Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
643 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 643 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

stk

stk
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Και εγω μια απο τα ιδια!ηθελα να φτιαξω και γεμιστα σημερα που αρεσουν πολυ στον αντρα μου αλλα δεν το βλεπω!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 11 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 11 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 11 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 11 534787 
παλι καλα που δεν του το πα!Sad 
θα φτιαξω κατι πιο απλο!

marinaglcd

marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalimera koritsareees !!!
molis ematha ta neaaaa!!!!!! geri k tuxeri i proti mpempoula tis pareas!!!!!! arxisane ta gennitouriaaaaa!!!!!!!!!!
ego xathika ligo!!!!
filakia se oles Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 11 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 11 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 11 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 11 417472 

kalli f

kalli f
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσαρες...ποια ειχε παρει συρταριερα απο το ικεα...?????????παω προς τα εκει για αυτο...εχετε να μου προτεινεται καμια...??????????????Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερσ τσουπρες τι καμετε ειστε καλα εμεις τωρα σηκωθηκαμε αφου α μικρος μας ξυπνησε και ειπε να ξεκινηση να σπρωχνη πρωι πρωι και η μανουλα πονουσε τι κανετε κανενα νεο ειχαμε

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα Μαρινα μου...γυρισε ο αντρουλης σου και χαθηκες???Κανετε τα μπανακια σας???Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 11 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 11 328109

Marilena29

Marilena29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα Αναστασια μου!!! Βαρεμαρα ε? εγω νομιζω ειναι οτι οι δυναμεις μας λιγοστευουν...κανε κατι πιο ευκολο και ασε τα γεμιστα για μια μερα που θα εισαι σε πιο πολλη διαθεση...Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 11 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 11 215994  εγω δεν κανω σχεδον τιποτα γιατι ερχεται κοπελα και καποτε η αδερφη μου και οταν εχω πχ να πλυνω λιγα πιατα μου φενεται βουνο..οποτε σε καταλαμβαινω..

Καλλη μου καλημερα και σε σενα...η φρουφρου νομιζω πηρε απο ικεα..και η κατερινα αν δεν κανω λαθος...δεν ειμαι σιγουρη...παντως ηταν σε καλη τιμη αποτι ελεγαν ...

Μαρινακι μου σε καταλμβαινουμε που λειπεις..Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 11 875502 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 11 875502 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 11 875502  Να περνας καλα με την οικογενεια σου!!!

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα  Καλλι και Γιωτα...!!!

Καλλι μου η Φρουφρου και η Ελιζα θυμαμαι ειχαν παρει...δεν ειναι εδω ομως τωρα να σε κατατοπισουν..!!!Σιγουρα θα βρεις κατι καλο ομως..!!!Η μπεμπουλα σου καλα ειναι??

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalli f έγραψε:καλημερα κοριτσαρες...ποια ειχε παρει συρταριερα απο το ικεα...?????????παω προς τα εκει για αυτο...εχετε να μου προτεινεται καμια...??????????????Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΚΑΛΛΙ ΜΟΥ!!! ΣΙΦΙΝΙΕΡΑ ΑΠΟ ΙΚΕΑ ΠΗΡΑ ΕΓΩ Κ ΕΙΝΑΙΙ ΦΟΒΕΡΗ Κ ΜΕΓΑΛΗ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΠΑΙΔΙΚΗ-ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΕΣ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ SITE EINA AΠΟ ΞΥΛΟ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ 80*48*1,23 ΜΕ 4ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ Κ 2ΜΙΚΡΑ ΠΑΝΩ!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!! 109ευρω

stk

stk
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Οταν ειμαι ετσι νευριαζω με τον εαυτο μου!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 11 679259 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 11 679259 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 11 679259 
οχι δεν θα ειμαι ετσι θα βρω τον τροπο και θ αζωηρεψω!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 11 604962 
Καλημερα Μαρινα τι καλα που ηρθε ο αντρουλης σου!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 11 328109 
καλημερα Καλλι !καλα ψωνια!Very Happy 
Καλημερα Γιωτακι υπομονη κοριτσακι!

Pely

Pely
Σας αφήνω να κανω καμια δουλίτσα!!!! θα τα πουμε αργοτερα!! φιλια στις κοιλιτσες σας!!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 11 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 11 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 11 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 11 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 11 215994 

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλες δουλιτσες Πελακι μου....σιγα - σιγα ε??Προσεκτικα και ηρεμα...!!!Πολλα φιλακια...!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 11 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 11 417472

kalli f

kalli f
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα στις πιο γλυκες εγκυουλες....πρεπει να την παρω σημερα την συρταριερα.....οπου κοιταξα για παιδικη επα8α σοκκκκ
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked  ...πανακριβες ρε γαμωτο......

φρου φρου την εχεις παρει δηλ....ωραια παω να την παρω κ εγω....

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα ψωνια Καλλι μου...!!!Παρε μια λευκη και βαλε παιδικα αυτοκολλατα πανω και θα ειναι υπεροχη...πανεμορφη...!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 11 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 11 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 11 215994

Marilena29

Marilena29
Καλη μου θες να στη βρω να σου βαλω λινκ να τη δεις? επειδη την ειχα δει κι εγω...και μαρεσε...παρα πολυ...

kalli f

kalli f
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχ ναι μαριλενα μου αν σου ειναι ευκολο....Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 11 215994 
ναι γιουλη καπως ετσι το εχω σκεφτει κ εγω..

Marilena29

Marilena29
οκ καλλη μου περιμενε μισο να την βρω..

georginach

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
φρουφρού έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΛΕΣ Κ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΣΤΑ ΓΛΥΚΙΤΑΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ -ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΓΛΥΚΑ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΩ!!ΠΩΠΩΠΩΠΩ!!!ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕ Τ ΚΑΛΟ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΟΜΩΣ,ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΣΙ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΞΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ!! ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΠΑΤΕ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ???ΟΠΟΥ Κ ΝΑ ΠΑΤΕ,ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΓΥΡΙΣΤΕΤΕ ΜΕ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Κ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΣ ΕΡΧΟΜΟ!!!ΧΙΧΙΙΧΧΙΧΙ
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ!!!ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!!! ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΠΡΙΝΠΑΣ  ΠΑΝΤΩΣ!!! ΤΟΜΩΡΟ ΤΟ ΑΣΓΑΛΙΖΕΙΣ Κ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΜΚΑ!!! ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ...ΤΕΣΠΑ...ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΑΑΑΑ Κ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΧΘΕΣ Η ΓΙΑΤΡΟΥΔΙΝΑ ΜΑΣ ΕΞΕΤΑΣΟΥΛΕΣ ΕΝΑ ΚΑΡΟ Κ ΘΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΛΙΓΟ ΤΩΡΑ-ΠΕΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΦΑΓΑ ΚΙΟΛΑΣ....ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΤΣΜΕΔΕ"?
ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ???ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΙΑ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ???ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ???ΠΡΕΠΕΙΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΑΡΙ ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΗΣΟΥΝ ΔΥΝΑΤΗ Κ ΤΑ ΑΝΤΕΧΕΣ ΟΛΑ Κ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΓΑΊΔΑΡΟ Κ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΕΙΣ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ Κ ΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!ΜΗΝ ΛΥΓΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ!!!! ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙΣ!!!
ΜΑΡΙΛΕΝΑΙ ΜΟΥ!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΊΝΟ ΜΟΥ ΚΟΥΚΛΑΚΙ??cyclops cyclops cyclops 

Γυρισαααα! επιτελους! το τσμεδε δημητρα μου ειναι το ταμειο που ασφαλιζομαστε οι μηχανικοι. εμας στο μαιευτηριο δεν σου δινουν τπτ εκτος απο την δηλωση γεννησης... μετα εχεις τρεξιματα η λεχωνα..! και ηθελα να δω αν μπορει να τα κανει ο αντρας μου για μενα αλλα μπαααα. θελει εξουσιοδοτηση 1 εβδομαδας.... και την ρωταω η κακομοιρα και αν πρεπει να κανει εξετασεις το παιδι τι γινεται? και μου λεει να παει ο πατερας στο κεπ να βγαλει αμκα. της λεω οκ και δεν θα ειναι ασφαλισμενο? θα τις πληρωσω? και μου λεει ε βεβαια αν δεν εχετε ερθει να το ασφαλισετε θα τις πληρωσετε. της λεω μα θα εχω γεννησει πως να ερθω? και πως να παω στο αστυνιμικο τμημα να κανω εξουσιοδοτηση? και μου απανταει το θεικο! τα διαδικαστηκα σας δεν με αφορουν καν'τε οτι νομιζετε!!! ε και εκει εκανα μπαμ! μας ακουσε ολη η πατρα. οχι τιποτα αλλο ειμαι ανεργη και πρληρωνω 2300 τον χρονο στο τσμεδε γιατι αν δεν τα δωσω χανω για παντα την αδεια ασκησης επαγγελματος. και ο διακανονισμος που μου ειπαν οτι μπορω να κανω ειναι να πληρωνω τον μισο τοκο σε περιπτωση που δεν τα δωσω στην ωρα τους... νταβατζιλικια. πηγα και εφορια..ειχε πεσει το συστημα και περιμενα μιαμισι ωρα... καθιστη ευτυχως μεσα στο γραφειο με κλιματισμο... και ευτυχως με εξυπηρετησαν πρωτη. τεσπα.
θα παμε σκ σε αυτο το φεστιβαλ http://www.forestsounds.gr/
παω να διαβασω και τα νεα των υπολοιπων κοριτσιων και επανερχομαι!!!!!!

kalli f

kalli f
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
παντως κοριτσια κοιταξτε κ στη χρυση ευκαιρια εχει παιδικα επιπλα ελαφρως μεταχειρισμενα σε παρα πολυ καλεσς τιμες.....κουνιες καροτσια καλαθουνες λικνους απειρα καθισματακια αυτοκινητου....εγω σκεφτομαι να παρω ενα δευτερο κα8ισματακι τα εχει 30 -40 e...γιατι εχει αρχισει ο καβγας σε ποιο αμαξι 8α μπει...!!!!!!!Razz 

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερουδια κ παλι σε ολα τα ομορφα κ γλυκα κοριτσια με τα γκυκιτατα μωρακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πολυ μπλα μπλα βρε κοριτσια,σας διαβασα,αλλα αντε να δω τι θα πρωτοθυμθω με αυτο το μυαλο-οσο μου εχει απομεινει δλδ!!!!!
οσο για το οτι ζητησα να ειναι κ ο αντρας μου μεσα στην καισαρικη με απογοητευεσε αυτο το αρνητικο αποτελεσμα-κ εκανα σχεδια χθες κ τα εφερνα εικονα....κ ας ηξερα στο πισω μερος του μυαου τοοοσα χρονια οτι Δ Ε Ν επιτρεπεται ουτε καν στην αιθουσα τοκετουSad Sad  τελος παντων...
Η Νατσουλα μας γεννησε κ ολα καλα!!!!τι χαρα κ αυτη!!!σιγουρα θα διαννυει για 2η φορα την πιο ευτυχισμενη περιοδο της ζωης της!!!!!πολυ χαρηκα που μαθαμε τα πιο σημαντικα τους νεα!!Πελυ μου καλα εισαι???σου ειπε κατι αλλο??ποτε με το καλο θα γυρισει σπιτι??ε,λογικα σημερα θα παρει εξιτηριο,αν γεννησε Δευτερα,ετσι???Rolling Eyes 
Ελιζακι μου κ συ μας ονειρευτηκες σε κατασκηνωση να ειμαστε ολες παρεαLaughing Laughing  κ γω οταν μας ειχα ονειρευτει ολες παλι σε 5Ημερη νομιζω μαθαμε οτι θα μπει να γεννησει η Γιωτουλα μας αλλο που τελικα γεννησε πρωτα η Νατασουλα!!!! οσο για τις συσπασουλες που εχεις μην ανησυχεις αγαπουλα-καλα κανεις κ πας στο μαιευτηριο να ησυχασεις κ συ οτι ολα πανε καλα!!!τωρα για το μαλλακι σου να σου προτεινω κατι???μην κανεις τπτ προς το παρον κ λιγες μερες πριν μπεις να γεννησεις πετα μελι ανταυγιες λιγες στο στεφανι κ ενα φυτικο ρεφλε αν σε αφηνει η γιατροσ σου-για την κιτρινιλα κ θα σε δει ο μπεμπης σου κ θα ειναι ο μεγαλυτερος μπο,μπιρας θαυμαστης σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 11 215994 
Μια μου οβερη κ πολυ εδιαφερουσα η δουλεια σου!!!κ εχω γαμο την Παρασκευη κ τωρα την εγκυμοσυνη δεν χρειαστηκε να παρω καινουρια ρουχα,αλλα τωρα για τον γαμο,να δω τι θα κανωRolling Eyes 
αυτπνιεσ ειχεσ παιδι μου???κοιμηθηκεσ τουλαχιστον το πρωιη' εισαι στην δουλιτσα σου τωρα??ποτε θα σταματησεις???
Τζουλακι μου πολυ ευχαριστες στιγμες περνας στας εξοχας κ μακαρι να μεινει οσο περισσοτερο μπορεις κ μακαρι να μπορεσει εστω για σ.κ να κατεβει κ ο αντρουλης σου!!εσυ κοιτα να ξεκουραστεις κ να χαλαρωσεις-κατι σαν αποτοξινωση απο τα αγχη της πολης!!!! Οικονομοπουλος ετσι!!!!!!??πολυ μου αρεσει!!ρομαντικος κ ο αντρουλης σου!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 11 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 11 328109 
Μαριλενακι πως παει η δουλιτσα???λιγες ωρες εμειναν κ βουρ στας εξοχας!!!!πολυ τυχερη που εχετε εξοχικο κ εχετε την δυνατοτητα να πεταγεστε κ να αλλαζετε εικονες κ παραστασεις!!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 11 215994 

Marilena29

Marilena29
Καλλη μου ηταν αυτη http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=16866 αλλα σε ασπρο ...αποτι βλεπω ομως εφεραν καινουριες οποτε μπες εδω να τις δεις.. http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=bedroom_in&cID=39&tCatID=5¤tIndex=1&sID=0

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φρουφρουδακι μου υπομον κανω δεν μπορω εξαλου να κανω και τιποτα αλλο η ψυχολογια μου ειχε παισει απο μονη της δεν ξερω γιατι ειναι ομορφο ολο αυτο που συμβαινει και εχω παλεψει πολυ για τον μικρουλι μας που εχουμε πει ειναιπαιδι με προσωπικοτητα ...............απλα ειναι η κουραση το βαρος οι πονοι .........οι ορμονες...............και το οτι ισος επειδη ειμαστε στο τελος η ανυπομονησεια που ερχετε απο μονη της ειναι ολα μαζι

Marilena29

Marilena29
Φρουφρουκα μου...κοιμηθηκες? φρεσκαριστηκες?

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
http://2fores.gr/

Κοριτσια και σε αυτο το site εχει πολυ ομορφα πραγματα απο δευτερο χερι σε πολυ καλες τιμες και πολυ καλη κατασταση..!!!Πηρε μια φιλη μου καποια πραγματα απο κει και ηταν ολα τελεια..!!!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΡΕΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΚΑ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΠ ΜΕΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΙΝΟ ΚΕΠ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΙΟΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΓΑΜΟΥ(ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 6ΜΗΝΟΥ)ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ...ΠΩΠΩ ΕΝΑ ΣΤΑ ΛΕΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ Κ ΑΥΤΟconfused confused confused affraid 
ΜΕ ΑΓΧΩΣΑΝ ΤΩΡΑ1!!
ΠΑΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΡΥΖΑΚΙ Κ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣfarao Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 11 564595 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.23 - Σελίδα 11 564595 

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Marilena29 έγραψε:Καλλη μου ηταν αυτη http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=16866 αλλα σε ασπρο ...αποτι βλεπω ομως εφεραν καινουριες οποτε μπες εδω να τις δεις.. http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=bedroom_in&cID=39&tCatID=5¤tIndex=1&sID=0
ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΟΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΤΩΡΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ
Κ ΓΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ ΠΗΡΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΑΛΑΝΙΔΙΑ- ΣΥΜΥΔΑΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ... ΑΥΤΗΝ ΠΗΡΕΣ Κ ΣΥ??

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις