26 Απ: Τι θα θέλατε από ένα παιδότοπο - πάρκο αναψυχής? Τρι Ιουλ 16, 2013 10:52 am
litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Γιουλη ο παιδοτοπος στο αβενιου ειναι καλο παραδειγμα για το τι να ΜΗΝ κανεις εσυ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
λυπάμαι που στο λέω αλλά ένας τέτοιος χώρος μεόλα αυτά που σκέφτεσαι να ΄βαλεις συν μερικά παο αυτά που σου προτείναμε εμείς και χωρίς κερματοφάγους οχι με 3-4 ευρώ δεν συντηρείται αλλάουτε με 10. κακά τα ψέμματα ολες σαν μαμάδες ξέρουμε πολύ καλά το καλό των παιδιών μας αλλά το εμπορικό κομμάτι δεν έιναι έτσι. Σκέψου μόνο οτι τα διστήματα χωρις δουλειά θα έιναι πολύ με΄γαλα. Πρωινά καθημερινής, καλοκαίρια ........giouli73 έγραψε:πω.. πω.. κορίτσια ευχαριστώ που απαντήσατε.
Λιτσάκι τι κάνεις? Ναι σοβαρά το σκέφτομαι κι έχω αρχίσει το ψάξιμο για κάτι πρωτότυπο. Ελπίζω να το βρω τελικά.
Η αλήθεια ότι κι εμένα μου αρέσουν οι πλατείες κλπ, αλλά τουλάχιστον για εμένα που έχω 2 παιδιά 5 και 3 και τα δύο ζωηρά και ειδικά ο μεγάλος, δεν είναι η καλύτερη λύση. Γιατί τον μεγάλο τον κυνηγάω συνέχεια φοβάμαι κάθε τρεις και λίγο μην μου φύγει εκτός πλατείας στον δρόμο. Οπότε ένας παιδότοπος είναι το μόνο μέρος που πραγματικά ξεκουράζομαι αλλά και τα παιδιά χαίρονται. Κορίτσια τον τελευταίο μήνα που ψάχνομαι ένας τέτοιος χώρος ζει άνετε με 3-4 ευρώ και πολλές μα πολλές προσφορές. Ούτε εμένα μου αρέσουν όλα αυτά τα πλαστικά που είναι μέσα στη μπίχλα συνήθως. Για τους κερματοδέκτες ούτε συζήτηση συμφωνών. Δεν μας σέβονται καθόλου κι εκεί που πας με τα παιδιά να χαρούν στο τέλος τσακώνεσαι γιατί σου ζητάνε συνέχεια λεφτά για εκεί. Ευχαριστώ πολύ βρήκα και νέες ιδέες.
POLINA27 έγραψε:συμφνωνω σε οτι ειπαν τα κοριτσια και απλά θα προσθεσω το εξης να μην καπνίζουν!!! (κοριτσια που καπνιζετε σορρυ )
πολυ σωστο αυτο με το καπνισμα εμας στη κυπρο απαγορευετε παντου και δεν το επιτρεπουν κιολας οι ιδιοκτητες. στη κυπρο ειναι κοκκινοσκουφιτσα !!!!κοκκινοσκουφιτσα έγραψε:Συμφωνώ με τις περισσότερες ιδέες που σου έδωσαν οι κοπέλλες περισσότερο για μένα όμως μετράνε οι άνθρωποι που θα προσέχουν τα παιδάκια ....δυστυχώς τα περισσότερα κορίτσια που βάζουν δεν δουλεύουν σωστά...πρέπει & εμεις να έχουμε το μυαλό μας. Για το κάπνισμα δεν το συζητώ. Αμα οι ίδιοι οι γονείς δεν σκέφτονται τα παιδιά τους πρώτα-πρώτα θα σκεφτούν τους υπόλοιπους......πόσες φορές έχω τσακωθεί για αυτό το λόγο ......Ποιος είναι αυτός ο καταπληκτικός παιδότοπος που κάνουν & τόσες δραστηριότητες? georgia78 ? φαίνεται ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ. Σε πολλά πράγματα η Κύπρος είναι πιο μπροστά από εμας. Καποια στιγμή θα ήθελα να έλθω, γιατί έχουμε συγγενείς κάτω.... απο την μεριά των πεθερικών μου, αλλά είναι όλοι άνω των 75 & βαριέμαι θανάσιμα τα σόγια & την φιλοξενία....georgia78 έγραψε:πολυ σωστο αυτο με το καπνισμα εμας στη κυπρο απαγορευετε παντου και δεν το επιτρεπουν κιολας οι ιδιοκτητες. στη κυπρο ειναι κοκκινοσκουφιτσα !!!!κοκκινοσκουφιτσα έγραψε:Συμφωνώ με τις περισσότερες ιδέες που σου έδωσαν οι κοπέλλες περισσότερο για μένα όμως μετράνε οι άνθρωποι που θα προσέχουν τα παιδάκια ....δυστυχώς τα περισσότερα κορίτσια που βάζουν δεν δουλεύουν σωστά...πρέπει & εμεις να έχουμε το μυαλό μας. Για το κάπνισμα δεν το συζητώ. Αμα οι ίδιοι οι γονείς δεν σκέφτονται τα παιδιά τους πρώτα-πρώτα θα σκεφτούν τους υπόλοιπους......πόσες φορές έχω τσακωθεί για αυτό το λόγο ......Ποιος είναι αυτός ο καταπληκτικός παιδότοπος που κάνουν & τόσες δραστηριότητες? georgia78 ? φαίνεται ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!
χαχα μην το λες σε πολλα αλλα ειμαστε πισω θεατρα για παιδακια π.χ δυσκολα βρησκεις κατι καλο.να ρθεις ειναι ωραια αν μπορεις να γυρισεις το νησι. το καλοκαιρακι ειναι μονο για θαλασσα και βουνο δεν αντεχετε τοση ζεστη[φετος μας λυπηθηκε και δεν βγηκε πανω απο 40 η θερμοκρασια].την ανοιξη ειναι πολυ ωραια που ειναι ολα πρασινακοκκινοσκουφιτσα έγραψε:Σε ευχαριστώ πολύ. Σε πολλά πράγματα η Κύπρος είναι πιο μπροστά από εμας. Καποια στιγμή θα ήθελα να έλθω, γιατί έχουμε συγγενείς κάτω.... απο την μεριά των πεθερικών μου, αλλά είναι όλοι άνω των 75 & βαριέμαι θανάσιμα τα σόγια & την φιλοξενία....georgia78 έγραψε:πολυ σωστο αυτο με το καπνισμα εμας στη κυπρο απαγορευετε παντου και δεν το επιτρεπουν κιολας οι ιδιοκτητες. στη κυπρο ειναι κοκκινοσκουφιτσα !!!!κοκκινοσκουφιτσα έγραψε:Συμφωνώ με τις περισσότερες ιδέες που σου έδωσαν οι κοπέλλες περισσότερο για μένα όμως μετράνε οι άνθρωποι που θα προσέχουν τα παιδάκια ....δυστυχώς τα περισσότερα κορίτσια που βάζουν δεν δουλεύουν σωστά...πρέπει & εμεις να έχουμε το μυαλό μας. Για το κάπνισμα δεν το συζητώ. Αμα οι ίδιοι οι γονείς δεν σκέφτονται τα παιδιά τους πρώτα-πρώτα θα σκεφτούν τους υπόλοιπους......πόσες φορές έχω τσακωθεί για αυτό το λόγο ......Ποιος είναι αυτός ο καταπληκτικός παιδότοπος που κάνουν & τόσες δραστηριότητες? georgia78 ? φαίνεται ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!
Ευχαριστώ θα το έχω υπ'όψην μου..georgia78 έγραψε:χαχα μην το λες σε πολλα αλλα ειμαστε πισω θεατρα για παιδακια π.χ δυσκολα βρησκεις κατι καλο.να ρθεις ειναι ωραια αν μπορεις να γυρισεις το νησι. το καλοκαιρακι ειναι μονο για θαλασσα και βουνο δεν αντεχετε τοση ζεστη[φετος μας λυπηθηκε και δεν βγηκε πανω απο 40 η θερμοκρασια].την ανοιξη ειναι πολυ ωραια που ειναι ολα πρασινακοκκινοσκουφιτσα έγραψε:Σε ευχαριστώ πολύ. Σε πολλά πράγματα η Κύπρος είναι πιο μπροστά από εμας. Καποια στιγμή θα ήθελα να έλθω, γιατί έχουμε συγγενείς κάτω.... απο την μεριά των πεθερικών μου, αλλά είναι όλοι άνω των 75 & βαριέμαι θανάσιμα τα σόγια & την φιλοξενία....georgia78 έγραψε:πολυ σωστο αυτο με το καπνισμα εμας στη κυπρο απαγορευετε παντου και δεν το επιτρεπουν κιολας οι ιδιοκτητες. στη κυπρο ειναι κοκκινοσκουφιτσα !!!!κοκκινοσκουφιτσα έγραψε:Συμφωνώ με τις περισσότερες ιδέες που σου έδωσαν οι κοπέλλες περισσότερο για μένα όμως μετράνε οι άνθρωποι που θα προσέχουν τα παιδάκια ....δυστυχώς τα περισσότερα κορίτσια που βάζουν δεν δουλεύουν σωστά...πρέπει & εμεις να έχουμε το μυαλό μας. Για το κάπνισμα δεν το συζητώ. Αμα οι ίδιοι οι γονείς δεν σκέφτονται τα παιδιά τους πρώτα-πρώτα θα σκεφτούν τους υπόλοιπους......πόσες φορές έχω τσακωθεί για αυτό το λόγο ......Ποιος είναι αυτός ο καταπληκτικός παιδότοπος που κάνουν & τόσες δραστηριότητες? georgia78 ? φαίνεται ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Ελεύθερος χρόνος » Τι θα θέλατε από ένα παιδότοπο - πάρκο αναψυχής?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης