1 osoi den to exete dei tha sas xalaso tin nixta Τρι Ιουλ 09, 2013 11:48 am
sofia 23/12/10
Είναι σε καλό δρόμο!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
inka έγραψε:Τι να πεις ρε darsel..εδώ σε απόπειρα αυτοκτονίας που έγινε στο νοσοκομείο που ήμουν ο ψυχίατρος καλεσε την μοναδική συγγενή του ασθενους, την αδερφή του, και ο ασθενης του εκανε μήνυση, για παραβιαση προσωπικών δεδομένων...
dimitra al έγραψε:φρικη...παιδια τι μπορουμε να κανουμε αν καποιο παιδακι δεν περναει καλα με τουσ γονεισ του?το βλεπεισ δηλαδη παραμελημενο και ξερεισ οτι οι γονεισ ειναι οτι να ναι?πως μπορει καποιοσ να επεμβει?καλουμε προνοια?γινομαστε εμεισ γνωστοι που καναμε καταγγελεια?? μπορει καποιοσ να μας ενημερωσει?
maria1984 έγραψε:dimitra al έγραψε:φρικη...παιδια τι μπορουμε να κανουμε αν καποιο παιδακι δεν περναει καλα με τουσ γονεισ του?το βλεπεισ δηλαδη παραμελημενο και ξερεισ οτι οι γονεισ ειναι οτι να ναι?πως μπορει καποιοσ να επεμβει?καλουμε προνοια?γινομαστε εμεισ γνωστοι που καναμε καταγγελεια?? μπορει καποιοσ να μας ενημερωσει?
Υπάρχουν διάφοροι κοινωνικοί φορείς που μπορούμε να ενημερώσουμε σε αυτη την περίπτωση ... Οπως πχ το χαμόγελο του παιδιού απλα πρεπει να γίνει ονομαστικά η καταγγελία ...
darsel έγραψε:inka έγραψε:Τι να πεις ρε darsel..εδώ σε απόπειρα αυτοκτονίας που έγινε στο νοσοκομείο που ήμουν ο ψυχίατρος καλεσε την μοναδική συγγενή του ασθενους, την αδερφή του, και ο ασθενης του εκανε μήνυση, για παραβιαση προσωπικών δεδομένων...
μεγαλη επιτυχια. ο γιατρος δεν ειχε εκδοσει γνωματευση οτι ηταν ανικανος ο ασθενης να χειριστει τις προσωπικες του υποθεσεις ή δεν ηταν τοσο βαρυ το περιστατικο?
Είμαι μαμά! » Είμαι μαμά! » Θέματα για όλες τις ηλικίες!! » osoi den to exete dei tha sas xalaso tin nixta
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης