε καταλαβαίνω, είχα περάσει και εγώ τη φάση με τις κράμπες.. πολύ ζόρι..
Μην ανησυχείς για τις εξετάσεις, δε νομίζω να είναι κάτι! Θα σου πει και ο γιατρός σου από κοντά Smile 

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νατασσα μου χαιρομαι που σου περασε λιγο ο πονος και εισαι καλυτερα..!!!Σε αφησε ο γιατρος να βαλεις αυτες τις θερμαντικες αλοιφες που βαζαμε και πριν η σου εδωσε καποια συγκεκριμενη που επιτρεπεται στην εγκυμοσυνη??

Νατς μου πολυ χαιρομαι που βγηκαν καθαρες οι εξετασεις σου και σου εφυγε το αγχος...Ολα μια χαρα..!!

Ελιζακι μου μεγαλωσε πολυ ο μπεμπακος σου...!!!Τελεια....δεν πειραζει που δεν ειδατε προσωπακι...το θεμα ειναι οτι ολα ειναι μια χαρα..!!!Κι εμεις δεν εχουμε δει ποτε μεχρι τωρα...!!!Θα ειναι εκπληξη στην γεννα..!!

Ματινα μου ολα μια χαρα με την κορουλα σου..!!!Και στο ντοπλερ θα την χαρειτε ακομα περισσοτερο...!!!

Μαρω μου σου εφυγε το αγχος ε??Μεγαλωσε ο γιοκας σου και πηρε και θεση...τελεια..!!!

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εκανες κατι συγκεκριμενο εσυ Νατασσα μου οταν σε επιαναν??

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τη ρώτησα τη γιατρό μου και μου είπε να βάλω ότι θέλω τοπικά αρκεί να μην πάρω κάτι από το στόμα, οπότε έβαλα θερμαντική.. Θα δούμε πως θα πάει!
Όχι, Γιούλη μου, απλά το τέντωνα και περίμενα να περάσει..! Εκτός και αν με έπαιρνε χαμπάρι ο άντρας μου και σηκωνόταν και μου το σήκωνε ψηλά, οπότε περνούσε πιο γρήγορα! Razz 
Πάντως οι μαίες μας είπαν ότι βολεύει να έχεις ένα καλσόν δίπλα σου, οπότε όταν σε πιάσει, σηκώνεις το πόδι και βάζεις το καλσόν κάτω από την πατούσα και τραβάς για να ισιώσει!

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χμμμ...καλσον ε??Θα το εχω στα υποψιν μου κι αυτο..Παντως ελπιζω να μην ξαναζησω αυτο που εζησα χθες...Πολυς πονος..μια το ενα μια το αλλο...!!!Και πισω στην γαπμα και μπροστα...Πρωτη φορα με επιασε τοσο πολυ..!!!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δοκίμασε το! Τι να κάνεις, υπομονή.. Πάντως σε εμένα ήταν μια φάση, τώρα δε με πιάνουν, οπότε ελπίζω και σε σένα να μη τραβήξει!

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μακαρι βρε Νατασσα μου...!!! Και μαζι με μας ξυπνουσε και η μικρουλα...και αρχιζε να στριφογυρναει..!!!Καταλαβαινε μαλλον την ενταση και τον πονο μου τι να πω..!!!

Εσενα τι κανει η μπουμπουκα σου???

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ανησύχησε, μωρέ, η καημενούλα που πονούσε η μαμά I love you 
Καλά είναι η ζουζούνα μου, ακόμη είναι ήσυχη, είναι νωρίς! Razz 

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ ναι ξεχασα...εσενα ειναι βραδυνος τυπος...χαχααχαχα...!!!Προβλεπεται να σε ξενυχταει μαλλον...!!!I love you I love you I love you 

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λες; χαχα! Θα δείξει! Γιουλάκι μου, βγαίνω να κάνω καμιά δουλίτσα.. Θα τα πούμε μετά! Φιλάκια και στις δυο σας Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.20 - Σελίδα 29 417472 

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φιλακια Νατασσα μου...καλες δουλιτσες...Τα λεμε..!!!Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.20 - Σελίδα 29 328109 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.20 - Σελίδα 29 328109 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.20 - Σελίδα 29 328109 

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια μου.....................γιουλακι ειχες κανει καμπηλη ζαχαρου?........................εγω επερνα μαγνησιο και δεν ειχα κραμπες εχτες μετα απο πολυ κλαμα και πονο καο κατι προκτικα υποθετα κοιμηθηκα εσυς

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα Γιωτα μου...Δεν εχω κανει καμπυλη ζαχαρου γιατι η γλυκοζη στο αιμα μου ειναι σε πολυ χαμηλα επιπεδα..!!!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαλιστα γιατι εμενα οταν ειχαν βρει ζαχαρο στα ουρα μου και εκανα καμπηλη ειχα αρχη διαβιτη αλλα δεν νομιζω να υσχει κατι τςτοιο στην δικη σου περπτωση παντος ροτα τον γιατρο σου για το μαγνησειο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις