1 ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ/Α ; Παρ Ιουλ 05, 2013 10:01 pm
BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ.........!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
nanakaboubou έγραψε:ρε συ αντωνη με ολο το θαρρος ελα ελεος.. τι θεματα ειναι αυτα? ακου πεθανε ο ανδρας μου.. δηλαδη δεν μπορω να καταλαβω τι θες να καταφερεις απο ολα αυτα τα θεματα? ειλικρινα ειναι καπως κουραστικο να βλεπεις ολα αυτα τα ερωτηματα ειλικρινα μπηκα απο χθες ειδα καταιγισμο θεματων απο ερωτησεις σου και δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανεις?
nanakaboubou έγραψε:ρε συ αντωνη με ολο το θαρρος ελα ελεος.. τι θεματα ειναι αυτα? ακου πεθανε ο ανδρας μου.. δηλαδη δεν μπορω να καταλαβω τι θες να καταφερεις απο ολα αυτα τα θεματα? ειλικρινα ειναι καπως κουραστικο να βλεπεις ολα αυτα τα ερωτηματα ειλικρινα μπηκα απο χθες ειδα καταιγισμο θεματων απο ερωτησεις σου και δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανεις?
καλος την ροντι μου ηρθες δυναμικα ετσι εεεroodie έγραψε:ΒΡΙΣΚΩ ΓΚΟΜΕΝΟ.....Ή ΧΟΡΗΓΟ. ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΒΡΕ ΑΝΤΩΝΗ?ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΜΕΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΓΚΑΛΟΠ???ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΛΕΠΤΑ ΘΕΜΑΤΑ....
BABAS_ANTONIS έγραψε:Είναι και αυτό μια απάντηση αν και κάπως αόριστη .
Όλα τα άλλα νομίζω ότι δεν χρειαζόντουσαν !
BABAS_ANTONIS έγραψε:Δεν είναι το θέμα αν μου αρέσει ή αν δεν μου αρέσει.
Το θέμα είναι ότι ό,τι γράφουμε πρέπει να το δικαιολογούμε , να το υποστηρίζουμε με επιχειρήματα και αιτιολόγηση .
Σου είπα ,είναι μια απάντηση .
Όλη η κακεντρέχεια που περισσεύει από λοιπά σχόλια είναι περιττή !
ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΕΣΥ ΕΠΙΑΝΑΝ Κ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΠΟ!!!ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ Κ ΑΣΧΕΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ!!!!ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!!!!!ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ....Ε ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕ!!! ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ Κ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ!!!ΚΡΙΜΑ!!!!!ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ!!!freskia mama έγραψε:εγω δενε χω να πω τιποτα 3 θεματακια ανοιξα και επεσαν να με φανε και ετσι επαψα να απανταω και εγω
φρουφρού έγραψε:ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΕΣΥ ΕΠΙΑΝΑΝ Κ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΠΟ!!!ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ Κ ΑΣΧΕΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ!!!!ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!!!!!ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ....Ε ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕ!!! ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ Κ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ!!!ΚΡΙΜΑ!!!!!ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ!!!freskia mama έγραψε:εγω δενε χω να πω τιποτα 3 θεματακια ανοιξα και επεσαν να με φανε και ετσι επαψα να απανταω και εγω
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩnanakaboubou έγραψε:φρουφρού έγραψε:ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΕΣΥ ΕΠΙΑΝΑΝ Κ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΠΟ!!!ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ Κ ΑΣΧΕΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ!!!!ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!!!!!ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ....Ε ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕ!!! ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ Κ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ!!!ΚΡΙΜΑ!!!!!ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ!!!freskia mama έγραψε:εγω δενε χω να πω τιποτα 3 θεματακια ανοιξα και επεσαν να με φανε και ετσι επαψα να απανταω και εγω
φρουφρου τι τελεια κοιλιτσα εχεις!!! κοριτσακι??
φρουφρού έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩnanakaboubou έγραψε:φρουφρού έγραψε:ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΕΣΥ ΕΠΙΑΝΑΝ Κ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΠΟ!!!ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ Κ ΑΣΧΕΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ!!!!ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!!!!!ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ....Ε ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕ!!! ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ Κ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ!!!ΚΡΙΜΑ!!!!!ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ!!!freskia mama έγραψε:εγω δενε χω να πω τιποτα 3 θεματακια ανοιξα και επεσαν να με φανε και ετσι επαψα να απανταω και εγω
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!Κ ΣΥ ΝΑ ΧΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥ ΣΟΥ,ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΧΕΙΣ,ΕΤΣΙ??nanakaboubou έγραψε:φρουφρού έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩnanakaboubou έγραψε:φρουφρού έγραψε:ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΕΣΥ ΕΠΙΑΝΑΝ Κ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΠΟ!!!ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ Κ ΑΣΧΕΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ!!!!ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!!!!!ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ....Ε ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕ!!! ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ Κ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ!!!ΚΡΙΜΑ!!!!!ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ!!!freskia mama έγραψε:εγω δενε χω να πω τιποτα 3 θεματακια ανοιξα και επεσαν να με φανε και ετσι επαψα να απανταω και εγω
με μισο πονο γλυκια μου!! αλλα η κοιλιτσα σου ειναι μουρλια μαζεμενη .. και εισαι απο τις περιπτωσεις που λενε αν εισαι γυρισενη πλατη δεν φενετε οτι εισαι εγκυος... !! ολα καλα να πανε!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Έρωτας, αγάπη και σχέσεις » ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ/Α ;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης