1 κοριτσακια μου τι θα ψωνισετε φετος στης εκπτωσεις Τρι Ιουλ 09, 2013 8:21 am
anampel
Πανταχού παρούσα!
και ποσα χρηματα λετε να χαλασουμε................
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
kai to erkontision tzampa to exoume................demaki88 έγραψε:εγω θελω να ψωνισω εναν αραπη να μου κανει αερα!!!!!
ειχα απο τις προηγουμενες αλλα μεχρι στιγμης 2-3 κιλακια εχω παρει και δεν φαινομαι ακομα.καλα τζιν δεν βαζω αλλα σορτσακια με λαστιχο(και μπουταρες!!P)μπλουζακια κανονικα και φορεματακια οχι στενα!iouliana έγραψε:ε, αφου εισαι εγκυος τι να παρεις , οταν με το καλο γεννησεις, αληθεια πηρες ρουχα εγκυμοσυνης??
re paidia ego kserete ti eixa pa8ei tosa xronia psoniza apo ton kinezo elega kalytera na exo polla na anoigo to ntoulapi kai na exo ena karo royxa mega la8os telika ta royxa toys einai xalia oyte gia to spiti den kanoyn exo xalasi ena soro xrhma stoys vlakes kai royxa den exo den ksero eixa pathei ena kolima me ta paliokinezika argisa na to katalavo alla den peirazi ti na kanoyme telika ti einai kalitera na pairneis ena kalo komati kai na feygis?nai alla emena den moy aresh ayto na girnao mono me mia tsanda spiti.fetos omos ekana kaliteri oikonomia kai exo leftakia gia royxa kai mpai mpai paliokinezos kai telika tha psonizo mono sths ekposhs alla den ksero ti na paro re gamotodemaki88 έγραψε:ειχα απο τις προηγουμενες αλλα μεχρι στιγμης 2-3 κιλακια εχω παρει και δεν φαινομαι ακομα.καλα τζιν δεν βαζω αλλα σορτσακια με λαστιχο(και μπουταρες!!P)μπλουζακια κανονικα και φορεματακια οχι στενα!iouliana έγραψε:ε, αφου εισαι εγκυος τι να παρεις , οταν με το καλο γεννησεις, αληθεια πηρες ρουχα εγκυμοσυνης??
demaki88 έγραψε:εγω θελω να ψωνισω εναν αραπη να μου κανει αερα!!!!!
15 nomizo......nanakaboubou έγραψε:demaki88 έγραψε:εγω θελω να ψωνισω εναν αραπη να μου κανει αερα!!!!!
ποοοοο ιδεαρα ομως.. θα στον νοικιασω
πλακα πλκα αποτε ξεκινανε??
να σου πω δεν ξερω!!κανενα εσωρουχακι να σου πω θα το ηθελα τωρα!nanakaboubou έγραψε:demaki88 έγραψε:εγω θελω να ψωνισω εναν αραπη να μου κανει αερα!!!!!
ποοοοο ιδεαρα ομως.. θα στον νοικιασω
πλακα πλκα αποτε ξεκινανε??
εγω πολυ φτηνα βρησκω κατι μπλουζακια καθημερινα σε ζαρα στρατιβαιρους και τετοια.τζιν αρνουμε να αγορασω τωρα καλα γιατι εχω δεκαδες προ εγκυμοσυνης και λεω θα τα βαλω με το ζορι καποια στιγμη!εχω παρει δηλαδη 3-4 και βολευομαι με αυτα προς το παρον.γενικα ρουχα δεν πολυψωνιζω εγω για μενα γιατι πριν θελησω κατι μου τα παιρνει η πεθερα μου συνηθως!και ευτυχως εχει τελειο γουστο!τα παπουτσια λατρευω!!!!iouliana έγραψε:τωρα να σου παιρνω διαφορα ρουχα διαφορων τιμων, πολυ ακριβα παιρνω μονο παλτο, μπουφαν και παπουτσια, πολυ πολυ φτηνα δεν παιρνω πλεον
kala nai enohte mpoyfan tzin papoytsia enohte kala komatia alla oi mplouzes moy dio 3 exo kales oi alles apo ton kinezo.xali mayro.poy opote thelo kai mployzes kai foystes kai foremata den ta glitono ayta re gamoto ax kai kana psilomeso panteloni poy einai kai sthn moda.entometaksi poli sthn mmoda einai kai ayta foras thn foysta kai vazeis apo mesa thn mployza telia maresei makari na exoyn kales ekptoshs fetos makari.edo sto internet kserei kamia kanena kalo sait me royxa aaaa kai oxi tsoyxtero sait.........iouliana έγραψε:τωρα να σου παιρνω διαφορα ρουχα διαφορων τιμων, πολυ ακριβα παιρνω μονο παλτο, μπουφαν και παπουτσια, πολυ πολυ φτηνα δεν παιρνω πλεον
demaki88 έγραψε:εγω πολυ φτηνα βρησκω κατι μπλουζακια καθημερινα σε ζαρα στρατιβαιρους και τετοια.τζιν αρνουμε να αγορασω τωρα καλα γιατι εχω δεκαδες προ εγκυμοσυνης και λεω θα τα βαλω με το ζορι καποια στιγμη!εχω παρει δηλαδη 3-4 και βολευομαι με αυτα προς το παρον.γενικα ρουχα δεν πολυψωνιζω εγω για μενα γιατι πριν θελησω κατι μου τα παιρνει η πεθερα μου συνηθως!και ευτυχως εχει τελειο γουστο!τα παπουτσια λατρευω!!!!iouliana έγραψε:τωρα να σου παιρνω διαφορα ρουχα διαφορων τιμων, πολυ ακριβα παιρνω μονο παλτο, μπουφαν και παπουτσια, πολυ πολυ φτηνα δεν παιρνω πλεον
anampel έγραψε:kala nai enohte mpoyfan tzin papoytsia enohte kala komatia alla oi mplouzes moy dio 3 exo kales oi alles apo ton kinezo.xali mayro.poy opote thelo kai mployzes kai foystes kai foremata den ta glitono ayta re gamoto ax kai kana psilomeso panteloni poy einai kai sthn moda.entometaksi poli sthn mmoda einai kai ayta foras thn foysta kai vazeis apo mesa thn mployza telia maresei makari na exoyn kales ekptoshs fetos makari.edo sto internet kserei kamia kanena kalo sait me royxa aaaa kai oxi tsoyxtero sait.........iouliana έγραψε:τωρα να σου παιρνω διαφορα ρουχα διαφορων τιμων, πολυ ακριβα παιρνω μονο παλτο, μπουφαν και παπουτσια, πολυ πολυ φτηνα δεν παιρνω πλεον
vre koritsia pame kala sthn epoxh poy zoyne se ena magazi poy peiga tora ton xeimona den thimame poia marka htan eixe ena mpoufan 1200 eyro entaksi kai na doyleva ayto to mpoyfan den to eperna oyte me sferes 2 miniatika einai ayta........iouliana έγραψε:demaki88 έγραψε:εγω πολυ φτηνα βρησκω κατι μπλουζακια καθημερινα σε ζαρα στρατιβαιρους και τετοια.τζιν αρνουμε να αγορασω τωρα καλα γιατι εχω δεκαδες προ εγκυμοσυνης και λεω θα τα βαλω με το ζορι καποια στιγμη!εχω παρει δηλαδη 3-4 και βολευομαι με αυτα προς το παρον.γενικα ρουχα δεν πολυψωνιζω εγω για μενα γιατι πριν θελησω κατι μου τα παιρνει η πεθερα μου συνηθως!και ευτυχως εχει τελειο γουστο!τα παπουτσια λατρευω!!!!iouliana έγραψε:τωρα να σου παιρνω διαφορα ρουχα διαφορων τιμων, πολυ ακριβα παιρνω μονο παλτο, μπουφαν και παπουτσια, πολυ πολυ φτηνα δεν παιρνω πλεον
ναι απο ζαρα και τετοια μαγαζια παω και εγω αλλα ενταξει δεν ειναι και τοσο πια φτηνα, και στον μπερσκα παω αν και εχει μικρα νουμερα γενικα
καλα οι μπλουζες στα κινεζικα ειναι χαλια για χαλια!!!μου κανουν κατι σαν τις μπλουζες τις γιαγιας μου!κανενα φορεματακι καθημερινιο και αν θα βρω!καλυτερα να πας λαικη παρα κινεζικοanampel έγραψε:kala nai enohte mpoyfan tzin papoytsia enohte kala komatia alla oi mplouzes moy dio 3 exo kales oi alles apo ton kinezo.xali mayro.poy opote thelo kai mployzes kai foystes kai foremata den ta glitono ayta re gamoto ax kai kana psilomeso panteloni poy einai kai sthn moda.entometaksi poli sthn mmoda einai kai ayta foras thn foysta kai vazeis apo mesa thn mployza telia maresei makari na exoyn kales ekptoshs fetos makari.edo sto internet kserei kamia kanena kalo sait me royxa aaaa kai oxi tsoyxtero sait.........iouliana έγραψε:τωρα να σου παιρνω διαφορα ρουχα διαφορων τιμων, πολυ ακριβα παιρνω μονο παλτο, μπουφαν και παπουτσια, πολυ πολυ φτηνα δεν παιρνω πλεον
ena etsi kalo sait pantos einai to koketa.gr exei kati kala komatia opoios endiaferete as dei........demaki88 έγραψε:καλα οι μπλουζες στα κινεζικα ειναι χαλια για χαλια!!!μου κανουν κατι σαν τις μπλουζες τις γιαγιας μου!κανενα φορεματακι καθημερινιο και αν θα βρω!καλυτερα να πας λαικη παρα κινεζικοanampel έγραψε:kala nai enohte mpoyfan tzin papoytsia enohte kala komatia alla oi mplouzes moy dio 3 exo kales oi alles apo ton kinezo.xali mayro.poy opote thelo kai mployzes kai foystes kai foremata den ta glitono ayta re gamoto ax kai kana psilomeso panteloni poy einai kai sthn moda.entometaksi poli sthn mmoda einai kai ayta foras thn foysta kai vazeis apo mesa thn mployza telia maresei makari na exoyn kales ekptoshs fetos makari.edo sto internet kserei kamia kanena kalo sait me royxa aaaa kai oxi tsoyxtero sait.........iouliana έγραψε:τωρα να σου παιρνω διαφορα ρουχα διαφορων τιμων, πολυ ακριβα παιρνω μονο παλτο, μπουφαν και παπουτσια, πολυ πολυ φτηνα δεν παιρνω πλεον
iouliana έγραψε:θα ριξω μια ματια και στα δυο σαιτ και μετα θα κανω τη γλυκεια και τη χαριτωμενη στον αντρα μου
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης