Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
625 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 625 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 41]

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλά είναι η σκατούλα μου! Νομίζω έχει αρχίσει τα τεντώματα πάλι Razz 

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι ακριβως Ελιζα,δεχομαι παραγγελιες,βγαζουμε σχεδιο με την πελατισσα και συμφωνα με τα μετρα το φτιαχνω.Βεβαια κανουμε και προβα..
Το τι φορεματα απ το κοκκινο χαλι εχω φτιαξει.Τωρα τελευταια ξετρελαθηκαν ολες με αυτο το φορεμα και ηρθαν να το φτιαξουνhttp://www.topeiraxtiri.gr/2013/06/d-nomikoy-i-toumpano-emfanisi-tis-sti-baptisi-tis-mikris-margko-xroysala.html
Γεια σου Γιουλακι και Νατασα!Ηρεμησατε εκει Γιουλη ε?

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι εμενα εχει ζωηρεψει πολυ απο τοτε που ηρθα κατω..!!!Μεγαλωσε  μαλλον και την νιωθω περισσοτερο...!!!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε, φυσικά μεγάλωσε, Γιουλάκι μου! Θα τη νιώθεις όλο και πιο έντονα!
Καλησπέρα, Μία χρυσοχέρα! Πράγματι πολύ ωραίο φόρεμα!

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια μου....τι ωραιο φορεμα...!!!Τελειο...!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
επεστρεψα κ εγω κοριτσακια μου!ολη την ωρα στην κρεββατοκαμαρα ειμαι γιατι εδω δεν χτυπαει ο ηλιος αλλα στα μπροστινα δωματια..κοιμηθηκα,ειδα κ καμια σειρα στο youtube κ τρεχω καθε λιγο κ λιγακι κ βρεχω τα χερακια μου με παγωμενο νερο κ ανακουφιζομαι...ουφφφφ...μαρτυριο αλλα δεν πειραζει!μια μου η δουλεια σου ειναι αξιοθαυμαστη πραγματικα!!!κ πολυ δυσκολη!!εγω θα φορεσω στο κοριτσακι μου κορμακι κ απο πανω μπλουζιτσα,παντελονακι μακο βεβαια,ζακετουλα,σκουφακι κ καλτσουλεςVery Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy μπορει να ειναι καλοκαιρι αλλα τα νεογεννητα κρυωνουν..τζουλια μου τι κανεις?μεγαλωσε η μπουμπου σου φυσικα!!!στο επομενο ραντεβου οταν σου πει τα γραμμαρια ο γιατρος θα παθεις πλακα!!!ελισακι μου τι κανεις?

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα Αλεξανδρα μου...!!!Τι κανετε μαμα και κορη...??Η φαγουρα πως παει??Rolling Eyes Rolling Eyes

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου, Άλεξ μου; είναι καθόλου καλύτερα η φαγούρα ή τα ίδια;

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα ειμαι τζουλακι μου..προσπαθω να την παλεψω με τη φαγουρα...κ μου τη δινει που βλεπω αυτα τα σπυθουρακια στα χερια μου λες κ ειμαι καμια ψωριαρα!!!!!!Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil η κοιλια μου με κοκκινες ραγαδες...βλεπω τον εαυτο μου κ πεφτω πολυ..τα μαυρα μου τα χαλια εχω!!μονο το προσωπο μου ειναι στα πανω του..κατι ειναι κ αυτο...αλλα κ παλι εκει που πεφτω σκεφτομαι την κορουλα μου κ οτι δεν πρεπει να ειμαι αχαριστη κ ανεβαινω παλι!!αλλωστε θα περασουν ολα αυτα,δεν θα ειμαι για παντα ετσι.χαλαλι της ο,τι παθαινω!!!εσυ πως τα περνας?

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
νατασσα μου τα ιδια με τη φαγουρα!απλα την καταπολεμαω με τις μεθοδους που εχω καταλαβει οτι βοηθανε!ανακουφιζομαι για λιγη ωρα κ μετα αντε παλι...εσυ τι κανεις?

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια κουκλα εισαι Αλεξανδρα μου...θα πηγαινεις στον καθρεφτη και θα λες...Αχ...κουκλα ειμαι...και η κορη μου θα βγει ακομα πιο κουκλα..!!!Υπομονη και ολα αυτα θα περασουν αλλα  η Αποστολια θα ειναι για παντα εκει..!!!Να σας ομορφαινει την ζωη..!!!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άλεξ μου, το σώμα μας είναι όπως το βλέπουμε εμείς! Να το βλέπεις σαν το σπιτάκι που θα φιλοξενεί για λίγο ακόμη την Αποστολία σας I love you 

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου γλυκαI love you I love you I love you I love you I love you I love you σας αγαπω!!!!σας ευχαριστω τοσο πολυ που με ανεβαζετε με τα ομορφα σας λογακια..τα εχω τοσο αναγκη....

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τα μαλλια μου παραειναι ξανθα.. δεν φαινονται τοσο για ανταυγειες- πιο πολυ σαν βαφη.... Sad Sad Sad Sad  θα λουστω τωρα κ ισως αυριο το πρωι μαρεσουν περισσοτερο....... τζιφος...... τι να κανουμε- τριχες ειναι, θα τις ξαναβαψω σε λιγους μηνες κ θα ξαναλλαξουν..
Μια μου πολυ ωραιο φορεμα!!! Και ποσο κοστιζει να τους ραψεις πχ αυτο? Σου φερνουν οι πελατισσες το υφασμα?
Ενα μαυρο φορεμα πχ σε αυτο το σχεδιο αλλα πιο μακρυ, μεχρι το γονατο κ με ντεκολτε τυπου καρδουλα κ τιραντα να φαρδαινει στο πανω μερος τριγωνικα?!?!
http://www.net-a-porter.com/product/198511
Τζουλακι απολαμβανετε τα μπανακια σας μαμα κ κορη?
Αλεξανδρα μου καλα κανεις κ δροσιζεσαι..!!! Εγω εχω ακμη στην πλατη κ νιωθω χαλια. οχι τιποτα αλλο αλλα ειχα κ παλιοτερα κ ειχε φυγει κ ενιωθα ωραια κ τωρα να τη παλι.. τα σημαδια στην πλατη θελουν κανα χρονο... τωρα βαζω οινοπνευμα να τα καψω γιατι μου σπασανε τα νευρα.. βλεπω τον εαυτο μου ενα μοσχαρι.. δεν μπορω κ να ντυθω απο τη ζεστη.. κ γενικα ειμαι πολυ πεσμενη αυτες τις μερες.. φαση ειναι κ θα μας περασει.. I love you I love you I love you 
Νατασα μου μαλλον αυριο μεσημερι θα κανω τελικα τις πατατουλες σου!!!!! Να τις ευχαριστηθω..!!!!
Μπαινω να κανω ενα μπανιο...!! Φιλακια θα ξαναμπω μετα αν σας προλαβω.. Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 8 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 8 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 8 654316

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελιζάκι, τα ίδια και εσύ;
Να μη σκέφτεστε βρε, έτσι! Καταρχήν, οι άντρες σας σας βλέπουν σαν τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου!
Μπορεί να μην το βλέπουμε πάντα κορίτσια, όμως είμαστε όμορφες γιατί απλά λάμπουμε από ευτυχία I love you 

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω αυτη τη στιγμη λαμπω λογω κιτρινιλας στο μαλλι.. σαν πυγολαμπιδα με εκανε η χαζη.. αφου δεν πιανει το χερι της, εγω φταιω που ξαναπηγα. Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 8 679259 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 8 679259 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 8 679259 

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να Μια αυτο πχ
http://www.london-se1.co.uk/news/imageuploads/1208098199_62.49.27.213.jpg
ουφ μπαινω για μπανιο.......

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elisa87 έγραψε:Εγω αυτη τη στιγμη λαμπω λογω κιτρινιλας στο μαλλι.. σαν πυγολαμπιδα με εκανε η χαζη.. αφου δεν πιανει το χερι της, εγω φταιω που ξαναπηγα. Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 8 679259 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 8 679259 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 8 679259 

Χαχα! Εντάξει, είναι και φρέσκο! Κάτσε να περάσουν 2-3 μέρες και δε θα σου φαίνεται τόσο ξανθό!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
υπομονη θα κανουμε ελισακι μου λιγο ακομη κ ολα θα περασουν..νατασσα μου δεν το συζητω οτι λαμπουμε απο ευτυχια!!αλλα ενταξει οταν βλεπεις το σωμα σου σε κακια χαλια,με κοκκινα σημαδια κτλ,χαλιεσαι...αλλα αμεσως υπενθυμιζω στον εαυτο μου τον λογο που μου συμβαινουν ολα αυτα κ νιωθω πολυ τυχερη!εγω κοριτσια τωρα που δροσισε θελω βολτιτσα..θα ντυθω να κατεβω στο μαγαζι κ να παμε με τον αντρουλη μου μια βολτιτσα να παρω κ αερα...πνιγομαι...

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σας αφηνω κοριτσια μου!θα τα πουμε αυριο!φιλακια σε εσας κ στα νινακια σας!!!

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσακια τι ανασφαλειες σας επιασαν ολες,θα επανελθουμε συντομα τωρα σαν μπαλονακια ειμαστε οι ορμονες τα χουν παιξει,νιωθουμε εντελως αντισεξουαλ.
Ελιζα το υφασμα συνηθως το βρισκω εγω αλλα οποια θελει μπορει να το παρει και μονη της.Αυτο το μαυρο μπορει να στοιχισει μαζι με το υφασμα απο 100-150 ευρω αναλογα και το υφασμα παντα.Μπορει να παρεις κι ενα υφασμα εσυ με 150 ευρω το μετρο βεβαια.Καποιες γυναικες δεν τους νοιαζει τα ακριβοπληρωνουν,αλλες το βλεπουν αλλιως.

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια τα χετε δει αυτα τα ρουχαλακια και ωραια και οργανικα και οικονομικα
http://www.jojobebe.com/el/catalog/organic-clothes-brands/frugi

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χάθηκα λίγο γιατί είχα λάντζα!
Άλεξ, καλή βολτίτσα! Να πάτε να δροσιστείτε!
Μία μου, δεν τα ήξερα, αλλά είναι πολύ όμορφα και έχουν και καλές τιμές!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KAΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!ΓΥΡΙΣΑΜΕ Κ ΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟΥΔΙΝΑ ΜΑΣ!!!ΜΠΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 8 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 8 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 8 215994 
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ 2ΚΙΛΑΚΙΑ(1980gr?) ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΙΚΗ ΘΕΣΗ Κ ΟΛΑ ΚΥΛΑΝΕ ΡΟΛΟΊ΄!!ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ(ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ Κ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟ )ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ Κ ΑΝ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΥΥΝ!!! ΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 14/08 ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ 37+4 ΝΑ ΜΠΩ 37+1 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ(ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΡΥΝΘΕΙ ΑΛΛΟ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ Κ Η ΛΕΚΑΝΗ.ΟΥΤΩΣ Η΄' ΑΛΛΩΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΓΕΙ,ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ,ΠΝΕΥΜΟΝΑΚΙΑ.....Very Happy  ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕ Κ ΜΕΤΑ ΚΛΕΙΜΟΥΜΕ Κ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΗΜΑ!!! ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ(ΘΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑWink )ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΕΝΑ ΚΟΛΠΙΚΟ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ Κ ΤΡΑΧΗΛΟ!!!! Κ ΜΕΙΣ ΣΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 12-13....ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Κ ΑΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ.... ΤΙ ΑΛΛΑ???Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 

ΑΑΑΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΑ,(ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΑΥΤΟ ΜΕΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ..)Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ Κ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΊ΄ΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ Κ ΑΝ ΠΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΤΗΣ Κ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 8 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 8 215994 ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑΝΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ!!ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟLaughing Laughing Laughing Laughing Laughing  Κ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΨΩ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΑΝΑΙΣΘ/ΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟ (ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ....) ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑΝΕΑ!!ΑΥΡΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΑ!!! ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Κ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΤΩΡΑWink Smile Very Happy 
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΑΣ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΤΣΟΥΛΑ ΜΑΣ Η' ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΛΛΟΝ,Ε???

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
miapetite έγραψε:Κοριτσια τα χετε δει αυτα τα ρουχαλακια και ωραια και οργανικα και οικονομικα
http://www.jojobebe.com/el/catalog/organic-clothes-brands/frugi
ΜΙΑ ΜΟΥ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ!!!ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ???
ΦΟΒΕΡΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ!!!!!ΟΝΤΩΣ Κ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΟΥΛΕΣΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 8 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 8 215994 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις