Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
553 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 553 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26Κατσαρίδες Βοήθεια!  - Σελίδα 2 Empty Απ: Κατσαρίδες Βοήθεια! Δευ Σεπ 27, 2010 2:17 am

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ ειμαι τοσο χαρουμενη απο ωρα σε ωρα θα ερθουν για απεντομωση...ειλικρινα η χαρα μου δεν περιγραφεται μονο για 30ευρω καθομουν και στεναχωριομουν με λιγα λογια ουτε να κοιμηθω μπορουσα μερα νυχτα σκεφτομουν πως να τις εξοντωσω αλλα πλεον ξερω..μου ειπε καθε χρονο αλλα εγω στο 6αμηνο θα τον φωναζω για να ειμαι σιγουρη,το ιδιο φαρμακο που μου ελεγε το ευακι βαζουν αλλα για 10ευρω προτιμω να φωναζω τους ειδικους...ευχαριστω κοριτσια που μου ανοιξατε τα ματια και το ξανα λεω τι χαρα εχω δεν λεγεται....φιλια...... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

27Κατσαρίδες Βοήθεια!  - Σελίδα 2 Empty Απ: Κατσαρίδες Βοήθεια! Δευ Οκτ 18, 2010 11:58 pm

Loner

Loner
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ήρθα με μετάθεση στην Θεσσαλονίκη,
βρήκα ένα σπίτι πάνω στην κ. καραμανλή , βολέυει για την δουλειά... Καινούργια πολυκατοικία, μια χαρά σκέφτηκα.. ούτε κατσαρίδες ούτε τίποτα!!! Αλλά μάλλον υπολόγιζα χωρίς τον ξενοδόχο!
Μπήκα στο σπίτι και πραγματικά το μετάνιωσα! Αν δεν είχα δώσει 1000 ευρώ για 2 νοίκια και μεσιτικά θα είχα φύγει νυχτα!!!
Τεσπα, για να μην σας ζαλίζω, έφερε ο ιδιοκτήτης μια εταιρία για απολύμνανση.
Και τώρα τι? είμαι σε ένα σπίτι συνέχεια με τον φόβο πότε θα δω καμία, δεν θέλω να βγάλω τα πράγματα μου (ειδικά της κουζίνας) και φυσικά είμαι με το Detol στο χέρι! Έχω βρει ήδη 3 πτώματα, αλλά αυτό που με προβλημάτισε είναι χθες που πήγα να ξαπλώσω είδα στο σεντόνι μου ένα ΤΕΡΑΣ που έμοιαζε με κατσαρίδα αλλά πολύ πολύ μικρό. Όλο το βράδυ έχω τα φώτα ανοιχτά και φυσικά ξυπναω πιο κουρασμένη από οτι έπεσα για ύπνο.
Εταιρία απεντόμωσης φέραμε και δεν ξέρω αν θα βρω λύση, να μετακομίσω μάλλον είναι δύσκολο ακόμα, αλλά ούτε και μπορώ την "συγκατοίκιση" !
Τι να κάνω για να μην ξαναδώ ποτε??
Κατσαρίδες Βοήθεια!  - Σελίδα 2 534787 Κατσαρίδες Βοήθεια!  - Σελίδα 2 534787

28Κατσαρίδες Βοήθεια!  - Σελίδα 2 Empty Απ: Κατσαρίδες Βοήθεια! Τρι Οκτ 19, 2010 1:19 am

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Loner έγραψε:Ήρθα με μετάθεση στην Θεσσαλονίκη,
βρήκα ένα σπίτι πάνω στην κ. καραμανλή , βολέυει για την δουλειά... Καινούργια πολυκατοικία, μια χαρά σκέφτηκα.. ούτε κατσαρίδες ούτε τίποτα!!! Αλλά μάλλον υπολόγιζα χωρίς τον ξενοδόχο!
Μπήκα στο σπίτι και πραγματικά το μετάνιωσα! Αν δεν είχα δώσει 1000 ευρώ για 2 νοίκια και μεσιτικά θα είχα φύγει νυχτα!!!
Και τώρα τι? είμαι σε ένα σπίτι συνέχεια με τον φόβο πότε θα δω καμία, δεν θέλω να βγάλω τα πράγματα μου (ειδικά της κουζίνας) και φυσικά είμαι με το Detol στο χέρι! Έχω βρει ήδη 3 πτώματα, αλλά αυτό που με προβλημάτισε είναι χθες που πήγα να ξαπλώσω είδα στο σεντόνι μου ένα ΤΕΡΑΣ που έμοιαζε με κατσαρίδα αλλά πολύ πολύ μικρό. Όλο το βράδυ έχω τα φώτα ανοιχτά και φυσικά ξυπναω πιο κουρασμένη από οτι έπεσα για ύπνο.
Εταιρία απεντόμωσης φέραμε και δεν ξέρω αν θα βρω λύση, να μετακομίσω μάλλον είναι δύσκολο ακόμα, αλλά ούτε και μπορώ την "συγκατοίκιση" !
κοιτα απο την στιγμη που εχει ερθει η εταιρια απεντομωσης να ξερεις οτι θα βλεπεις πτωματα. Αν μετα απο λιγες μερες εξακολουθεις να βλεπεις και ζωντανες τους ξαναφωναζεις και συμπληρωνουν φαρμακο στα σημεια που τις ειδες. Συνηθως το κανουν αυτο δωρεαν .

29Κατσαρίδες Βοήθεια!  - Σελίδα 2 Empty Απ: Κατσαρίδες Βοήθεια! Τρι Οκτ 19, 2010 1:34 am

Loner

Loner
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
faye έγραψε:
κοιτα απο την στιγμη που εχει ερθει η εταιρια απεντομωσης να ξερεις οτι θα βλεπεις πτωματα. Αν μετα απο λιγες μερες εξακολουθεις να βλεπεις και ζωντανες τους ξαναφωναζεις και συμπληρωνουν φαρμακο στα σημεια που τις ειδες. Συνηθως το κανουν αυτο δωρεαν .

Γιατί να υπάρχουν κατσαρίδες σε αυτό τον κόσμο? Mad
Έχει γίνει το σπίτι μου νεκροταφείο κατσαρίδας! και όχι τίποτα άλλο αλλά φοβάμαι μην πάθω και εγώ τίποτα. Έίτε από τα φάρμακα είτε από αυτές που μπορεί να έρθουν σε επαφή με οτιδήποτε... Sad
Ευχαριστώ πάντως..

30Κατσαρίδες Βοήθεια!  - Σελίδα 2 Empty Απ: Κατσαρίδες Βοήθεια! Τρι Οκτ 19, 2010 2:07 am

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Loner έγραψε:
faye έγραψε:

Γιατί να υπάρχουν κατσαρίδες σε αυτό τον κόσμο? Mad
Έχει γίνει το σπίτι μου νεκροταφείο κατσαρίδας! και όχι τίποτα άλλο αλλά φοβάμαι μην πάθω και εγώ τίποτα. Έίτε από τα φάρμακα είτε από αυτές που μπορεί να έρθουν σε επαφή με οτιδήποτε... Sad
Ευχαριστώ πάντως..
κοιτα απο τα φαρμακα δεν παθαινεις τιποτα οσο για τις κατσαριδες να ξερεις οτι οι μικρες ξανθες κατσαριδες δεν εχουν μικροβια αλλα οι μαυρες ειναι φορεις μικροβιων γιατι ερχονται απο τους υπονομους. Ετσι μου εχουν πει και εγω τωρα δεν ξερω σιγουρα για να πω την αληθεια

31Κατσαρίδες Βοήθεια!  - Σελίδα 2 Empty Απ: Κατσαρίδες Βοήθεια! Τρι Οκτ 19, 2010 2:13 am

Loner

Loner
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Χμμ... μικρές ξανθές είναι! Αλλά ΔΕΝ τις θέλω για συγκατοίκηση!!!Είναι μπλιαξ! Twisted Evil να πάνε στο δίπλα σπίτι!! ώχου!! Shocked

32Κατσαρίδες Βοήθεια!  - Σελίδα 2 Empty Απ: Κατσαρίδες Βοήθεια! Τρι Οκτ 19, 2010 2:40 am

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Loner έγραψε:Χμμ... μικρές ξανθές είναι! Αλλά ΔΕΝ τις θέλω για συγκατοίκηση!!!Είναι μπλιαξ! Twisted Evil να πάνε στο δίπλα σπίτι!! ώχου!! Shocked

ξερω και εγω ανα διαστηματα εχω το ιδιο προβλημα και τωρα μαλλον προς τα τελη του μηνα θα κανω και εγω απεντομωση για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

33Κατσαρίδες Βοήθεια!  - Σελίδα 2 Empty Απ: Κατσαρίδες Βοήθεια! Τρι Οκτ 19, 2010 2:46 am

Loner

Loner
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εντάξει αν είναι φυσιολογικό να βλέπω πτώματα οκ. Θα κάνω λίγο υπομονή. Αν όμως δω ζωντανή μάλλον θα τα μαζέψω και θα φύγω! Δεν αντέχω να σιχαίνομαι μέσα στο σπίτι μου, ούτε και έχω την διάθεση και τον χρόνο να κάλώ κάθε λίγο τον κατσαριδοσκοτωστρα!

34Κατσαρίδες Βοήθεια!  - Σελίδα 2 Empty Απ: Κατσαρίδες Βοήθεια! Τρι Οκτ 19, 2010 4:29 am

purple

purple
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δυστυχως αυτο το καταραμμεενο προβλημα με τις σιχαμενες  κατσαριδες χτυπησε και την δικη μου πορτα!Επειδη δεν θελω να μουρλανω το κεφαλακι μου με αυτα τα σιχαμενα τερατακια σημερα εκλεισα ραντεβου για την αλλη εβδομαδα συνεργειο για απεντομωση 60ευρω μου ζητησαν πολλα λιγα δεν με ενδιαφερει να μην ξαναδψ κατσαριδακι δεν θελω!

35Κατσαρίδες Βοήθεια!  - Σελίδα 2 Empty Απ: Κατσαρίδες Βοήθεια! Τρι Οκτ 19, 2010 5:42 am

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
purple έγραψε:Δυστυχως αυτο το καταραμμεενο προβλημα με τις σιχαμενες  κατσαριδες χτυπησε και την δικη μου πορτα!Επειδη δεν θελω να μουρλανω το κεφαλακι μου με αυτα τα σιχαμενα τερατακια σημερα εκλεισα ραντεβου για την αλλη εβδομαδα συνεργειο για απεντομωση 60ευρω μου ζητησαν πολλα λιγα δεν με ενδιαφερει να μην ξαναδψ κατσαριδακι δεν θελω!
καλα εκανες και εγω της ιδιας λογικης ειμαι . Εμενα εδω μου παιρνουν 50 ευρω αλλα δεν με νοιαζει καθολου. Προκειμενου να μην εχω αυτα τα σιχαμερα πλασματα στο σπιτι μου δεν εχω κανενα προβλημα να τα δωσω.

36Κατσαρίδες Βοήθεια!  - Σελίδα 2 Empty Απ: Κατσαρίδες Βοήθεια! Τρι Οκτ 19, 2010 5:59 am

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια εγω ησυχασα προς το παρων μεγαλη κουβεντα να μην πω..στην θεση σου θα επερνα τα μπογαλακια μου και θα φευγα και εγω σε καινουργια οικοδομη ειμαι και εμφανιστηκαν μετα απο κανενα διμηνο δλδ.τοτε τις πηρα πρεφα..να βρισκω πανω στον αποστειρωτη του μωρου μου γυρνουσαν τα μυαλα...ειχα μεγαλο προβλημα οπως τα λεω και πιο πανω..να σας πω τι μου ειπε ο κυριος που ηρθε γιατι περισσοτερη ωρα μας πηρε για να μου εξηγησει τι παιζει παρα να βαλει φαρμακο..αυτες τις βρωμιαρες τις ξανθες τις μικρες τις φερνουμε εμεις απο τα σουπερ μαρκετ οπου γεννουν τα αυγα στα τροφιμα και τα περνουμε και τα φερνουμε σπιτι μας.εγω νομιζα οτι ερχονται απο την αποχετευση λαθος.οταν βλεπεις μια εχει αλλα 499 αδερφια αυτη την στιγμη μου λεει εχεις σιγουρα 3000 οπου εχουν φωλια πισω απο τα ντουλαπι οπου δεν μπορουμε να φτασουμε και με το φαμακο που ειναι απολυτα ασφαλες φυτικο τις προσελκυει το τρωνε αρρωσταινουν δεν ψοφανε κατευθειαν παρα μονο οταν πανε στην φωλια και οι αλλες νομιζοντας οτι πεθανε απο γεραματα την τρωνε και ξεπαστρευονται και αυτες..τον πρωτο καιρο μπορει να εμφανιστουν πιο νωρις διμηνο με εξαμηνο γιατι γεννιουνται καινουργια αυγα και τους φωναζεις αν δεις ειδικα μικρη μετα καθε χρονο μου λεει προληπτικα...αυτα αργοτερα θα θυμηθω και αλλα

37Κατσαρίδες Βοήθεια!  - Σελίδα 2 Empty Απ: Κατσαρίδες Βοήθεια! Τρι Οκτ 19, 2010 6:06 am

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
το μονο που με στεναχωρει το οποιο διαβασα στο ιντερνετ οτι και σπιτι να αλλαξεις τις παιρνεις παλι μαζι σου με τα πραγματα που εχεις στην κουζινα..αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι μεχρι να ερθει εκεινη η ωρα λεω να τα περναω ολα με οινοπνευμα ετσι κανω πλεον και με αυτα που αγοραζω απο τα σουπερ μαρκετ..βρε κοπελια εχει και στην κρεβατοκαμαρα? αυτο φοβομουν και γω να μην εξαπλωθουν ειναι και μικρο το διαμερισμα θελω να πιστευω οτι η απεντομωση ειναι εγγυηση ολοκληρες εταιριες τι να πω..σου βαλε τουλαχιστον φαρμακο σε ολα τα δωματια??

38Κατσαρίδες Βοήθεια!  - Σελίδα 2 Empty Απ: Κατσαρίδες Βοήθεια! Τρι Οκτ 19, 2010 6:12 am

Loner

Loner
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
άουτς!!
Τα 2 ποστ πόνεσαν!
Δεν μπορώ να αλλάξω σπίτι άμεσα (οικονομική κρίση). λέω να περιμένω κανένα μήνα μήπως λυθεί το θέμα μετά τον κυριούλη που ήρθε.. Αν όχι.. τότε την βάψαμε..
Όσο για την μεταφορά τους μαζί μου, νομίζω οτι είναι λίγο υπερβολή. τι να πω κιόλας.. δεν ξέρω.. το θέμα είναι οτι μόλις σχόλασα και δεν κάνω κανένα κέφι να πάω σπίτι μόνο και μόνο από φόβο!
Mad

39Κατσαρίδες Βοήθεια!  - Σελίδα 2 Empty Απ: Κατσαρίδες Βοήθεια! Τρι Οκτ 19, 2010 6:28 am

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
απο οτι γνωριζεις μονο νυχτα βγαινουν οποτε πηγαινε αφοβα...και εγω στην θεση σου θα την κοπαναγα προλαβαινεις αφου ακομη δεν εχεις τακτοποιηση τα πραγματα σου..εμενα ηρθε τελος σεπτεμβριου και μεχρι προχθες εβρισκα ζαλισμενες μεν αλλα εβρισκα το θεμα θελει υπομονη εγω εχω και εντομοφοβια

40Κατσαρίδες Βοήθεια!  - Σελίδα 2 Empty οχι αλλες κατσαριδες!!!!!!!! Παρ Ιουλ 27, 2012 5:23 pm

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τελικά εμένα με κηνηγάνε...πρέπει να τις έφερα απο το παλιό σπίτι δεν εξηγήτε αλλιώς εκει που έβλεπα 1-2 στην κουζίνα κάθε μέρα και δώστου καθε μέρα χλωρίνες και τετοια και είχα ηρεμήση 2 μέρες τώρα πήγα να πιω νερό ανοίγω το φως στην κουζίνα και βλέπω 6-7 να τρέχουν σαν τρελες να μπουν κάτω απο το ντουλαπι στο νεροχήτη...τη θα κάνω δεν ξέρω ευγαλα όλα τα πράγματα καθάρισα με χλωρίνη άλλα το τεζα τελος θα παω πρωι πρωι να παρω αλλα λέω να καλέσω καμια εταιρία δεν τις αντέχω αλλο!!!!!!!!!!!!! το θέμα μου είναι ο σκύλος μου μίπως τον πειράξη το φάρμακο...μένω Πειραιά ξέρετε καμία φθυνή και καλή εταιρία?

41Κατσαρίδες Βοήθεια!  - Σελίδα 2 Empty Απ: Κατσαρίδες Βοήθεια! Παρ Ιουλ 27, 2012 10:35 pm

lila77

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
AnastasiaKoutsourh έγραψε:τελικά εμένα με κηνηγάνε...πρέπει να τις έφερα απο το παλιό σπίτι δεν εξηγήτε αλλιώς εκει που έβλεπα 1-2 στην κουζίνα κάθε μέρα και δώστου καθε μέρα χλωρίνες και τετοια και είχα ηρεμήση 2 μέρες τώρα πήγα να πιω νερό ανοίγω το φως στην κουζίνα και βλέπω 6-7 να τρέχουν σαν τρελες να μπουν κάτω απο το ντουλαπι στο νεροχήτη...τη θα κάνω δεν ξέρω ευγαλα όλα τα πράγματα καθάρισα με χλωρίνη άλλα το τεζα τελος θα παω πρωι πρωι να παρω αλλα λέω να καλέσω καμια εταιρία δεν τις αντέχω αλλο!!!!!!!!!!!!! το θέμα μου είναι ο σκύλος μου μίπως τον πειράξη το φάρμακο...μένω Πειραιά ξέρετε καμία φθυνή και καλή εταιρία?

Έχω κι εγώ σκυλάκι και κάνω απεντόμωση μια φορά το χρόνο. Τον βάζω στο σπιτάκι του κατά τη διάρκεια του ψεκασμού και τον βγάζω μισή με μια ώρα μετά, αφού δηλαδή έχει στεγνώσει το υγρό.
Τα φάρμακα συνήθως είναι φυτικά, τα χρησιμοποιούν ακόμα και στα νοσοκομεία, οπότε μη φοβάσαι.
Η εταιρία που καλώ εγώ μου κάνει όλο το σπίτι και ψεκασμό, για μαύρες και τζελ για ξανθές. Τζελ μου βάζουν σε όλα τα ντουλάπια κουζίνας, μπάνιου, ντουλάπες ρούχων, βιβλιοθήκες κτλ και ψεκασμό εννοείται κουζίνα,μπάνιο αλλά μου κάνουν και περιμετρικά σε όλα τα δωμάτια.
Πληρώνω 62 ευρώ, αλλά τουλάχιστον είμαι ήσυχη.

42Κατσαρίδες Βοήθεια!  - Σελίδα 2 Empty Απ: Κατσαρίδες Βοήθεια! Σαβ Ιουλ 28, 2012 4:13 am

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
lila77 έγραψε:
AnastasiaKoutsourh έγραψε:τελικά εμένα με κηνηγάνε...πρέπει να τις έφερα απο το παλιό σπίτι δεν εξηγήτε αλλιώς εκει που έβλεπα 1-2 στην κουζίνα κάθε μέρα και δώστου καθε μέρα χλωρίνες και τετοια και είχα ηρεμήση 2 μέρες τώρα πήγα να πιω νερό ανοίγω το φως στην κουζίνα και βλέπω 6-7 να τρέχουν σαν τρελες να μπουν κάτω απο το ντουλαπι στο νεροχήτη...τη θα κάνω δεν ξέρω ευγαλα όλα τα πράγματα καθάρισα με χλωρίνη άλλα το τεζα τελος θα παω πρωι πρωι να παρω αλλα λέω να καλέσω καμια εταιρία δεν τις αντέχω αλλο!!!!!!!!!!!!! το θέμα μου είναι ο σκύλος μου μίπως τον πειράξη το φάρμακο...μένω Πειραιά ξέρετε καμία φθυνή και καλή εταιρία?

Έχω κι εγώ σκυλάκι και κάνω απεντόμωση μια φορά το χρόνο. Τον βάζω στο σπιτάκι του κατά τη διάρκεια του ψεκασμού και τον βγάζω μισή με μια ώρα μετά, αφού δηλαδή έχει στεγνώσει το υγρό.
Τα φάρμακα συνήθως είναι φυτικά, τα χρησιμοποιούν ακόμα και στα νοσοκομεία, οπότε μη φοβάσαι.
Η εταιρία που καλώ εγώ μου κάνει όλο το σπίτι και ψεκασμό, για μαύρες και τζελ για ξανθές. Τζελ μου βάζουν σε όλα τα ντουλάπια κουζίνας, μπάνιου, ντουλάπες ρούχων, βιβλιοθήκες κτλ και ψεκασμό εννοείται κουζίνα,μπάνιο αλλά μου κάνουν και περιμετρικά σε όλα τα δωμάτια.
Πληρώνω 62 ευρώ, αλλά τουλάχιστον είμαι ήσυχη.

εγω θα τον στειλω βολτα με τον αντρα μου...τωρα πρωστοπαρων πηγα πηρα κατι παγίδες εκανα γενικη ντουλαπια μεσα εξω και εριξα και σπρει τωρα θα δούμε...καλου κακου στείλε μου το τηλ της εταιρία που λες να το εχω αν δω οτι δεν καταφερα τιποτα...

43Κατσαρίδες Βοήθεια!  - Σελίδα 2 Empty Απ: Κατσαρίδες Βοήθεια! Τετ Αυγ 08, 2012 4:18 am

fasolis

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια εγω εχω μετακομισει στο Χαλανδρι σε καινουργιο σπιτι και βρισκω κατα καιρους κατι ζωυφια που μοιαζουν με ψαλιδα.Τα εχω δει σε καφε και σε διαφανες χρωμα και τα εχω δει σε ολα τα δωματια και ανυσυχω μην τοιχον και τσιμπανε και εχω μωρο παιδι.Ειναι μικρα δεν πετανε και εχουν μουστακια μπροστα.Εχει ιδεα κανεις τι μπορει να ειναι για να με κατατοπισει?Κατσαριδες παντος δεν ειναι.

44Κατσαρίδες Βοήθεια!  - Σελίδα 2 Empty Απ: Κατσαρίδες Βοήθεια! Παρ Αυγ 17, 2012 12:42 am

fonitsa

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
σχετικα με τα ηλεκτρονικα μηχανακια που διαφημιζονται στην tv, επειδη το ειχα ψαξει λιγο στο παρελθον, να σας πω οτι κανουν δουλεια σε κατασκευες προκατ (για τις οποιες και ειναι σχεδιασμενα εξ αρχης) και οχι σε παραδοσιακες οικοδομες οπως οι πολυκατοικιες. και αυτο γιατι στα προκατ οι τοιχοι εχουν εσωτερικα κενο οπου τοποθετειται μονωση καλωδιωσεις κτλ κι εκει φωλιαζουν οι ακατανομαστες.....
απιστευτα αποτελεσματικο ειναι το τζελ που αναφερετε, δοκιμασμενο σε τουλαχιστον 9 περιπτωσεις που γνωριζω απο πρωτο χερι. τις κανουν να κανιβαλιζουν και μετα δε βλεπετε καν πτωματα. η διαρκεια του τζελ που εβαλα στο δικο μου σπιτι ειναι αρκετα μεγαλη (πλεον του ενος ετους). μπορειτε να θωρακισετε και το σπιτι σας τοποθετωντας, μετα την απεντομωση, γλαστρες με δαφνη ή γατοχορτο κοντα στις μπαλκονοπορτες και τα παραθυρα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις