1 πεθερα στον κοσμο της Κυρ Ιουλ 07, 2013 8:12 pm
melenia*
Σιωπηλή δύναμη
καλημερα κοριτσια!!!.. φανταζομαι ενα θεμα με την πεθερα θα εχουμε ολες .. η δικια μου βρισκεται στον κοσμο της.. ας τα παρω τα πραγματα απο την αρχη.. σε λιγες εβδομαδες μπαινω στον μηνα μου απο την αρχη δεν ειχα και την καλυτερη εγκυμοσυνη ξεκινησα με μικρη αποκοληση μεχρι που εφτασα να κανω περιδεση λογο ανεπαρκειας τραχηλου.. ολο αυτο το διαστημα οι μονοι που μας βοηθουσαν ηταν οι γονεις μου εκει μεναμε για κανενα 3μηνο περιπου μετα την περιδεση.. η πεθερα δεν μενει ελλαδα ειναι στο εξωτερικο εχει ενα εστιατοριο. μετα το πασχα μαθαινουμε τυχαια απο ενα τηλ που καναμε στο μαγαζι οτι ειχε περιπου ενα μηνα που το εκλεισε και το πηρε αλλος.. ελεγε στον αντρα μου να μην την περνει τηλεφωνο γιατι εχει χαλασει η συσκευη (ψεμαα) και οταν το καταλαβε μασουσε τα λογια της.. στο θεμα μας τωρα και ερωτω εσας βρε κοριτσακια μου.. δε θα περιμενατε μια βοηθεια απο την πεθερα σας ξεροντας οτι δεν εχει καποια δουλεια η μανα μου εχει κοπει στα 2 μια να φροντισει εμας και μια την αδερφη μου που εχει 2 παιδια και η δικης της πεθερα ειναι στο εξωτερικο και δουλευουν και οι 2.. ο αντρας μου τα εχει φτυσει πραγματικα καθεται μονος του καθε φορα που γυριζει απο την δουλεια και καθαριζει ο σπιτι εγω να σηκωθω για να βοηθησω δεν μπορω μια φορα πηγα να σφουγγαρισω και πεθανα απο τον πονο στην μεση.. αυτη η γυναικα ας τη πω μανα δεν το σκεφτεται το παιδι της οτι μπορει να χρειαζεται βοηθεια?? δεν ξερω αν γινομαι υπερβολικη αλλα στεναχωριεμαι να τον βλεπω να τρεχει σαν τον βεγγο γιατι κανει 3 δουλειες για να τα βγαλουμε περα και βεβαια βλακεια μου βεβαια αρχιζω και συγκρινω τι εχει κανει για την αλλη νυφη που αυτη μενει μαζι με την μανα της και απο την στιγμη που γεννησε ηρθε η πεθερα μου και εκατσε ενα μηνα μαζι τους.. χτες με ρωταει η γιαγια του αντρα μου οταν γεννησεις δε θα μεινεις στην μανα σου? γυριζει και τις λεει ο αντρας μου γιατι σπιτι δεν εχουμε να μεινουμε για το μωρο δε το καθαριζω τοσο καιρο?? της λεω εγω θα φερω την μανα μου στο σπιτι γιατι οπως καταλαβα οταν θα ερθει η πεθερα θα θελει να φερει και τον φιλο της μαζι και να μεινει στο σπιτι μας.. εχει ξαναγινει αυτο πριν 2 χρονια οταν λειπαμε διακοπες 2 εβδομαδες εμενε σπιτι και δεν φανταζεστε σε τι κατασταση το βρηκαμε οταν γυρισαμε .. εχει ψωφηση ο αντρας μου να το καθαριζζει για να ειναι ολα στην εντελεια οταν φερουμε το αγγελουδι μας και ωρες ωρες που την σκεφτομαι μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.. ετσι μου ερχεται την επομενη φορα που θα μιλησουμε να της κανω κουβεντα γιαυτο το θεμα τη λετε?