Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
598 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 598 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

esprit

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
όλα_για_την_τηλεθέαση έγραψε:χερουμε που ξεραιτε που παιφτουν τα τιρανα αλλα εγω ειμαι ρωσσιδα αλλα και αλβανη γιατι η μαμά μου ηταν παλακιδα του Χοτζα και με εκανε.μετα παντρευτηκα εληνα και με λεει οτι ειμε και καλη .Με λέει χερετε και αυτος ποθ μπενω εδω και οι μισες ειναι αλλοδαπεσ και ρωσσοποντιεσ.

Τουλάχιστον κράτα μια γραμμή στο θέατρο του παραλόγου... Εδώ είσαι Αλβανη,ρωσσοποντια με ορθογραφια που βγάζει μάτι και σε άλλο ποστ πεντακάθαρα ελληνικά(με κεφαλαία ως συνήθως)...

maria17

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
esprit έγραψε:
όλα_για_την_τηλεθέαση έγραψε:χερουμε που ξεραιτε που παιφτουν τα τιρανα αλλα εγω ειμαι ρωσσιδα αλλα και αλβανη γιατι η μαμά μου ηταν παλακιδα του Χοτζα και με εκανε.μετα παντρευτηκα εληνα και με λεει οτι ειμε και καλη .Με λέει χερετε και αυτος ποθ μπενω εδω και οι μισες ειναι αλλοδαπεσ και ρωσσοποντιεσ.

Τουλάχιστον κράτα μια γραμμή στο θέατρο του παραλόγου... Εδώ είσαι Αλβανη,ρωσσοποντια με ορθογραφια που βγάζει μάτι και σε άλλο ποστ πεντακάθαρα ελληνικά(με κεφαλαία ως συνήθως)...
Υγρα πιατων, σαμπουαν, αφρολουτρα - αν τα αραιωσω? - Σελίδα 2 654316 
Αυτό εβλεπα κ εγώ τώρα κ ήθελα να το πω!!!!μπράβο στην φαντασία του_της!!!!

halla

halla
H Aλβανίδα που απαντάει είναι η γυναίκα του. Σίγουρα πράγματα.

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
freskia mama έγραψε:ναι αντι για χαρτη κουζινας στα τζαμια και αζαχ μπορεις να βαλεις ρακι και εφημεριδα......................
οταν ειναι να βρασεις κατι βαλε καφτο νερο απο την βρηση σου και ετσι δεν αργη η κατσαρολα να παρει μπροστα.................
ρακι;;καλα διαβαζω;;

mhtsaina

mhtsaina
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εγώ το έχω δοκιμάσει αυτό με την εφημερίδα, αλλά χρησιμοποιώντας ξύδι, όμως δεν έμεινα ευχαριστημένη, άφηνε ίχνη στο τζάμι
Τώρα, αν η ρακή βοηθάει, να τη δοκιμάσουμε.. Μήπως όμως εννοείς, παίρνουμε την εφημερίδα στο χέρι, σφίγγουμε μια ρακή, σκουπίζουμε το παράθυρο, σφίγγουμε άλλη μια ρακή, επιθεωρούμε το αποτέλεσμα, θφίγγοθμ άλμγια ρκακήηη... χικ!;;;; Very Happy 

halla

halla
mhtsaina έγραψε:Εγώ το έχω δοκιμάσει αυτό με την εφημερίδα, αλλά χρησιμοποιώντας ξύδι, όμως δεν έμεινα ευχαριστημένη, άφηνε ίχνη στο τζάμι
Τώρα, αν η ρακή βοηθάει, να τη δοκιμάσουμε.. Μήπως όμως εννοείς, παίρνουμε την εφημερίδα στο χέρι, σφίγγουμε μια ρακή, σκουπίζουμε το παράθυρο, σφίγγουμε άλλη μια ρακή, επιθεωρούμε το αποτέλεσμα, θφίγγοθμ άλμγια ρκακήηη... χικ!;;;; Very Happy 
χαχαχαχαχαχα! καλό!! Πάντως αν το καλοσκεφτείς είναι σκέτο οινόπνευμα η ρακή, οπότε πιστεύω θα τα καθαρίζει καλά τα τζάμια.drunken drunken drunken drunken drunken 

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mhtsaina έγραψε:Εγώ το έχω δοκιμάσει αυτό με την εφημερίδα, αλλά χρησιμοποιώντας ξύδι, όμως δεν έμεινα ευχαριστημένη, άφηνε ίχνη στο τζάμι
δεν βρωμαει ολο το σπιτι με ξυδι;;

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω κοριτσια για το ξεσκονισμα στα επιπλα βαζω σε ενα βαπονιζατερ παλιο απο αζαξ νερο και ενα καπακι απο υγρο γενικης καθαριοτητας(για το πατωμα πιυ ειναι)και ξεσκονιω με αυτο.

esprit

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κι εγω κάνω τα τζάμια με ξύδι για τα άλατα. Δεν μυρίζει μετά από λίγο και επίσης το οτι άφηνε ίχνη μάλλον φταίει η εφημερίδα. Εμένα με αζαξ και μου αφηνε ίχνη. Τα μελάνια από την εφημερίδα φταίνε. Πλέον χρησιμοποιώ χαρτί κουζίνας ή ξεσκονόπανα.

mhtsaina

mhtsaina
demaki88 έγραψε:
δεν βρωμαει ολο το σπιτι με ξυδι;;

Όχι κορίτσι μου, καθόλου, αφού έτσι κι αλλιώς ανοίγω το παράθυρο και μπαίνει αέρας. Α, και αποφεύγω το μπαλσάμικο, βάζω μόνο Τοπ! Very Happy

mhtsaina

mhtsaina
esprit έγραψε:Κι εγω κάνω τα τζάμια με ξύδι για τα άλατα. Δεν μυρίζει μετά από λίγο και επίσης το οτι άφηνε ίχνη μάλλον φταίει η εφημερίδα. Εμένα με αζαξ και μου αφηνε ίχνη. Τα μελάνια από την εφημερίδα φταίνε. Πλέον χρησιμοποιώ χαρτί κουζίνας ή ξεσκονόπανα.

Χμμμ, λες να φταίει αυτό; Αν και πρόσεξα να είναι παλιά η εφημερίδα, τέλος πάντων! Παλιά είχα βρει στα σούπερ μάρκετ ένα απίθανο χαρτί κουζίνας, το οποίο έμοιαζε στην υφή σαν ένα σχετικά αραιό wettex, ήταν απίστευτο και διαρκούσε πάρα πολύ καιρό, τρομερό value for money! Φαίνεται ότι το πήραν είδηση οι εταιρείες και σταμάτησαν να το φέρνουν για να πουλάνε περισσότερο από τα άλλα είδη χαρτιού. Με αυτό έκανα και τα τζάμια και έβγαιναν τέλεια!

Υ.Γ. Μήπως κάποιος να αλλάξει τον τίτλο του θέματος σε "Η Χαρά της Νοικοκυράς"; Very Happy 

IoliAtore

IoliAtore
συγγνώμη, εγώ να ρωτήσω;;; η ρακή δεν είναι απείρως πιο ακριβή από το άζαξ;;;;Shocked 

mhtsaina

mhtsaina
IoliAtore έγραψε:συγγνώμη, εγώ να ρωτήσω;;; η ρακή δεν είναι απείρως πιο ακριβή από το άζαξ;;;;Shocked 

Σου εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη πρωτίστως!
Δευτερευόντως, επί του ερωτήματός σου, όχι αν είσαι Κρητικιά

iouliana

iouliana
εγω κοριτσια τα επιπλα τα κανω με ενα βρεγμενο πανι ή με λιγο υγρο για τα πιατα αν εχουν κατι επανω εκτος σκονης γιατι ειναι λουστραρισμενα και χαλαει το λουστρο με αλλα απορρυπαντικα

με ξυδι κανω τα κρυσταλλα και κανει θαυματα πραγματικα

mhtsaina

mhtsaina
iouliana έγραψε:εγω κοριτσια τα επιπλα τα κανω με ενα βρεγμενο πανι ή με λιγο υγρο για τα πιατα αν εχουν κατι επανω εκτος σκονης γιατι ειναι λουστραρισμενα και χαλαει το λουστρο με αλλα απορρυπαντικα

iouliana, συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά το θυμήθηκα με το ποστ σου. Για έπιπλα που τα έχουμε αμπαλάρει π.χ. για μετακόμιση με κολλητική ταινία, η οποία αφήνει έπειτα ίχνη, λίγο baby oil σε ένα βαμβακάκι, ένα πέρασμα και όλα οκ!

IoliAtore

IoliAtore
mhtsaina ευχαριστώ για τις ευχές, μακάρι!!

όχι, είμαι θεσσαλονικιά και εδώ επάνω κάνει 5-6 ευρώ τα 250ml Smile Smile

IoliAtore

IoliAtore
iouliana έγραψε:εγω κοριτσια τα επιπλα τα κανω με ενα βρεγμενο πανι ή με λιγο υγρο για τα πιατα αν εχουν κατι επανω εκτος σκονης γιατι ειναι λουστραρισμενα και χαλαει το λουστρο με αλλα απορρυπαντικα

εγώ τα κάνω με μικροφίμπρα και ενίοτε με overlay, δεν πιστεύω να τα χαλάει και αυτό;

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια εγω ρακι χρεισιμοπιουσα οσο ειμουνα στην ελλαδα εδω βαζω αζαχ αλλα την εφημεριδα την χρεισιμοποιο ακομα δεν αφηνει υχνος η ρακι μυριζει λιγο αλλα οχι για παρα πο9λυ παρε ενα ψεκαστικο και βαλε ρακι με αλαχιστο νερακι και κανει τα τζαμιι αορατοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο αλλιος ξυδη μεσα σε νερο.......................και οσες μαμαδες φοβαστε για τα παιδακια σας που πηγενουν σχολειο για τις ψυρες ναι για τις ψυρες και παλι ξυδη στο κεφαλι βαζεις στο κεφαλι ξυδη και το αφηνεις 10 λεπτα τυλιγμενο με μεια παιτσετα μετα σε μια αλλη περνεις το χτενακι το ιδικο και δωστου χτενισμα καλο φευγουν ακι οι κονιδες αλλα και οι ψυρες παιθενουν μετα πλενεις καλα το καιφαλι και τελεος

iouliana

iouliana
το overlay δεν το εχω χρησιμοποιησει αλλα μου ειπαν απο τα επιπλαδικα οτι μπορει και να το χαλασεις αν δεν το χρησιμοποιησεις σωστα, αν εχει κατι το επιπλο πχ δαχτυλιες και δε βγαινουν με το νερακι, βαζω λιγο fairy σε ενα σφουγγαρι πιατων το περναω και μετα απο πανω ακολουθωντας την ιδια φορα το ξεπερναω με σφιγμενο βρεγμενο πανι

και εγω τετοια πανακια χρησιμοποιω, με εχουν καταβολεψει

whitemusk

toxotina έγραψε:Ναι αυτο με τον βραστήρα το κανω κ εγω.εξοικονομεις ετσι κ χρημα κ χρονο.επισης κυνηγάω προσφορες στο σουπερ κ τωρα εχω στο ντουλαπι μ 3 αριελ κ 2 μεγαλα μαλακτικα λενορ.ουτως η άλλως δε χαλανε

Ναι δε χαλανε αλλα πιανουν χωρο! Ετσι εκανα και εγω. Κυνηγουσα τις προσφορες και μαζευα απορρυπαντικα ειδικα με αυτα τα κουπονια απο τις "επιθυμιες". Και κατεληξα να εχω πολλα και χρειαζομουν αποθηκη στο τελος!! Παιρνω απορρυπαντικο σε σκονη για τα ρουχα και για να μου τελιωσει κανει ενα χρονο! Και εχω και γω 2-3 κουτια. Μετα καταλαβα οτι προσφορες βγαζουν συνεχεια και ειναι χαζο να γεμιζω το σπιτι με αυτα και να γεμιζω¨"προμηθειες". Και το κοψα.
Βαζω σκονη στο πλυντηριο το μισο απο οσο γραφει στο κουτι και τα ρουχα πλενονται μια χαρα. Και το διαλυω πρωτα σε λιγο καυτο νερο για να λιωσει καλα και να μην αφηνει κοκκους και ασπριλες. Ετσι δεν αγοραζω υγρα απορρυπαντικα ρουχων και εχω μονο ενα απορρυπαντικο για ολα τα ρουχα. Και αποφευγω ετσι τα πολλα μπουκαλια στο μπανιο.

whitemusk

Εγω φοβαμαι να τα σαπουνιζω τα επιπλα γιατι μου τυχε μερικες φορες να μου ξεβαψουν!! Το ιδιο επαθα και οταν δοκιμασα με αζαξ να τα καθαρισω.

iouliana

iouliana
whitemusk έγραψε:Εγω φοβαμαι να τα σαπουνιζω τα επιπλα γιατι μου τυχε μερικες φορες να μου ξεβαψουν!!  Το ιδιο επαθα και οταν δοκιμασα με αζαξ να τα καθαρισω.

δε σαπουνιζω τοπικα να εχει κατι και οχι τριψιμο απλα πιεζω το σφουγγαρι

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα κοριτσια!Δεν ξερω για τα σαμπουαν κτλ κτλ αλλα και εγω οσον αφορα το υγρο πιατων βαζω σε ενα μπολακι νερο και αρκετο φαρμακο,αλλιως παλιοτερα μου τελειωνε παρα πολυ γρηγορα οταν εβαζα καθε τρεις και λιγο στο σφουγγαρι!Οσον αφορα τα ξυλινα επιπλα βαζω σε ενα βαποριζατερ νερο και το φαρμακο(pronto) για τις ξυλινες επιφανειες και βουαλα!Αυτο που λετε με τις εφημεριδες το εφτιαχνα και εγω παλιοτερα αλλα με νευριαζε γιατι λερωνε τα κουφωματα,τωρα χρησιμοποιω αυτα τα ειδικα πανακια με ξυδι η με αζαξ!Γενικα προσπαθω να αποφευγω τα πολυ βαρια καθαριστικα,στα περισσοτερα πραγματα χρησιμοποιω ξυδι,ειναι θαυματουργο!!!Σιγουρα πολυ καλυτερο απο αλλα καθαριστικα που χαλανε την υγεια την δικη μας και των παιδιων μας!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις