601 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.22 Τρι Ιουλ 16, 2013 9:19 am
miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Μου φαινεται πιο δραστικο αυτο Νατασα απ το περπατημα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Alexandra23 έγραψε:πως τις κανετε τις πατατες κοριτσια?
elisa87 έγραψε:Πρεπει να εχουν κ πολυ λιγοτερες θερμιδες!!
elisa87 έγραψε:Και σε ποση ωρα ειναι ετοιμες?
nats έγραψε:Oυφ το αυτί μου έχει γίνει ένα με το τηλέφωνο, τα νέα διαδόθηκαν, παίρνουν φίλοι κ γνωστοί, προσπαθούμε να συνεννοηθούμε κ με το σόι κ γενικά χαμός..
Θα σας αφήσω αγάπες μου, ήρθε η φίλη μου η κομμώτρια να με φτιάξει λίγο για να με δει αύριο όμορφη η κόρη μου
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την θετική ενέργεια, με την πρώτη ευκαιρία θα σας ενημερώσω για το πώς είμαι εγώ κ το μπεμπίνι μου!
Αύριο είναι της Αγίας Μαρίνας, ελπίζω με την χάρη Της όλα να πάνε τέλεια!
Να προσέχετε τους εαυτούς σας κ τα μωράκια σας.
Να ξεκουράζεστε κ να μην αγχώνεστε για τίποτα!
Φεύγω λοιπόν σαν Μπαμπούσκα, θα επιστρέψω με την καρδιά μου να χτυπάει πλέον έξω από το σώμα μου.... Θα χτυπάει στο μικροσκοπικό κορμάκι της μπεμπούλας μου....
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!
natasathess έγραψε:Αντί να τις τηγανίσω, τις βάζω στο φούρνο, σε αντικολλητικό χαρτί, με αλάτι, ρίγανη και λίγο λαδάκι. Ανακατεύω, τις βάζω μέχρι να ψηθούν και γίνονται σαν τηγανιτές στη γεύση!
στον αερα???α τελεια!κ αργουν να γινουν?Pely έγραψε:Σημαντικό: στον αέρα τις ψήνεις!!!! Κορίτσια δεν καταλαβαίνεις διαφορά!!!!!!
nats έγραψε:Oυφ το αυτί μου έχει γίνει ένα με το τηλέφωνο, τα νέα διαδόθηκαν, παίρνουν φίλοι κ γνωστοί, προσπαθούμε να συνεννοηθούμε κ με το σόι κ γενικά χαμός..
Θα σας αφήσω αγάπες μου, ήρθε η φίλη μου η κομμώτρια να με φτιάξει λίγο για να με δει αύριο όμορφη η κόρη μου
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την θετική ενέργεια, με την πρώτη ευκαιρία θα σας ενημερώσω για το πώς είμαι εγώ κ το μπεμπίνι μου!
Αύριο είναι της Αγίας Μαρίνας, ελπίζω με την χάρη Της όλα να πάνε τέλεια!
Να προσέχετε τους εαυτούς σας κ τα μωράκια σας.
Να ξεκουράζεστε κ να μην αγχώνεστε για τίποτα!
Φεύγω λοιπόν σαν Μπαμπούσκα, θα επιστρέψω με την καρδιά μου να χτυπάει πλέον έξω από το σώμα μου.... Θα χτυπάει στο μικροσκοπικό κορμάκι της μπεμπούλας μου....
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης