26 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.21 Δευ Ιουλ 08, 2013 2:35 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κ απο εμας κοριτσια μου καλοριζικο το νεο μας θεματακι!!!να γεμισει κ αυτο με χαρμοσυνα νεα κ που ξερετε ισως κ με τα πρωτα γεννητουρια!!!!τι κανετε?εμεις εχει μια ωριτσα που ξυπνησαμε με την αποστολια μου!η αποστολια ξυπνησε πρωτη,την ενιωθα να κουναει απαλα τα ποδαρακια της κ ητανε πολυ γλυκο ξυπνημα αυτο φαγαμε πρωινο κ τωρα αραζουμε!μαρινα μου σε πεθυμησα!!τι τελεια κοιλουμπιτσα κ τι ωραια φωτο!!!φρουφρου μου βλεπω πηρες φορα με τα θεματακια ε? τζουλακι μου ανυπομονω κ εγω μαζι σου σημερα που θα πας στο γιατρο!καθε φορα που εχετε ραντεβου ανυπομονω κ εγω μαζι σας!!!ελισακι μου ετσι ακριβως,τα μωρακια μας πανω απο ολα!το σωμα μας θα επανελθει,οχι ακριβως οπως πριν αλλα θα επανελθει κ θα ειμαστε μια χαρα!!!νεες κοπελες ειμαστε!!!ολα θα γινουν!μαριλενα μου να μην ανησυχεις,πλεον η μικρη σου δεν ειναι τοσο μικρουλα δεν εχει τον χωρο που ειχε για να κανει τα τρελα της!!κ αλλωστε ειναι με τις μερες τους κ αυτα!!αλλες φορες ειναι ησυχα κ αλλες ζωηρα!!μην σκεφτεσαι αρνητικα!!εγω νιωθω πλεον πολυ εντονα τεντωματα σχεδον συνεχεια κ κλωτσιτσες στα πλευρα!κ καμια φορα τρελαινεται κ κουνιεται εντονα!αλλα πιο πολυ τεντωματα νιωθω!βαρβαρα μου κ εσυ θαλασσιτσα ε?τι ωραια!!νατασσα μου τι κανεις?εισαι στη μανουλα σου τωρα?γιωτα μου καλη λευτερια!ξεχασα καμια?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Alexandra23 στις Δευ Ιουλ 08, 2013 2:37 am, 1 φορά