1 δηλωση γεννησης στο δημο Τετ Ιουλ 17, 2013 10:34 am
PINAKIII
Πανταχού παρούσα!
Δήλωση Γέννησης
1.Αίτηση.
2.Αστυνομική ταυτότητα / διαβατήριο / άδεια παραμονής
3.Πιστοποιητικό κλινικής ή νοσοκομείου (γιατρού/ μαίας /μαιευτή)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
α.Η δήλωση πρέπει να γίνει σε διάστημα 10 ημερών από τον τοκετό.
β.Αν η δήλωση γίνει καθυστερημένα έως 90 ημέρες, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 5 Ευρώ σε παράβολο (ονομαστική αξία), ενώ αν γίνει αργότερα από το διάστημα 15 Ευρώ σε παράβολο (ονομαστική αξία).
πειτε με χαζη αλλα θελω να μου εξηγησετε το παραπανω.απευθυνεται στο δημο καλλιθεας αττικης.
δεν εχω δηλωση το παιδι στη μεριδα μας ειναι 16 μηνων και θελω να βγαλω πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης ετσι ωστε να του βγαλω αμκα.
εννοει να εχω δηλωσει τη γεννηση του σε ληξιαρχειο γενικα?
το δηλωσε το μαιευτηριο εχω κ ληξιαρχικη πραξη γεννησης απο το δημο αμαρουσιου αφου γεννησα μητερα.
το ρωταω γιατι λεει για παραβολα καθυστερημενης δηλωσης.
ισως υπαρχει κ καποια κοπελα που να εργαζεται σε δημο η να ξερει.
αυτη η βεβαιαωση μαιευτηρα τι ειναι???εγω τη ληξιαρχ.πραξη εχω!
επισης αν καποια κοπελα το εχει κανει κ θυμαται θα τα κρατησουν αυτα τα χαρτια η θα τα δουν απλα?γιατι οκ με τη ληξιαρχικη εχω 2 αλλα για να δηλωσω βαφτιση πρεπει το χατι του παπα να το βγαλω φωτο τυπια κ να το επικυρωσω για να το δωσω????
1.Αίτηση.
2.Αστυνομική ταυτότητα / διαβατήριο / άδεια παραμονής
3.Πιστοποιητικό κλινικής ή νοσοκομείου (γιατρού/ μαίας /μαιευτή)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
α.Η δήλωση πρέπει να γίνει σε διάστημα 10 ημερών από τον τοκετό.
β.Αν η δήλωση γίνει καθυστερημένα έως 90 ημέρες, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 5 Ευρώ σε παράβολο (ονομαστική αξία), ενώ αν γίνει αργότερα από το διάστημα 15 Ευρώ σε παράβολο (ονομαστική αξία).
πειτε με χαζη αλλα θελω να μου εξηγησετε το παραπανω.απευθυνεται στο δημο καλλιθεας αττικης.
δεν εχω δηλωση το παιδι στη μεριδα μας ειναι 16 μηνων και θελω να βγαλω πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης ετσι ωστε να του βγαλω αμκα.
εννοει να εχω δηλωσει τη γεννηση του σε ληξιαρχειο γενικα?
το δηλωσε το μαιευτηριο εχω κ ληξιαρχικη πραξη γεννησης απο το δημο αμαρουσιου αφου γεννησα μητερα.
το ρωταω γιατι λεει για παραβολα καθυστερημενης δηλωσης.
ισως υπαρχει κ καποια κοπελα που να εργαζεται σε δημο η να ξερει.
αυτη η βεβαιαωση μαιευτηρα τι ειναι???εγω τη ληξιαρχ.πραξη εχω!
επισης αν καποια κοπελα το εχει κανει κ θυμαται θα τα κρατησουν αυτα τα χαρτια η θα τα δουν απλα?γιατι οκ με τη ληξιαρχικη εχω 2 αλλα για να δηλωσω βαφτιση πρεπει το χατι του παπα να το βγαλω φωτο τυπια κ να το επικυρωσω για να το δωσω????