Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
716 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 716 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου καλησπερα!τι κανετε?χαθηκα λιγο απο χθες αλλα με ειχε πειραξει η ζεστη κ βγηκα να ξαπλωσω κ το βραδακι βγηκαμε με παρεα εξω κ ειχε κ δροσουλα κ στανιαρα!βγηκαμε εντελως απροοπτα κ ητανε τοσο ωραια!!!καλα λενε τα απροοπτα ειναι πιο ωραια απο τα κανονισμενα!κοιμηθηκα κ πολυ καλα,ξυπνησα κ αργα κ τωρα ειμαι φρεσκια φρεσκια!τζωρτζινα μου δεν πειραζει ανθρωποι ειμαστε κ συμβαινουν αυτα!καταλαβαινω ντραπηκες αλλα παει περασε!!ολα μεσα στη ζωη ειναι!!κατερινα,μαρινακι,ματινα,νατασσα μου τα φιλια μου σας στελνω!!δεν σας προλαβα!μαριλενα μου τι κανεις?γιωτα μου?ολα καλα?ποκεμον καλως ηρθες!!με το καλο να παρεις το κοριτσακι σου αγκαλια!!κ εγω κοριτσακι περιμενωΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.21 - Σελίδα 16 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.21 - Σελίδα 16 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.21 - Σελίδα 16 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.21 - Σελίδα 16 215994 κοριτσια οταν κοντευεις ανυπομονεις να γεννησεις,ειναι λογικο.εγω παρολο που φοβαμαι ανυπομονω να ερθει εκεινη η ωρα,κουραστηκα να ειμαι εγκυος!!!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχουμε λοξηγκα

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Hello κοριτσόπουλα!!! Very Happy 

Τι κάνετε??? Πώς είστε??

Κι εμένα Γιώτα την πιάνει αρκετά συχνά λόξιγκας!! Και μου είπαν οτι μάλλον είναι λαίμαργη η τζουτζούκα μου!!!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ Κ ΑΠΟ ΜΑΣ!!!ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΛΙΓΟ ΟΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ-ΛΙΓΟ ΞΑΠΛΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΙΣΑ ΤΟ ΠΡΩΙ-ΑΝ Κ ΜΠΗΚΑ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ Κ ΚΟΛΛΗΣΕ(ΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟSad )Κ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ Κ ΠΗΓΑ Κ ΞΑΠΛΩΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΧΩΡΑΓΕ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ,ΔΕΝ Ε ΧΩΡΑΓΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΕΝΟΙΩΣΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΔΥΣΦΟΡΙΑ Κ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!ΕΒΑΛΑ ΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΝΑ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΕΡΑΚΙ,ΕΒΓΑΛΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ,ΑΦΗΣΤΕ...ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΕ ΞΑΝΑ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ...Κ ΜΕΤΑ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ!!!ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΜΗ ΝΑ ΠΑΩ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΩ,ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ Κ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ...Κ ΟΝΤΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΦΟΥΛ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ Κ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΔΡΟΣΕΡΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΩ(ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΕΝ ΑΚΟΜΜΑΤΙ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ Κ ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΒΕΒΑΙΑRolling Eyes )ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΦΑΓΗΤΟ Κ ΝΑ ΠΙΝΩ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ!!!Κ ΑΝ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΜΟΥ!!!ΓΙ'ΑΥΤΟ Κ ΧΑΘΗΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!
ΕΣΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ Κ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ Κ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σου Φρουφρού!! Κι εγώ το έπαθα αυτό χθες το μεσημέρι!! Μόλις είχα γυρίσει απ' έξω και με έπιασε έντονη εφίδρωση και ζαλάδα, κάθισα στον καναπέ και να μη μπορώ να πάρω τα πόδια μου! Ημουν σα ζόμπι!!! Μετά από κανα τέταρτο ένιωσα κάπως καλύτερα... Όπως ήρθε έφυγε... Τι να πω..

Πρέπει να ήταν έλλειψη σιδήρου γιατί μου είχαν τελειώσει τα συμπληρώματα! Από σήμερα που τα ξεκίνησα κανονικά, όλα μια χαρά!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα φρουφρου κ βαρβαρα μου!!πως εισαι σημερα φρουφρου μου?ειναι λογικο με αυτη τη ζεστη να νιωθουμε ετσι..κ εγω σημερα ειμαι καπως!κ χθες ημουν αλλα μου εκανε καλο το βραδακι που βγηκαμε κ ειχε δροσισει λιγο.αλλα τωρα αρχιζω κ νιωθω παλι καπως..ουφφφφ...ξεκουραση κοριτσια κ καθολου στον ηλιο!χθες το μεσημερι εκανα βλακεια που βγηκα εξω.με πειραξε κ ετρεχε κ η μυτη μου αιμα παλι.

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σου Αλεξάνδρα μου!!Smile 

Ναι θέλει πολύ προσοχή τώρα με τη ζέστη! Καλό είναι να μην πολυβγαίνουμε έξω τις ώρες τις μεγάλης ηλιοφάνειας γιατί μπορεί να σωριαστούμε χωρίς να το θέλουμε! Εγώ έχω αρχίσει να βγαίνω τα απογεύματα που πέφτει ο ήλιος για περπάτημα! Τις δουλειές μου τις κάνω νωρίς το πρωί και στο αμάξι βάζω πάντα κλιματισμό όταν επιστρέφω!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα κανεις βαρβαρα μου!εγω θα ξεκινησω καθημερινο περπατημα μολις μπω στο μηνα μου!πωπω εχω περιεργεια να δω την τριτη ποσα κιλα ειναι η μικρη μου.κανω μια προβλεψη οτι την τριτη θα ειναι γυρω στα 2,700 kg!!για να δουμε!

georginach

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τι κανετε κοιλιτσες? φαντασματακι μου να προσεχεις πολυ την ζεστη..! και εγω τωρα μαγειρευα και μου ηρθε σκοτοδινη απο την θερμοκρασια! ευτυχως ολα ετοιμα και τωρα φλερταρω με το κλιματιστικο! αλεξανδρα μου να προτιμας να βγαινεις πιο δροσερες ωρες!
και η δικη μου εχει λοξυγγα καθε μερα!και κραταει απο 5 εως 10 λεπτα! ειναι λεει "ασκησεις" για να δυναμωσουν οι πνευμονες τους και να μαθουν να αναπνεουν μονα τους! η πλακα ειναι που μια μερα κοιμομασταν αγκαλια με τον αντρα μ και ακουμπουσε η κοιλιτσα πανω του και επιασε την μικρη λοξυγγας! ξυπνησε τον πατερα της και εντρομος με ξυπνησε οτι κατι περιεργο συμβαινει στο παιδι! απο τοτε οποτε εχει λοξυγγα ειναι το αγαπημενο του!!

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αντε με το καλό να την δεις την μικρή Αποστολία σου!!! Τη τελευταία φορά πόσο ήταν???
Ναι μόλις μπεις στον μήνα σου ξεκίνα το εντατικό περπάτημα Αλεξάνδρα μου θα σε βοηθήσει πολύ!! Όπως, επίσης, και το πολύ σεξ!! Βάλε τον σύζυγο κάτω και μη το σκεφτόσαστε καθόλου!! Είναι για καλό!!
Ξεκίνησα μαθήματα ανώδυνου τοκετού τη Δευτέρα και μας τα είπε η μαία όλα αυτά!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.21 - Σελίδα 16 654316 
Εχουν πολύ ενδιαφέρον μαθαίνεις τόσα πολλά πράγματα και χαλαρώνεις συγχρόνως!
Τα συνιστώ σε όσες κοπέλες δεν έχουν κάνει ακόμα!!! Πραγματικά αξίζει...!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.21 - Σελίδα 16 654316 

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ,ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΚΟΛΛΗΣΕ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ...
SUNSET ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΕΤΣΙ???ΤΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΥΤΕΣ!!ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΝ....ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑ(ΕΧΩ Κ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ)Κ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΩ(ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ)!!!ΤΑΣΕΙΣ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ,Η΄ΔΙΣΦΟΡΙΑ?

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τζωρτζίνα τη δική μου την πιάνει σχεδόν κάθε μέρα, από 2 και 3 φόρες τη μέρα μη σου πω...!
Πολύ λόξιγκα αυτό το παιδί!!! Shocked 

Εμένα ο άντρας μου δεν πίστευε ότι αυτό είναι λόξιγκας και μου έλεγε κάτι άλλο κάνει εκεί μέσα!
Σαν τι δηλαδή..? Embarassed 

georginach

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ποτε ηταν η τελευταια φορα που την ειδες αλεξανδρα μου και ποσο ηταν? βαρβαρα εκανα και εγω μαθηματα αλλα δεν μας ειπε τιποτα για σεξ.. ο γιατρος στην αρχη μας ειχε πει με προφυλλαξεις και μονο στο τελος της εγκυμοσυνης χωρις γιατι δημιουργουνται συστολες στη μητρα! και πως αν καποια γυναικα δεν θελει τεχνητους πονους και αργει να ερθει το μωρακι της συστηνουν επαφη χωρις προφυλαξεις. αν ειναι να βοηθησει και στον τοκετο να την ακουσουμε και εμεις την μαια σου!! Razz 

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
φρουφρού έγραψε:ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ,ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΚΟΛΛΗΣΕ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ...
SUNSET ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΕΤΣΙ???ΤΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΥΤΕΣ!!ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΝ....ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑ(ΕΧΩ Κ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ)Κ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΩ(ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ)!!!ΤΑΣΕΙΣ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ,Η΄ΔΙΣΦΟΡΙΑ?

Έντονη δυσφορία με έπιασε φρουφρού μου και δε με χώραγε ο τόπος!! Δεν ήξερα τι να κάνω για να μου περάσει! Μετά δεν είχα και όρεξη να φάω με τη ζέστη και πήγα και ξάπλωσα λίγο και ήμουν καλύτερα το απόγευμα!! Τώρα ευτυχώς όλα καλά!! Smile 
Εσύ πώς είσαι?? Συνήλθες???

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΛΕΞ ΜΟΥ!!!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΣΥ ΤΩΡΑ,Ε???ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΞΑΠΛΑ!!!ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΟΡΘΙΑ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!ΒΕΒΑΙΑ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΠΑΛΙ(ΝΟΜΙΖΑ ΔΛΔ)ΠΟΛΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Κ ΒΓΗΚΑ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ Κ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΗΜΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΕΡΑ Κ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑ....ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑΚΑΝΟΥΜΕ!!ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΒΓΗΚΑΤΕ ΧΘΕΣ Κ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΕΡΑΚΙ!!!
ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΚΙ ΜΟΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ,ΕΤΣΙ?ΞΑΠΛΩΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΟΙΩΣΕΣ ΚΑΠΩΣ???ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΑ ΑΥΤΗ ΗΚΟΥΖΙΝΑ,ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ Κ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ....ΑΛΛΑ Κ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ???ΝΥΣΤΙΚΕΣ Κ ΜΕΙΣ Κ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ???ΚΑΛΑ Κ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΛΑΤΟΥΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ...ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ???Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 
ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ Κ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΦΑΓΗΤΟ!!!

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τζωρτζίνα μας είπε οτι το σεξ και κυρίως το σπέρμα βοηθάει πολύ στο να ξεκινήσει τοκετός!!
Μιλάμε όταν πια μπεις στις 37 βδομάδες έτσι?? Όχι νωρίτερα ελεύθερες επαφές! Γιατί το σπέρμα προκαλεί πρόωρο τοκετό!
Εγώ πάντως, θα την ακούσω σίγουρα όταν έρθει η ώρα!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.21 - Σελίδα 16 654316 
Το είπα και στον άντρα μου και περιμένει πως και πως... Razz 

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
την τελευταια φορα που την ειδαμε ητανε στην 30η εβδομαδα που καναμε ντοπλερ κ ητανε 1,500 kg!αρα τωρα στην 36η που θα παω θα ειναι γυρω στα 2,700 kg σιγουρα πιστευω!για να δουμε!αχ αυτος ο λοξυγγας πως μαρεσει οταν εχειVery Happy φρουφρου μου ξαπλωνω τωρα στην κρεββατοκαμαρα που δεν την χτυπαει ο ηλιος κ νιωθω λιγο καλυτερα..μην ανησυχεις πρεπει να προσεχεις απλως,δεν πιστευω να ειναι κατι σοβαρο,ολες τα παθαινουμε αυτα λιγο πολυ στην κατασταση μας κ με τετοια ζεστη λογικο!!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sunset έγραψε:
φρουφρού έγραψε:ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ,ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΚΟΛΛΗΣΕ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ...

Έντονη δυσφορία με έπιασε φρουφρού μου και δε με χώραγε ο τόπος!! Δεν ήξερα τι να κάνω για να μου περάσει! Μετά δεν είχα και όρεξη να φάω με τη ζέστη και πήγα και ξάπλωσα λίγο και ήμουν καλύτερα το απόγευμα!! Τώρα ευτυχώς όλα καλά!! Smile 
Εσύ πώς είσαι?? Συνήλθες???
ΔΥΣΦΟΡΙΑ SUNSET ΜΟΥ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ!ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΕΦΑΓΕΣ!!!ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΥΑ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα τιμησουμε κ εμεις μαλλον τις ελευθερες επαφες αφου βοηθανεVery Happy θα περπαταω κιολας καθε μερα κ μια χαρα!!!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sunset έγραψε:Τζωρτζίνα μας είπε οτι το σεξ και κυρίως το σπέρμα βοηθάει πολύ στο να ξεκινήσει τοκετός!!
Μιλάμε όταν πια μπεις στις 37 βδομάδες έτσι?? Όχι νωρίτερα ελεύθερες επαφές! Γιατί το σπέρμα προκαλεί πρόωρο τοκετό!
Εγώ πάντως, θα την ακούσω σίγουρα όταν έρθει η ώρα!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.21 - Σελίδα 16 654316 
Το είπα και στον άντρα μου και περιμένει πως και πως... Razz 
ΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ!!!!!!!! Κ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Κ Ο ΜΟΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.21 - Σελίδα 16 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.21 - Σελίδα 16 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.21 - Σελίδα 16 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.21 - Σελίδα 16 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.21 - Σελίδα 16 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.21 - Σελίδα 16 215994 

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα ο μικρουλις εχει και 4 και 5 φορες λοξηγκα και το χερομαστε τωρα μπορουμε να διακρινουμε και τις κυνησεις του εχτες φτερνηστικε και ειχα πλακα

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Φτερνίστηκε?? Και πώς το καταλάβετε Γιώτα το φτέρνισμα??
Ακόμη δεν μου το χει κάνει αυτό...

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alexandra23 έγραψε:την τελευταια φορα που την ειδαμε ητανε στην 30η εβδομαδα που καναμε ντοπλερ κ ητανε 1,500 kg!αρα τωρα στην 36η που θα παω θα ειναι γυρω στα 2,700 kg σιγουρα πιστευω!για να δουμε!αχ αυτος ο λοξυγγας πως μαρεσει οταν εχειVery Happy φρουφρου μου ξαπλωνω τωρα στην κρεββατοκαμαρα που δεν την χτυπαει ο ηλιος κ νιωθω λιγο καλυτερα..μην ανησυχεις πρεπει να προσεχεις απλως,δεν πιστευω να ειναι κατι σοβαρο,ολες τα παθαινουμε αυτα λιγο πολυ στην κατασταση μας κ με τετοια ζεστη λογικο!!
ΠΩΠΩΩΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6ΒΔΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΠΑΛΙ!!!ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Κ ΑΛΛΟΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.21 - Σελίδα 16 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.21 - Σελίδα 16 875502 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.21 - Σελίδα 16 875502 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.21 - Σελίδα 16 875502 
ΝΑΙ ΑΛΕΞ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗΝ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟΟΥ ,ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕ ΠΟΛΥ Κ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΟΥ!!ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΡΟΣΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ !!!! ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ Κ ΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ!!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΙΒΑΝ!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.21 - Σελίδα 16 215994 
ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ Κ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΛΙΓΟ Κ ΙΣΩΣ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!!ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ Κ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ Κ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑVery Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 

Sunset

Sunset
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σίγουρα θα χει μεγαλώσει πολύ Αλεξάνδρα!!! Very Happy 
Αχχ τι ωραία που θα τη δείτε!! Εμένα μου είπε να πάω στις 2/8 πάλι! Θα χω μπει στο μήνα μου κι εγώ αλλά πως θα περάσουν τόσες μέρες... Μου λείπει ήδη...!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις