26 Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ - ΞΕΝΥΧΙΑΣΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ Πεμ Ιουλ 04, 2013 9:42 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
ε να εμενα αυτο το ετσι πρεπει που πεταξες τωρα με φουντωνει!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
BABAS_ANTONIS έγραψε:elisa87 έγραψε:BABAS_ANTONIS έγραψε:elisa87 έγραψε:Συγγνωμη ζητησες?!!! Συνηθως σε πιανει ενας καημος αν δεν καταλαβει ΚΑΝ ο αντρας σου οτι σε γρατζουνισε κ μετα η απαντηση ειναι "εε μα τι φωναζεις σιγα τωρα ισα που σε ακουμπησα"...!!!!! Ενω ενα απλο "συγγνωμη" παντα αποστομωνει...........
Δεν ζήτησα εχθές συνγώμη αλλά σήμερα που μου είπε να τις δώσω άλλα 60 ευρώ !
Πάντως της πέρασε και σε λίγο θα ξαναβγούμε.Θα είμαι προσεκτικός αυτή τη φορά. Μα και αυτά τα πεζοδρόμια ούτε για γαϊδούρια δεν είναι στην Ελλάδα.
Από τη μία κάδοι σκουπιδιών,δεντράκια,παγκάκια,στάσεις....
έχω σιχαθεί που ζούμε σε αυτή τη χώρα.
Ιστορία τεράστια και επίπεδο ζωής το χειρότερο σε όλη την Ευρώπη.
ΑΧΑ!!!!! Ειδες που το βρηκα...?!?! Δεν ζητησες συγγνωμη ΑΜΕΣΩΣ το ιδιο δευτερολεπτο και την εκανες να νιωσει οτι αδιαφορεις.. μη σου πω το προηγουμενο δευτερολεπτο επρεπε..!!!!!!!
ΚΑΛΑ ΝΤΕ ΜΗ ΒΑΡΑΣ......
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΕΧΘΕΣ .
ΛΕΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΜΥΑΛΟ !
BABAS_ANTONIS έγραψε:χμ...αντρικό πορτοφόλι με κοινά χρήματα !
BABAS_ANTONIS έγραψε:Προσπαθώ να σε "πιάσω" αλλά σε "πιάνω" μέχρι ένα σημείο .
..............
iouliana έγραψε:BABAS_ANTONIS έγραψε:Προσπαθώ να σε "πιάσω" αλλά σε "πιάνω" μέχρι ένα σημείο .
..............
καπου ειδα για 60 ευρω , δεν το πολυδιαβασα καλα, και επειδη ολες οι γυναικες ειμαστε ιδιες υπεθεσα οτι καπως επρεπε να ξεπληρωσεις το ξενυχιασμα!!!
BABAS_ANTONIS έγραψε:iouliana έγραψε:BABAS_ANTONIS έγραψε:Προσπαθώ να σε "πιάσω" αλλά σε "πιάνω" μέχρι ένα σημείο .
..............
καπου ειδα για 60 ευρω , δεν το πολυδιαβασα καλα, και επειδη ολες οι γυναικες ειμαστε ιδιες υπεθεσα οτι καπως επρεπε να ξεπληρωσεις το ξενυχιασμα!!!
ΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧ
δεν κατάλαβες καλά βρε.
Έκανα χιούμορ.Είπα ότι δεν της ζήτησα συγνώμη εχθές αλλά σήμερα όταν μου ζήτησε άλλα 60 ευρώ !!!!!
ΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ
Έχουμε κοινό ταμείο !
iouliana έγραψε:BABAS_ANTONIS έγραψε:iouliana έγραψε:BABAS_ANTONIS έγραψε:Προσπαθώ να σε "πιάσω" αλλά σε "πιάνω" μέχρι ένα σημείο .
..............
ΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧ
δεν κατάλαβες καλά βρε.
Έκανα χιούμορ.Είπα ότι δεν της ζήτησα συγνώμη εχθές αλλά σήμερα όταν μου ζήτησε άλλα 60 ευρώ !!!!!
ΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ
Έχουμε κοινό ταμείο !
καταλαβα πλακα κανω
ΕτσιBABAS_ANTONIS έγραψε:Σε ένα κατάστημα που έχει πλάκα και λέγεται νύχι-χυνι.
Καμία φορά τα φτιάχνει και μια φίλη της στο σπίτι.Τώρα με τις διακοπές ετοιμάζεται πυρετωδώς από τώρα ......για να μην τα έχει τελευταίες μέρες.
Γιατί ρωτάς ;
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης