301 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.22 Δευ Ιουλ 15, 2013 8:25 am
natasathess
Πρωταγωνιστής!!
klaramaria έγραψε:Kala eimai natasoyla!
Τι κάνει ο μπέμπης σου; αύριο έχετε γιατρό;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
klaramaria έγραψε:Kala eimai natasoyla!
natasathess έγραψε:klaramaria έγραψε:Kala eimai natasoyla!
Τι κάνει ο μπέμπης σου; αύριο έχετε γιατρό;
klaramaria έγραψε:Αχ κορίτσια δε θέλω να γίνομαι ενοχλητική επειδη τα έχετε πει τόσες πολλές φορές αλλα δε τα έχω συγκρατήσει και τώρα άντε να τα ψάχνω..μπορει κάποια να μου πει τι πρεπει να περιέχει η βαλίτσα για το νοσοκομείο σε γενικές γραμμές; Σε δημόσιο θα πάμε οπότε δε δίνουν τίποτα απο το νοσοκομείο.
Δημητρούλα τέλεια τα νεα σας!!
klaramaria έγραψε:Αχ κορίτσια δε θέλω να γίνομαι ενοχλητική επειδη τα έχετε πει τόσες πολλές φορές αλλα δε τα έχω συγκρατήσει και τώρα άντε να τα ψάχνω..μπορει κάποια να μου πει τι πρεπει να περιέχει η βαλίτσα για το νοσοκομείο σε γενικές γραμμές; Σε δημόσιο θα πάμε οπότε δε δίνουν τίποτα απο το νοσοκομείο.
Δημητρούλα τέλεια τα νεα σας!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την klaramaria στις Δευ Ιουλ 15, 2013 9:39 am, 1 φορά
natasathess έγραψε:Τζωρτζίνα μου, δεν το πιασα! πώς μετακινείται, δηλαδή; εμάς είναι ξεχωριστά πλυντήριο και στεγνωτήριο, το ένα πάνω στο άλλο, οπότε και να θέλει δεν μπορεί να πάει πουθενά!
Πέλυ μου, μη στεναχωριέσαι! Σημασία έχει ότι το μωρό είναι καλά και παίρνει βάρος! Όσο για την ημερομηνία, θα δείξει..! Τώρα, για τις εξετάσεις, δε σου είπε τίποτα ο γιατρός; πόσο πρέπει να είναι το ζάχαρο στα ούρα; για την πίεση τι σου είπε;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης