Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
670 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 670 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιουλη ο παιδοτοπος στο αβενιου ειναι καλο παραδειγμα για το τι να ΜΗΝ κανεις εσυ Very Happy 

margdimitra

margdimitra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Και στο Athens heart.

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giouli73 έγραψε:πω.. πω.. κορίτσια ευχαριστώ που απαντήσατε.
Λιτσάκι τι κάνεις? Ναι σοβαρά το σκέφτομαι κι έχω αρχίσει το ψάξιμο για κάτι πρωτότυπο. Ελπίζω να το βρω τελικά.

Η αλήθεια ότι κι εμένα μου αρέσουν οι πλατείες κλπ, αλλά τουλάχιστον για εμένα που έχω 2 παιδιά 5 και 3 και τα δύο ζωηρά και ειδικά ο μεγάλος, δεν είναι η καλύτερη λύση. Γιατί τον μεγάλο τον κυνηγάω συνέχεια φοβάμαι κάθε τρεις και λίγο μην μου φύγει εκτός πλατείας στον δρόμο. Οπότε ένας παιδότοπος είναι το μόνο μέρος που πραγματικά ξεκουράζομαι αλλά και τα παιδιά χαίρονται. Κορίτσια τον τελευταίο μήνα που ψάχνομαι ένας τέτοιος χώρος ζει άνετε με 3-4 ευρώ και πολλές μα πολλές προσφορές. Ούτε εμένα μου αρέσουν όλα αυτά τα πλαστικά που είναι μέσα στη μπίχλα συνήθως. Για τους κερματοδέκτες ούτε συζήτηση συμφωνών. Δεν μας σέβονται καθόλου κι εκεί που πας με τα παιδιά να χαρούν στο τέλος τσακώνεσαι γιατί σου ζητάνε συνέχεια λεφτά για εκεί.  Ευχαριστώ πολύ βρήκα και νέες ιδέες.
λυπάμαι που στο λέω αλλά ένας τέτοιος χώρος μεόλα αυτά που σκέφτεσαι να ΄βαλεις συν μερικά παο αυτά που σου προτείναμε εμείς και χωρίς κερματοφάγους οχι με 3-4 ευρώ δεν συντηρείται αλλάουτε με 10. κακά τα ψέμματα ολες σαν μαμάδες ξέρουμε πολύ καλά το καλό των παιδιών μας αλλά το εμπορικό κομμάτι δεν έιναι έτσι. Σκέψου μόνο οτι τα διστήματα χωρις δουλειά θα έιναι πολύ με΄γαλα. Πρωινά καθημερινής, καλοκαίρια ........
Απο έξοδα? Ενοικιο. το ενοικιο σου αν θες να εισαι ανθηρός θα πρέπει να το β΄γαζεις σε 3 ημέρες απο το καθαρό σου κέρδος. Ψαξτο πολύ καλά. Δεν είναι τοσο ροζ τα πράγματα.

zini

zini
Συμφωνω με την απο πανω Laughing Θα μπορουσε να συντηριθει ισως αν ευρισκες καποιον χωρηγο που θα εκανε διαφημιση στο προιον του (καποιος χημος η αναψυκτικο) αλλα χωρις χωρηγο με τοσο μικρο ποσο αποκλειεται να μπορεσεις να συντηρισεις την επιχειρηση ποσο μαλλον να βγαλεις κερδος.

kateuro

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ευχομαι να μπορεσεις να φτιαξεις αυτο που θελεις αλλα μου κανει εντυπωση που δεν υπαρχει κατι τετοιο με ολα οσα εγραψες στην αθηνα...εστω και σε καποια συγκεκριμενη περιοχη...οσες ειναι απο θεσσαλονικη σιγουρα ξερουν τον ποιομεγαλο παιδοτοπο στο cosmos.Ονομαζεται ΠΑΙΖΩΤΟΠΟΣ και εχει ολα οσα θελεις να κανεις...δεν ξερω αν εχει σαιτ αλλα μπορεις να ψαξεις να παρεις ιδεες αποκει..

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Υπαρχουν καποιοι καλοι χωροι στην Αθηνα, και παντα υπαρχει χωρος για περισσοτερους.Ειμαστε τοσοι πολλοι ανθρωποι εδω που υπαρχει κοινο για διαφορετικες ιδεες.
Δεν απορριπτει την ποιοτητα ευκολα κανεις, ιδιως αυτη την περιοδο θα σκεφτει καλα καποιος που θα δωσει το 5ευρω , ισως θα προτιμησει εναν ποιοτικο χωρο απο εναν οτι-να-ναι, αναλογα με τα κριτηρια του καθενος βεβαια.

Και ποιοτητα δεν ειναι μονο να εχει π.χ. plan toys παιχνιδια ο παιδοτοπος...οσο το να εχει ειδικευμενο προσωπικο για να μπορει να απασχολησει σωστα τα παιδια.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
POLINA27 έγραψε:συμφνωνω σε οτι ειπαν τα κοριτσια και απλά θα προσθεσω το εξης να μην καπνίζουν!!! (κοριτσια που καπνιζετε σορρυ Embarassed )
Wink 

Το σωστο, το πολυ σωστο ειναι να μην επιτρεπεται καθολου το καπνισμα σε χωρους για παιδια. Εμενα δεν θα με βολευε βεβαια γιατι 2-3 τσιγαρα την μερα θα τα κανω και αν παω στον παιδοτοπο θα κατσω στον κηπο να πιω τον καφε μου και θα θελω να καπνισω.

33Τι θα θέλατε από ένα παιδότοπο - πάρκο αναψυχής? - Σελίδα 2 Empty Ιδεες για παιδοτοπο Παρ Ιουλ 19, 2013 7:02 am

κοκκινοσκουφιτσα

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Συμφωνώ με τις περισσότερες ιδέες που σου έδωσαν οι κοπέλλες περισσότερο για μένα όμως μετράνε οι άνθρωποι που θα προσέχουν τα παιδάκια ....δυστυχώς τα περισσότερα κορίτσια που βάζουν δεν δουλεύουν σωστά...πρέπει & εμεις να έχουμε το μυαλό μας. Για το κάπνισμα δεν το συζητώ. Αμα οι ίδιοι οι γονείς δεν σκέφτονται τα παιδιά τους πρώτα-πρώτα θα σκεφτούν τους υπόλοιπους......πόσες φορές έχω τσακωθεί για αυτό το λόγο ......Ποιος είναι αυτός ο καταπληκτικός παιδότοπος που κάνουν & τόσες δραστηριότητες? georgia78 ? φαίνεται ΤΕΛΕΙΟΣ!!!! Wink  Razz 

georgia78

georgia78
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοκκινοσκουφιτσα έγραψε:Συμφωνώ με τις περισσότερες ιδέες που σου έδωσαν οι κοπέλλες περισσότερο για μένα όμως μετράνε οι άνθρωποι που θα προσέχουν τα παιδάκια ....δυστυχώς τα περισσότερα κορίτσια που βάζουν δεν δουλεύουν σωστά...πρέπει & εμεις να έχουμε το μυαλό μας. Για το κάπνισμα δεν το συζητώ. Αμα οι ίδιοι οι γονείς δεν σκέφτονται τα παιδιά τους πρώτα-πρώτα θα σκεφτούν τους υπόλοιπους......πόσες φορές έχω τσακωθεί για αυτό το λόγο ......Ποιος είναι αυτός ο καταπληκτικός παιδότοπος που κάνουν & τόσες δραστηριότητες? georgia78 ? φαίνεται ΤΕΛΕΙΟΣ!!!! Wink  Razz 
πολυ σωστο αυτο με το καπνισμα εμας στη κυπρο απαγορευετε παντου και δεν το επιτρεπουν κιολας οι ιδιοκτητες. στη κυπρο ειναι κοκκινοσκουφιτσα !!!!

κοκκινοσκουφιτσα

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
georgia78 έγραψε:
κοκκινοσκουφιτσα έγραψε:Συμφωνώ με τις περισσότερες ιδέες που σου έδωσαν οι κοπέλλες περισσότερο για μένα όμως μετράνε οι άνθρωποι που θα προσέχουν τα παιδάκια ....δυστυχώς τα περισσότερα κορίτσια που βάζουν δεν δουλεύουν σωστά...πρέπει & εμεις να έχουμε το μυαλό μας. Για το κάπνισμα δεν το συζητώ. Αμα οι ίδιοι οι γονείς δεν σκέφτονται τα παιδιά τους πρώτα-πρώτα θα σκεφτούν τους υπόλοιπους......πόσες φορές έχω τσακωθεί για αυτό το λόγο ......Ποιος είναι αυτός ο καταπληκτικός παιδότοπος που κάνουν & τόσες δραστηριότητες? georgia78 ? φαίνεται ΤΕΛΕΙΟΣ!!!! Wink  Razz 
πολυ σωστο αυτο με το καπνισμα εμας στη κυπρο απαγορευετε παντου και δεν το επιτρεπουν κιολας οι ιδιοκτητες. στη κυπρο ειναι κοκκινοσκουφιτσα !!!!
Σε ευχαριστώ πολύ. Σε πολλά πράγματα η Κύπρος είναι πιο μπροστά από εμας. Καποια στιγμή θα ήθελα να έλθω, γιατί έχουμε συγγενείς κάτω.... απο την μεριά των πεθερικών μου, αλλά είναι όλοι άνω των 75 & βαριέμαι θανάσιμα τα σόγια & την φιλοξενία....

georgia78

georgia78
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοκκινοσκουφιτσα έγραψε:
georgia78 έγραψε:
Σε ευχαριστώ πολύ. Σε πολλά πράγματα η Κύπρος είναι πιο μπροστά από εμας. Καποια στιγμή θα ήθελα να έλθω, γιατί έχουμε συγγενείς κάτω.... απο την μεριά των πεθερικών μου, αλλά είναι όλοι άνω των 75 & βαριέμαι θανάσιμα τα σόγια & την φιλοξενία....
χαχα μην το λες σε πολλα αλλα ειμαστε πισω θεατρα για παιδακια π.χ δυσκολα βρησκεις κατι καλο.να ρθεις ειναι ωραια αν μπορεις να γυρισεις το νησι. το καλοκαιρακι ειναι μονο για θαλασσα και βουνο δεν αντεχετε τοση ζεστη[φετος μας λυπηθηκε και δεν βγηκε πανω απο 40 η θερμοκρασια].την ανοιξη ειναι πολυ ωραια που ειναι ολα πρασινα

κοκκινοσκουφιτσα

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
georgia78 έγραψε:
κοκκινοσκουφιτσα έγραψε:
georgia78 έγραψε:
χαχα μην το λες σε πολλα αλλα ειμαστε πισω θεατρα για παιδακια π.χ δυσκολα βρησκεις κατι καλο.να ρθεις ειναι ωραια αν μπορεις να γυρισεις το νησι. το καλοκαιρακι ειναι μονο για θαλασσα και βουνο δεν αντεχετε τοση ζεστη[φετος μας λυπηθηκε και δεν βγηκε πανω απο 40 η θερμοκρασια].την ανοιξη ειναι πολυ ωραια που ειναι ολα πρασινα
Ευχαριστώ θα το έχω υπ'όψην μου..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις