26 Απ: Μετά από πόσες προσπάθειες μείνατε έγκυος;; Δευ Ιουλ 15, 2013 12:14 pm
bebe@
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
[quote="darsel"]
καληπερα κοριτσακι μου!
δεν διαφωνω ομως δεν μου λεει και κατι αυτο. δεν μπορει καποιος να προγραμματισει την ζωη του συμφωνα με την εξαιρεση οποτε παμε συμφωνα με τον κανονα![/quo
Ούτε και εγώ διαφωνώ καλά κάνεις και το ψάχνεις, και εγώ το ίδιο θα κάνω.. Απλά πραγματικά πιστευω οτι το ψυχολογικό κομμάτι παίζει μεγάλο ρόλο.. και αυτό το λέω και για μένα γιατι έχω ήδη ανχωθεί παρα πολύ και δεν κάνει καλό..
bebe@ έγραψε:darsel έγραψε:ειμαστε στους 9 μηνες αισιως αλλα ευτυχως μας εκοψε και καναμε εξετασεις γιατι ακομα θα ψαχνομασταν. εγω δεν πιστευω αυτα που λενε οι γιατροι "περιμενετε κανενα χρονο και ψαχτειτε μετα". καλυτερα νωρις για να μην χανεται πολυτιμος χρονος.
τωρα μπαινουμε σε αλλα μονοπατια αλλα τουλαχιστον δεν παμε στα τυφλα.
Darsel καλησπέρα,
εμεις με τον άντρα μου 6ος μήνας και ακόμα προσπαθουμε, χωρις κάποιο εμφανές πρόβλημα..αν παει έτσι μεχρι τελος Σεπτέμβρη θα ψαχτούμε και εμεις..
Πάντως έχω περίπτωση φίλης κολλητης, η οποια προσπαθουσε 2 χρονια και τίποτα , και ενω ετοιμάζονταν για εξωσωματική είπαν να πάρουν και μια ακόμα γνώμη και τελικά ο άλλος γιατρος τους είπε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, χαλάρώστε και η κοπέλα έμεινε έγκυος τον ίδιο κιόλας μήνα!! και τώρα έχει τρεια παιδιά!!
καληπερα κοριτσακι μου!
δεν διαφωνω ομως δεν μου λεει και κατι αυτο. δεν μπορει καποιος να προγραμματισει την ζωη του συμφωνα με την εξαιρεση οποτε παμε συμφωνα με τον κανονα![/quo
Ούτε και εγώ διαφωνώ καλά κάνεις και το ψάχνεις, και εγώ το ίδιο θα κάνω.. Απλά πραγματικά πιστευω οτι το ψυχολογικό κομμάτι παίζει μεγάλο ρόλο.. και αυτό το λέω και για μένα γιατι έχω ήδη ανχωθεί παρα πολύ και δεν κάνει καλό..