876 Απ: Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.20 Κυρ Ιουλ 07, 2013 7:03 am
elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Φιλακια Αλεξ καλα να περασεις!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Sunset έγραψε:Κοριτσάκια σας αφήνω κι εγώ!!! Ώρα για μάσα!!!
Δείτε αυτό το βιντεάκι που βρήκα και μου άρεσε πολύ!!!
http://www.mothersblog.gr/o-kosmos-toy-paidioy/item/8654-oi-9-mines-tis-egkymosynis-mono-se-94-defterolepta-vinteo
Με αγάπη!!!
ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΟΥ ΤΙ ΓΛΥΚΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕΣ!!!
Καλό βράδυ!!! Φιλιά πολλά!!
ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ Κ ΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΚΟΙΝΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ Κ ΜΑΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ Κ ΜΕΙΣ!!ΓΙ'ΑΥΤΟ Κ ΛΕΜΕ Α ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ Κ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚ/ΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!JuliaG έγραψε:Αυτο ακριβως Αλεξανδρα μου...οτι καλυτερο για τα μωρακια μας θα κανουμε..!!Καμια φορα που της μιλαω...της λεω χαλαλι σου οτι περναω και που ποναω εσυ να εισαι καλα γλυκουλα μου..!!!Και κουνιεται και κανει σαν τρελο...και αναρωτιεμαι αν καταλαβε τι της ειπα η ηταν τυχαιο..!!!
ΑΛΕΞ ΜΟΥ Κ ΓΩ ΤΑ ΒΑΦΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΟΥ(ΑΠΛΟ ΜΑΝΙΚΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ )Κ ΠΑΝΤΑ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!!ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ Κ ΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΗ Ο ΜΗ ΓΕΝΝΕΤΟ ΜΕΛΑΝΙΑΣΟΥΝ-ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΥΘΕΙ,ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟΥΛΙΚΟ ΤΟΤΕ... ΘΑ ΡΩΤΗΣΩAlexandra23 έγραψε:αχ τελεια τζουλακι μου!!!κοριτσια να σας ρωτησω κατι?βαφετε τα νυχια των ποδιων σας?εγω τα εβαφα μεχρι πριν λιγες μερες αλλα τα ξεβαψα κ τα αφησα ετσι κ επειδη ειμαι στον τελευταιο μηνα κ δεν κανει οταν πας για να γεννησεις να εχεις βαμμενα τα νυχια για να δουν αν τυχον μελανιαζουν λεω αυτο τον μηνα να μην τα βαψω...εσεις τι λετε?να καθομαι τελευταια στιγμη να ξεβαφω νυχια δεν λεει...βρωμαει κ το ασετον δεν το μπορω καθολου..θα πρεπει ομως να φοραω παντοφλιτσα με αφαβο νυχακι..πειραζει?....δεν μαρεσει αλλα τι να κανω!!!
ΕΛΙΖΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΥ ΙΚΑ???ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΩΡΑ Κ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΙΑ???elisa87 έγραψε:Γλυκες καλημερες κ απο εμας!!!
Τι κανετε κυριες μου?!!!! Σε βοηθησε η κρεμουλα? Κ εμεις καλα κοιμθηκαμε.. τοσο βαρεια που απο 11:30 εως τις 5:30 δεν ξυπνησα καθολου!!! Ενω συνηθως καθε 1-1:30 ωρα κυπναω για τουαλετα.. και οπως ανασηκωθηκα κ εσφιξε η κοιλια μου παραλιγο να κατουρηθω πανω μου
Με το που ξυπνησα ψαχνω στο ιντερνετ τα δικαιολογητικα για το επιδομα του ΙΚΑ.. ελεος πια τοση χαρταδουρα.......... αγχωνομαι κ που τα βλεπω κ μονο.. δεν ειμαι καθολου καλη στη γραφειοκρατια..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης